Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 01:16

Отговори на тема  [ 33 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Най-силния отбор в историята на Шампионската Лига 
Автор Съобщение
(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Най-силния отбор в историята на Шампионската Лига   |   28.11.2012 15:40

alessandron написа:
TheExorsist написа:
alessandron написа:
1. Милан на Капело - в пика си тоя отбор имаше перфектен баланс във всички линии.
2. Барселона на Гуардиола - според мен големият им недостатък е нежеланието/неумението да използват тактика с далечни удари, когато се случи срещу тях да излезе някой като Интер на Моу или Челси през миналия сезон. Много впечатляващ отбор, но психологически уязвими - когато се случеше някой да ги вкара в русло, в което не повеждат рано-рано и не правят необходимия брой положения за напомпване на самочувствието, те поддаваха.
3. Ювентус на Липи - страхотен баланс и тук само дъненето във финалите не ги дръпва на едно ниво с Милан на Капело. Така и не взеха убедително един финал бианконерите.
4. Реал на Дел Боске - знаменит тим, но в защита бяха пълен кашкавал. Не им и трябваше, когато Зизу и Фиго се разиграеха, но логично не всеки път ставаше и Ювентус им се превърна в черна котка.
5. Милан на Анчелоти - също голяма формация, но провали като 0:4 от Депортиво и 2005 в Истанбул я изтикват на това място. Иначе този тим спечели много големи победи, при това и в сблъсъци със зрелищна игра, но двата воденични камъка тежат.
6. Аякс на Ван Гаал - също голям отбор, но реално не се запази задълго, за да направи по-голямо впечатление.
7. Манчестър Юнайтед

В конкретния финал 1995 бяхте 55-45 малко по-добри, но нямаше как да не паднете, имаше специални предпоставки. Още ноември '94 се басирах с едно говедо от училище ( да издам тайната, това е Жоро в българския вариант на сериала Бънди ) на 50 кинта, а това бяха много пари тогава за ученик. Аз казах, че Аякс ще е шампион, а той Милан. Беше супер убеден. Аз ги имах готови, а той ми се подиграваше. След финала се покри и се направи на ударен, че никога не сме сключвали бас. Нямаше как да му ги искам, щото беше малко мафиотско копеле. А в италианския лицей тия са недосегаеми!

Готина оценка, но по параграф 3 Милан не загуби ли 2 от 3 финала, както и Юве???

Еми ти сам си го казал - срещу Олимпик само късмета спаси франсетата, има и такива мачове. Но срещу Барселона беше лекция, каквато Ювентус на финал да направят не са и сънували. А третия финал вече беше в края на цикъла на тоя отбор.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Най-силния отбор в историята на Шампионската Лига   |   29.11.2012 11:26

Томич, системата не дава няколко цитата едновременно, не знам колко беше ограничението, но ти явно си го минал... ;-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Най-силния отбор в историята на Шампионската Лига   |   06.12.2012 01:18

Нямам време сега да чета цялата тема, ама Жоре паметта ти изневерява. 2002-2003 Били играеше вече най-често като краен защитник, а Капитанът си беше централен с Неста.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Най-силния отбор в историята на Шампионската Лига   |   06.12.2012 20:27

Милан на Саки...Точка. :-D

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Най-силния отбор в историята на Шампионската Лига   |   07.12.2012 00:16

MCStranger написа:

Ливърпул на Пейсли. Точка.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Най-силния отбор в историята на Шампионската Лига   |   23.12.2012 17:44

Vendome написа:
MCStranger написа:

Ливърпул на Пейсли. Точка.

Ти нали не ме четкаш сега... Аз това умишлено го пропуснах! :football: :dance:

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Най-силния отбор в историята на Шампионската Лига   |   23.12.2012 19:28

Отборът, който аз бих номинирал е Милан на Саки - с двете КЕШ през 1989 и 1990. Тотална доминация, с красив и резултатен футбол.

Иначе Форест на Брайън Клъф и Питър Тейлър от 1979 и 1980 е нещо по-специално за мен и си ми е любим период, но трудно бих нарекъл този отбор най-силния в историята на КЕШ.

Пожелавам на всеки фен да види отбора си в тази ситуация :)

https://www.youtube.com/watch?v=WKPqKU2HEj0

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Най-силния отбор в историята на Шампионската Лига   |   23.12.2012 19:38

Forest_fan написа:
Отборът, който аз бих номинирал е Милан на Саки - с двете КЕШ през 1989 и 1990. Тотална доминация, с красив и резултатен футбол.

Иначе Форест на Брайън Клъф и Питър Тейлър от 1979 и 1980 е нещо по-специално за мен и си ми е любим период, но трудно бих нарекъл този отбор най-силния в историята на КЕШ.

Пожелавам на всеки фен да види отбора си в тази ситуация :)

https://www.youtube.com/watch?v=WKPqKU2HEj0

Аз нямам спомени от първата част на 80-те, затова не говоря. То и Юве на Трапатони са били здрави, но не са оставили някакъв знаменателен знак. А ако говорим за хубав английски футбол, то Евертън е отборът с красив английски футбол от средата на 80-те. Много жалко, че точно тогава стават лайната и духаме супата. Иначе наистина Милан на Саки е най-хубавото нещо, което съм гледал до Барса сега.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Най-силния отбор в историята на Шампионската Лига   |   07.01.2013 01:31

Много хубава тема, поздравления !
Аз не мога да посоча конкретно един отбор.
Може би Аякс на Ван Гал защото играеха наистина красиво и печелившо, без мултимилионна селекция.
Барселона от последните сезони, както и Милан конкретно от 1994 г. също заслужават да бъдат отбелязани.
Байерн Мюнхен от 1999 до 2001 и през 2010 и 2012 също бяха много впечатляващи.
Лион от едно по- скромно първенство също се опита да влезе сред големите и то със стил. По обясними причини не им се получи.
Реал Мадрид не можаха да повторят същата игра в сезоните си след трите им триумфа, а конкретно през 2002 г. за мен спечелиха благодарение изключително на селекцията си. Имаха много силни индивидуалности, но не толкова силен отбор.
А бате Криско(Томи) може да си пише каквото иска, но лошите моменти за него не са свършили:) С омраза не се върви напред, тя съсипва човека.

Иначе Манчестър Юнайтед играят толкова колкото им е нужно, както в Премиершип, така и в Шампионската лига.
Изразителни резултати са записвали много и в двата турнира, не е нужно всеки път.
И какво значи Барселона били слаби, когато ги отстранили Юнайтед?
Играха си и Меси, както и Иниеста и Шави, даже и Анри.
Да не се окаже, че и този сезон са слаби, ако двата отбора се срещнат в турнира?

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Най-силния отбор в историята на Шампионската Лига   |   07.01.2013 05:08

Ами не знам дали мен визираш, ако съм писал, че Барса са били слаби когато Юнайтед ги отстраниха си е грешка... Не знам какво съм писал, защото стана много голям ферман и сега не ми се препрочита, но да си кажа тук. По-скоро Барса тогава се формираше, тази Барса която познаваме. Юнайтед ги хванаха още ''зелени'' а самия Юнайтед тогава беше в пика си. Но виж като цяло усещането ми е такова, нищо лично към Манчестър, просто никога не са ме впечатлявали истински, а и като цяло аз малко подценявам английските клубове... Но всеки с мнението си, може и да бъркам.

:)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Най-силния отбор в историята на Шампионската Лига   |   07.01.2013 15:22

Да ти призная честно и аз не знам кого визирам :laugh: Защото го прочетох някъде сред мненията, а сега и на мен не ми се търси да видя кой го е писал.
Иначе повечето хора не харесват Ман.Ю. и аз съм свикнал с това, няма проблем. Важното е, че на мен ми харесват.
Както и да е, темата е много хубава и ми е малко кофти, че пиша това мнение, защото в тази тема трябва да се пишат само стойностни неща.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Най-силния отбор в историята на Шампионската Лига   |   08.01.2013 00:06

Напротив, всяка дискусия е добре дошла... ;)

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Най-силния отбор в историята на Шампионската Лига   |   25.01.2013 23:51

Цитат:

Това си е малко мит (сега Дявола ще скочи), този Милан никога не е доминирал тотално, и при двете титли се измъква с късмет и съдийски аванти на моменти. Нека не се подлъгваме по едно 5:0 над Реал.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 33 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2