Re: Шампионска лига - Групова фаза, 5-и кръг 20-21.11.2012
| 22.11.2012 14:23
Като първо не съм искал да бъзикам никого. Просто ми хрумна в един момент, но не бях сигурен и се допитах тук. А това за групата е вярно, не мисля, че има хора, които да го отрекат. Ский са, аз от 30 години съм запалянко, доста съм преживял, така че не си падам по бъзици, от които боли. Има закачки, които са яки, но в подобни случаи предпочитам да замълчавам. Ти обаче си много си докачлив и често реагираш доста бурно.
А за съдиите темата сме я дъвкали доста, няма смисъл да се говори повече. Подпират ни, така е, както подпират и другите големи. Казваха ти го и безпристрасни - многократно, няма нужда да цитирам. Ти обаче често търсиш под вола теле и редовно ни запознаваш с поредната конспирация по горите етажи на английския футбол (тук адашът ти пък е топ конспираторът). И като се замисля само, че си фен на Байерн Мюнхен, а се оплакваш от съдии...
Ако седнеш да гледаш мач и предварително си надянал конспираторските очила винаги ще откриеш нещо гнило (по-скоро ще си милиш, че си открил). Гледай и се кефи, пък каквото стане - стане. И на мене не ми е кеф като гледам някои неща, ама се научих да не се ядосвам за нещо, върху което не мога да повлияя. Има къде по-важни неща, за които да си трОши нервите човек.
Хайде със здраве и да обърнеш няколко НБА заради мене!