Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 01:13

Отговори на тема  [ 9 мнения ] 
Има ли по-жалки чиновници от хомосексуалистите в УЕФА? 
Автор Съобщение
(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Има ли по-жалки чиновници от хомосексуалистите в УЕФА?   |   12.04.2014 00:14

Веднага бързам да си отговоря: НЯМА разбира се!

Чета днеска така нареченото им изявление по случая с Куртоа и направо не ми се верва що за нагли твари са окупирали тая организация.

"Дисциплинарните правила на Шампионската лига и УЕФА съдържат ясни постановления, които забраняват на който и да е клуб да упражнява или да се опитва да упражнява каквото и да е влияние спрямо играчите, които друг клуб може да пусне (или да не пусне) на терена. Всяка уговорка в частен договор между два клуба, която би могла да функционира по начин, който влияе на даден клуб при определянето на състава за даден мач, е нулева, невалидна и неприложима, щом е замесена УЕФА".

Ама тия големи моралисти станаха бе! Интересно ми е ако имаше подобен казус, касаещ частното им отборче - каталунските джуджета дали щяха да са толкова принципни?! От сума ти време го има това нещо като някой отбор преотстъпва свой играч на конкурентен отбор да има клаузи, които да забраняват на същия да играе срещу отбора, чиято собственост е. Сега изведнъж се вдигнал вой до небесата! Нечувано и невиждано! А Атлетико стават за смях като казват,че нямали 3 милиона - та те само от влизането си в ШЛ са взели над 11, за излизането от групи около 12-13 и след това за всяка следваща фаза са по оше 4-5 милиона напред. Тоест те са над 30 милиона на плюс от участието си в ШЛ до момента. Цигански истории...Куртоа не е най-великия вратар на света и участието му само по себе си надали ше е чак толкова фатално за нас, но въпроса е принципен и не трябва да се подминава с лека ръка! :tomate: :tomate: :tomate:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Има ли по-жалки чиновници от хомосексуалистите в УЕФА?   |   12.04.2014 01:12

И ФИФА, и УЕФА са затънали в корупция и шуробаджанащина. Наказанието спрямо Барса, което няма как да издържи според мен, защото е абсурдно, но освен това е видимо дело на перес, който е подкупил някой чиновник, го доказва!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Има ли по-жалки чиновници от хомосексуалистите в УЕФА?   |   12.04.2014 01:36

Dobril написа:
И ФИФА, и УЕФА са затънали в корупция и шуробаджанащина. Наказанието спрямо Барса, което няма как да издържи според мен, защото е абсурдно, но освен това е видимо дело на перес, който е подкупил някой чиновник, го доказва!

докога ще обвиняваш другите за прегрешенията на своите ? :stop: Подписвали сте незаконно с млади таланти, сега за наказание ще играете с джуджета още 2 години, такава е каталунската съдба :-D

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Има ли по-жалки чиновници от хомосексуалистите в УЕФА?   |   12.04.2014 01:40

За мен пък все още е необяснимо, как отбори като Реал и Барселона, отбори с най-големите дългове са все на върха... :outofspace: Всъщност аз знам, става въпрос за едно масово скубене на държавни ( кралски ) ресурси, които се покриват най-ехидно, и обикновения фен не ги знае тези неща. Има схеми, които средностатистическия гражданин ( или селянин ) просто няма как да схване подобни трикове. Жалка история, да го духат моралистите!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Има ли по-жалки чиновници от хомосексуалистите в УЕФА?   |   12.04.2014 01:45

TheExorcist написа:
За мен пък все още е необяснимо, как отбори като Реал и Барселона, отбори с най-големите дългове са все на върха... :outofspace:

тука пак опираме до улични клишета и семкаджийски приказки. Големите отбори може да имат големи дългове, но имат и големи приходи да си плащат лихвите по заемите - това е по важно за банките, да може да си плащаш. Кой примерно ще даде на ЦСКА :laugh: ;-)

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Има ли по-жалки чиновници от хомосексуалистите в УЕФА?   |   12.04.2014 01:53

Balleta написа:
Dobril написа:

докога ще обвиняваш другите за прегрешенията на своите ? :stop: Подписвали сте незаконно с млади таланти, сега за наказание ще играете с джуджета още 2 години, такава е каталунската съдба :-D

Подобно наказание е недопустимо и ясно прозира болният "мозък" на боклука перес - лайното се опитва с всячески средства да изкара Барса вън от играта. В края на краищата обаче това ще се случи на него и кралския реал, въпрос на време е.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Има ли по-жалки чиновници от хомосексуалистите в УЕФА?   |   12.04.2014 02:00

Balleta написа:
TheExorcist написа:
За мен пък все още е необяснимо, как отбори като Реал и Барселона, отбори с най-големите дългове са все на върха... :outofspace:

тука пак опираме до улични клишета и семкаджийски приказки. Големите отбори може да имат големи дългове, но имат и големи приходи да си плащат лихвите по заемите - това е по важно за банките, да може да си плащаш. Кой примерно ще даде на ЦСКА :laugh: ;-)

То това е ясно, кредиторите дават, но си и искат резултатите след това. А неможачите ги хвърлят в трета глуха след това ( Рейнджърс примерно ). Юве и те беха зели доста, не оправдаха доверието и им скалъпиха Калчополи. Но Реал и Барса имат ресурс от най-мощната футболна фенска общественост в света - хиспаното! Т.е, няма как да бъдат Ебани, схващаш ли... За тех винаги ще има мангизи, със или без фифоуефски правила, просто при тях влиянието е друго. Не понасям кредитни шампиони! :ireful: :tomate:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Има ли по-жалки чиновници от хомосексуалистите в УЕФА?   |   12.04.2014 09:28

Не са жалки, просто са прибрали едни пари :)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Има ли по-жалки чиновници от хомосексуалистите в УЕФА?   |   13.04.2014 05:05

Нека Куртоа играе. Ако направи мачовете на живота си - още по-добре, защото вече е готов веднага да замести Чех. Пък и хубаво е отношенията с Атлетико да не се развалят, за да не се опитат да блокират трансфера на Диего Коща. :yes:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 9 мнения ]