Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 01:16

Отговори на тема  [ 43 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Дяволе, закъсняваш - ШЛ жребий 
Автор Съобщение
(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дяволе, закъсняваш - ШЛ жребий   |   21.02.2013 11:24

Абе ся може да е кеф да гледаш Барса да пада с 2:0, но резултата малко си лъже. Първо Милан не ги надигра с нищо - мача си вървеше към класическо 0:0, второ първият гол си беше абсолютно несправедлив - имаше си очевадна игра с ръка, но както се казва когато отбор като Барса пада с такъв резултат винаги е интересно.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дяволе, закъсняваш - ШЛ жребий   |   21.02.2013 12:27

bai Momchil написа:
Абе ся може да е кеф да гледаш Барса да пада с 2:0, но резултата малко си лъже. Първо Милан не ги надигра с нищо - мача си вървеше към класическо 0:0, второ първият гол си беше абсолютно несправедлив - имаше си очевадна игра с ръка, но както се казва когато отбор като Барса пада с такъв резултат винаги е интересно.

Е айде сега, приказки. Милан беше много по-добър от Барселона, които реално имаха положение и половина през целия мач. Много по-опасни положения, много по-добър контрол над играта и отделно великите играчи на Барселона бяха напълно неутрализирани. Така че по-скоро голът с ръка лъже, че Барса е можело и да минат без загуба :-D

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дяволе, закъсняваш - ШЛ жребий   |   22.02.2013 00:16

SUBXERO написа:
Санде, кво ше кажеш сега, а? Предполагам, че и от фатализъм го отричаше, но... както казва една любима ми мъдрост - някои неща не се променят, други още по-малко. Не, че нещо в този мач е решено, но заровете бяха хвърлени в доста красноречива посока.

Дам, аз за Милан винаги съм бил резервиран - а и по принцип съм така с любимци в спорта. Не обичам да ги хваля и да се навивам предварително. Определено бях изненадан много приятно. :-)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 43 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3