Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 01:06

Отговори на тема  [ 223 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Следваща
ШЛ' 2012/2013 - 1/4 финали 
Автор Съобщение
(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ' 2012/2013 - 1/4 финали   |   11.04.2014 22:14

TheExorcist написа:

Ти пък какво се връзваш на Блуфи ... Той мрази Пуул както и ЦСКА ... Аз не съм фен на чорбата, но за него Левски е по-успешен отбор от ЦСКА така, че считай!!! :laugh:

Левски е най-успешния и велик български отбор в историята. Това не подлежи нито на дискусия, нито на обсъждане. Левски е отборът с най-много спечелени трофеи в историята. Какво намесваш тука българските отбори изобщо не схванах...

Що се отнася до отбора от град Ливърпул мога само да кажа,че само според тях си те се борят за титла тоя сезон. Сити ше ги оноди, Моуриньо ше ги разчекне и оп - 3то място достойно. Тва е реалността, но вие феновете винаги можете да си мичтайти :laugh:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ' 2012/2013 - 1/4 финали   |   11.04.2014 22:20

Balleta написа:
Diavolo написа:
тези две елиминации в повече е сериозно предимство ...

елиминацията е ЕДНА в повече, 5:4, 100 пъти го написах вече се чудя дали изобщо ме четеш :outofspace: :dunno: :help: Разликата я прави първата елимнация от 76-а (първия велик отбор на Байерн), оттам нататък всичко е равно - 4:4.
Не виждам нищо абонатско в случая освен едно яко съперничество през годините с идентични резултати.

Това наистина ми е последния пост по спора...

П.п. Какво торнадо, аз ти се обосновавам с факти, години, мачове ти ми говориш за 8 от 10 спортал фена и как се било чувствало :rofl:

:-D ;-)

Балет баце, аз също винаги съм гледал елиминациите, а не плявата победи. Качеството е по-важно от количеството и това винаги ми е било водеща философия в живота ( с изключение на жените като бройка, които съм ебал, щото са много, но това е защото не съм срещнал моята истинска лейди 8-) ). В този аспект Ние Пуул имаме най-добрия коефициент от участие и успеваемост в КЕШ от всички големи евроотбори ( без Форест примерно ). Аз например много се изкефих как през сезон 1999-2000 от 4 мача Реал - Байерн, баварците спечелиха 3 и отпаднаха, ахахаха ... Между 2000-2003 вие бяхте доста готин и симпатичен отбор и ви симпатизирах яко! ;-)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ' 2012/2013 - 1/4 финали   |   11.04.2014 22:23

Балет, при положение,че Реал Мадрид е доказано най-великия отбор в историята на шампионската лига всякакви спорове по темата са излишни. :stop:

А мита,че Реал били абонати на Байерн отдавна рухна и не си струва дори да се коментира. Те са на незнам си колко ТИТЛИ от Реал ама видиш ли прекия двубой им бол най-важното. Ама и там нещата са на кантар :laugh:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ' 2012/2013 - 1/4 финали   |   11.04.2014 22:28

Крал Блуфен написа:
TheExorcist написа:

Ти пък какво се връзваш на Блуфи ... Той мрази Пуул както и ЦСКА ... Аз не съм фен на чорбата, но за него Левски е по-успешен отбор от ЦСКА така, че считай!!! :laugh:

Левски е най-успешния и велик български отбор в историята. Това не подлежи нито на дискусия, нито на обсъждане. Левски е отборът с най-много спечелени трофеи в историята. Какво намесваш тука българските отбори изобщо не схванах...

Що се отнася до отбора от град Ливърпул мога само да кажа,че само според тях си те се борят за титла тоя сезон. Сити ше ги оноди, Моуриньо ше ги разчекне и оп - 3то място достойно. Тва е реалността, но вие феновете винаги можете да си мичтайти :laugh:

Не, намесвам начина ти на мислене... :laugh:

А колкото до втория ти абзац, устройва ме идеално. Ти си майстор на прогнозите, всичко е предрешено и без какпка интрига! ;-)

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ' 2012/2013 - 1/4 финали   |   11.04.2014 22:36

Крал Блуфен написа:
Те са на незнам си колко ТИТЛИ от Реал ама видиш ли прекия двубой им бол най-важното.:laugh:

И това го казваш ТИ?! :outofspace:

ЦСКА - Левски, аналогия ... Повече титли за ЦСКА, по-добър баланс на Левски ХТХ, хахаха :laugh:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ' 2012/2013 - 1/4 финали   |   11.04.2014 22:40

TheExorcist написа:

ЦСКА - Левски, аналогия ... Повече титли за ЦСКА, по-добър баланс на Левски ХТХ, хахаха :laugh:

Държейки се като в 4ти клас, 2рия срок няма да стигнем далече! Левски е отбора с най-много спечелени трофеи и отбора, който има положителен баланс срещу въпросния съперник. Какво повече има да се дискутира тук?

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ' 2012/2013 - 1/4 финали   |   11.04.2014 23:08

Крал Блуфен написа:
TheExorcist написа:

Държейки се като в 4ти клас, 2рия срок няма да стигнем далече!

Аахахаха :thumbs: :laugh:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ' 2012/2013 - 1/4 финали   |   11.04.2014 23:21

Крал Блуфен написа:
Левски е отборът с най-много спечелени трофеи в историята. Какво намесваш тука българските отбори изобщо не схванах...

Тва е реалността, но вие феновете винаги можете да си мичтайти :laugh:

:outofspace: :outofspace: :outofspace: :help: :help: :help: :bluefan: :bluefan: :bluefan:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ' 2012/2013 - 1/4 финали   |   11.04.2014 23:26

[quote="Крал Блуфен"]

Държейки се като в 4ти клас, 2рия срок няма да стигнем далече!]

ВЕЛИКО :moufan: :moufan: :moufan:

Златно мнение!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ' 2012/2013 - 1/4 финали   |   11.04.2014 23:56

TheExorcist написа:
Balleta написа:
Diavolo написа:
тези две елиминации в повече е сериозно предимство ...

елиминацията е ЕДНА в повече, 5:4, 100 пъти го написах вече се чудя дали изобщо ме четеш :outofspace: :dunno: :help: Разликата я прави първата елимнация от 76-а (първия велик отбор на Байерн), оттам нататък всичко е равно - 4:4.
Не виждам нищо абонатско в случая освен едно яко съперничество през годините с идентични резултати.

Това наистина ми е последния пост по спора...

П.п. Какво торнадо, аз ти се обосновавам с факти, години, мачове ти ми говориш за 8 от 10 спортал фена и как се било чувствало :rofl:

:-D ;-)

Балет баце, аз също винаги съм гледал елиминациите, а не плявата победи. Качеството е по-важно от количеството и това винаги ми е било водеща философия в живота ( с изключение на жените като бройка, които съм ебал, щото са много, но това е защото не съм срещнал моята истинска лейди 8-) ). В този аспект Ние Пуул имаме най-добрия коефициент от участие и успеваемост в КЕШ от всички големи евроотбори ( без Форест примерно ). Аз например много се изкефих как през сезон 1999-2000 от 4 мача Реал - Байерн, баварците спечелиха 3 и отпаднаха, ахахаха ... Между 2000-2003 вие бяхте доста готин и симпатичен отбор и ви симпатизирах яко! ;-)

ами то е очевадно това,ама едно си Девол знае и едно се Девол пее -- как да му го обясниш по просто :dunno:

И аз му казвам и ти му казваш и Блу му казва но не Х2Х, абе три мача и отпадане Х2Х-а, абе 4:5 са елиминациите - не Х2Х, головете, жълтите картони, ...... :outofspace:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ' 2012/2013 - 1/4 финали   |   12.04.2014 00:06

tonzos_justice написа:
Крал Блуфен написа:
Левски е отборът с най-много спечелени трофеи в историята. Какво намесваш тука българските отбори изобщо не схванах...

Тва е реалността, но вие феновете винаги можете да си мичтайти :laugh:

:outofspace: :outofspace: :outofspace: :help: :help: :help: :bluefan: :bluefan: :bluefan:

Мене ме кефи вратаря на Барцелона. Прилича на Гущера от Под Прикритие. С тая коса и опашка!!! :-D

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ' 2012/2013 - 1/4 финали   |   12.04.2014 09:31

Мачовете в групите не бяха без значение. Двете загуби от Байерн ви докараха треперене на последния мач в Трондхайм и по-тежък съперник на 1/4 финала, вярно оправихте се, но можехте и да го издухате заради това.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: ШЛ' 2012/2013 - 1/4 финали   |   12.04.2014 09:48

spurs написа:
TheExorcist написа:
Аз искам Байерн срещу Атлетико. Атлетико има да връща на Байерн за едно там преиграване на финал през 70-те. Първия мач свършва 2-2 след гол в последната минута на Мюлер ако не се лъжа, преиграването май с 4-0 го печелеха баварците. Бтв, Атлетико са единствения отбор, който има Междуконтинентална купа без КЕШ, а това е единствената международна купа, която им липсва във витрината. Ако Атлетико вземе ШЛ директно се нарежда сред големите европейски отбори и аз им го пожелавам наистина, освен ако не срещнат Челси ( т в последната минута е на Шварценбек и според легендата е почти от центъра, не съм го виждал, ама предполагам, че в действителност е от 30тина метра примерно :)

И на други отбори приказките им започват с някой отчаян шут в добавеното време, ако се сещаш за кой гол на Иниеста ти намеквам. :whistle:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ' 2012/2013 - 1/4 финали   |   12.04.2014 13:54

albertz написа:

Вчера, въпреки загубата си легнах доволен. Днес чета Юнайтед били жалък отбор. И това го пише човек, чийто тим куца здраво в Сериа А. Но аз не съм тръгнал да ги квалифицирам, няма и да го правя. Не държа сметка, просто го отбелязвам това.

Достатъчно отдавна си във форумите, за да знаеш какво е хипербола и крехката ти психика да не я "отбелязва". Милан аз отдавна съм ги квалифицирал в момента и съм им дал оценка. 0:3 (д), 1:4 (г) (Ман Сити), 0:3 (д), 0:1 (г) (Ливърпул), 1:2 (д), 2:2 (г) (Тотнъм), 1:0, 0:0 (Арсенал), 0:0 (д), 1:3 (г) (Челси) - това разбира се изобщо не са доказателства за охарактеризиране на представянето ви тази година. Както и опълчението ви насред "Олд Трафорд", което, разбира се, е "крайно характерна черта за вас" (пак хипербола, да отбележа).

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ' 2012/2013 - 1/4 финали   |   12.04.2014 13:57

Vendome написа:
Според мен Челси е единственият отбор, който има шансове срещу всеки от останалите.

Напълно съгласен. Срещу Атлетико защото говорим за опит, а дюшекчиите номерата, дето направиха срещу Барса, няма да минат на Челси, срещу Байерн вече са се доказали и не са по-лоши с нищо, срещу Реал както заради Моуриньо, така и пак заради опита.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ' 2012/2013 - 1/4 финали   |   12.04.2014 13:59

Balleta написа:
TheExorcist написа:
Брато, само след първия ти абзац веднага пиша, другите ти фермани след малко ще ги чета - Ливърпул - Байерн 2-1 по отстранявания, Манчестър Юнайтед - Байерн 1-3 по отстранявания! Тука губиш яко! ;-) И никаква злоба, само факти. Сега почвам да чета и другата част от постинга ти! Mwah! ;-)

В този аспект на мисли и с великото преекспониране колко зле бил Мадрид с Байерн и какъв немесис бил той за Реал да посочим фактите в ШЛ:

2000:

Реал - Байерн 2:0
Байерн - Реал 2:1

Продължава Реал Мадрид

2001:
Реал - Байерн 0:1

Продължава Байерн

2002:

Реал - Байерн - 2:0

Продължава Реал Мадрид

2004:

Реал - Байерн -1:0
Байерн - Реал 1:1

Продължава Реал Мадрид

2007:

Реал - Байерн 3:2

Продължава Байерн заради повече голове на чужд терен

2012

Реал - Байерн 2:1

Продължава Байерн след .. дузпи

3 на 3 отсранявания, кто две от тези на Байерн са едното заради повече голове на чужд терен и другото с дузпи :whistle: толкова за черната котка Байерн

Я дай общия хед-ту-хед. Например тоя точно в едната ШЛ, дето ви скъсаха от бой и в групите, а се измъкнахте напред само с една победа от четири мача общо и взехте купата, което беше доста смешно?

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ' 2012/2013 - 1/4 финали   |   12.04.2014 18:59

alessandron написа:
Balleta написа:
TheExorcist написа:
Брато, само след първия ти абзац веднага пиша, другите ти фермани след малко ще ги чета - Ливърпул - Байерн 2-1 по отстранявания, Манчестър Юнайтед - Байерн 1-3 по отстранявания! Тука губиш яко! ;-) И никаква злоба, само факти. Сега почвам да чета и другата част от постинга ти! Mwah! ;-)

В този аспект на мисли и с великото преекспониране колко зле бил Мадрид с Байерн и какъв немесис бил той за Реал да посочим фактите в ШЛ:

2000:

Реал - Байерн 2:0

Продължава Реал Мадрид

2001:
Реал - Байерн 0:1

Продължава Байерн

2002:

Реал - Байерн - 2:0

Продължава Реал Мадрид

2004:

Реал - Байерн -1:0
Байерн - Реал 1:1

Продължава Реал Мадрид

2007:

Реал - Байерн 3:2

Продължава Байерн заради повече голове на чужд терен

2012

Реал - Байерн 2:1

Продължава Байерн след .. дузпи

3 на 3 отсранявания, кто две от тези на Байерн са едното заради повече голове на чужд терен и другото с дузпи :whistle: толкова за черната котка Байерн

Я дай общия хед-ту-хед. Например тоя точно в едната ШЛ, дето ви скъсаха от бой и в групите, а се измъкнахте напред само с една победа от четири мача общо и взехте купата, което беше доста смешно?

Защо да е смешно бе Сандрино? Не го ли отчиташ на факта майсторство? :unsure: Наистина не бяха най-силния отбор тогава, но с добра преценка и калкулация пъзелът се нарежда. Винаги съм се кефил на добре подготвени стратегически ходове, които дори и при допускане на унизителни загуби впоследствие водят до титла. Това не е за всеки и малко отбори ( не само футболни, а изобщо в спорта ) го владеят. Федерер например е измъкнал толкова много мачове, в които е бил по-слабия на корта. Нарича се АУРА. ;-)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ' 2012/2013 - 1/4 финали   |   12.04.2014 22:34

Глупости, Томич. А сети се как Кан изтърва топката при един далечен шут на Карлуш - това ли е то майсторството и аурата? Да те лупат с по четири гола и после заради малкото късмет продължаваш напред? Точно смешно е, за мен и незаслужено, когато биеш в 3 от 4 мача да отпаднеш. Истината е, че Реал тогава се възползваха от формата на турнира. Добре че се осъзнаха и ги махнаха тия втори групи, щото това беше абсурдно.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ' 2012/2013 - 1/4 финали   |   12.04.2014 23:21

alessandron написа:
Глупости, Томич. А сети се как Кан изтърва топката при един далечен шут на Карлуш - това ли е то майсторството и аурата? Да те лупат с по четири гола и после заради малкото късмет продължаваш напред? Точно смешно е, за мен и незаслужено, когато биеш в 3 от 4 мача да отпаднеш. Истината е, че Реал тогава се възползваха от формата на турнира. Добре че се осъзнаха и ги махнаха тия втори групи, щото това беше абсурдно.

:cheers: :cheers:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ' 2012/2013 - 1/4 финали   |   13.04.2014 01:02

alessandron написа:

Еми хубаво брат, споровете са излишни. Но е доказано исторически, че може да си нула в групата, а после да изяждаш с парцалите всичко срещнато. Просто има отбори и играчи с мисъл и такива без такава!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 223 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Следваща