Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 01:06

Отговори на тема  [ 122 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
* ШАМПИОНСКА ЛИГА * 2014/2015 г. * 1/8 ФИНАЛИ * 
Автор Съобщение
(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * ШАМПИОНСКА ЛИГА * 2014/2015 г. * 1/8 ФИНАЛИ *   |   19.03.2015 12:38

Prototype_Iblis написа:
Vendome написа:
TheExorcist написа:
Аз съм за Юве да вземе тая шибана Шампионска Лига! От всички останали 7 бота старата госпожа са ми най-симпатични!

Като гледам отборите на 1/4 финалите, май ще се наложи противно на мисленето ми да предпочета Световното футболно зло Дузпентус.

Абе нещо много хора омекнаха спрямо ювентус, пък те са си старият мега противен отбор, дръжте се бе хора само реал м е по-отвратителен отбор. ..... а и естествено отборите водени от мухриньо.

И кое им е противното бе пич, ще вдигнат малко ко-та на жабите ( + твоите Наполи ). Юве не са заплаха за световния футбол, Само за италианския!

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * ШАМПИОНСКА ЛИГА * 2014/2015 г. * 1/8 ФИНАЛИ *   |   19.03.2015 14:43

TheExorcist написа:
И кое им е противното бе пич, ще вдигнат малко ко-та на жабите ( + твоите Наполи ). Юве не са заплаха за световния футбол, Само за италианския!

На кой му пука за шибаният коефициент? :dunno: и да останат два отбора или ако ще един за ШЛ, ако моите хора са добри и заслужават ще се класират. Е на миналата година ко стана, бяха трети класираха се и после Билбао ги омете в реванша.

Нека Наполи да играят добре и да смачкат съперника си пък дали ще е в Москва срещу Динамо в ЛЕ, както тази вечер или пък на Камп Ноу срещу Барса в ШЛ или пък в поредния кръг на Сериа А, че дори и B, С и т.н. на мен лично ми е все тая. Важен ми е следващият мач, който е по програма не някакъв имагинерен мач срещу възможен съперник след Х месеца или години.

Пък и нека да сме реалисти няма вариант Италия да иде на 7-то място, а до 6-то са взе 3 отбора за ШЛ

Да, Ювентус не са заплаха за световният футбол, заплаха е превръщането му в бизнес от все по-голям калибър, което пък води води до конфликт на интереси т.е спортно-технически нещо да е в противовес на икономическата ползва, тогава какво правим. Аз ако съм в тоя бизнес, колкото и да обичам футбола мога да ти кажа какво правим ама предполагам вече се сещаш, та така и с 99,9% от хората на тая планета.

Мейджа колкото и да се пъне преварил е времето в което би искал да се е родил. Хляба и водата са с пари, слънцето грее за който може да си го позволи - метафорично ;-)

Отплеснах се нещо и пак да се върнем на Ювентус, всяка тяхна загуба ме кара да се усмихна, а нали знаеш смеха удължава живота, е сега ти ми отговори защо да не искам да живея по дълго ;-) :-D :-D :-D, че да може по-дълго да се наслаждавам на материалните блага към които се стремя.

Кръговрат батка, какво да правим. Жив и здрав да си.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 122 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7