Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 01:16

Отговори на тема  [ 192 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Следваща
Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид 
Автор Съобщение
(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   09.03.2013 10:32

navy написа:

Да попитам - има ли друг футболен треньор като него? Не.

И добре че няма, въпреки че подозирам че питането ти всъщност е:

Цитат:
Има ли друг по-велик/по-добър треньор от него

Тогава отговора ми ще е ДА ИМА.

п.с. А да обясняваш на Сандро или Дявола за великият Милан на Гулит и Бастен е все едно да кажеш на Стивън Хокинг

Цитат:
Ти знаеш ли аз колко черни дупки съм гледал наживо

;-)

Последна промяна bai Momchil на 09.03.2013 10:38, променена общо 2 пъти

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   09.03.2013 15:02

navy написа:
Diavolo написа:
Никой не отрича, че Порто имаше невероятни успехи с Моуриньо, но Порто все пак е име във футболна Европа и е бивш носител на КЕШ. А и титлата му в Лигата беше плод на много фактори.
Но това да се пребориш с Рейнджърс и Селтик и остави това, но да спечелиш и международен турнир, в случая КНК ако не по-голям, то със сигурност не е по-малък успех. Реално погледнато обаче няма база за сравнения между двамата и единия и другия има своите плюсове и минуси, само си чешаме езиците...
Чисто статистически ако Моуриньо спечели Лигата за трети път и то с трети различен отбор ще е историческо постижение, за това и не бива да се случва... :)

Особено защото ще е с Реал Мд, чийто КЕШ ще станат 10 и ще е се отдалечи от Милан? Яснооо!!! :rofl: :rofl: :rofl:
Някак си не е удобно да сравняваш началото на 80е години на 20 век с 21и век. Да напомня ли, че Ипсуич и Айнтрахт Ф са печелили купата на УЕФА, а ИФК Гьотеборг дори 2 пъти, а КНК е печелена дори от отбори като Слован Братислава, Магдебург и Динамо Тбилиси!
Титлата в Шотландия пък съвсем не е била патент само на Селтик и Рейнджърс, които очевадно са били в суперкирза в първата половина на 80е, защото и Дънди Юнайтед (какъв велик отбор, а?) се е доредил да е шампион, освен Абърдийн!
Годините тогава бяха съвсем различни от сега, да ти напомня и, че Локо Сф става шампион 1978, а Славия бе преебана от чорбата 1981 много грозно, Марек бе страшилище края на 70е, а и Берое и Ботев пд си бяха класа у нас. Ако погледнеш и в Европа ще видиш същата картинка - в Германия имаме Гладбах и Хамбургер, дори Щутгарт, на Острова Вила и Евертън покоряват титлите, през 70е дори Дарби К 2 пъти и Лийдс печелят титлата, а последните изпаднаха във финансова несъстоятелност преди 10 години и няма и помен от тях... В Испания 4 години поред Барса и Реал не могат да барнат титлата - Сосиедад и Билбао диктуват модата...
Сравнявай ябълки с ябълки!!!
Милан бяха велик отбор преди 20-25 години, и толкова.
Последната титла на САФ е преди почти 2 години, през това време освен деградиране и хиперсамочувствие без покритие не съм видял нищо повече. Виж пич, все си мисля, че след 70а год един мъж има нужда от спокойствие и прилични старини. Сега ще се спукам от кеф Челски да ги опъне за ФА къп, да ги вкара в криза, и да духнат супата и във ВЛ - все пак има 10 мача! Никога не е късно да станеш за резил!

Нейви точно на мен ли ще преподаваш история и статистики... :)
Мислех, че просто симпатизираш на Моу и донякъде на Реал, а с постовете си по-надолу по адрес на Сандето доказа, че и ти си зомбиран член на сектата, така че няма смисъл от повече дискусии, защото всякакви спорове със сектанти е излишен... :yes:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   09.03.2013 15:39

Diavolo написа:
Мислех, че просто симпатизираш на Моу и донякъде на Реал, а с постовете си по-надолу по адрес на Сандето доказа, че и ти си зомбиран член на сектата, така че няма смисъл от повече дискусии, защото всякакви спорове със сектанти е излишен... :yes:

Между другото мен ме учуди друго в тезите на Нейви - той счита, че Моуриньо е невиждано чудо конкретно заради смените Кака и Модрич. Аз съм съгласен с него, че САФ сбърка в десетминутния отрязък след ЧК, обаче не съм съгласен, че вкарването на Модрич в тоя период е нещо гениално - всеки треньор на мястото на Моуриньо, който пада в общия резултат и противника му остава с човек по-малко, ще вкара офанзивна смяна. Не виждам къде тук е гениалното и нещото, дето няма кой друг на света да направи.
И друга теза - "аре да го видим САФ в Ювентус, в Реал, ала-бала". Ми аре да го видим Моуриньо 25 години в Реал например. Считам, че е смешно да се дава оценка за гениалност заради това, че едикой си поддържал високо ниво в няколко отбора или само в един. И в двата случая нивото все си е високо, така че и съответният човек/треньор/футболист/технологичен специалист все си е майстор.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   09.03.2013 15:49

Diavolo написа:

Що бе, да не си галактически шампион по статистики? Аз съм правил пълна статистика на българския футбол от самото начало до 1996, ама нейсе.
Тезите, които застъпваш, издишат от гледна точка на истината. Нали знаеш, че когато сухите факти говорят и галактическите шампиони и богове по статистика е редно да мълчат.
Дреме ми за Мауриньо и Реал Мд, да ви е ясно. Просто фактите са такива, а че вас ви брига е съвсем друго нещо. Сектантите си ги вижте в огледалото.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   09.03.2013 15:50

alessandron написа:
Аз съм съгласен с него, че САФ сбърка в десетминутния отрязък след ЧК, обаче не съм съгласен, че вкарването на Модрич в тоя период е нещо гениално - всеки треньор на мястото на Моуриньо, който пада в общия резултат и противника му остава с човек по-малко, ще вкара офанзивна смяна. Не виждам къде тук е гениалното и нещото, дето няма кой друг на света да направи.

Бе леко полеко ще дойдеш на моя :rofl:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   09.03.2013 15:57

Хич не е да не ти дреме, Нейви, тия не на мен... :stop:
Така се влагаш в темата все едно е опряна историята и честта на Левски :-D
Виж все някой трябва да спре да спори, когато плоскостта се изменя от идеята. Каквото съм искал да напиша съм го написал, ти не го признаваш, значи няма смисъл повече да се спори. :-D

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   09.03.2013 16:54

navy написа:
alessandron написа:
Аз съм съгласен с него, че САФ сбърка в десетминутния отрязък след ЧК, обаче не съм съгласен, че вкарването на Модрич в тоя период е нещо гениално - всеки треньор на мястото на Моуриньо, който пада в общия резултат и противника му остава с човек по-малко, ще вкара офанзивна смяна. Не виждам къде тук е гениалното и нещото, дето няма кой друг на света да направи.

Че аз на теб точните ти съждения винаги съм ги признавал. На бялото черно да се казва е най-малкото признак на тъпотия. ;-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   09.03.2013 18:03

alessandron написа:
navy написа:
alessandron написа:

Че аз на теб точните ти съждения винаги съм ги признавал. На бялото черно да се казва е най-малкото признак на тъпотия. ;-)

стискаме си ръцете значи :cheers:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   09.03.2013 18:11

Diavolo написа:
Хич не е да не ти дреме, Нейви, тия не на мен... :stop:
Така се влагаш в темата все едно е опряна историята и честта на Левски :-D
Виж все някой трябва да спре да спори, когато плоскостта се изменя от идеята. Каквото съм искал да напиша съм го написал, ти не го признаваш, значи няма смисъл повече да се спори. :-D

Моята теза е ясна - САФ е изчерпан от 2 години, не е печелил нищо (незнам на белот как му е баланса), Моуриньо е супермениджър, многократно доказал се, в т.ч. и последната седмица, напляскал Барса безапелационно 2 пъти и там и с резервите. Ако спечели Манчо нещо, значи не съм прав, но си мисля, че както винаги ще съм. Това е. Твоята е завист, нямаш нищо съществено като теза и доказателство, нито факт, нито статистика, нито обективен критерий - само и единствено лични пристрастия. УЕФА даде оценка на Чакър 8.2, което е ОК, Колина го подкрепи напълно, факт е, че червен картон не обръща мача, а мениджъра и играчите. Просто непълноценно се опитваш да сбираш от 9 дерета вода, няма как, спекулациите не вървят пред мен и го доказах, просто не е истина. Аз съм бил и ще бъда винаги 100 % истина. Така е много по-лесно.
Аз съм неутрален, нито ме брига Манчо, нито Моуриньо, нито Милан, нито Байерн. Фактите са железни. А аз прекрасно знам как да ги поставям за да е обективно. Това е. Стига по тая тема.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   09.03.2013 18:25

Това е ама не е това :laugh:
Първо използваш такива епитети спрямо Моуриньо на каквито и Марлоу и Шевата биха завидели, с една дума си поредния сектант.
Второ дреме ми на оная работа за УЕФА и най-скъпоплатената курва на УЕФА, Колина, които се опитват да замажат положението, нищо, че за пореден път стават за смях пред цял свят.
Колкото и да въртиш и да сучеш червения картон изигра решаваща роля в целия двубой. И другото Моуриньо чисто статистически не е пред САФ, нали си статистик, би трябвало да ти е ясно това. Все още не е и пред много други треньори.
Последните 15, 20 мнения по тази тема напълно разводниха хубавата иначе тема в която се написаха доста точни и смислени коментари, които няма да чуеш по Босфор ТВ, за това и не ми се спори за глупости. Порто, Абърдийн и мерене на тенекета.
Въпросът беше конкретно за този мач коментар, а ти започна да говориш за Стив Джобс и какво ли още не. А и още, божеството Моуриньо сам си избирал отборите, не те него и сам се махал когато решил. Интересно как стана махането му от Челси, би ли ми припомнил? Пак ли сам напусна, защото специалния така решил. Не ме интересуват трактовките и причините, само ми кажи с ДА или НЕ. Нали си статистик и фактолог, бъди по-точен...
И понеже ми цитираш УЕФА и Курвиня, то аз ти цитирам твоя БОГ - сам той каза, че червен картон няма и че по-добрия отбор е загубил. Дали е четкане на бъдещия си клуб ми е през кура, както на теб сигурно моето мнение за УЕФА и как си защитават резняка, така че туше.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   09.03.2013 18:31

alessandron написа:
Да, така е. Лично аз имам леко съмнение за кого всъщност ще вика Шевченко при такъв мач, макар да си мисля, че все пак ще е за Милан. В това отношение съм на мнението на Бай Момчил за "мъдопоклоничеството" - за мен е неразбираемо да си фен на треньор пред отбор/клуб, когато говорим за футбол.

Когато Моуриньо беше в Интер, пишеше повече за Интер отколкото Ради в клуб ЕФ в дира, така че... :laugh:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   09.03.2013 18:58

Diavolo написа:
Това е ама не е това :laugh:
Първо използваш такива епитети спрямо Моуриньо на каквито и Марлоу и Шевата биха завидели, с една дума си поредния сектант.
Второ дреме ми на оная работа за УЕФА и най-скъпоплатената курва на УЕФА, Колина, които се опитват да замажат положението, нищо, че за пореден път стават за смях пред цял свят.
Колкото и да въртиш и да сучеш червения картон изигра решаваща роля в целия двубой. И другото Моуриньо чисто статистически не е пред САФ, нали си статистик, би трябвало да ти е ясно това. Все още не е и пред много други треньори.
Последните 15, 20 мнения по тази тема напълно разводниха хубавата иначе тема в която се написаха доста точни и смислени коментари, които няма да чуеш по Босфор ТВ, за това и не ми се спори за глупости. Порто, Абърдийн и мерене на тенекета.
Въпросът беше конкретно за този мач коментар, а ти започна да говориш за Стив Джобс и какво ли още не. А и още, божеството Моуриньо сам си избирал отборите, не те него и сам се махал когато решил. Интересно как стана махането му от Челси, би ли ми припомнил? Пак ли сам напусна, защото специалния така решил. Не ме интересуват трактовките и причините, само ми кажи с ДА или НЕ. Нали си статистик и фактолог, бъди по-точен...
И понеже ми цитираш УЕФА и Курвиня, то аз ти цитирам твоя БОГ - сам той каза, че червен картон няма и че по-добрия отбор е загубил. Дали е четкане на бъдещия си клуб ми е през кура, както на теб сигурно моето мнение за УЕФА и как си защитават резняка, така че туше.

Сектант е баба ти, просто губиш дискусията и си изпускаш нервите. Сори!
Е, със статистиката пак уцели късата клечка: сега, понеже имам задължения към дъщеря ми, и нали ти си царя на статистиките, моля те са изброи и направи кеофициента: брой години треньор (Мауриньо е 10), брой титли, брой национални купи, брой ЛЕ/УЕФА/КНК, и ШЛ.
Да речем нац купи - 1, титли - 2, ЛЕ - 3 и ШЛ - 5 като коефициент. Събери всичко, и раздели на годините дейност. И съобщи резултата. Може и да събереш парите за трансфери - дадени и получени, но и след като португалеца е напуснал дадения клуб. И пак съобщи резултата, знаеш, че може да се провери. Това е анализ, а не бля-бля!
Апропо, сигурно знаеш, че и Стив Джобс е бил уволняван от Епъл?
И моля те, спри с трагикомичните изблици за УЕФА и прочие, че ако се замислим за ФА и особено прясното Чесли - Манчо 3:0 и 3:3 и няма какво да говорим, нали?

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   09.03.2013 19:51

Никакъв спор не губя, нито нервите си изпускам :laugh:
Този който си ги изпусна си ти, виж си епитетите по адрес на Сандето, това е първи признак за изпускане на нерви.

:wave:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   09.03.2013 19:54

И:

Не ме интересува какво става във ФА, в Сочи или в Сапоро, разбираш ли или ДА? :-D
Нито кой колко години е треньор. Не случайно съм написал и все още, но явно и четеш по диагонала освен всичко друго (например избирателно отговаряне на каквото ти изнася и целенасочено прескачане на друго)
И темата и целия спор и рекордния брой мнения не са за това, този спор отдавна излезна от рамката, ти го изкара от там. :yes:

Последна промяна Diavolo на 09.03.2013 19:56, променена общо 2 пъти

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   09.03.2013 19:59

Diavolo написа:
И:

Не ме интересува какво става във ФА, в Сочи или в Сапоро, разбираш ли или ДА? :-D
Нито кой колко години е треньор. Не случайно съм написал и все още, но явно и четеш по диагонала освен всичко друго (например избирателно отговаряне на каквото ти изнася и целенасочено прескачане на друго)
И темата и целия спор и рекордния брой мнения не са за това, този спор отдавна излезна от рамката, ти го изкара от там. :yes:

да, знам прекрасно :rofl: ясно, стига толкова :wave:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   09.03.2013 20:00

navy написа:
Апропо, сигурно знаеш, че и Стив Джобс е бил уволняван от Епъл?

Не, не знаех, нито ме интерсува :laugh:

А сега ми кажи какво общо има това с Чакър и червения картон и с това, че футболистите на великия стратег не знаеха къде се намират до този момент в мача?
Мнение подкрепено от редица анализатори и специалисти и преобладаващото мнение по форуми и социални мрежи.
Мнение и на твоя Бог пред който се кланяш сутрин и вечер

Я кажи ако Моуриньо дойде в ЦСКА, за кой ще викаш на Левски - ЦСКА? :ludnica:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   09.03.2013 20:01

navy написа:

Айде до следващия мач на Реал, надявам се да е с Борусия, та да видиш Клоп в какви клопки ще вкара сПЕТциалния :-P

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   09.03.2013 20:32

Diavolo написа:
navy написа:

Айде до следващия мач на Реал, надявам се да е с Борусия, та да видиш Клоп в какви клопки ще вкара сПЕТциалния :-P

стига с твоя Клоп бе оля се, знаем го на 20 точки от Байерн. Иначе, ти не правиш изключение, очевадната ти омраза към Моу , изкривяване на фактите, епитети (секти, сПЕТциален) дето толков много ги обичаш.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   09.03.2013 20:34

А на колко точки бяха Байерн последните 2 години и колко мача подред бяха без победа над Дортмунд? :-P

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   09.03.2013 20:36

Diavolo написа:
А на колко точки бяха Байерн последните 2 години и колко мача подред бяха без победа над Дортмунд? :-P

тоест Клоп дегредира :laugh:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 192 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Следваща