Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 01:16

Отговори на тема  [ 9 мнения ] 
Шампионска лига 1/8 финали - реванши 
Автор Съобщение
(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Шампионска лига 1/8 финали - реванши   |   05.03.2013 12:39

Програма:

05 март

21:45 Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид (1:1) 1:2 [коментари]
21:45 Борусия Дортмунд - Шахтьор Донецк (2:2) 3:0

06 март

21:45 ПСЖ - Валенсия (2:1) 1:1
21:45 Ювентус - Селтик (3:0) 2:0

12 март

21:45 Барселона - Милан (0:2)
21:45 Шалке - Галатасарай (1:1)

13 март

21:45 Байерн М - Арсенал (3:1)
21:45 Малага - Порто (0:1)

През двете седмици има по един мега сблъсък. Мисля че домакините в двата мача ще вземат реваншите и съответно ще продължат напред. Честно казано ми се иска поне в единият да не е така, ако не и в двата.

Интересен мач и Ла Росаледа, в който Малага ще трябва да заличи не особено голям пасив. Струва ми се обаче, че Порто ще вкара и с това задачата на тима на Пелегрини ще стане доста по-сложна. Малко по-лесна ще е в домакинствата на Шалке и Дортмунд и се надявам Германия да има 3 от 3 на четвъртфиналната фаза.

Едни от най-симпатичните ми отбори в тази фаза са аут още след първите мачове, така че до края съм за Байерн :)

Последна промяна Anfield на 07.03.2013 13:24, променена общо 3 пъти

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига 1/8 финали - реванши   |   05.03.2013 12:45

Не знам защо си мислиш, че Шалке имат домакинство?!? :-D

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига 1/8 финали - реванши   |   05.03.2013 14:27

Както вече писах, според мен Испания няма да има нито един четвъртфиналист в това издание на ШЛ; Реал имат най-реални шансове да продължат, като ако това стане Англия няма да има четвъртфиналисти. При всички положения тазгодишнит турнир е слабичък откъм качество; баварците ужким са в добра форма, но мисля, че ще се издънят някъде и (пак) няма да спечелят.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига 1/8 финали - реванши   |   05.03.2013 14:35

Барса отпада, Анфо :-)
Днес ще е големия ден и двата мача ще са яки.
Утре ще е уникална скука и ще има емоция само за тези които залагат или играят по виртуални игри :-)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига 1/8 финали - реванши   |   05.03.2013 14:57

Мислиш, че Барселона ще бие Милан с 3:0/4:1 ли, Анфо? Поне аз така те разбирам. Аз не съм убеден, може и да стане, но предвид последния месец на каталунците ми е трудно да го повярвам.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига 1/8 финали - реванши   |   05.03.2013 15:14

alessandron написа:
Мислиш, че Барселона ще бие Милан с 3:0/4:1 ли, Анфо? Поне аз така те разбирам. Аз не съм убеден, може и да стане, но предвид последния месец на каталунците ми е трудно да го повярвам.

Мисля че е възможен резултат, с който Барселона да победи (2:0 също е в играта) :) Барселона далеч не е сред симпатичните ми отбори, но не мисля че 3:0 е невъзможен резултат. Факт е че последните мачове не ги изиграха на ниво, но далеч не трябва да бъдат отписвани. Шампиони са в Испания и само трябва да поддържат огъня там, отпаднаха за Купата и реално само за ШЛ трябва да се хвърлят в момента.
Вие сте на другия полюс :) няколко добри мача и забравихте какво писахте за същите тези момци в червено-черно през есента ;-)

Бих заложил на 1-ца в този мач. Като резултат 2:0 ми се струва напълно постижим. Все пак ми се иска Милан да продължи, въпреки че ако можеше да отпаднат и двата отбора, щеше да е перфектно, ама няма как.. някой немски отбор ще се мъчи нататък ;-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига 1/8 финали - реванши   |   05.03.2013 15:45

Барселона са без треньор, с отчайващи проблеми в защита и нямат план Б. Просто трябва да вкараме един гол, това е.
Проблем ще бъде, че са опрени до стената и тези загуби от Реал ще ги мотивират още повече. В крайна сметка за никой няма да е изненада ако отпаднат, а ще се намерят и оправдания (треньора), ето това е опасното.
Но чисто спортно-технически в момента, а и логично погледнато ще е голям шамар за Милан и Алегри да отпаднат след такава преднина която имат.

2-1/3-1 е максимумът, който могат да измъкнат, надявам се
А е логично да завърши и 1-1 мача. Обикновено след 2-0 за домакина, резултатът който най-често се получава на реванша е 1-1.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига 1/8 финали - реванши   |   05.03.2013 21:31

Anfield написа:
alessandron написа:

Мисля че е възможен резултат, с който Барселона да победи (2:0 също е в играта) :) Барселона далеч не е сред симпатичните ми отбори, но не мисля че 3:0 е невъзможен резултат. Факт е че последните мачове не ги изиграха на ниво, но далеч не трябва да бъдат отписвани. Шампиони са в Испания и само трябва да поддържат огъня там, отпаднаха за Купата и реално само за ШЛ трябва да се хвърлят в момента.
Вие сте на другия полюс :) няколко добри мача и забравихте какво писахте за същите тези момци в червено-черно през есента ;-)

Бих заложил на 1-ца в този мач. Като резултат 2:0 ми се струва напълно постижим. Все пак ми се иска Милан да продължи, въпреки че ако можеше да отпаднат и двата отбора, щеше да е перфектно, ама няма как.. някой немски отбор ще се мъчи нататък ;-)

Много добре знам какво сме писали за тия момци в червено-черно, но сега нещата изглеждат коренно променени игрово. Единствено ме е яд, че Балотели не може да играе. За мен Милан в момента доста наподобява като развитие и поведение Италия от Европейското. С тази разлика, че Барселона нещо не я виждам в ролята на Испания във финала. Ще видим какво ще стане, но въпреки всичко се надявам и вярвам, че крайният победител ще е червено-черен.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Шампионска лига 1/8 финали - реванши   |   06.03.2013 15:54

Има и нещо друго - няколко от сегашните ни титуляри в атака ги купихме в последния момент лятото и не са играли заедно в контролите през лятото. Докато започнат да играят като отбор, ни трябваха няколко мача и точно за това беше кризата в първите 8 кръга. А реално от мача с Наполи есента насам сме с най-много точки в Италия.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 9 мнения ]