!!!!!!!!!!!! 10 !!!!!!!!!!!!!!
| Автор |
Съобщение |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32264 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: !!!!!!!!!!!! 10 !!!!!!!!!!!!!! | 25.05.2014 01:10
Сега ще вземат и суперкупата и междуконтиненталната купа и ще изравнят Милан с 18 международни купи  за капак 4 спечелени шампионски лиги, рекорд. И продължават да са без загуба на финал в лигата. Не знам защо съдбата е избрала този отбор, шибания отвсякъде Испания обаче продължава да е със само два отбора печелили КЕШ/Шампионската лига. Англия има цели 5, Италия, Холандия и Германия са с 3 отбора печелили трофея.
|
|   |
|
 |
|
redo
(The Thracian Orphics)
|

Re: !!!!!!!!!!!! 10 !!!!!!!!!!!!!! | 25.05.2014 01:22
VAMOS!
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: !!!!!!!!!!!! 10 !!!!!!!!!!!!!! | 25.05.2014 01:24
Сега след като емоциите поотминаха малко коментар.... Само хард-феновете на Реал знаят какво значи тоя гол на Серхио Рамос - най-накрая съдбата си ни прегърна отново, след като тоално ни беше оставила в Торино след оная прословута изтървана дузпа на Луиш Фиго в мача с Юве. Оттам нататък то не бяха отпадания с Монако, голове на футболисти на които плащаме заплата - Мориентес, то не бяха драмите с Лион, безпомощността с Пуул, секирите с Барса, невървежа с Байерн, подценяването на Дортмунд  Лично аз бях убеден, че взимаме тая прословута 10-та в оня момент на мача с Дортмунд в Германия, когато при 2:0 за тях топката се удари в гредата - ясен знак, че тоя път и късмета е на страната на Реал. И днес 10 минути преди края бях убеден, че ще вкарат - Рамос, това момче мисля имаше 2 или 3 гола само 4-5 седмици по рано, след това се спука да вкарва - важни голове с Байерн, в първенството ... и днес с най-важния си гол на клубно ниво, с който ги пречупихме. Оттам нататък беше ясно, че бием, те едва ходеха ... Хуанфран остана на терена от няма и къде след сблъсъка с Мората, просто нямаше кой да го смени, останалите Атлетико и те бяха капнали, отделно всички в защитата висяха с жълти картони. Реал с изключение на Роналдо, бяха доста по свежи, а Марсело просто промени цялата игра с влизането си. Карло - груба грешка с включването на Кедира, който имаше само два мача след 6 месечна контузия и не беше в час при нито едно положение. Симеоне - груба грешка с Коща, имам чуството, че го включи само и само да се запише в мача. Роналдо бе някъде на 25% фит, затова и така се изкефи след дузпата, личеше си, че много иска да направи нещо голямо, но нямаше никакви сили. Респект и за Симеоне - голям треньор, много рядко се вижда такава привързаност към играчите, голям колектив, жалко, че сега ще се разпаднат - Атлетико е обречен да продава. Другото - лузърщината и комплекса от Реал - тия 10 години не са току така, Атлетико е силно комплексиран от Реал дори и с един от най-добрите си отбори в историята. Реал ще запази купата в музея си завинаги, тъй като всяка 5-а се дава на клуба. А след като 10-та е факт, може и още 5 да спечелят Това е, честито на всички фенове тук, доста сме  Само да кажа, че има и готини фенове на Барса тук, а иначе аз винаго ще си щипя каталунията, под път и над път 
Последна промяна Balleta на 25.05.2014 01:25, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
spurs
(Arlito)
|

Re: !!!!!!!!!!!! 10 !!!!!!!!!!!!!! | 25.05.2014 01:43
Честито и от мен на Балета, Редо и останалите.
А иначе за Атлетико това си говорихме тая вечер с Гамена, че целият отбор е точно такъв какъвто беше Симеоне като играч - дразнещ, провокиращ, нахален и същевременно прагматичен и печеливш, добре ги е оформил явно :)
|
|   |
|
 |
|
redo
(The Thracian Orphics)
|

Re: !!!!!!!!!!!! 10 !!!!!!!!!!!!!! | 25.05.2014 01:49
благодаря :) аз това го повтарям от сума време - куртоа и 10 симеоновци :)
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: !!!!!!!!!!!! 10 !!!!!!!!!!!!!! | 25.05.2014 10:59
Хахахах, вече не върви тоз изтъркан рефрен, Мъдьо пак е с хуй в гъза!
 |
|
Henman
(Valiant Knights)
|

Re: !!!!!!!!!!!! 10 !!!!!!!!!!!!!! | 25.05.2014 11:12
Време беше да им свърши късметът на тия маймуняци от Атлетико, начело с павиана Симеоне. Вкарат един случаен гол и почват да блъскат като коне - да, ама тоя път не.  Честито на Реал и феновете им!
 |
|
vogelfrei
(Extreme Zombies)
|

Re: !!!!!!!!!!!! 10 !!!!!!!!!!!!!! | 25.05.2014 17:17
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|   |
|
 |
|
Нема Значка
(New Mersey Razors)
|

Re: !!!!!!!!!!!! 10 !!!!!!!!!!!!!! | 25.05.2014 22:34
LA DECIMAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! НАЙ-ПОСЛЕ!!! ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА РЕАЛ! СЛЕД 12 ГОДИНИ УСПЯХМЕ ДА Я ГРАБНЕМ!!! Не мога да си събера мислите още, а и не ми се пише много, та с малко думи ще опиша, че съм много щастлив... снощи имаше драма, много драма и до последно мислех, че ще изравним, още повече след 5-минутното продължение. То и 3 минути да беше, все тая. Няма значение де... Атлетико се държаха първото полувреме, получиха гол-подарък и успяха доста време да удържат без да им вкараме гол. Евала за което! Добър отбор са. Но мисля, че стана много коварно за тях, както някой спомена по-горе, защото гола дойде точно в 93-та минута. Някой му вика късмет, други лош късмет... Аз мисля, че ако гола беше дошъл примерно в 70-та или 80-та минута, нямаше да се говори така. Всеки знае какво става когато Реал се отпуши. И си знаех, че ако вкараме гол, Атлетико заминават. Просто накрая бяха капнали, а и не знам дали спечелването на Лигата ги успокои, че дори и да не спечелят ШЛ, няма да е провал. Както и да е, това е друга тема. Реал бяха много по-надъхани и тази 10-та я преследват от доста години. Като прибавим, че последните 3 отпадахме на полуфиналите, взеха да ни викат "полу-Реал"... Имаше тотално премазване последните 25-30 минути преди изравнителния гол. Контузени - имаше и в двата отбора. Няма какво да коментирам. Евала - най-вече на РАМОС и Касияс. Тези хора олицетворяват духа на истинските играчи на Реал. Такива каквито бяха преди години и каквито трябва да продължава да има, за да не се изгуби истинското лице на този ГРАНД!!! Много важни хора, които обърнаха мача - всеки който е гледал мача знае, че това бяха ДИ МАРИЯ и Марсело. Много много много силен мач направиха, особено първия, който аз съм плюл не един или два пъти. Просто вчера направи мача на живота си и не спря да тича 2 часа по терена. Не знам какъв медец е ял  Марсело не знам как не беше в титулярния отбор. Може би Карло си е представял подобна ситуация и е решил да го запази за да е свеж в края на мача. Иско също ме вбеси, че не игра титуляр. Недоразумението Кедира, който беше играл има-нема 2-3 мача на негово място - WTF??? Поправи си грешката Анчелоти. Бензема - трябваше да бъде сменен още в 60-та минута, не в 80-та. Видя се, че не му е ден (грешни пасове, и т.н.). Кристияно контузен. Модрич - не спря да се раздава цял мач и всеки път когато топката му беше в краката, напредваше 5-10 метра и веднага правеше някакъв магически пас към някой съотборник между 2-3 човека от Атлетико. Много съм доволен и от него. Много силен мач. Много свежа мисъл и е ключов в създаването на опасни атаки. Рамос - титан! Върна си тъпкано за онази дузпа. Вкара 2 на Байерн и сега на финала най-важния (всичките с глава). Е на тва му викам раздаване докрай. Варан направи добър мач. Като заместник на Пепе и имайки в предвид, че не беше играл много последните мачове, се справи добре. Бейл - изпусна 3 чисти положения и при загуба много щях да се ядосам, защото тия Бензема да ги изпусне, няма да ме изненада, ама Бейл... от 3 поне 1 да беше вкарал. НО, накрая вкара за 2-1. Добре :) Но и да не беше вкарал той, гола щеше да падне от някой друг малко по-късно. Не мога да се оплача. Играхме много добре и заслужено спечелихме тази толко желана 10-та! HALA MADRID!!!
Последна промяна Нема Значка на 25.05.2014 22:38, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: !!!!!!!!!!!! 10 !!!!!!!!!!!!!! | 26.05.2014 09:10
Шапки долу пред Модрич, това ви е играчът на сезона за мен, въпреки че е в сянката на Роналда.
 |
|
Руиз
|

Re: !!!!!!!!!!!! 10 !!!!!!!!!!!!!! | 26.05.2014 09:17
Голям мач и демонстрация на чудото футбол. Да се смяташ вече победител и 90 секунди преди края всичко се обръща. Реал Мадрид показа ,че има дух, психическа устойчивост, опит и добри играчи. И добър треньор!! Преди мача чух, че хората подкрепяли "Атлетико", заради успехите му в Испания и шампионската лига. Диего Симоне също е темпераментен треньор. Добре че го удържаха след края на мача. Ефектиран, кой знае какво би направил.
Честито десетата купа на "Реал" Мадрид! Felicitaciones !
|
|   |
|
 |
|
SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 13100 Местоположение: Augusta Vindelicorum
|

Re: !!!!!!!!!!!! 10 !!!!!!!!!!!!!! | 26.05.2014 11:56
Тук, гледам всиичко се е изписало за мача, няма какво да се повтаряме. Честито на Реалците и от мене!
Само едно не можах да си обясня. Как можа Симеоне да допусне такава първолашка грешка с включването на контузен играч в титулярния състав? Не го очаквах от него. Сега да се сърди най-вече на себе си, че тази смяна по-малко в края му коства мача.
_________________ GREEN AND GOLD UNTIL THE CLUB IS SOLD!
|
|   |
|
 |
|
Dobril
(The Grizzlies)
|

Re: !!!!!!!!!!!! 10 !!!!!!!!!!!!!! | 26.05.2014 12:16
фекал са гнусен отвратителен обор - най-гнусният и отвратителен в цялата история на Вселената. Раково образувание, нещо подобно на боко тиквата в политиката.
Не само, че не могат да губят, но и не мога и да печелят с достойнство. Това го показват постоянно келемета като гейналда, рамос, варан и др. фекалски боклуци.
|
|   |
|
 |
|
spurs
(Arlito)
|

Re: !!!!!!!!!!!! 10 !!!!!!!!!!!!!! | 26.05.2014 12:27
|
|   |
|
 |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: !!!!!!!!!!!! 10 !!!!!!!!!!!!!! | 26.05.2014 18:28
стават първи по титли, но това ще е напълно логично и заслужено, защото Реал е най-великия клуб във футбола.
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: !!!!!!!!!!!! 10 !!!!!!!!!!!!!! | 26.05.2014 23:03
Честито и от мен на вси реалци - заслужено, но жалко за Атлетико, жалко и че не стана мач. Щеше да е друго при свежи играчи и в двата отбора, но това е футболът - изцеждащи маратони. Покрай евроизборите не ми остана грам време да влизам тук, но скоро ще се хвана да поизчета всичко.
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32264 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: !!!!!!!!!!!! 10 !!!!!!!!!!!!!! | 27.05.2014 01:03
аре стига си се мазнил на тия убитаци
|
|   |
|
 |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: !!!!!!!!!!!! 10 !!!!!!!!!!!!!! | 27.05.2014 14:33
Никакво мазнене, просто си изказвам странична позиция, която съвпада с тази на много специалисти.
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: !!!!!!!!!!!! 10 !!!!!!!!!!!!!! | 27.05.2014 17:41
Мазнислав 
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: !!!!!!!!!!!! 10 !!!!!!!!!!!!!! | 27.05.2014 23:09
Аз честно никак не го разбирам това, обаче предполагам, че ще ме светнеш. Виж какво, от всичко най-мразя лузърите и негативистите - мога ли да знам, за какъв чеп се пенявиш тука като вода с веро във връзка с уникално слабия Милян? За чий? И Левски имаха такъв сезон, че и Манчо Ю - секи клуб си има спадове и възходи. Смешно е да си заслепен до такава степен, че да отричаш всичко. Излез от пубертета, намери си жена, направете си дете и ще видиш, че има и други ценности. С други думи, излез от нета и ТВ-о и влез в реалния, офлайн живот. Много е пълноцветен, гарантирам Е, мора да си социален индивид  ма не боли и не е толкова трудно. 
|
|   |
|
|