Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 01:09

Отговори на тема  [ 64 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Сектата 
Автор Съобщение
(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сектата   |   01.05.2014 00:49

Henman написа:
Голяма злоба, и то не към отбор, а към треньор?! Явно много сериозно ви е бръкнал Жозе щом радостта е толкова необуздана и истерична, когато загуби един мач. Това за автобуса е най-изтърканата глупост и се изненадвам, че слушате простотиите на Алекси Сокачев. Не може да се правят генерални заключения от два мача. Къде беше автобусът днес например или при 6-0 срещу фаворитите за титлата според вас Арсенал на Бриджа, или в останалите 30-40 мача през сезона? Ако говорим за първия му престой на Бриджа - аз си спомням как вкарахме по 4 на Байерн и Барселона и на Ливърпул на Анфийлд...

Иначе за мача какво да кажа - безумни грешки в защита, които изобщо не съм очаквал Тери, Кейхил и Ашли да допуснат с или без автобус. Може би по-правилният ход беше да почне с Аспиликуета и Шурле и да остави Коул, на когото му липсва игрова практика, на пейката. Другият проблем беше отсъствието на Лампард и Микел в средата - Луис е силен по-скоро като подчертано дефанзивен халф, а Рамирес - когато е на скорост и с топка в крака, но не и да изнася. Оттам се получи една дупка между халфове и нападатели, което наложи да се изсипва твърде често или Иванович, Аспиликуета и Коул да се мотат по ширината на терена и да се чудят как да продължат атаката. Все пак, ако не беше тая безумна грешка на Ето'О, ми се струва, че можеше да стане работата или от статично положение, или след някой индивидуален пробив на Азар или Вилян.

Както и да е, тази година беше преходна за Челси и изобщо не съм се надявал на нещо грандиозно в началото, въпреки че конкретно за този полуфинал шансовете си бяха налице. Честито на всички фенове на Милан, Ливърпул и останалите отбори, които днес гледат по телевизията, и на финала Реал мачка - няма да ви мине номера хем Реал да не печели 10-та и да не дръпва на Милан, хем и гадняра Моуриньо да пада, колкото и да ви се иска.

Самият факт,че Крал Жозе е толкова хулен при всяка отдала се възможност показва колко голям е всъщност. Иначе за Челси си прав - тоя сезон беше преходен и апетита дойде постепенно с яденето. След гаврата миналата неделя здраве да е =)

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сектата   |   01.05.2014 00:50

Скандалите извън терена и интригите не са непознати неща във ФК Холивуд :) Лъже Румениге, Мауриньо би бил паснал великолепно на Байерн.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сектата   |   01.05.2014 00:52

Не, няма нищо общо с Хайнкес или Гуардиола, явно търсят съвсем друга посока на развитие. А и цигането много си повреди имиджа покрай трагичния си престой във фекал.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сектата   |   01.05.2014 00:52

Dobril написа:
Байерн посмъртно няма да го вземат. Спомням си как Румениге (ако не се лъжа) отговори в едно интервю дали не са се замисляли да го викнат, когато бяха решили да вземат Гуардиола - отговори нещо от рода, че дори не им е и минавало през ума да го вземат, не само заради стила, но и заради поведението му като цяло. Байерн все пак си държат на някакво реноме.

Сигурен съм, че сега са очаровани от избора си да назначат магарешката кратуна, която направи и невъзможното да съсипе една създадена машина от миналия сезон!

Интересно ми е сега като му бият шута обаче къде ше го вземат тоя глорихънтър? Те грандовете за неговия вкус не са толкова много и надали някои би направил тая непростима грешка отново :-?

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сектата   |   01.05.2014 00:53

Dobril написа:
Не, няма нищо общо с Хайнкес или Гуардиола, явно търсят съвсем друга посока на развитие. А и цигането много си повреди имиджа покрай трагичния си престой във фекал.

Има няма с тях двамата, но с традициите в Байерн е в синхрон.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сектата   |   01.05.2014 00:54

Крал Блуфен написа:
Dobril написа:
Байерн посмъртно няма да го вземат. Спомням си как Румениге (ако не се лъжа) отговори в едно интервю дали не са се замисляли да го викнат, когато бяха решили да вземат Гуардиола - отговори нещо от рода, че дори не им е и минавало през ума да го вземат, не само заради стила, но и заради поведението му като цяло. Байерн все пак си държат на някакво реноме.

Сигурен съм, че сега са очаровани от избора си да назначат магарешката кратуна, която направи и невъзможното да съсипе една създадена машина от миналия сезон!

Интересно ми е сега като му бият шута обаче къде ше го вземат тоя глорихънтър? Те грандовете за неговия вкус не са толкова много и надали някои би направил тая непростима грешка отново :-?

Пеп най-добре да се връща в Барса ;-) Там му е мястото.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сектата   |   01.05.2014 00:55

Vendome написа:
....Аз съм фен само на един отбор....

Там какво става? Да те питам вярно ли е, че феновете сте събрали парите да платите на Лацио за мача и всъщност колко евра поиска Лотито.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: Сектата   |   01.05.2014 00:55

Dobril написа:

Кайзер Франц беше това, точно това каза.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: Сектата   |   01.05.2014 00:58

SUBXERO написа:
Dobril написа:

Кайзер Франц беше това, точно това каза.

Да, а това е все пак Кайзер Франц, чието мнение няма как да не зачитаме! Човек на ниво, няма да допусне някакъв мангал да сваля нивото на Байерн със скандалите и интригите си.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сектата   |   01.05.2014 01:00

Henman написа:
Голяма злоба, и то не към отбор, а към треньор?! Явно много сериозно ви е бръкнал Жозе щом радостта е толкова необуздана и истерична, когато загуби един мач.

това като го пишех аз за хейта към Барса ти беше смешно. истината е, че за да се радва диво половината клубче на загубата на Пеп снощи и на нашите зачестили такива (както и тези на Моу де) е ясно,че въпросните са достигнали доста високо ниво в йерархията и бг запалянкото, който обича винаги да подкрепя аутсайдера и да е против големите (може би наследство от комунизма, не знам?!) си умира от кеф, макар да е фен на съвсем други отбори.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сектата   |   01.05.2014 01:01

Prototype_Iblis написа:
Vendome написа:
....Аз съм фен само на един отбор....

Там какво става? Да те питам вярно ли е, че феновете сте събрали парите да платите на Лацио за мача и всъщност колко евра поиска Лотито.

Събирането напредва. Мисля, че на Лацио трябва да се платят 100 000 евро.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сектата   |   01.05.2014 01:03

Henman написа:
Голяма злоба, и то не към отбор, а към треньор?! Явно много сериозно ви е бръкнал Жозе щом радостта е толкова необуздана и истерична, когато загуби един мач. Това за автобуса е най-изтърканата глупост и се изненадвам, че слушате простотиите на Алекси Сокачев. Не може да се правят генерални заключения от два мача. Къде беше автобусът днес например или при 6-0 срещу фаворитите за титлата според вас Арсенал на Бриджа, или в останалите 30-40 мача през сезона? Ако говорим за първия му престой на Бриджа - аз си спомням как вкарахме по 4 на Байерн и Барселона и на Ливърпул на Анфийлд...

Иначе за мача какво да кажа - безумни грешки в защита, които изобщо не съм очаквал Тери, Кейхил и Ашли да допуснат с или без автобус. Може би по-правилният ход беше да почне с Аспиликуета и Шурле и да остави Коул, на когото му липсва игрова практика, на пейката. Другият проблем беше отсъствието на Лампард и Микел в средата - Луис е силен по-скоро като подчертано дефанзивен халф, а Рамирес - когато е на скорост и с топка в крака, но не и да изнася. Оттам се получи една дупка между халфове и нападатели, което наложи да се изсипва твърде често или Иванович, Аспиликуета и Коул да се мотат по ширината на терена и да се чудят как да продължат атаката. Все пак, ако не беше тая безумна грешка на Ето'О, ми се струва, че можеше да стане работата или от статично положение, или след някой индивидуален пробив на Азар или Вилян.

Както и да е, тази година беше преходна за Челси и изобщо не съм се надявал на нещо грандиозно в началото, въпреки че конкретно за този полуфинал шансовете си бяха налице. Честито на всички фенове на Милан, Ливърпул и останалите отбори, които днес гледат по телевизията, и на финала Реал мачка - няма да ви мине номера хем Реал да не печели 10-та и да не дръпва на Милан, хем и гадняра Моуриньо да пада, колкото и да ви се иска.

Да, Моуриньо искаше да намери място на А.Коул, защото Коул игра перфектно в първия мач и срещу Ливърпул и защото има много опит и е важен за духа на отбора и точно това му изяде главата. Иначе много точен анализ, но аз лично очаквах че Моуриньо ще спечели поне един трофей този сезон. Жалко е че титлата ще отиде в отбор, който ако имаше натоварването на другите фаворити щеше да е с 10 точки назад или при доказан лузър като Пелегрини. Естествено, Челси показа сериозен прогрес, сега остава отбора да се подсили с 1 нападател и 1 краен защитник. Тогава единственото липсващо ще е че лидерите одъртеха, а нови още не са се откроили...

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сектата   |   01.05.2014 01:14

Nole написа:
Henman написа:

Да, Моуриньо искаше да намери място на А.Коул, защото Коул игра перфектно в първия мач и срещу Ливърпул и защото има много опит и е важен за духа на отбора и точно това му изяде главата. Иначе много точен анализ, но аз лично очаквах че Моуриньо ще спечели поне един трофей този сезон. Жалко е че титлата ще отиде в отбор, който ако имаше натоварването на другите фаворити щеше да е с 10 точки назад или при доказан лузър като Пелегрини. Естествено, Челси показа сериозен прогрес, сега остава отбора да се подсили с 1 нападател и 1 краен защитник. Тогава единственото липсващо ще е че лидерите одъртеха, а нови още не са се откроили...

Така е, да, и аз точно обяснявах на един колега, че се изненадах от добрата игра на Коул срещу Ливърпул, но и червените бяха малко безидейни тогава, както и Атлетико в първия мач, може би затова не си пролича, че още не е съвсем готов. Голям оптимист съм за Челси в момента, защото има много технични и скоростни футболисти, които тепърва ще се развиват още. На всяка цена трябва да си върнем Лукаку, който може да се превърне в лидер, а защо не и Азар?

А иначе, Андре, аз си признавам, че не долюбвам Барселона заради мача през 2009 най-вече, а и стилът им на игра, успешен или не, не ми харесва по чисто субективни причини. Иначе по времето на Клуйверт и Ривалдо нямах нищо против тях, а за Пеп ми е през кура общо-взето дали бие или пада. :-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сектата   |   01.05.2014 01:31

Да, лошото е че вече Челси не е най-щедрият играч на трансферния пазар. Помня как за Кавани се говореше супер много време за Челси както сега за диего Коста, но в крайна сметка отиде в ПСЖ. Сигурен съм, че ако беше в Челси щяха да спечелят шампионската титла понеже на тях им изяде главата мачовете срещу по-слабите отбори, а тях със силен нападател щяха да се вземат повечето от тия дето се загубиха точки... Да не говорим, че Ето'О тъкмо почна да показва нивото, което приляга на нападател на Челси и се контузи... Както и да е, живи и здрави да сме, останалото е ташак. За мене беше кеф да гледам как Моуриньо гради поредния си проект, а пиковете бяха победите на Етихад и Анфийлд, 2-0 с ПСЖ и първия мач с Атлетико, където устискаха въпреки многото контузии и т.н. Ако Абрамович реши да го остави, ще ми е кеф и догодина да следя Челси. :) Никой не е побеждаавал само, има и загуби...

Не знам за Лукаку, аз лично се надявам да се вземе Коща + още един нападател, защото никога няма гаранция че някой ще пасне на съотвеното място. Справка Шевченко... И, да, хареса ми Азар че дори и в продължението търсеше гола докрай и т.н. По едно време играеше като Бог, някъде в периода около победата на Етихад, после му поспадна формата, а накрая и се контузи. Дано бъде по-постоянен от тук нататък, би могъл да бъде свеотвна класа играч. Другото проблемно е че според мен и Оскар и Уилям са най-добре в центъра зад нападателя, което прави че единия трябва да играе крило ако и двата са на терена...

Последна промяна Nole на 01.05.2014 01:32, променена общо 1 път

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сектата   |   01.05.2014 01:47

Nole написа:
Да, лошото е че вече Челси не е най-щедрият играч на трансферния пазар. Помня как за Кавани се говореше супер много време за Челси както сега за диего Коста, но в крайна сметка отиде в ПСЖ. Сигурен съм, че ако беше в Челси щяха да спечелят шампионската титла понеже на тях им изяде главата мачовете срещу по-слабите отбори, а тях със силен нападател щяха да се вземат повечето от тия дето се загубиха точки... Да не говорим, че Ето'О тъкмо почна да показва нивото, което приляга на нападател на Челси и се контузи... Както и да е, живи и здрави да сме, останалото е ташак. За мене беше кеф да гледам как Моуриньо гради поредния си проект, а пиковете бяха победите на Етихад и Анфийлд, 2-0 с ПСЖ и първия мач с Атлетико, където устискаха въпреки многото контузии и т.н. Ако Абрамович реши да го остави, ще ми е кеф и догодина да следя Челси. :) Никой не е побеждаавал само, има и загуби...

Не знам за Лукаку, аз лично се надявам да се вземе Коща + още един нападател, защото никога няма гаранция че някой ще пасне на съотвеното място. Справка Шевченко... И, да, хареса ми Азар че дори и в продължението търсеше гола докрай и т.н. По едно време играеше като Бог, някъде в периода около победата на Етихад, после му поспадна формата, а накрая и се контузи. Дано бъде по-постоянен от тук нататък, би могъл да бъде свеотвна класа играч. Другото проблемно е че според мен и Оскар и Уилям са най-добре в центъра зад нападателя, което прави че единия трябва да играе крило ако и двата са на терена...

Не мисля, че Абрамович ще го разкара - в крайна сметка едва ли му се минава пак през цялата тази одисея, която беше с Грант, Сколари, Хидинк, Анчелоти, Ди Матео, тоест смяна на треньор всеки сезон. А и той не е от вчера във футбола и предполагам осъзнава, че отборът все още е в проект на изграждане и че няма по-подходящ човек от Моуриньо за това.

Иначе на всяка цена си трябва краен бранител, защото не е работа да въртим Аспиликуета на двата бека, а Иванович никога не ми е вдъхвал пълно доверие като десен, просто е твърде тежкотоварен. Ашли и Тери пък са си на годинки вече и виждаме, че почват да се контузват по-често и да им пада формата, но докато в центъра имаме опции с Луис, Кейхил, Иванович и Калас, то при неубедителност на Коул, резултатът е показатален...

Лукаку ще стане машина според мен, той е малък още, 93-ти набор мисля. Ако вземем и още някой доказан реализатор и разкараме примерно Дембата, ще е идеално. Вилян тая година и на фланга изигра доста силни мачове, според мен ще трябва да се пробват варианти наесен, когато се изясни кой точно ще е на върха на атаката в повечето срещи, защото си е въпрос и на напасване... Примерно при първия престой на Моуринь все ми се струваше, че Дъф повече се разбира с Дрогба от Робен, въпреки че Робен обективно е по-класният футболист.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сектата   |   01.05.2014 01:54

А иначе, Андре, аз си признавам, че не долюбвам Барселона заради мача през 2009 най-вече, а и стилът им на игра, успешен или не, не ми харесва по чисто субективни причини. Иначе по времето на Клуйверт и Ривалдо нямах нищо против тях, а за Пеп ми е през кура общо-взето дали бие или пада. :-)[/quote]

е и аз Челси не ги харесвам откакто ни отстранихте с Моу и след драмите в последващите сезони. иначе като бехте с Виали си бехте готини. никога нема да забравя 5-0 срещу Юнайтед на Моста :-) после обаче Чукотка развали всичко, а на Моу бетоните и на Ди Матео лудия късмет придадоха пълен блясък на картинката. както и да е де, и друг път съм ти казвал- всеки има право на лош вкус ;-)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сектата   |   01.05.2014 01:57

Ама вие верно ли допускате,че Моу може да бъде уволнен заради това отпадане? Само след 1 сезон??? Това са само някакви болни мечти на конкуренцията и антиМоуриньовците!

Най-важното е Челси да си прибера всички преотстъпени защото има прекалено много класни играчи, които са другаде. А ако ще се взима нападател то нека да не е цигането Диего. Днеска си показа истинското еничарско лице. Нова офанзива за Фалкао би бил най-правилния ход за мене. Правилен в случай,че се търси нов нападател защото това не е задължително с връщането на Лукаку. А Торес заслужава още един шанс. Започва да намира себе си отново и постепенно да връща формата си. Ще бъде жалко точно сега да отиде да бележи за друг отбор!

Последна промяна Крал Блуфен на 01.05.2014 02:00, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сектата   |   01.05.2014 01:59

Той вече някакъв младеж централен защитник за 10-тина милиона от Сент Етиен нали подписа, другите според мен трябва да са Диего Коща, Люк Шоу и или Лукаку да се върне или още един нападател. Демба Ба, Торес и Давид Луис си тръгват. Това според мен е реално за следващия сезон + Лампард приема ролята си на футболист, който не е първи избор и помага яко. Догодина съм сигурен че Челси ще е преди Сити, Ливърпул и Арсенал. Само малко за Юнайтед се притеснявам, с тия номера на Ливърпул от тоя сезон по 1 мач на седмица, ама ако назначат Ван Гаал, Челси ще е шампион. А в ШЛ, ще са по-къмпетитъв от тази година, но вече е въпрос и на шанс в отделни мачове...

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сектата   |   01.05.2014 02:06

A.Agassi написа:
А иначе, Андре, аз си признавам, че не долюбвам Барселона заради мача през 2009 най-вече, а и стилът им на игра, успешен или не, не ми харесва по чисто субективни причини. Иначе по времето на Клуйверт и Ривалдо нямах нищо против тях, а за Пеп ми е през кура общо-взето дали бие или пада. :-)

е и аз Челси не ги харесвам откакто ни отстранихте с Моу и след драмите в последващите сезони. иначе като бехте с Виали си бехте готини. никога нема да забравя 5-0 срещу Юнайтед на Моста :-) после обаче Чукотка развали всичко, а на Моу бетоните и на Ди Матео лудия късмет придадоха пълен блясък на картинката. както и да е де, и друг път съм ти казвал- всеки има право на лош вкус ;-)[/quote]

Да, ама както каза Асен Спиридонов днеска, докато коментираше снукъра - тогава бяхме пълни ливади отзад. :laugh: Иначе въпрос на вкус наистина, аз смятам, че мощния, смазващ стил на Челси от последните 10 години е достатъчно атрактивен за гледане и футболисти като Дрогба, Лампард, Балак, Робен, Макалеле, Азар, Оскар, Вилян и т.н. можеха или могат да предложат не малко впечатляващи неща за неутралния зрител. То е ясно, че галене на топката в стил Барса няма как да има поради много причини, но виж и Реал Мадрид например - и те играят доста мощно и разчитат на физика и с хора като Пепе са бял балет, ама друг път.

Моу срещу Барса бетони не прави, а вкарва по 4, за да е чиста работата. :laugh:

Последна промяна Henman на 01.05.2014 02:07, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сектата   |   01.05.2014 02:09

Крал Блуфен написа:
Ама вие верно ли допускате,че Моу може да бъде уволнен заради това отпадане? Само след 1 сезон??? Това са само някакви болни мечти на конкуренцията и антиМоуриньовците!

Най-важното е Челси да си прибера всички преотстъпени защото има прекалено много класни играчи, които са другаде. А ако ще се взима нападател то нека да не е цигането Диего. Днеска си показа истинското еничарско лице. Нова офанзива за Фалкао би бил най-правилния ход за мене. Правилен в случай,че се търси нов нападател защото това не е задължително с връщането на Лукаку. А Торес заслужава още един шанс. Започва да намира себе си отново и постепенно да връща формата си. Ще бъде жалко точно сега да отиде да бележи за друг отбор!

Торес има моите симпатии и респект понеже винаги се раздава и търчи като луд, ама на Челси им требва нападател който да вкара 30 гола следващия сезон, а Нандо нема да го направи. Да, Фалкао е перфектен, но не вярвам да е възможен, докато Коща има и клауза и ниска заплата в Атлетико. А циганиите днес са и показ на характер и шампионство, никой от най-големите във футбола не е перфектен и има слабости. Аз съм си мислел много пъти ако бех мениджър на Челси кой друг бих взел ако не е Коста понеже никога не можеш да си сигурен че ще пасне и така и не виждам друг много класен нападател, който реално да може да се купи. И да, Моуриньо ще е първия останал тренер без трофей в Челси, because he is the only one as he has said :)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 64 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща