| Автор |
Съобщение |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Атмосферата на мача днес | 02.10.2014 01:07
Не съм бил защото ми е под нивото обаче не мога да не коментирам за каква жалка история иде реч.
Пълен стадион от мъртви души и селфаджии. Спомням си какво беше когато най-голямата българска емблема и единица мярка за успех в ЕКТ ЛЕВСКИ участваше в ШЛ. Спомням си и как Бог Жозе изказа възхищението си от великата синя публика след мача Левски-Челси.
Тва днеска беше грозна работа. Не,че щеше да ми е особено приятно ако Домуса си беше избрал някое друго селско отборче с публика като Путяф или Столипиново де ама тия са уникум =))
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
falkenbach
(Thug Slugs)
|

Re: Атмосферата на мача днес | 02.10.2014 08:16
Само аз ли видях доста бели фланелки на Реал Мадрид по трибуните? Явно е, че не всички бяха отишли да подкрепят Лудогорец.
_________________В град като София, никой не е невинен!
|
|   |
|
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: Атмосферата на мача днес | 02.10.2014 08:19
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Атмосферата на мача днес | 02.10.2014 18:56
Много бяха, да. А не ми се мисли какво ще е като дойде Ливърпул.
|
|   |
|
 |
|
Ледо
|

Re: Атмосферата на мача днес | 02.10.2014 20:14
По принцип е така, но монетата има и друга страна. Противно на повечето хора тук, аз пък съм доволен от атмосферата на стадиона. Да, наистина нямаше я тази еуфория и емоционалност както на мачовете на Левски и цска в Европа, но за сметка на това имаше някаква положителна енергия и настроение, което рядко се вижда в Бг, не само на стадионите. Достатъчно съм ходил на големи маове на Левски в Европа (а и на цска), за да знам как още на километър от стадиона в едно с готините фенове с шаловете вървят разни пияни-заяни "ултарси", които фъфлейки крещят нещо несвързано по адрес на своя или противниковия отбор. Ако пък са голяма група (и са само пияни, щото има и дрогирани) е цяло чудо да не се закачат с някой дето е в тяхната посока. На стадиона пък редовно стават спорове и понякога, някоя и друга тупаница, за места, за направена забележка, или за неправилно дишане. Щото всеки е надъхан за 'големия мач". За бомбите и димните екстри въобще не става и дума. Та в този ред на мисли аз вчера видях на стадиона хора дошли с жените и приятелките си, с децата си, с майките и бащите си пенсионери. Вярвайте ми, никой с никой не се скара и не се напсува. Не видях един дрогиран или здраво пиян и фъфлещ човек. Напротив, имаше едно готино настроение, майтапи с хората около теб и въобще едни два, три часа, които те разтоварват, а не те напрягат. И пак за бомби и димки въобще не става и дума- щото нямаше!!! Все си мисля, че това е пътя. Окей може и истинските фенове на Лудогорец да са били 20 % от хората на стадиона, но е крайно време и Бг фенът да излезе от каменната ера и да отива на мач за кеф и за настроение. Щото и в Англия няма бомби и димки и т.н пък са пълни стадионите и ккато гледаме по Тв виждаме и жени, и деца, и пенсионери и баби дори да ходят и да се забавляват. А тука....
_________________ Hasta La Victoria Siempre
Последна промяна Ледо на 02.10.2014 20:15, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Атмосферата на мача днес | 03.10.2014 10:09
То в Разград няма толкова хора вече 
 |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: Атмосферата на мача днес | 12.10.2014 19:03
[quote="Ледо"]Та в този ред на мисли аз вчера видях на стадиона хора дошли с жените и приятелките си, с децата си, с майките и бащите си пенсионери. [quote] Да, ама това не е кино, а футболен мач. На кино можеш да водиш бабата, дядото, родата и всичко, да видят някоя звезда и сюжет, но тези хора са за друго. Марката. Блуфена е прав, сега ти е паднало да видиш Реал за селфита. Колко и всички тези фамилии ще отидат на друг мач? Think about it. 
 |
|
Keanu
(Real Green)
|

Re: Атмосферата на мача днес | 13.10.2014 11:23
Абе за мен малки деца не трябва да се водят на масови прояви, където има няколко хиляди. При толкова много народ, колкото и да е спокойно винаги може да стане някой сакатлък. Не дай си боже да има нещо, което да породи паника и тълпата да се юрне на некъде - децата ще пострадат най много. А за мачовете вече е проява на безрасъдство от страна на родителите...
|
|   |
|
 |
|
Shifter
(Thug Slugs)
Регистриран на: 22.07.2012 14:22 Мнения: 3112 Местоположение: София
|

Re: Атмосферата на мача днес | 13.10.2014 12:11
Тоест, деца не трябва да се водят в увеселителни паркове, зоологически градини и на училище (особено първия учебен ден)? 
 |
|
Keanu
(Real Green)
|

Re: Атмосферата на мача днес | 13.10.2014 12:46
В училищата в първия учебен ден са предимно деца и я ми кажи колко училища имат повече от 1000 ученика - аз мисля, че няма такива? За какви увеселителни паркове говориш... то в България нема такива. Тук има отделни атракциони където се събират не повече от 50-100 човека. Миналата година ходих и на цирк с малката - там също не беха повече от 100-200 човека. Аз говоря за събития, в които има голяма концентрация на хора - като концерти, митинги, футболни мачове където тълпите наистина са в хиляди.
Последна промяна Keanu на 13.10.2014 12:48, променена общо 1 път
|
|   |
|
|