Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 01:16

Отговори на тема  [ 18 мнения ] 
Мьонхенгладбах - Лацио 3:3 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Мьонхенгладбах - Лацио 3:3   |   15.02.2013 01:04

Първо почвам с това каква прогноза дадох АЗ в Мания-та "19 22:05 Борусия Мьонхенгладбах - Лацио 2:2/3:3". Можете да ме поздравите. :music:

Иначе мачът беше един път - точно както очаквах. Германците са бая дървен отбор, но Лацио направиха невероятни глупости в защита - три дузпи срещу тях, при това и трите си бяха резонни. Всичките бяха за много тъпи нарушения, две тъпашки задържания с ръце и то в момент, в който орлите контролираха нещата. Гладбах изтърваха едната дузпа, но и Аранго жесток фаул вкара. Евала и на Лацио за духа, който им помогна в 94-тата минута да докарат до 3:3.
Много добро впечатление ми прави обаче Флокари - замества по страхотен начин Клозе. Така обичаният от Резо Козак вкара два гола, включително за 3:3. Германците ако не бяха глупостите на Лацио в защита трудно щяха повече от един гол да вкарат.

Иначе шокът на вечерта е Наполи - Пилзен 0:3. Не съм гледал, не знам какво са правили неаполитанците, но такъв резултат си е страхотен срам.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мьонхенгладбах - Лацио 3:3   |   15.02.2013 01:18

alessandron написа:
но и Аранго жесток фаул вкара

Ако искаш да гледаш жестоки фаулове, си търси репортаж от Тотнъм-Лион. Бейл вкара два такива, първия в 45+1 минута от около 30-35 метра, а втория в 90+3 минута :)

(Синята Лавина)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мьонхенгладбах - Лацио 3:3   |   15.02.2013 01:21

Айде, айде... като видях, че си писал, си знаех, че нещо за твоите хора ще кажеш... хахах.

Какво ще кажете за вратарчето на Атлетико?
Излезна напред при един корнер в 94+ и после им вкараха на празна за 0:2... :helpless:

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мьонхенгладбах - Лацио 3:3   |   15.02.2013 01:24

alessandron написа:
Първо почвам с това каква прогноза дадох АЗ в Мания-та "19 22:05 Борусия Мьонхенгладбах - Лацио 2:2/3:3". Можете да ме поздравите. :music:

Иначе мачът беше един път - точно както очаквах. Германците са бая дървен отбор, но Лацио направиха невероятни глупости в защита - три дузпи срещу тях, при това и трите си бяха резонни. Всичките бяха за много тъпи нарушения, две тъпашки задържания с ръце и то в момент, в който орлите контролираха нещата. Гладбах изтърваха едната дузпа, но и Аранго жесток фаул вкара. Евала и на Лацио за духа, който им помогна в 94-тата минута да докарат до 3:3.
Много добро впечатление ми прави обаче Флокари - замества по страхотен начин Клозе. Така обичаният от Резо Козак вкара два гола, включително за 3:3. Германците ако не бяха глупостите на Лацио в защита трудно щяха повече от един гол да вкарат.

Иначе шокът на вечерта е Наполи - Пилзен 0:3. Не съм гледал, не знам какво са правили неаполитанците, но такъв резултат си е страхотен срам.

браво за попадението в Мания, така да ги хващаш и в ПМЛ
аз съм доволен ,че се въздържах от залози тази вечер, защото мислех да налея пари на Наполи и на Атлетико М
е, нещо ме спря в последния момент :90:

Колкото до мача, да ..заслужава си да се отбележат двата гола на Козак ...WTF ?! :blink: :rofl: и смелостта на съдията
позволи ми да те поправя
двете дузпи са чисти, третата е доооооста спорна. падна като чувал с картофи при съприкосновението с него нападателя,много неестествен плонж...изглежда усетиха ,че съдията е щедър и решиха да го пробват за още. Е, поддаде се.

Ако не направим някоя свръхглупост в наш стил на Олимпико, мисля че можем да мислим за следващия съперник
след поредния крах на Пуул , май ще ми остане само за Лацио да стискам в тоя турнир...
а за Пуул не искам да говоря
не , не искам :-x :no: :helpless:

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мьонхенгладбах - Лацио 3:3   |   15.02.2013 01:26

spurs написа:
alessandron написа:

Ако искаш да гледаш жестоки фаулове, си търси репортаж от Тотнъм-Лион. Бейл вкара два такива, първия в 45+1 минута от около 30-35 метра, а втория в 90+3 минута :)

10 минути преди началото на мача, четох форума на бетингъдвайс, в който един типстър призоваваше да се играе на първи гол-майстор в мача - да, Бейл !
ама пуста кратуна моята :besnyo:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мьонхенгладбах - Лацио 3:3   |   15.02.2013 04:28

Поздравления за страхотната прогноза. :-) :football:
Мачът беше страхотен, изобщо силни мачове днес в Лига Европа, доволен съм. Лион - Тотнъм също беше хубав мач. :-)

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мьонхенгладбах - Лацио 3:3   |   15.02.2013 06:35

ReZo написа:
alessandron написа:

браво за попадението в Мания, така да ги хващаш и в ПМЛ
аз съм доволен ,че се въздържах от залози тази вечер, защото мислех да налея пари на Наполи и на Атлетико М
е, нещо ме спря в последния момент :90:

Колкото до мача, да ..заслужава си да се отбележат двата гола на Козак ...WTF ?! :blink: :rofl: и смелостта на съдията
позволи ми да те поправя
двете дузпи са чисти, третата е доооооста спорна. падна като чувал с картофи при съприкосновението с него нападателя,много неестествен плонж...изглежда усетиха ,че съдията е щедър и решиха да го пробват за още. Е, поддаде се.

Ако не направим някоя свръхглупост в наш стил на Олимпико, мисля че можем да мислим за следващия съперник
след поредния крах на Пуул , май ще ми остане само за Лацио да стискам в тоя турнир...
а за Пуул не искам да говоря
не , не искам :-x :no: :helpless:

SHAME SHAME SHAME! :-x

Единицата я очаквах, ама се надявах поне гол да вкараме! :censored: :besnyo:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мьонхенгладбах - Лацио 3:3   |   15.02.2013 09:28

За това хващане минимум 2 точки трябва да се дават :moufan:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мьонхенгладбах - Лацио 3:3   |   15.02.2013 10:10

ReZo написа:
10 минути преди началото на мача, четох форума на бетингъдвайс, в който един типстър призоваваше да се играе на първи гол-майстор в мача - да, Бейл !
ама пуста кратуна моята :besnyo:

Това го играх с/у Нюкасъл уикенда и излезе към 5тата минута, жалко, че не повторих и аз снощи ... тоя е on fire!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мьонхенгладбах - Лацио 3:3   |   15.02.2013 10:13

spurs написа:
alessandron написа:

Много добри, този се развива като копие на Роналдо ...

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мьонхенгладбах - Лацио 3:3   |   15.02.2013 10:18

Поздравления за познатия резултат. Е така сега да ги нашибаш и на мечоците!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мьонхенгладбах - Лацио 3:3   |   15.02.2013 12:36

spurs написа:
alessandron написа:

И аз гледах Тотнъм и Лион, останах доволен.
И трите гола в мача бяха впечатляващи, като трябва да отдадем заслуженото и на Умтити, който препарира Фридъл.

Иначе виждам, че Гарет Бейл го раздава все повече като Кристиано. :-) Копира го в прическата, вчерашната му прическа много ми приличаше на тази на Кристиано.
По - важното е, че изпълнява преки свободни удари, наподобяващи тези на Кристиано. Вчерашните два гола бяха след перфектни изпълнения, като по учебник.
Бърз е като Кристиано също.

Въобще най - голяма сила на Тотнъм е скоростта и експлозивността. Изведнъж, от място, могат да направят много бърза атака.
Като гледах паса на Дембеле към Адебайор, в средата на първото полувреме, при заспал мач, направо се стреснах.
Как изведнъж стана мълниеносна атака.
И не знам защо се сетих за българското първенство, та си помислих, че такава бърза атака никога няма да видя по нашите терени.

Лион не са за отписване, но бързината на Тотнъм е голямо оръжие. Ако Дефо се въстанови до реванша за мен Тотнъм са фаворити.

Иначе поздравления на алесандрон за точната прогноза. Там също е бил интересен мач, но не мога да гледам всичко.

Но само да кажа, че прос...х мача на Ливърпул. :laugh: Гледах го, дълго се задържа 0-0.
Влизам в тоалетната при 0-0 и като излизам гледам 2-0 за Зенит, баси.... :laugh:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мьонхенгладбах - Лацио 3:3   |   15.02.2013 20:50

einstein's cock написа:
spurs написа:
alessandron написа:

Много добри, този се развива като копие на Роналдо ...

Единия си беше гол ала Жуниньо!

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мьонхенгладбах - Лацио 3:3   |   15.02.2013 21:14

bai Momchil написа:
За това хващане минимум 2 точки трябва да се дават :moufan:

не разбрах кога точно е отпаднало правилото уникално познат мач да не се бонифицира с +1 точка и според мен е недообмислено...
какъв по-добър стимул за атрактивна игра от това ?! :dunno:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мьонхенгладбах - Лацио 3:3   |   16.02.2013 00:53

spurs написа:
alessandron написа:

Уй за тоя смешен житен бегач, развали ни дубъла с Гонзето, дееба и прошляка.

п.п. Бейл по принцип ми е доста симпатичен като стил на игра, дано не го продадете лесно на някой от големите английски братя (Юнайтед по традиция) или па да иде я в Мадрид, я в Барселона.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мьонхенгладбах - Лацио 3:3   |   16.02.2013 00:55

ZeppeR написа:
Айде, айде... като видях, че си писал, си знаех, че нещо за твоите хора ще кажеш... хахах.

Какво ще кажете за вратарчето на Атлетико?
Излезна напред при един корнер в 94+ и после им вкараха на празна за 0:2... :helpless:

Беше яко забавно, спомних си 1990 година, 1/8 финала Колумбия - Камерун, когато Игита излезе да се меша на центъра и после гонеше Мила, ма даже не можеше да го фаулира, за да му попречи да влезе с топката у вратата :laugh: И сега горе-долу така се получи.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мьонхенгладбах - Лацио 3:3   |   16.02.2013 00:56

Мерси на всички за поздравленията ;-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Мьонхенгладбах - Лацио 3:3   |   16.02.2013 01:00

Бейл е много вероятно да играе в чуждестранен клуб след края на сезона.

Със сигурност няма да отиде в Юнайтед. Тотнъм мрази да продава на Юнайтед.

С Карик и Бербатов беше мъка и ги продадоха, за да им вземат парите на Юнайтед, защото даваха много.

Но в миналото Фергюсън е искал Гаскойн, искаше даже и Дарън Андертън, но като се запънаха "шпорите" и сделка нямаше.

Абсурд е да продадат най - добрия си играч на Юнайтед.
По - скоро биха продали някой който не им трябва особено, но за повече пари.

Иначе Бейл е още млад и както се вижда все повече се усъвършенства.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 18 мнения ]