|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
срам за Челси, голям мач на Борусия и Наполи
| Автор |
Съобщение |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32264 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

срам за Челси, голям мач на Борусия и Наполи | 27.11.2013 04:51
Не си спомням много отдавна да е имало мач в който единия отбор да не отправи нито един удар по посока на вратата?! Не в очертанията на вратата, просто някакъв удар ако ще и на 4 метра извън вратата. Е, Челси направиха точно това и то не на Камп Ноу, Бернабеу или Алианц Арена, а срещу Базел, който пък от друга страна се превърна в истински кошмар за английските отбори, а в същото време не могат да бият Стяуа. Какво нещо е спортната психология...
Борусия и Наполи направиха невероятен мач на страхотно темпо, но идиотите от босфор тв даваха любимата си Барселона, която е омръзнала до болка и на собствените им фенове вече, както и да е. Та, много голям мач, браво и на двата отбора. Разбира се Борусия бяха доста по-дейния отбор, но и Наполи имаха отлични положения за изравняване, но веднъж удариха гредата, а после Игуаин направи непростим пропуск. Малко след това стана 2-0 и мача на практика приключи. Тези големи пробойни във фаза защита за Наполи са ми доста странни с оглед на това, че отборите на Бенитес винаги са се отличавали с отлична защита и организация, явно е, че този отбор още ще се пипа и предполагам следващия сезон вече ще е напълно готов да даде отпор на Ювентус в борбата за скудетото. Тези постоянни ротации обаче са доста дразнещи, слава богу, че Гафа така и не пое Милан. Голям тактик е, уважавам го, но просто не ме кефи. Наполи само за 1 месец е на път да падне и от двата стола на които седеше... Все пак една добра новина за феновете на небесносините, ако отпаднат от ШЛ, което е много вероятно ще се концентрират изцяло в Серия А, а в същото това време Ювентус най-вероятно ще продължи борбата в ШЛ, а тези 6 точки разлика не са чак толкова много. Така или иначе Наполи на този етап трудно може да спори с най-добрите в Европа, липсва им и класа и обиграност. Добре за футбола и неутралните фенове ще е ако именно Арсенал и Борусия продължат, това гарантира големи сблъсъци на преките елиминации напролет.
Последна промяна Diavolo на 27.11.2013 04:54, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Руиз
|

Re: срам за Челси, голям мач на Борусия и Наполи | 27.11.2013 10:33
Хубав коментар! Радвам се на победата на Базел! Както се казва, натри носа на горделивци и паралии! Борусия направи хубав мач, но защо се издъни така срещу Байерн? Наполи ми са симпатични, но ето втора загуба за няколко дни! Как ще се съсредоточат към първенството в Италия?
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: срам за Челси, голям мач на Борусия и Наполи | 27.11.2013 10:42
Гледах само мача на Борусия, които играят много приятен футбол и ще е загуба за ШЛ, ако не продължат напред. Победата на Базел я очаквах, мисля че даже го хващам в Манията, но това че Челси не са имали удар и то срещу отбор като Базел е шокиращо. После пак ми говорете за нападателният футбол на отборите водени от вселенският капацитет 
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: срам за Челси, голям мач на Борусия и Наполи | 27.11.2013 11:03
Мачовете от групите са ми крайно безинтересни. Нито вчера съм гледал който и да било мач, нито днеска възнамерявам да го правя. Базел ми е много симпатичен отбор от години и донякъде се радвам за тая победа защото класирането на Челси не подлежи на дискусии така или иначе!
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
Hiksa
|

Re: срам за Челси, голям мач на Борусия и Наполи | 28.11.2013 08:09
И да не би Челси да са отпаднали. Спокич, когато трябва да се играе, Моуриньо ще ги мотивира. Интер колко победи имаха в групите като спечелиха ШЛ? Само ситуацията с Мата е ми харесва и ако това провали отбора, според мен критиките са оправдани.
Борусия разпиляха Наполи, а им липсваше цялата защита. Този резултат ме изненада, защото Наполи можеха да си отидат с 10 гола (а уж са един от трите най-силни Италиански отбора).
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32264 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: срам за Челси, голям мач на Борусия и Наполи | 28.11.2013 23:08
за съжаление нивото на италианския футбол продължава да е много ниско. има прогрес, но все още е зле положението. вижда се и по резултатите на Ювентус... 
|
|   |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|