* Шампионска лига 2018/2019 - Групова фаза *
| Автор |
Съобщение |
|
SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 13100 Местоположение: Augusta Vindelicorum
|

Re: * Шампионска лига 2018/2019 - Групова фаза * | 18.09.2018 22:39
Според Дявола са им малко каналите, едва ли ще могат да покажат всичко, което са купили. Така че очаквай нова честота... и нова цена естествено! 
_________________ GREEN AND GOLD UNTIL THE CLUB IS SOLD!
|
|   |
|
 |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: * Шампионска лига 2018/2019 - Групова фаза * | 19.09.2018 03:48
Аз викам КУР за Неймар ( в топ 3 най - противни играчи ) деба голямата уста деба, кур за тебе майка ти мръсна 
 |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: * Шампионска лига 2018/2019 - Групова фаза * | 19.09.2018 04:20
А1 не са лоши, нямам оплаквания, връзката е бърза...
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32263 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: * Шампионска лига 2018/2019 - Групова фаза * | 19.09.2018 04:48
1. Ще има Макс Спорт 3, Дявола се е погрижил. Цената ще е само с 1 лв. по-скъпа. От 2.99 на 3.99 лв. Страшно е скъпо да. Чак да ни ожали човек. 2. Дявола никога не е гледал Ла Лига (Примера дивизион) легално, защото винаги са я давали по канали излъчвани от провайдъри на които не съм клиент. Дори когато изтървах две поредни олимпиади не отидох при Булсата (представяш ли си, говорим за Олимпиади), а гледах каквото показваха по БНТ (повечето неща тъпи записи и репортажи) и разчитах изцяло на торентите. 3. Никога през живота си не съм сменял доставчик, още от както се появиха за първи път началото на 90-те години, не помня вече. И много рядко съм мърморил, винаги съм намирал начин да гледам и да не изпускам нищо. Така че който както си го направи. 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32263 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: * Шампионска лига 2018/2019 - Групова фаза * | 19.09.2018 05:12
Много съм разочарован от ПСЖ.  Ясно е, че всеки може да загуби от Ливърпул, особено на Анфийлд, но това което играха второто полувреме е обида за играта. Така си разцъкваха топката все едно водеха с 2 гола. Заслужаваха загуба с минимум 2 гола разлика. Първият им гол беше нередовен, имаше засада. Ливърпул ги смачка. Този хеви метъл стил на Клопо е вдъхновяващ. От чисти дърводелци в средата на терена е направил истинска машина, а напред са страховити. Разбира се този ПСЖ в момента е най-добрия в историята им, ако беше някоя от старите им формации отиваха на разгром. Но имат толкова много класа отпред, че по всяко време могат да вкарат гол. А и сякаш респектираха донякъде играчите на Пуул. Но нямат сърце, нямат манталитет на победители. Същото от което страдат и Сити. Ако Милан или Пуул разполагаха с футболистите с които разполагат тези два наистина супер отбора щяха да имат няколко шампионски лиги. Иначе Пуул ги убиха с преса. Пресираха цял мач. Висока преса, откъде тази енергия не знам.  Невероятен мач на Мане. Обаче ултрасите на ПСЖ тотално надвика англичаните и КОП, направо не мога да повярвам. Интер играха футбол точно 5 минути и вкараха 2 гола.  Типично по италиански. Радвам се за тях, нищо че не мога да ги дишам. Като цяло не заслужаваха победата. Но този отбор е малко луд и винаги може да избухнат. Какво става с Тотнъм? От всички английски грандове и топ отбори те изглеждат най-уморени и извън форма. Резултата на Барса и ПСВ лъже доста. ПСВ можеха да вкарат поне 3 гола, особено при 0-0 първото полувреме. Но големия проблем и при тях както и при ПСЖ е, че нямат конкуренция в местното първенство и бият с хандбални резултати без да се натягат и не са готови за такива битки (ПСЖ все пак разполагат с адски много класа). Иначе второто място в тази група е отворено. Първият гол на Меси бе шедьовър. Донякъде съм изненадан от факта, че Наполи не можаха да вкарат поне един гол (две греди удариха) на Звезда, но както и очаквах на Мала Маракана ще е ад за всички. Феновете на Звезда са уникални просто. Пикът на Наполи мина. Анчелоти не трябваше да ходи там. Изпуснаха питомното предните сезони. Победата на Борусия е абсолютно незаслужена и късметлийска, но има го и това във футбола. Брюж имаха поне 3 чисти положения в мача и още куп опасни удари, а Борусия вкараха след меко казано нелеп рикошет. Шалке и Порто спукаха топката, атмосферата обаче бе велика (както винаги в Рур на мач на Шалке и Борусия) Какво става с Локомотив? Зле са в първенството, а и в Истанбул плачевна картинка. Чим Бом дори с 10 човека си разиграваха коня както си искат. Великият Чоло започна похода към титлата с показно. Монако поведоха с първата си атака, но Атлетико ги отнесоха след това. Резултата също лъже. Победата можеше да е далеч по-убедителна. Утре нещо доста ботски мачове има и няма да е това шоу като днес, но ще се гледа, това е ясно. Иначе още от сега да го кажа. Моят фаворит и реално ако трябва в момента да заложа пари за някой отбор, то това е Ювентус. Не толкова заради Роналдо (но и заради него естествено), а просто защото се подсилиха и в средата на терена и в защита. Да, няма го Буфон, но не може всичко на този свят да е идеално. Но имат страховита средна линия, силна защита и атомно нападение + дълга резервна скамейка. Другите фаворити са ясни, няма смисъл да ги изброявам. Иначе от тези с реални шансове (на хартия) за титлата стискам палци най-вече Атлетико Мадрид.
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: * Шампионска лига 2018/2019 - Групова фаза * | 19.09.2018 09:14
Абе, Дяволе, защо приемаш смяната на провайдера за нещо лошо или обратното, защо толкова се гордееш, че никога не си сменял такъв?
 |
|
alexbg
(The Thracian Orphics)
|

Re: * Шампионска лига 2018/2019 - Групова фаза * | 19.09.2018 11:51
Пич - май се не се разбираме... Да плащам на Булсатком 4 лв. за ментел-канали: ай нема нужда... (а ти викаш и +1 още - буахахаха)...
И някои помнят, а на други ще припомня - 16 години трудов стаж имам в Мтел и знам за какъв доставчик говоря... Защото услугите им ползвам преди, по време и сега след като вече не работя там...
Но мисълта ми беше и за това, че ШЛ съвсем се извращава: щом вече трябва да си плащаме, за да я гледаме (BTW - за първи път от колко години, да речем почти 30)... И тъй като няма да се случи - реално съм много доволен, че ще имам по няколко загубени часа по-малко седмично... Мда - кой както си го направи...
_________________ БЪДИ РАЗЛИЧЕН - БЪДИ ГРАМОТЕН...
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: * Шампионска лига 2018/2019 - Групова фаза * | 19.09.2018 15:18
Двата най-тъпи мача днес са ранни, кел файда кой ще ги гледа, след това са поставили няколко мача в един и същи час, които будят доста по голям интерес но няма да мога да се гледат поотделно ... Вчера се паднаха добре, имаше дербите и в двете часови групи .... Реал - Рома и Валенсия - Ювентус трябваше да са разделени в часовите групи ....
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: * Шампионска лига 2018/2019 - Групова фаза * | 19.09.2018 18:43
Ест. че се гордея, винаги съм бил доволен от доставчика си, останах им верен, въпреки че имаше периоди в които конкурентите предлагаха повече и сега бера плодовете, бай Момчи. Но да не можех да гледам ШЛ нямаше да орева орталъка, а щях да намеря начин пак да гледам и толкоз. Няма нищо безплатно на този свят. Още една от причините да сме на този хал е, че искаме всичко да е безплатно, е няма такова нещо уви. Едно време имаше ако се сещате за кое време говоря... Войо между другото също е платена платформа ако не знаете ама не виждам някой да се възмущава от Босфор ТВ. 
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: * Шампионска лига 2018/2019 - Групова фаза * | 19.09.2018 18:56
Абе Деволе то това да не е любим отбор или любим спортист, че да му оставаш верен - фирма, която предлага услуги, ако предлагат лош продукт се махаш, купуваш качество на услугата не лойалност към фирмата …
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: * Шампионска лига 2018/2019 - Групова фаза * | 19.09.2018 19:26
Стана ми любопитно просто, изобщо не се оплаквам от това къде дават мачовете от ШЛ. Винаги ще си намеря начин да ги гледам, особено сега е много лесно. Но и аз съм на мнението на Балета - любим отбор, спортист - да - всичко останало са бизнес търгаши и няма как да им бъда верен. Бизнеса е двустранен процес, както от мен се опитват да изкярат, така и аз като клиент се опитвам да изкяра, така че без никакви скрупули не робувам на доставчик и марки. Особено показателно е при мъжете робуването на марка за кола и смешните спорове на тема коя е по-по-най. Тотална палящина е това. Ако не се ограничиш с бюджет + характеристиките които търсиш и ти трябват, а робуваш на марка, гъзърия и ква ли не друга простотия, то винаги си от преебаната страна. Както и да е, отивам до легендарният Ванкдорф да видя ще успея ли да си намеря билет на черно за Келешите или ще гледам Мъдото (и Лукаку и Лукаку би казал Роската) по телевизията в някой пъб. (В случая фенщината е робуване и затова сме преебани :) ) 
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: * Шампионска лига 2018/2019 - Групова фаза * | 19.09.2018 19:34
Айде да спрем вече със спама, а? Жалко, че няма мод тук да изтрие цялата плява. Това кой какво гледа и се интересува е личен избор и никой няма право да му търси сметка. Това към Швабата и някои други. А това защо съм бил лоялен съм го написал вече, първо съм си такъв и второ винаги съм бил доволен от услугите, винаги съм имал най-бързия нет и това ме е устройвало. Каналите/телевизиите са само бонус. Коментирайте мачовете снощи. Тактиката на Клоп, поведението на милионерите от ПСЖ и пр. и пр. Никой нищо не пише, само търси начини за заяждане на дребно, пък после защо форума отива по дяволите. 
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: * Шампионска лига 2018/2019 - Групова фаза * | 19.09.2018 20:36
… какво за милионерите от ПСЖ ? за много малко 2:0 -> 2:2 … Фирмино излезе щастливия коз на Клоп, добре, че го пусна, Салах е трагичен този сезон … Иначе гола на Икарди бе абсолютно бижу 
|
|   |
|
 |
|
SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 13100 Местоположение: Augusta Vindelicorum
|

Re: * Шампионска лига 2018/2019 - Групова фаза * | 19.09.2018 20:48
Явно не си разбрал и грам от това, което исках да ти кажа. Майната му!
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: * Шампионска лига 2018/2019 - Групова фаза * | 19.09.2018 21:40
Салах не е трагичен, просто миналия сезон вдигна много нивото. Вчера му отмениха редовен гол.
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: * Шампионска лига 2018/2019 - Групова фаза * | 19.09.2018 21:55
Моля? Нищо не играха. Пазиха резултата (който впрочем бе 1-2). Съдията също има помогна много. Бяха надиграни по всички показатели. Но понякога футбола е нелогична игра и да като нищо щеше да стане 2-2. Въпросът не е в това, а в психологията. Искам да видя ПСЖ да доминира като гост, да играе със самочувствие най-малкото. Да показва класа когато трябва. Не ги отписвам в никакъв случай. Изключително опасен отбор, но пусти манталитет, трудно се изкоренява.
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: * Шампионска лига 2018/2019 - Групова фаза * | 19.09.2018 22:00
Страхотни мачове. Аякс играха великолепен футбол и с лекота се справиха с АЕК. Красота. Шахтьор и Хофе обаче обраха точките. Как не се умориха да тичат 90 минути не знам. Страхотен двубой, двуостър с много положения за гол, истинско бижу. Германците повече могат да съжаляват, защото до 70 мин. доминираха и контролираха мача. Направи ми впечатление колко дълбоко пресираха украинците. Това да го правиш като гости и то на силният и опитен отбор на Шахтьор си е класа. Но сякаш после се поумориха, а и Шахтьор вдигнаха много темпото. Накрая дори можеха да загубят германците. Като цяло повече положения в мача имаха Хофе, а и съдията ги оряза малко, като не показа ЧК за противниците им при една голова атака. Голям мач. 
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: * Шампионска лига 2018/2019 - Групова фаза * | 19.09.2018 22:03
..кога резултата е бил 1:2  ПСЖ изравниха в 83-та, после Пуул логично натиснаха силно и малко щастливо стигнаха до гол в продължението.
|
|   |
|
 |
|
SUBXERO
(The Grizzlies)
|

Re: * Шампионска лига 2018/2019 - Групова фаза * | 19.09.2018 22:05
Дявола има предвид 1:2 от тяхна перспектива, което прави пазенето на резултата още по-фрапиращо.
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: * Шампионска лига 2018/2019 - Групова фаза * | 19.09.2018 22:14
е не съм чувал някой да пази резултат, като пада, още повече, че стана 2:2, не мога да разбера тази Деволска сентенция 
|
|   |
|
|