|
Страница 1 от 1
|
[ 16 мнения ] |
|
Серия "А" се завръща в тв ефира
| Автор |
Съобщение |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Серия "А" се завръща в тв ефира | 24.11.2012 13:00
Ако това е вярно , ще е много хубаво . Най после , ще гледам някой мач от серия А http://www.sportal.bg/news.php?news=397941
 |
|
Ледо
|

Re: Серия "А" се завръща в тв ефира | 24.11.2012 13:29
Готино Жалко, че качеството на първенството падна много, но поне ще мерна някой мач на Рома, че сега с тия стриймове не ми се занимава и не гледам 
_________________ Hasta La Victoria Siempre
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Серия "А" се завръща в тв ефира | 24.11.2012 13:41
Вярно е, да. Освен това по btv Action ше дават мачове от Серия А по волейбол, което е още по-хубаво. Чакаме неделя и Милан - Юве, макар торинци сега да са явен фаворит.
|
|   |
|
 |
|
ReZo
(New Mersey Razors)
Регистриран на: 05.06.2012 23:27 Мнения: 2718 Местоположение: planet earth
|

Re: Серия "А" се завръща в тв ефира | 24.11.2012 13:49
не се връзвайте на журналистически и маркетингови трикове паднало , грънци ! колкото и да е паднало, поне ниво е над прехваления английски футбол, където освен наистина добри мачове понякога, гледаме и брутална и явна гавра с ценностите на играта с това явно бутане на съдийския отбор сега по ТВ хората ще имат възможност да се убедят с очите си..да гледат и да сравняват. стига да ГЛЕДАТ, де.....защото много хора не гледат италиански футбол, обаче повтарят заученото като мантра "колко бил тъп, дефанзивен и скучен"  , щото така пишело в статия във вестник....Албион 
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."
|
|   |
|
 |
|
Ледо
|

Re: Серия "А" се завръща в тв ефира | 24.11.2012 13:56
 |  |  |  | ReZo написа: не се връзвайте на журналистически и маркетингови трикове паднало , грънци ! колкото и да е паднало, поне ниво е над прехваления английски футбол, където освен наистина добри мачове понякога, гледаме и брутална и явна гавра с ценностите на играта с това явно бутане на съдийския отбор сега по ТВ хората ще имат възможност да се убедят с очите си..да гледат и да сравняват. стига да ГЛЕДАТ, де.....защото много хора не гледат италиански футбол, обаче повтарят заученото като мантра "колко бил тъп, дефанзивен и скучен"  , щото така пишело в статия във вестник....Албион  |  |  |  |  |
Абе ще се гледат по-интересните мачове, но Серия Б ми се вижда безсмислена инвестиция освен ако не са я дали бонус към Серия А.
|
|   |
|
 |
|
ReZo
(New Mersey Razors)
Регистриран на: 05.06.2012 23:27 Мнения: 2718 Местоположение: planet earth
|

Re: Серия "А" се завръща в тв ефира | 24.11.2012 14:01
хаха, и Серия-Б ли ще дават , верно :) това е защото серията е много често игран поток в ПМЛ, предполагам майтапа настрана, покрай някои мачове тук, съм хвърлял поглед върху мачове от Серия-Б от накой стрийм за по 15-20 мин. и трябва да ти кажа,че там има футболисти, които не знам за висшата лига на Англия, но ако дойдат у нас, биха били звезди във всеки отбор. А от друга страна, в Серия-А има футболисти, които и пробен период в Монтана не биха изкарали успешно...Е, един Либор Козак примерно, оня ден ми скъса нервната система срещу Тотингам това куцо момченце 
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: Серия "А" се завръща в тв ефира | 24.11.2012 14:03
Аз лично със стриймовете проблем нямам. Барса и Реал вече 3та година ги гледам така щото нямам ония пробит канал на Булсат и качеството е перфектно - директно от лаптопа на плазмата! Иначе не е лошо,че ше дават повече мачове по бг телевизии, то и без тва няма кво друго да се гледа след като Багата вече не участва в Биг брадър!!!!
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
Ледо
|

Re: Серия "А" се завръща в тв ефира | 24.11.2012 14:22
И аз нямам проблем със стирйма, но не ми се занимава да вися пред компютъра и да слушам на слушалки вместо да си пусна по телевизията HD-to с някоя бира и да си гледам Реал 
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: Серия "А" се завръща в тв ефира | 24.11.2012 14:23
Е аз тва ти викам - свържи си компа с ХД-то и си готов =)
П.С. И безжична мишка да не се налага да се мърдап от дивана ако нещо засече =)
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
Последна промяна Крал Блуфен на 24.11.2012 14:24, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Ледо
|

Re: Серия "А" се завръща в тв ефира | 24.11.2012 14:28
 |  |  |  | Цитат: хаха, и Серия-Б ли ще дават , верно :) това е защото серията е много често игран поток в ПМЛ, предполагам майтапа настрана, покрай някои мачове тук, съм хвърлял поглед върху мачове от Серия-Б от накой стрийм за по 15-20 мин. и трябва да ти кажа,че там има футболисти, които не знам за висшата лига на Англия, но ако дойдат у нас, биха били звезди във всеки отбор. А от друга страна, в Серия-А има футболисти, които и пробен период в Монтана не биха изкарали успешно...Е, един Либор Козак примерно, оня ден ми скъса нервната система срещу Тотингам това куцо момченце  |  |  |  |  |
Е ти за серия Б имаши друг поглед. Нали преди години Ботев се бяха напълнили с такива играчи водени от култовия Пичони Доколкото си спомням имаше 2-3ма играча, които хващаха окото. Тоя Козак не съм го и чувал, баце. Ще да е някоя изгряваща звезда Я като стана дума кажи какво направи тоя пич Сарате. По едно време беше звездата на отбора и после само надолу. даже сега не го знам къде е ?
Последна промяна Ледо на 24.11.2012 14:29, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Серия "А" се завръща в тв ефира | 24.11.2012 14:47
 |  |  |  | Ледо написа:  |  |  |  | Цитат: хаха, и Серия-Б ли ще дават , верно :) това е защото серията е много често игран поток в ПМЛ, предполагам майтапа настрана, покрай някои мачове тук, съм хвърлял поглед върху мачове от Серия-Б от накой стрийм за по 15-20 мин. и трябва да ти кажа,че там има футболисти, които не знам за висшата лига на Англия, но ако дойдат у нас, биха били звезди във всеки отбор. А от друга страна, в Серия-А има футболисти, които и пробен период в Монтана не биха изкарали успешно...Е, един Либор Козак примерно, оня ден ми скъса нервната система срещу Тотингам това куцо момченце  |  |  |  |  |
Е ти за серия Б имаши друг поглед. Нали преди години Ботев се бяха напълнили с такива играчи водени от култовия Пичони Доколкото си спомням имаше 2-3ма играча, които хващаха окото. Тоя Козак не съм го и чувал, баце. Ще да е някоя изгряваща звезда Я като стана дума кажи какво направи тоя пич Сарате. По едно време беше звездата на отбора и после само надолу. даже сега не го знам къде е ? |  |  |  |  |
Ше се връща в ЮА Сарате, нещо не се разбират за парите май - иначе си е в състава, но не го ползва Петкович. А Козак е в Лацио поне от две години бре, брат, с тия Реал си си промил главата. Оня ден изпусна 7 гола срещу Тотнъм, броих му ги едно след друго положенията и направо не можех да повярвам ... дори Жоао Силва щеше да вкара 
|
|   |
|
 |
|
sven_goran
Регистриран на: 27.08.2012 14:50 Мнения: 479 Местоположение: гр. София
|

Re: Серия "А" се завръща в тв ефира | 25.11.2012 09:59
Това е добра новина. В сряда Юве ми направи много добро впечатление срещу Челси... Ще хвърлям по "някое око" на мачовете 
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Серия "А" се завръща в тв ефира | 25.11.2012 16:21
Хубава новина, аз не съм от феновете на британския футбол, които не харесват италианския, Серия А винаги ми е била второто любимо първенство.
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Серия "А" се завръща в тв ефира | 25.11.2012 20:55
 |  |  |  | ReZo написа: не се връзвайте на журналистически и маркетингови трикове паднало , грънци ! колкото и да е паднало, поне ниво е над прехваления английски футбол, където освен наистина добри мачове понякога, гледаме и брутална и явна гавра с ценностите на играта с това явно бутане на съдийския отбор сега по ТВ хората ще имат възможност да се убедят с очите си..да гледат и да сравняват. стига да ГЛЕДАТ, де.....защото много хора не гледат италиански футбол, обаче повтарят заученото като мантра "колко бил тъп, дефанзивен и скучен"  , щото така пишело в статия във вестник....Албион  |  |  |  |  |
Абе явно нещо не ГЛЕДАМ, щото по-някакво странно стечение на обстоятелствата гледах Самп - дженоа и да ти кажа нивото на тоя мач беше леко над това което видях на Ботев - докоспор столипиново. Днес също гледах последните минути на Пескара - МАНГАЛ и ебасии футбола. Прехваления Тотьо последните 10 минути, вземе топката и вместо да вкара отива на корнера да бави. Разбирам да играеха с Юве, Лацио ми те с Пескара !?! Ебаси и красотата, ебаси и чудото. Иначе по-темата - ще се радвам да го дават и бих гледал някой и друг мач.
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Серия "А" се завръща в тв ефира | 25.11.2012 21:03
Щото мачът между действащия европейски клубен шампион и шампиона на Англия беше некво супер качество, батка. Да беше гледал Торино - Фио например, или Палермо - Катания.
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Серия "А" се завръща в тв ефира | 25.11.2012 21:48
Сандрино, аз нещо някъде да съм говорил за красота 
|
|