Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 01:16

Отговори на тема  [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Шампионска лига - Групова фаза, 5-и кръг 20-21.11.2012 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига - Групова фаза, 5-и кръг 20-21.11.2012   |   22.11.2012 12:10

SUBXERO написа:
Canary написа:
SUBXERO написа:
Абе лъже ли ме нещо паметта или Челси наистина са на път да станат първият действащ шампион, който не минава групите? :safin:

Какво казва паметта ти, за това дали циганялчестър не е първия финалист отпадал в групата?

Паметта ми казва, че си наакан от доста време насам и мирише отдалече. Чета те и се кефя седмици наред вече... Продължавай в същия дух, батка, жалко че по-смешен едва ли можеш да станеш, ама гледай поне да си отстояваш завоюваните позиции. Good luck!

п.п. Честита победа на Канарите! Респект!

И кое ме прави смешен, баце? Това, че ни бъзикаш за нещо, за което ти трябва да си по-насран и от мен!! Не отпаднахте ли в пъти по-слаба група, след като играхте финал в ШЛ? За съдиите няма да говоря! Ако аз съм смешен, значи целия форум тук са смешници, без теб, кура и оня изперкалия майора!! Иначе радвам се, че Канарите ви изнасилиха! Винаги е гадно, като ти го начука кандидат за изпадане!!

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига - Групова фаза, 5-и кръг 20-21.11.2012   |   22.11.2012 14:23

Canary написа:
SUBXERO написа:
Canary написа:
Какво казва паметта ти, за това дали циганялчестър не е първия финалист отпадал в групата?

Паметта ми казва, че си наакан от доста време насам и мирише отдалече. Чета те и се кефя седмици наред вече... Продължавай в същия дух, батка, жалко че по-смешен едва ли можеш да станеш, ама гледай поне да си отстояваш завоюваните позиции. Good luck!

п.п. Честита победа на Канарите! Респект!

И кое ме прави смешен, баце? Това, че ни бъзикаш за нещо, за което ти трябва да си по-насран и от мен!! Не отпаднахте ли в пъти по-слаба група, след като играхте финал в ШЛ? За съдиите няма да говоря! Ако аз съм смешен, значи целия форум тук са смешници, без теб, кура и оня изперкалия майора!! Иначе радвам се, че Канарите ви изнасилиха! Винаги е гадно, като ти го начука кандидат за изпадане!!

Като първо не съм искал да бъзикам никого. Просто ми хрумна в един момент, но не бях сигурен и се допитах тук. А това за групата е вярно, не мисля, че има хора, които да го отрекат. Ский са, аз от 30 години съм запалянко, доста съм преживял, така че не си падам по бъзици, от които боли. Има закачки, които са яки, но в подобни случаи предпочитам да замълчавам. Ти обаче си много си докачлив и често реагираш доста бурно.

А за съдиите темата сме я дъвкали доста, няма смисъл да се говори повече. Подпират ни, така е, както подпират и другите големи. Казваха ти го и безпристрасни - многократно, няма нужда да цитирам. Ти обаче често търсиш под вола теле и редовно ни запознаваш с поредната конспирация по горите етажи на английския футбол (тук адашът ти пък е топ конспираторът). И като се замисля само, че си фен на Байерн Мюнхен, а се оплакваш от съдии...

Ако седнеш да гледаш мач и предварително си надянал конспираторските очила винаги ще откриеш нещо гнило (по-скоро ще си милиш, че си открил). Гледай и се кефи, пък каквото стане - стане. И на мене не ми е кеф като гледам някои неща, ама се научих да не се ядосвам за нещо, върху което не мога да повлияя. Има къде по-важни неща, за които да си трОши нервите човек.

Хайде със здраве и да обърнеш няколко НБА заради мене! :cheers:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Юве и Челси   |   24.11.2012 18:31

Balleta написа:
Diavolo написа:
правят страхотен мач :-)
Пълен стадион, хубава атмосфера, здрав мач с много качествен футбол, особено от страна на бианконерите. Това е пътя по който трябва да върви италианския футбол. Дано второто полувреме Юве издържат. Напълно заслужено водят с 1-0. Много силна игра на Юве в средата на терена и ако не беше Чех можеше да е 3-0 резултата. Сините имаха само едно положение, но там Буфон със страхотна намеса спаси своите.

е нали Юве само ги бутаха съдиите в Италия и бяха отбор за местна употреба, сега какво си се разгорещил и вкарваш 'италианска' емоция ;-) :-D

Za kreditite e be. Krediti. Az taka vikah za Mancho navremeto, no Giavoleto vika zakryvnia vrag samo za kreditite za stranata sys mazni tela i pominyci!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2