Шампионска лига - 1/2 финали (26/27.04 - 03/04.05)
| Автор |
Съобщение |
|
spurs
(Arlito)
|

Re: Шампионска лига - 1/2 финали (26/27.04 - 03/04.05) | 05.05.2016 23:17
 |  |  |  | Diavolo написа: Сега изгледах отново мача между Байерн и Атлетико Значи Байерн наистина имаха много голямо териториално предимство, както и такова във владеенето на топката, но дефакто нямаха нито едно чисто голово положение в мача. Първото полувреме имаха едно положение на Левандовски, но от малък и неудобен ъгъл, което Облак спаси. После един далечен удар на Рибери, който Облак леко неуверено пробва да хване, но се получи малко нескопосано избиване. И дойде тъпия пряк свободен удар след ненужното нарушение на границата на наказателното поле на Аугусто Фернандез, а самия гол дойде след нелеп рикошет в Хосе Хименез. Дузпата какво да я коментирам, отново глупост, този път на Хименез. Дефакто всичко опасно пред вратата на Облак дойде не от футболистите на Гуардиола, а на тези на Симеоне. Второто полувреме по-скоро стихиен натиск на Байерн. Един далечен и безопасен удар на Чаби Алонсо последвано от едно наистина хубаво положение на Левандовски след страхотен пас на Видал, но топката му дойде малко неудобна и не можа да я нацели както трябва, а и беше в нудобно положение. След втория гол на Байерн дошъл след грешка на Фелипе Луиш (най-вече) и Диего Гудин до края нищо опасно, отново далечен и немощен удар на Коман и един по-опасен далечен удар на Алаба, но станал такъв след поредния рикошет. Не че Атлетико са имали някакви шансове за гол, но Байерн бе фаворита, Байерн има къде, къде по-големи звезди. Всъщност в първия мач в Мадрид гредата на Торес (когато можеше да стане 2-0) бе именно такова 100% положение за гол, което Байерн нямаха за всичките 180 минути футбол. Така че в заключение може да се каже, че точната дума е Атлетико надхитри и отстрани Байерн по правилата на европейските клубни турнири, а не че са ги надиграли категорично и т.н. Но това е напълно достатъчно. Единия отбор е на финал, другия не. Точно това малкото го имаше у Симеоне, а не в Гуардиола, като коз. |  |  |  |  |
Дяволе, откъде го измисли това бе? Байерн нямали чисто положение??? Първо че имаха най-чистото възможно положение във футбола - дузпата. След това, положението, което ти описваш като "едно положение на Левандовски, но от малък и неудобен ъгъл" всъщност беше центриране, при което Мюлер и Левандовски бяха сами срещу вратаря, но Мюлер я свали прекалено дълга. Второто Левандовски на три пъти имаше много удобни положения в наказателното, при които не я уцелваше добре за да стане хубав удар. Така че положения имаше повече от достатъчно, а и Байерн имаха повече от 30 удара, май казаха че било рекорд срещу Атлетико на Симеоне. Да, много ясно че нямаха положение като гредата на Торес, но то няма и как да имат при положение, че те водеха играта и в наказателното винаги имаше по 7-8 играчи на Атлетико. Така че за първия мач може и да е така, но във втория мач категорично Симеоне не е надиграл Гуардиола, напротив, беше надигран и късметът го покри.
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32263 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Шампионска лига - 1/2 финали (26/27.04 - 03/04.05) | 05.05.2016 23:58
тц, това бяха трудни за отиграване топки за Лева и неслучайно така и не се стигна до нещо по-драматично пред Облак... Задачата на Чоло беше да вкарат гол и да не допускат три. Мисия изпълнена! Пеп е АУТ! За трета поредна година с мега звезден отбор не може да се класира на финал. Това са фактите. Дузпите са част от играта и се изпускат. При 2-0 мача не свършва, Атлетико пак можеше да вкара. Няма акота тук. Торес също изтърва дузпа.
|
|   |
|
 |
|
spurs
(Arlito)
|

Re: Шампионска лига - 1/2 финали (26/27.04 - 03/04.05) | 06.05.2016 00:18
Естествено че това са фактите, аз коментирам анализа ти, който не е точен.
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32263 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Шампионска лига - 1/2 финали (26/27.04 - 03/04.05) | 06.05.2016 00:32
Според мен си е абсолютно точен.
|
|   |
|
 |
|
Henman
(Valiant Knights)
|

Re: Шампионска лига - 1/2 финали (26/27.04 - 03/04.05) | 06.05.2016 12:23
Просто симулациите на Барса обикновено водят до дузпа/дузпи и червен(и) картон(и) и затова дразнят ужасно много, докато при Атлетико - само до бавене на времето и изнервяне на обстановката. Не че това не е за критика, струва ми се, че още преди 2-3 години писах, че тия цигании не ме кефят. Но това не означава, че не ми харесват другите достойнства в играта на Атлети и че няма да ги подкрепя срещу тики-таката. За финала сега съм раздвоен - който и да бие, няма да е зле. Ако Мангалдо не беше в Реал, щях да съм твърдо за тях и Крал Зизу, но предвид неговото присъствие и страхотното рънче на Чоло и компания до финала, съм повече неутрален. 
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Шампионска лига - 1/2 финали (26/27.04 - 03/04.05) | 06.05.2016 12:56
Много се забавлявам като те чета. 
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Шампионска лига - 1/2 финали (26/27.04 - 03/04.05) | 06.05.2016 12:57
Болезнено е да те сексат два пъти за три години. 
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Шампионска лига - 1/2 финали (26/27.04 - 03/04.05) | 06.05.2016 13:11
С болднатото съм напълно съгласен. Това, което дразни най-много при УЕФАлона, е че спорните положения им се свирят така, както не биха се свирили на никой друг отбор. Отделно са чистите съдийски подпирачки, в които няма място дори за спор - като например 6:0 над Хихон, където 4 гола са абсолютно нередовни и де факто само голове номер 3 и номер 6 са по правилата.
|
|   |
|
|