Re: * ШАМПИОНСКА ЛИГА * 2014/2015 г. * 1/8 ФИНАЛИ *
| 19.03.2015 14:43
На кой му пука за шибаният коефициент?

и да останат два отбора или ако ще един за ШЛ, ако моите хора са добри и заслужават ще се класират. Е на миналата година ко стана, бяха трети класираха се и после Билбао ги омете в реванша.
Нека Наполи да играят добре и да смачкат съперника си пък дали ще е в Москва срещу Динамо в ЛЕ, както тази вечер или пък на Камп Ноу срещу Барса в ШЛ или пък в поредния кръг на Сериа А, че дори и B, С и т.н. на мен лично ми е все тая. Важен ми е следващият мач, който е по програма не някакъв имагинерен мач срещу възможен съперник след Х месеца или години.
Пък и нека да сме реалисти няма вариант Италия да иде на 7-то място, а до 6-то са взе 3 отбора за ШЛ
Да, Ювентус не са заплаха за световният футбол, заплаха е превръщането му в бизнес от все по-голям калибър, което пък води води до конфликт на интереси т.е спортно-технически нещо да е в противовес на икономическата ползва, тогава какво правим. Аз ако съм в тоя бизнес, колкото и да обичам футбола мога да ти кажа какво правим ама предполагам вече се сещаш, та така и с 99,9% от хората на тая планета.
Мейджа колкото и да се пъне преварил е времето в което би искал да се е родил. Хляба и водата са с пари, слънцето грее за който може да си го позволи - метафорично
Отплеснах се нещо и пак да се върнем на Ювентус, всяка тяхна загуба ме кара да се усмихна, а нали знаеш смеха удължава живота, е сега ти ми отговори защо да не искам да живея по дълго

, че да може по-дълго да се наслаждавам на материалните блага към които се стремя.
Кръговрат батка, какво да правим. Жив и здрав да си.