Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 01:16

Отговори на тема  [ 192 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   09.03.2013 20:37

Ами трудничко е да спориш с Байерн Мюнхен в Германия...
Досущ като с Абърдийн срещу Селтик или Рейнджърс в Шотландия... :laugh: :devil: :-P

Последна промяна Diavolo на 09.03.2013 20:38, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   09.03.2013 20:44

Diavolo написа:
Ами трудничко е да спориш с Байерн Мюнхен в Германия...
Досущ като с Абърдийн срещу Селтик или Рейнджърс в Шотландия... :laugh: :devil: :-P

абе сам не си вярваш, ама след признанието, че перфектната в тяло Домрачева е назобана, а "звяра-мъж" Бергер е чиста сълзица, не са ми странни писанията ти :innocent:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   09.03.2013 20:58

Ти правиш ли разлика между естествена структура и зобане? Изненадваш ме... :-o Има различни медикаменти за зоб/форсиране и допинга не те превръща в някакъв дзвер.
Бергер винаги си е изглеждала така, както и Домрачова.
По твоята логика Серина трябва да е най-назобания човек на света, е поне в това не си е обвинявал, защото е по-лесно да я пращаш при мъжете... :-D
Лекоатлетките в спринтовете дето ги хващат със забранени медикаменти дали приличат на Бергер...
Така че не пиши наизуст ;)

Последна промяна Diavolo на 09.03.2013 20:59, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   10.03.2013 10:24

Diavolo написа:
navy написа:
Апропо, сигурно знаеш, че и Стив Джобс е бил уволняван от Епъл?

Не, не знаех, нито ме интерсува :laugh:

А сега ми кажи какво общо има това с Чакър и червения картон и с това, че футболистите на великия стратег не знаеха къде се намират до този момент в мача?
Мнение подкрепено от редица анализатори и специалисти и преобладаващото мнение по форуми и социални мрежи.
Мнение и на твоя Бог пред който се кланяш сутрин и вечер

Я кажи ако Моуриньо дойде в ЦСКА, за кой ще викаш на Левски - ЦСКА? :ludnica:

Хайде стига писа неелпости. Нито Нейви е такъв голям поклонник на Жозе както го изкарваш, нито червения картон беше толкова измислен. Знаеш, че са давани много по-безумни картони в решителни мачове, еле па в полза на Милан в Италия. Реал дали щяха да изравнят, или не без картона е божа работа и никога няма да се разбере. Истината е, че ти не понасяш Мауриньо, предполагам щото беше треньор на Интер ? Сега също, защото има шанс да изведе Реал до десета титла и да се измъкнат на 3 пред Милан. А ти все така таиш надежда в този живот да видиш миланците нма върха по шампионски купи :safin: . Така че няма смисъл да се мъкне вода от 100 кладенца. Кажи си истината и ще те разберем :cheers:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   10.03.2013 11:09

Ледо написа:

Хайде стига писа неелпости. Нито Нейви е такъв голям поклонник на Жозе както го изкарваш, нито червения картон беше толкова измислен. Знаеш, че са давани много по-безумни картони в решителни мачове, еле па в полза на Милан в Италия. Реал дали щяха да изравнят, или не без картона е божа работа и никога няма да се разбере. Истината е, че ти не понасяш Мауриньо, предполагам щото беше треньор на Интер ? Сега също, защото има шанс да изведе Реал до десета титла и да се измъкнат на 3 пред Милан. А ти все така таиш надежда в този живот да видиш миланците нма върха по шампионски купи :safin: . Така че няма смисъл да се мъкне вода от 100 кладенца. Кажи си истината и ще те разберем :cheers:

Дявола далеч преди Моуриньо в Интер не го харесваше - тая мания с купите е типична за вас точно, за реалистите - некъв комплекс ли, що ли, в тая тема само ти го повтаряш като развалено радио? 5:0 на полуфинал в КЕШ, па зимайте ако щете още 10 титли :wave: И Реал 11 на 11 два гола на Юнайтед в тоя мач нямаше да вкара, стига и вие с "политически коректните нелепости". Като ви се натресе и тая година Байерн, пак ще има да се чудите що така ...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   10.03.2013 11:34

alessandron написа:
Ледо написа:

Дявола далеч преди Моуриньо в Интер не го харесваше - тая мания с купите е типична за вас точно, за реалистите - некъв комплекс ли, що ли, в тая тема само ти го повтаряш като развалено радио? 5:0 на полуфинал в КЕШ, па зимайте ако щете още 10 титли :wave: И Реал 11 на 11 два гола на Юнайтед в тоя мач нямаше да вкара, стига и вие с "политически коректните нелепости". Като ви се натресе и тая година Байерн, пак ще има да се чудите що така ...

Никъде не съм писал, че Реал щяха да вкарат два гола, но един щеше да хвърли нещата в продължеия, дузпи и т.н. Както писах - божа работа. Какъв комплекс, какви 5 лева, бе баце ? Не съм аз този дето на всеки мач на Милан в ЕКТ скача като ощипана госпожица да обяснява как или са били с късмет, или съдията им помогнал, или ако паднат да злобея в сума мнения както правят други хора тука по адрес на Реал. А замисли се за това !
Иначе не се притеснявай за нас, гледай на Кампа да издържи опълчението. Па ако случайно устискате, дано се паднем с вас другия кръг :laugh:

Последна промяна Ледо на 10.03.2013 11:35, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   10.03.2013 11:59

Ми дано се паднем с вас, ако минем, аз против нямам. Само да не се окаже, че ще търсиш пак кой злобял след тия мачове ;-) А Реал си ги подпряха на Олд Трафорд и толкоз, чудо голямо - нито е първи път, нито ще е последен. Факт е обаче, че допреди изгонването на Нани не знаехте дори в коя посока трябваше да шутирате, пък после обяснявайте как сте щели не знам колко гола да вкарате при равни състави. 11 на 11 нищо чудно и Юнайтед да ви беше набил още един, след като дори с 10 души накрая ви насметоха и Лопес извади три голови удара. Щото Руни щеше да влезе така или иначе след 70-та минута, убеден съм, че САФ такава му е била идеята.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   10.03.2013 12:44

Ледо написа:
Diavolo написа:

Не, не знаех, нито ме интерсува :laugh:

А сега ми кажи какво общо има това с Чакър и червения картон и с това, че футболистите на великия стратег не знаеха къде се намират до този момент в мача?
Мнение подкрепено от редица анализатори и специалисти и преобладаващото мнение по форуми и социални мрежи.
Мнение и на твоя Бог пред който се кланяш сутрин и вечер

Я кажи ако Моуриньо дойде в ЦСКА, за кой ще викаш на Левски - ЦСКА? :ludnica:

Така де, само че като опряхме до директна и справедлива оценка "head to head" и се почна с емоционалности "Незнам, не ме интересува, мнения на "редица анализатори"" и прочие. По същия начин както заклиняха Мауриньо, че играел дефанзивен футбол и видиш ли, затова помел всичко насреща в Интер, късмет при Порто и как щял да играе Реал в този случай и после всичко се забрави след 100 и кусур гола и рекорден точков актив... То е отличително качество на едни фенове, услужливо да забравят фактите, да неглижират дадени и да пъчат други... И пак им припомних съвсем пресни нещица - двата мача с Барса преди този в Манчестър. Всъщност, дори самия САФ призна, че е сбъркал с непускането на Кагава, казвайки на журналистите, че е очаквал да го питат именно за това! Ама нейсе, аз съм бил сектант, и незнам какво си.
Как съм щял да реагирам, ако дойдел начело на чоралърспор - ами как ще да реагирам, ако Земята вземе, че почне да се върти наобратно? Скоро обаче не Мауриньо, ами и Чичо Пенчо няма да иска и да чуе за тая клоака!
Шегата настрана, явно Дяволо отново не е схванал основното - САМО ЛЕВСКИ!

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   10.03.2013 15:19

Дявола е схванал всичко, Нейви, а сега прочети ми пак първите мнения и виж как съм писал за САФ и къде му е грешката и се съгласих също за Кагава, май не се съгласих само за Рууни титуляр от 1 та минута и т.н. :)
Просто няма как да се съглася да се преписва тази победа на гения на Моуриньо как видиш ли вкарал Модрич, обърнал мача със смени и тактики и пр. И ти да беше треньор щеше да пуснеш Модрич.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   10.03.2013 16:26

Diavolo написа:
Дявола е схванал всичко, Нейви, а сега прочети ми пак първите мнения и виж как съм писал за САФ и къде му е грешката и се съгласих също за Кагава, май не се съгласих само за Рууни титуляр от 1 та минута и т.н. :)
Просто няма как да се съглася да се преписва тази победа на гения на Моуриньо как видиш ли вкарал Модрич, обърнал мача със смени и тактики и пр. И ти да беше треньор щеше да пуснеш Модрич.

Направо да одя първо като преводач на тройчо в Шотландия и натам я знаем приказката - Абърдийн и т.н. :rofl:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   10.03.2013 17:11

Мдам, Абърдийн, Нейви, Абърдийн, един скромен отбор с уникални за времето си успехи.
Нали знаеш, че ШЛ с Порто си е криминална направо? Супер късмет с жребия, скандално съдийство на Олд Трафорд и един отвратително грозен антифутбол на 1/2 финала с Ла Корвуня? :laugh: :rofl:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   10.03.2013 21:29

albertz написа:

Срещу Челси ще бъде много неясен мач, поне за мен. Не съм сигурен доколко в Юнайтед искат трофея, аз бих заложил на равен мач и в преиграването Челси да спечели, но ще видим.

Бате Чаво е великан! :first:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 192 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10