Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 20.09.2026 22:57

Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Ледо, айде Кака е титуляр 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ледо, айде Кака е титуляр   |   05.10.2012 16:06

Nole написа:
Не съм гледал мача с Аякс (гледах Сити - Дортмунд), но ако там Есиен е играл силно си мисля, че Моуриньо ще излезе с Кедира, Есиен и Шаби Алонсо в центъра, в ляво и дясно Ди Мариа и Роналдо и напред Бензема. Защитата и вратарят са ясни Касияс, Арбелоа, Рамос, Пепе и Марсело. Има някакви малки шансове Коентрао да е вместо бразилеца, но не вярвам във формата на Марсело това да се случи...

В предвид, че играем на Кампа, това изглежда най- логичния вариант, Моу затваря играта за началния натиска на Барса с трима дефанзивни халфа - Алонсо, Кедира и Есиен, след което второто пуска офанзивен халф/халфове (ако дотогава симулантите не са ни изгонили половината играчи). Но има индикации и за Кака, като тиуляр, при което най-вероятно Кедира ще е на пейката.
Лично мен, досега Есиен изобщо не ме кефи, нищо общо със стария Есиен, бърка много пасове, де да знам, ама може и аз да не му виждам черноработническите функции.
мача с Аякс - перфектна игра до гола на Аякс (груба грешка на защитата и Касияс) след това не знам защо така се сепнаха и дадоха моментума на холандците, които бяха длъжни да изравнят при едно положение, но тоя резервата дето влезе по чудо изкара в аут на празна врата. После две перфектни контри и затворихме мача.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2