Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 01:16

Отговори на тема  [ 43 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Дяволе, закъсняваш - ШЛ жребий 
Автор Съобщение
(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дяволе, закъсняваш - ШЛ жребий   |   24.12.2012 11:02

Галатасарай - Шалке 04 - Галатасарай
Селтик - Ювентус - Ювентус
Арсенал - Байерн Мюнхен - Байерн
Шахтьор Донецк - Борусия Дортмунд - Дортмунд
Милан - Барселона - Барселона
Реал Мадрид - Манчестър Юнайтед - Манчестър Юнайтед
Валенсия - ПСЖ - Валенсия
Порто - Малага - Порто

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дяволе, закъсняваш - ШЛ жребий   |   10.02.2013 02:01

Роналдо загрява за Ману със Севиля. :dance:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дяволе, закъсняваш - ШЛ жребий   |   11.02.2013 17:57

Real Madrid v Man Utd 1.61 4.50 5.50

Букитата са изперкали, тоя мач няма да е единица ... 8-)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дяволе, закъсняваш - ШЛ жребий   |   11.02.2013 18:02

einstein's cock написа:

Кога точно Юнайтед нещо са правили в Мадрид, а сър Алекс - срещу Моу, че да не е единица?

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дяволе, закъсняваш - ШЛ жребий   |   11.02.2013 18:49

alessandron написа:
einstein's cock написа:

Кога точно Юнайтед нещо са правили в Мадрид, а сър Алекс - срещу Моу, че да не е единица?

Точно идната сряда! :devil: :whistle:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дяволе, закъсняваш - ШЛ жребий   |   11.02.2013 19:02

Сър ще размаже Мъд.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дяволе, закъсняваш - ШЛ жребий   |   11.02.2013 19:10

Чакам да видя, ще ви поздравя тогава, но засега съм скептик. Много леснички мачове имаше Юнайтед в ПШ, а Реал са поозлобени от слабия сезон и имат класата да пречупят англичаните.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дяволе, закъсняваш - ШЛ жребий   |   11.02.2013 20:03

alessandron написа:
Чакам да видя, ще ви поздравя тогава, но засега съм скептик. Много леснички мачове имаше Юнайтед в ПШ, а Реал са поозлобени от слабия сезон и имат класата да пречупят англичаните.

Ташака настрана, такъв мач е просто непредвидим. И двата отбора са класа. Всичко може да се реши от кратък момент на невнимание, някоя гениална изява на който и да е играч, късметът също не е за пренебрегване, та така в общи линии.
Затова и още след тегленето на жребия заявих, че това си е класика, а класиките са винаги 50:50, без значение кой в каква форма се намира. Същото важи между другото и за вашия мач с Барселона. Фифти-фифти отсекъде!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дяволе, закъсняваш - ШЛ жребий   |   11.02.2013 20:05

http://www.stretfordend.co.uk/opponents/realmadrid.html

Изображение

Изображение

http://www.assetstorage.co.uk/AssetStorageService.svc/GetImageFriendly/721212977/700/700/0/0/1/80/ResizeBestFit/0/PressAssociation/1DA400DAAE2907B495A76DEB21A2D786/real-madrid-v-manchester-united.jpg

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

http://4.bp.blogspot.com/-Po7KmnyOylE/TgeFeHxb-qI/AAAAAAAAARA/U4gsWuT9-YM/s1600/Manchester+United+Vs+Real+Madrid%252C+Old+Trafford+1957.jpg

Изображение

Изображение

Изображение

http://cdn.c.photoshelter.com/img-get/I00003fUBld2OMKE/s/860/860/030408-032-Real-Madrid-Man-Utd.jpg

Последна промяна albertz на 11.02.2013 20:08, променена общо 2 пъти

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дяволе, закъсняваш - ШЛ жребий   |   11.02.2013 20:54

SUBXERO написа:
Ташака настрана, такъв мач е просто непредвидим. И двата отбора са класа. Всичко може да се реши от кратък момент на невнимание, някоя гениална изява на който и да е играч, късметът също не е за пренебрегване, та така в общи линии.
Затова и още след тегленето на жребия заявих, че това си е класика, а класиките са винаги 50:50, без значение кой в каква форма се намира. Същото важи между другото и за вашия мач с Барселона. Фифти-фифти отсекъде!

Мерси за признанието, но Милан в момента няма класата да се бори с Барса. Засега е само името. Отделно ще сме без Балотели, който поне някакъв живец вдъхна и на другите. Нямаме качество в халфовата линия, че да се противопоставим, нямаме и стабилни защитници, че да опитаме някое яко катеначо.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дяволе, закъсняваш - ШЛ жребий   |   11.02.2013 22:39

Добрата новина от Мадрид е, че за пръв път от мнооого време насам, всички в Реал с изключение на Касияс са здрави. Диего Лопез обаче показа супер игри откак го върнахме от Севиля, така, че вратарския пост не би трябвало да е проблем. Сега колко са във форма завърналите се след контузии Марсело, Пепе, Алонсо, Кедира и Варан е друг въпрос. Ди Мария и Озил почиваха в мача със Севиля и също са на линия. Остава Моу да избере оптималния състав. За пръв път от Май месец насам или нещо такова, Игуаин и Бензема играха в двойка в мача със Севиля, което веднага породи съмненията, че Моу ще стартира едновременно с двамата срещу Ману. Естествено, ако му е харесъл резултата от експеримента. Реал се нуждае от задължителна победа у дома, ако може на нула :unsure:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дяволе, закъсняваш - ШЛ жребий   |   12.02.2013 04:16

SUBXERO написа:
alessandron написа:
einstein's cock написа:

Точно идната сряда! :devil: :whistle:

Честита титла братле! Но има едни неща, които не съм ви простил. Се ми е тая кой ше бие с Реал, и двата в момента сте ми толкова противни, че не е истина! Най-красивото нещо е да се издъните на финал. Красива гледка просто! :-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дяволе, закъсняваш - ШЛ жребий   |   12.02.2013 10:50

alessandron написа:

Сър с/у Моу ... Ами например 2007 си взе обратно титлата от Моу убедително, като гледам как тръгнаха нещата и 2008 щеше да е така ако Моу не беше напуснал кораба. Или например 1/8 финала 2009 с/у Интер ... не е като да не го е бил съвсем :-)
Иначе, ясно е че Реал трябва да има предимство първия мач най-вече заради домакинаството, но като вземам предвид формата ми се струва доста нереално коеф. за 1 да е 3 пъти по-вероятен от този за X например ...

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дяволе, закъсняваш - ШЛ жребий   |   12.02.2013 10:52

alessandron написа:
Много леснички мачове имаше Юнайтед в ПШ

А те пък Реал като са ги заредили дерби след дерби в Примерата, нали ... 8-)

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дяволе, закъсняваш - ШЛ жребий   |   12.02.2013 12:46

TheExorcist написа:
Честита титла братле! Но има едни неща, които не съм ви простил. Се ми е тая кой ше бие с Реал, и двата в момента сте ми толкова противни, че не е истина! Най-красивото нещо е да се издъните на финал. Красива гледка просто! :-)

Що бе, копеле, какво още сме прегрешили в твоите очи? Ако просто трудно успяваш да преглътнеш задаващото се число 20, това си е наистина твой проблем. Наистина нямам идея в какво можеш да ни обвиниш. :question: :dunno: :oops:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дяволе, закъсняваш - ШЛ жребий   |   12.02.2013 13:31

ReZo написа:
кво да пише Дявола, в депресия е след жребия :-P

труден жребий за Дортмунд, труден....на кантар е мача там. Шахтите са много, много опасни, а този двубой ще е един от трите шедьовъра в тази фаза..
Другите са Барса - Милан (с общ резултат 6:1 или 6:2 ще продължат блаугранас)
а другия е Реал - Мангаля

това са ми най-забавните мачове ....в които играят един срещу друг двата ми най-омразни отбора - Провал и Мангаля
но както и във всички минали издания на двубоя , аз ще дера пълно гърло за Реал и оооо, да .....за Хосе Мадориньо, защото не може да съществува нищо по-неприятно на тази планета от Съдийсчестър Духайтед, водени от червения нос...така че , ВАМОС Провал Пърди, вамос Хосе Мадориньо

а до края на турнира, съм за Дортмунд кампеон, много ясно и що пък не в крайна сметка !!! :ludnica:

Хихихи! +1 8-)

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дяволе, закъсняваш - ШЛ жребий   |   12.02.2013 13:46

SUBXERO написа:
TheExorcist написа:

Що бе, копеле, какво още сме прегрешили в твоите очи? Ако просто трудно успяваш да преглътнеш задаващото се число 20, това си е наистина твой проблем. Наистина нямам идея в какво можеш да ни обвиниш. :question: :dunno: :oops:

Ми след последния мач на Анфийлд сте ми трън в очите. Иначе мойте 'ора наистина са Алиса в страната на чудесата. Кълцаме целата ви конкуренция и се дъним от Бромич, Стоук етс... :dunno: Ти трее да си ни голем фен! :dance:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дяволе, закъсняваш - ШЛ жребий   |   12.02.2013 15:04

TheExorcist написа:
Ми след последния мач на Анфийлд сте ми трън в очите. Иначе мойте 'ора наистина са Алиса в страната на чудесата. Кълцаме целата ви конкуренция и се дъним от Бромич, Стоук етс... :dunno: Ти трее да си ни голем фен! :dance:

Разбирам те донякъде, копеле, на твое място нямаше да се чувствам доста по-различно. Обаче и двете случки в този мач бяха стандартни. Не можеш да кажеш, че са ви порязали тенденциозно. Ситуацията при ЧК беше 51:49, доста спорна, обаче без повторение 99 от 100 съдии импулсивно биха свирили по същия начин. Същото важи и за дузпата - Валенсия определено не бе посечен така, както падна, но контакт определено имаше, а падането е също така добре оттренирано от поне 99% от футболистите по света.

Аз обаче си мисля, че основният ти проблем е с тези шибани титли, и това е нещото, което не ти дава душевен покой. Сори, обаче вие ливърпулците сами си го създадохте този проблем, смятайки рекорда си за неподобрим вовеки веков. Не че и при нас няма признаци на подобна мозъчна антидейност де. Транспарантите за Сити с XX YEARS AND COUNTING вече ги няма, другите - в "чест" на вашата суша - все още се веят на всеки мач. Казвал съм го преди, ще го повторя и сега, че това изобщо не ме впечатлява и го смятам за избиване на комплекси или както тук много пишещи обичат да обобщават - хейтърщина, което в крайна сметка е първото, но един вид под прикритие.

За моето отношение към Ливърпул сме говорили много през годините, няма смисъл да предъвкваме едно и също. Няма нищо по-яко от едно съперничество, почиващо на взаимен респект.

Изображение

Изображение

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дяволе, закъсняваш - ШЛ жребий   |   12.02.2013 16:13

einstein's cock написа:
alessandron написа:
но като вземам предвид формата ми се струва доста нереално коеф. за 1 да е 3 пъти по-вероятен от този за X например ...

коя форма по точно визираш, тая от мачовете с Валенсия (5:0) и Севиля (4:1) или тая с Гранада (0:1). Щото нали се сещаш каква е мотивацията в някои мачове със слаби отбори при 15 точки разлика. Нереално е в мача с Гранада да нямаме удар към вратата, а на полувремето с Валенсия да сме 0:5. :-D

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дяволе, закъсняваш - ШЛ жребий   |   21.02.2013 11:14

alessandron написа:
SUBXERO написа:

Мерси за признанието, но Милан в момента няма класата да се бори с Барса. Засега е само името. Отделно ще сме без Балотели, който поне някакъв живец вдъхна и на другите. Нямаме качество в халфовата линия, че да се противопоставим, нямаме и стабилни защитници, че да опитаме някое яко катеначо.

Санде, кво ше кажеш сега, а? Предполагам, че и от фатализъм го отричаше, но... както казва една любима ми мъдрост - някои неща не се променят, други още по-малко. Не, че нещо в този мач е решено, но заровете бяха хвърлени в доста красноречива посока.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 43 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща