Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 00:10

Отговори на тема  [ 37 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Анфо 
Автор Съобщение
(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Анфо   |   09.11.2012 05:41

нищо против форума, просто преди ставаха много по-яки дискусии. Както казваш сега е по-скоро ПМЛ! АЗ не се интересувам от залози и НЕ ме интересуват игри. Тука бега целата работа! Може би съм само аз, не знам, но изчезна тръпката. Изчезна тръпката!

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Анфо   |   09.11.2012 05:45

И другото, което, страшно такива форуми има нужда от хора като вас като капацитет на познавателност!

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Анфо   |   09.11.2012 08:42

Бях песимист, ама добре се развива форумчето, още повече, че ги няма засега слабоумни драскачи като Морона ака Мистър Н.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Анфо   |   09.11.2012 09:56

TheExorsist написа:
И другото, което, страшно такива форуми има нужда от хора като вас като капацитет на познавателност!

Томич, това може ли да ми го обясниш, че не го разбрах.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Анфо   |   09.11.2012 10:27

TheExorsist написа:
нищо против форума, просто преди ставаха много по-яки дискусии. Както казваш сега е по-скоро ПМЛ! АЗ не се интересувам от залози и НЕ ме интересуват игри. Тука бега целата работа! Може би съм само аз, не знам, но изчезна тръпката. Изчезна тръпката!

Пич, същите хора, които дискутираха в Еврейски футбол са се регнали в тоя форум. Сигурно липсва само Бай Хуй ама надали ти е толко мъчно =) Ясно е,че всички сме свикнали да пишеме в дира, аз самия още си флуда в клуб Футбол чат пат, но истината е,че ония форуми бавно но славно умират и не е нужно да се съобразяваме с дерзанията на карабатака Киро-работника на 500лв. Тоя боклук ми изтри профил с над 30 000 мнения ако осъзнаваш какъв невероятен автогол си вкара =)

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Анфо   |   09.11.2012 11:19

Крал Блуфен написа:
TheExorsist написа:

Пич, същите хора, които дискутираха в Еврейски футбол са се регнали в тоя форум. Сигурно липсва само Бай Хуй ама надали ти е толко мъчно =) Ясно е,че всички сме свикнали да пишеме в дира, аз самия още си флуда в клуб Футбол чат пат, но истината е,че ония форуми бавно но славно умират и не е нужно да се съобразяваме с дерзанията на карабатака Киро-работника на 500лв. Тоя боклук ми изтри профил с над 30 000 мнения ако осъзнаваш какъв невероятен автогол си вкара =)

Тука две мнения няма!

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Анфо   |   09.11.2012 11:21

bai Momchil написа:
TheExorsist написа:

Томич, това може ли да ми го обясниш, че не го разбрах.

Ми не те имам за глупак, бе Момчи! :pukanki:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Анфо   |   09.11.2012 11:26

Vendome написа:
Бях песимист, ама добре се развива форумчето, още повече, че ги няма засега слабоумни драскачи като Морона ака Мистър Н.

Мистър N -a е много свестен човек. Работи нормално като учител, но тук го изкарват берач на банани! :-| :-| :-|

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Анфо   |   09.11.2012 11:46

Томич, радвам се че си имал тръпка в дира, но ми се струва в 95% от хората, които пишеха там, тя отдавна бе изчезнала. Може би това също е една от причините за промяната.
Мисля че е излишно да ти казвам че аз и Момчи не сме се събудили един ден и да сме го решили това да правим някъде форум. Уверявам те и при двама ни приоритетите са много много по-различни.. ама много :) Покрай Бийстито се порових в стари теми в Прогнозите и поне от 2007-а съм чел мнения за "минаване на сайта" за "тъпия дир" и т.н. Може би дори това се случи малко късно, но рано или късно щеше да се случи, защото дира освен че вече не е това, което беше, в ПМЛ имаше доста драми, триене, закани, махане на права и т.н. Ясно ми е че и тук има хора, които са предубедени към т.нар. админи, но в крайна сметка, мисля че плюсовете са повече от минусите.

Ок, ти не се интересуваш от залози, не влизаш в секциите за ПМЛ.. Интересуваш се от ЕФУ, влизащ си в секцията за ЕФУ и си пускаш тема.. кое му е по-различното от дира в това отношение? Човек не е нужно да следи всеки форум. Цъкаш бутона "Виж активните теми" и гледаш по какво се пише. Цъкаш "Виж непрочетените мнения" и виждаш някой дали е отговорил по тема, по която пишеш и т.н.
Ако проблемите се свеждат до това че няма теми, не ми е никакъв проблем, преди всеки кръг в ШЛ и ЛЕ ще пускам тема с програмата, макар това да може да се направи от всеки. Аз все още съм на мнение (а виждам и не само аз) че в дира далеч не за всеки кръг на ШЛ имаше теми или поне нямаше общи теми, а конкретни за даден мач.

А всъщност дира си го има още де.. който си иска, може да си пише (и) там.. мисля че никой не може да са оплаче, че е заставен от мен, Момчи или Мейджа да дойде да пише тук ;-) Аз не мисля да пиша повече в дира, а знаеш прекрасно че съм един от първите пишещи там. Просто при мен тръпката там умря отдавна, много отдавна...

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Анфо   |   09.11.2012 12:59

Бат Анфо, абсолютно съм съгласен с тебе! Като писах това нещо нямах против ПМЛ! Просто емпирично динамиката се изгуби, това ми е мисълта! В смисъл вече не wиждам, това, което виждах миналата година.

А иначе игрите наистина не ме интересуват ( за момента ). Искам да си обсъждам със старите фенове. Но си противореча де, щото има6е един Йончев, дет изчезна две и трета некъде. А ние с тебе сме БАШ най-старите у форумите, после са Пенев и Блу! Ot devedeseideveta :cheers:

Последна промяна TheExorcist на 09.11.2012 13:09, променена общо 2 пъти

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Анфо   |   09.11.2012 13:07

Йончев беше класа и нормално да е така : ))) И аз искам да си обсъждам с него различни неща, ама свършИ :help:
За съжаление му загубих дирите покрай смени на пощи и т.н.

Мисля че и тук ще има дискусии... тепърва предстоят по-сериозните мачове.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Анфо   |   09.11.2012 13:10

А дано! :celebrate:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Анфо   |   09.11.2012 21:20

TheExorsist написа:
Vendome написа:

Мистър N -a е много свестен човек. Работи нормално като учител, но тук го изкарват берач на банани! :-| :-| :-|

Мистър Н е идиот, ако е учител, това не говори добре за тамошната образователна система.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Анфо   |   09.11.2012 21:33

Anfield написа:
Йончев беше класа и нормално да е така : ))) И аз искам да си обсъждам с него различни неща, ама свършИ :help:

Лека полека, ще влезе форумът в ритъм. Бях скептик, но вече мисля, че е приятно тук.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Анфо   |   09.11.2012 21:47

Anfield написа:

Ха ха, с Йончев колко сме се дракали, верно забавни времена бяха, а и беше един от двамата фена на Барса тогава в Дира, когато Петела беше още ентусиазиран хлапак :laugh: Олмаши пък ходеше, като пчеличка от Юве на Барса и обратно, голяма радиоточка беше :yes:
Иначе Дио се покри яко, а с него ставаха лафове, той не беше толкова краен барселонист, само неприкрито им симпатизираше, но пък не обичаше каталунците и езика им :-)

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Анфо   |   09.11.2012 22:15

Е той Йончев, харесваше и Ювентус. Официално беше за Парма, ама като фен на италианския футбол поддържаше Ювентус, понеже винаги са залагали на италианската школа.

Той между другото, не живееше ли в Чикаго?

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Анфо   |   09.11.2012 22:28

Vendome написа:
Той между другото, не живееше ли в Чикаго?

в Чикаго беше да :-)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Анфо   |   10.11.2012 01:41

TheExorsist написа:
.

А ние с тебе сме БАШ най-старите у форумите, после са Пенев и Блу! Ot devedeseideveta :cheers:

Тук можем да поспорим сериозно =)
Ние с Пенев пишехме във форумите от 99-та, когато се пишеше само като анонимен и чак след тва смениха интерфейса...та до ден днешен.

Последна промяна Крал Блуфен на 10.11.2012 01:42, променена общо 2 пъти

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Анфо   |   10.11.2012 01:45

Vendome написа:
Мистър Н е идиот, ако е учител, това не говори добре за тамошната образователна система.

Копеле, ти представяш ли си верно емигранта да има и 4 та професия (след карането на рикша, брането на банани и извършване на сексуални услуги на негри) - УЧИТЕЛКА! :rofl:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Анфо   |   10.11.2012 01:47

Balleta написа:
Олмаши пък ходеше, като пчеличка от Юве на Барса и обратно, голяма радиоточка беше

ОЛМАШИ копеле!!!! КЪДЕ Е ОЛМАШИ?! :moufan:

Последна промяна Крал Блуфен на 10.11.2012 01:47, променена общо 2 пъти

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 37 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща