Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 01:28

Отговори на тема  [ 60 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
~ Шампионска лига ~ финал ~ Борусия Дортмунд - Байерн Мюнхен 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ финал ~ Борусия Дортмунд - Байерн Мюнхен   |   26.05.2013 09:00

Честито на Байерн, пребориха се заслужено, честито на Гонзето и Гамена. Колкото до оправданията на левскарчето за втори жълт, типично в негов стил, истината е, че Данте в ситуацията игра нескопосано, а не грубо и си спря крака - на Левандовски настъпването по ахилеса на Боатенг какво беше, щом за Данте искаме червен картон? Щото за същото нещо Зидан на световното 98-ма го шкартираха за два мача.
А Робен добре че имаше три излизания сам срещу вратаря, че да вкара едно. Но на мен повече головият пас ми хареса в ситуацията.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ финал ~ Борусия Дортмунд - Байерн Мюнхен   |   26.05.2013 11:01

Какъв ден само преживях . За няколко часа , от Ада до Рая . Много се радвам , че най после взехме тази 5-та купа . Заслужихме си я напълно и не оставихме съмнения , че най много я заслужаваме . Иначе , стана много хубав мач (поне за мен) и имаше много емоции . Коментари за играта , ще правим в следващите дни . Днес ! днес само ще пием бира през целия ден . :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:

пп Благодаря на всички за честитките . Надявам се да мога да ви почерпя през септември (когато съм в Бг)
пп(2) Ицеееееееееееееееееее , напиши нещо за Робен ;-)

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ финал ~ Борусия Дортмунд - Байерн Мюнхен   |   26.05.2013 11:22

Ариен Робен извинявай :laugh: :laugh: :laugh:

п.п. До екзориста: ако в момента Байерн хване Ливерпул, такъв бой ще им хвърли, че няма да искат да помиришат европа още 10 години :laugh: :laugh: :laugh:

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ финал ~ Борусия Дортмунд - Байерн Мюнхен   |   26.05.2013 11:44

gamen4o написа:

Ако някой се опита да изгони Робен от Байерн , на мига ми става враг № 1

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ финал ~ Борусия Дортмунд - Байерн Мюнхен   |   26.05.2013 16:59

TheExorcist написа:
А преди Милан на Саки кой го беше правил?

Хубав въпрос, Томи :-) Ха, познай от 1 път дали не бяха наследниците на Робин Худ :first:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ финал ~ Борусия Дортмунд - Байерн Мюнхен   |   26.05.2013 17:02

Гонзо написа:
gamen4o написа:

Значи нищо чудно, Пеп да ти стане враг номер 1 :-D :-P

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ финал ~ Борусия Дортмунд - Байерн Мюнхен   |   26.05.2013 20:27

gamen4o написа:

п.п. До екзориста: ако в момента Байерн хване Ливерпул, такъв бой ще им хвърли, че няма да искат да помиришат европа още 10 години :laugh: :laugh: :laugh:

Бауауауауау!!! Хехехехехе. :-D :dance:

Питай миланистите на какво е способен Ливърпул когато е слаб!

А вие сте редовните курви на Милан, не го забравяй! :dance: 8-) :dance:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ финал ~ Борусия Дортмунд - Байерн Мюнхен   |   26.05.2013 21:44

Как беше мача,че и аз малко като Баждека....кръвно разбийш ли та го пропуснАх.

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Последна промяна Крал Блуфен на 26.05.2013 21:45, променена общо 1 път

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ финал ~ Борусия Дортмунд - Байерн Мюнхен   |   26.05.2013 22:07

Голям мач, по-хубав финал не е имало от 2005г.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ финал ~ Борусия Дортмунд - Байерн Мюнхен   |   26.05.2013 22:16

Крал Блуфен написа:

Хубав мач, доста агресивно играха и двата отбора, но Байерн просто бяха по-мощни физически и повече класа като индивидуалности.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ финал ~ Борусия Дортмунд - Байерн Мюнхен   |   26.05.2013 22:50

Крал Блуфен написа:

Срещу високо кръвно, копеле, препоръчват по-малко бело и синьо, ако се сещаш какъв як символизъм се получава в изречението. :rofl: :rofl: :rofl:

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ финал ~ Борусия Дортмунд - Байерн Мюнхен   |   27.05.2013 00:12

Vendome написа:
Голям мач, по-хубав финал не е имало от 2005г.

Напълно съм съгласен, и аз мисля, че това е най-добрият финал в ШЛ от 2005 г. насам. Много открита, нападателна и агресивна игра и от двата отбора.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ финал ~ Борусия Дортмунд - Байерн Мюнхен   |   27.05.2013 08:18

Diavolo написа:
Гонзо написа:
gamen4o написа:

Значи нищо чудно, Пеп да ти стане враг номер 1 :-D :-P

Пеп да внимава , че навлече ли си моя гняв .................. Става лошо , много лошо :dragon:

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ финал ~ Борусия Дортмунд - Байерн Мюнхен   |   27.05.2013 09:01

Честито на привържениците на Байерн !
Мисля, че настъпва ера на Байерн с този силен състав, големи финанси и Гуардиола начело!
Изгледах с интерес финала и ми беше ясно ,че фаворит е Байерн.
Борусия заслужава поздравление за класирането си на финала, за силната си игра и все пак загуби само с един гол.
И на мен не ми е ясно какво Гуардиола ще надгражда?

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ финал ~ Борусия Дортмунд - Байерн Мюнхен   |   27.05.2013 09:56

SUBXERO написа:
Срещу високо кръвно, копеле, препоръчват по-малко бело и синьо, ако се сещаш какъв як символизъм се получава в изречението. :rofl: :rofl: :rofl:

белото и синьото имат доказано лечебни ефекти, не ги закачай. Просто маааааалко се нервирах там и аз забравих за кой мач беше и нещо ми станА!

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ финал ~ Борусия Дортмунд - Байерн Мюнхен   |   29.05.2013 14:47

alessandron написа:
Крал Блуфен написа:

Хубав мач, доста агресивно играха и двата отбора, но Байерн просто бяха по-мощни физически и повече класа като индивидуалности.

Именно! Още в началото, когато Борусия уж ги мачкаше ми беше ясно, че котката дебне мишката. Просто НЯМАШЕ КАК Дортмунд да вземе този финал! Кофтито беше, че коефициента беше много малък и дори 1000 евра да сложиш, пак почти нищо не взимаш. Абе букитата си знаят работата!

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ финал ~ Борусия Дортмунд - Байерн Мюнхен   |   29.05.2013 14:49

TheExorcist написа:
alessandron написа:
Крал Блуфен написа:

Именно! Още в началото, когато Борусия уж ги мачкаше ми беше ясно, че котката дебне мишката. Просто НЯМАШЕ КАК Дортмунд да вземе този финал! Кофтито беше, че коефициента беше много малък и дори 1000 евра да сложиш, пак почти нищо не взимаш. Абе букитата си знаят работата!

Еми то за тва има лайв бетинг ако се сещаш. Не се слагат 1000 евро преди мача, а се слагат 200 евро у 81вата минута примерно. Ако си толко сигурен,че Байерн ше бие!

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ финал ~ Борусия Дортмунд - Байерн Мюнхен   |   29.05.2013 14:53

SUBXERO написа:
Крал Блуфен написа:

БААХАХАХАХАХАХА! Прощавам ти, че си от Ман Ю заради израз като този! :dance: :devil: :rock: :cheers: ;-) :football: :rofl: :moufan:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ финал ~ Борусия Дортмунд - Байерн Мюнхен   |   29.05.2013 15:12

Блу:

Аз нямам толкова опит с бетингите, все пак от само 1 година се интересувам и гледам предимно да кеширам в пунктовете.

Аз като гледам мач от такава величина може да не съм в нас, а и никога не си нося лаптопа със себе си по принцип. Нямам навика да следя промяната на кое-тите онлайн, навик просто!

Последна промяна TheExorcist на 29.05.2013 15:16, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ~ Шампионска лига ~ финал ~ Борусия Дортмунд - Байерн Мюнхен   |   29.05.2013 15:30

Крал Блуфен написа:
SUBXERO написа:

белото и синьото имат доказано лечебни ефекти, не ги закачай. Просто маааааалко се нервирах там и аз забравих за кой мач беше и нещо ми станА!

Ааахахахахахахаха! :rofl: :rofl: :rofl: Бтв, само в Колумбия не съм карал ски досега!!! :rofl: :rofl: :rofl:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 60 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3