Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 01:06

Отговори на тема  [ 10 мнения ] 
Атмосферата на мача днес 
Автор Съобщение
(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Атмосферата на мача днес   |   02.10.2014 01:07

Не съм бил защото ми е под нивото обаче не мога да не коментирам за каква жалка история иде реч.

Пълен стадион от мъртви души и селфаджии. Спомням си какво беше когато най-голямата българска емблема и единица мярка за успех в ЕКТ ЛЕВСКИ участваше в ШЛ. Спомням си и как Бог Жозе изказа възхищението си от великата синя публика след мача Левски-Челси.

Тва днеска беше грозна работа. Не,че щеше да ми е особено приятно ако Домуса си беше избрал някое друго селско отборче с публика като Путяф или Столипиново де ама тия са уникум =))

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Атмосферата на мача днес   |   02.10.2014 08:16

Само аз ли видях доста бели фланелки на Реал Мадрид по трибуните? Явно е, че не всички бяха отишли да подкрепят Лудогорец.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Атмосферата на мача днес   |   02.10.2014 08:19

Не знам кво е било по трибуните, но аз заспах пред телевизора. Все едно играеха 25 годишни мъже с 10 годишни деца. Отвратително грозен мач и то пред пълни трибуни, които мълчат. Жалка история. Тези, които са си купили билети за трите мача са пълни шамандури и да го духат сега!!! :laugh: :laugh: :laugh:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Атмосферата на мача днес   |   02.10.2014 18:56

falkenbach написа:
Само аз ли видях доста бели фланелки на Реал Мадрид по трибуните? Явно е, че не всички бяха отишли да подкрепят Лудогорец.

Много бяха, да. А не ми се мисли какво ще е като дойде Ливърпул.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Атмосферата на мача днес   |   02.10.2014 20:14

По принцип е така, но монетата има и друга страна. Противно на повечето хора тук, аз пък съм доволен от атмосферата на стадиона. Да, наистина нямаше я тази еуфория и емоционалност както на мачовете на Левски и цска в Европа, но за сметка на това имаше някаква положителна енергия и настроение, което рядко се вижда в Бг, не само на стадионите.
Достатъчно съм ходил на големи маове на Левски в Европа (а и на цска), за да знам как още на километър от стадиона в едно с готините фенове с шаловете вървят разни пияни-заяни "ултарси", които фъфлейки крещят нещо несвързано по адрес на своя или противниковия отбор. Ако пък са голяма група (и са само пияни, щото има и дрогирани) е цяло чудо да не се закачат с някой дето е в тяхната посока. На стадиона пък редовно стават спорове и понякога, някоя и друга тупаница, за места, за направена забележка, или за неправилно дишане. Щото всеки е надъхан за 'големия мач". За бомбите и димните екстри въобще не става и дума.
Та в този ред на мисли аз вчера видях на стадиона хора дошли с жените и приятелките си, с децата си, с майките и бащите си пенсионери. Вярвайте ми, никой с никой не се скара и не се напсува. Не видях един дрогиран или здраво пиян и фъфлещ човек. Напротив, имаше едно готино настроение, майтапи с хората около теб и въобще едни два, три часа, които те разтоварват, а не те напрягат. И пак за бомби и димки въобще не става и дума- щото нямаше!!!
Все си мисля, че това е пътя. Окей може и истинските фенове на Лудогорец да са били 20 % от хората на стадиона, но е крайно време и Бг фенът да излезе от каменната ера и да отива на мач за кеф и за настроение. Щото и в Англия няма бомби и димки и т.н пък са пълни стадионите и ккато гледаме по Тв виждаме и жени, и деца, и пенсионери и баби дори да ходят и да се забавляват. А тука....

Последна промяна Ледо на 02.10.2014 20:15, променена общо 1 път

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Атмосферата на мача днес   |   03.10.2014 10:09

Цитат:
може и истинските фенове на Лудогорец да са били 20 % от хората на стадиона

То в Разград няма толкова хора вече :laugh:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Атмосферата на мача днес   |   12.10.2014 19:03

[quote="Ледо"]Та в този ред на мисли аз вчера видях на стадиона хора дошли с жените и приятелките си, с децата си, с майките и бащите си пенсионери. [quote]

Да, ама това не е кино, а футболен мач. На кино можеш да водиш бабата, дядото, родата и всичко, да видят някоя звезда и сюжет, но тези хора са за друго. Марката. Блуфена е прав, сега ти е паднало да видиш Реал за селфита. Колко и всички тези фамилии ще отидат на друг мач? Think about it. ;-)

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Атмосферата на мача днес   |   13.10.2014 11:23

Абе за мен малки деца не трябва да се водят на масови прояви, където има няколко хиляди. При толкова много народ, колкото и да е спокойно винаги може да стане някой сакатлък. Не дай си боже да има нещо, което да породи паника и тълпата да се юрне на некъде - децата ще пострадат най много. А за мачовете вече е проява на безрасъдство от страна на родителите...

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Атмосферата на мача днес   |   13.10.2014 12:11

Keanu написа:
Абе за мен малки деца не трябва да се водят на масови прояви, където има няколко хиляди. При толкова много народ, колкото и да е спокойно винаги може да стане някой сакатлък.....

Тоест, деца не трябва да се водят в увеселителни паркове, зоологически градини и на училище (особено първия учебен ден)? :-P

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Атмосферата на мача днес   |   13.10.2014 12:46

В училищата в първия учебен ден са предимно деца и я ми кажи колко училища имат повече от 1000 ученика - аз мисля, че няма такива?
За какви увеселителни паркове говориш... то в България нема такива. Тук има отделни атракциони където се събират не повече от 50-100 човека.
Миналата година ходих и на цирк с малката - там също не беха повече от 100-200 човека. Аз говоря за събития, в които има голяма концентрация на хора - като концерти, митинги, футболни мачове където тълпите наистина са в хиляди.

Последна промяна Keanu на 13.10.2014 12:48, променена общо 1 път

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 10 мнения ]