Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 01:06

Отговори на тема  [ 64 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Сектата 
Автор Съобщение
(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сектата   |   01.05.2014 02:14

Nole написа:
Крал Блуфен написа:
Ама вие верно ли допускате,че Моу може да бъде уволнен заради това отпадане? Само след 1 сезон??? Това са само някакви болни мечти на конкуренцията и антиМоуриньовците!

Най-важното е Челси да си прибера всички преотстъпени защото има прекалено много класни играчи, които са другаде. А ако ще се взима нападател то нека да не е цигането Диего. Днеска си показа истинското еничарско лице. Нова офанзива за Фалкао би бил най-правилния ход за мене. Правилен в случай,че се търси нов нападател защото това не е задължително с връщането на Лукаку. А Торес заслужава още един шанс. Започва да намира себе си отново и постепенно да връща формата си. Ще бъде жалко точно сега да отиде да бележи за друг отбор!

Торес има моите симпатии и респект понеже винаги се раздава и търчи като луд, ама на Челси им требва нападател който да вкара 30 гола следващия сезон, а Нандо нема да го направи. Да, Фалкао е перфектен, но не вярвам да е възможен, докато Коща има и клауза и ниска заплата в Атлетико. А циганиите днес са и показ на характер и шампионство, никой от най-големите във футбола не е перфектен и има слабости. Аз съм си мислел много пъти ако бех мениджър на Челси кой друг бих взел ако не е Коста понеже никога не можеш да си сигурен че ще пасне и така и не виждам друг много класен нападател, който реално да може да се купи. И да, Моуриньо ще е първия останал тренер без трофей в Челси, because he is the only one as he has said :)

аз не съм сигурен,че Коста ще напусне Атлети, а и да го направи ще му е трудно в Англия според мен. макар и да не е типичен бразилец и да разполага с мощна физика и характер, той не е играл извън Испания, ако не броим 2-та сезона в Португалия в началото на кариерата му. а разлика между Примера и ВЛ си има :-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сектата   |   01.05.2014 02:22

A.Agassi написа:
Nole написа:
Крал Блуфен написа:
Ама вие верно ли допускате,че Моу може да бъде уволнен заради това отпадане? Само след 1 сезон??? Това са само някакви болни мечти на конкуренцията и антиМоуриньовците!

Най-важното е Челси да си прибера всички преотстъпени защото има прекалено много класни играчи, които са другаде. А ако ще се взима нападател то нека да не е цигането Диего. Днеска си показа истинското еничарско лице. Нова офанзива за Фалкао би бил най-правилния ход за мене. Правилен в случай,че се търси нов нападател защото това не е задължително с връщането на Лукаку. А Торес заслужава още един шанс. Започва да намира себе си отново и постепенно да връща формата си. Ще бъде жалко точно сега да отиде да бележи за друг отбор!

Торес има моите симпатии и респект понеже винаги се раздава и търчи като луд, ама на Челси им требва нападател който да вкара 30 гола следващия сезон, а Нандо нема да го направи. Да, Фалкао е перфектен, но не вярвам да е възможен, докато Коща има и клауза и ниска заплата в Атлетико. А циганиите днес са и показ на характер и шампионство, никой от най-големите във футбола не е перфектен и има слабости. Аз съм си мислел много пъти ако бех мениджър на Челси кой друг бих взел ако не е Коста понеже никога не можеш да си сигурен че ще пасне и така и не виждам друг много класен нападател, който реално да може да се купи. И да, Моуриньо ще е първия останал тренер без трофей в Челси, because he is the only one as he has said :)

аз не съм сигурен,че Коста ще напусне Атлети, а и да го направи ще му е трудно в Англия според мен. макар и да не е типичен бразилец и да разполага с мощна физика и характер, той не е играл извън Испания, ако не броим 2-та сезона в Португалия в началото на кариерата му. а разлика между Примера и ВЛ си има :-)

Торес и Агуеро са добър пример, който трябва да следва Коща, направи ли го много лошо за щастливците от днес, които празнуваха успеха на Диего Симеоне. Човек изповядващ типичния Моу футбол, който се е учил от него и е признавал в интервюта, че му е пример за подражание. Аз за разлика от Хенмана ще подкрпея Чоло маймуната на финала :)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сектата   |   01.05.2014 03:07

чшш, Хенмане, ама ти нали беше фен на Милан ве? :helpless:
в смисъл симпатизант, иначе знам, че си от Челси отдавна още. :-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сектата   |   01.05.2014 03:17

долу ръцете от Коща!
Ако Диегито ще напуска Атлетико, то трябва да е единствено по посока, Миланело. :devil:

Кралю,
Дрогба не е ли също подобен дразнещ футболист и провокаторче като Коща, а ти е любимец? :) На мен също де, един от най-любимите ми футболисти е Дрогба. Виж и един Златан и той е от подобно тесто. В съвременния футбол е много трудно за подобен тип нападатели, така че да тия цигании са и мъжкарство и спортна злоба. Това са силни характери. Дано Коща да не отива в Челси, че ще стане страшно за конкуренцията им. :helpless:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сектата   |   01.05.2014 03:22

Да бе, как ли пък не, може да дойде в Милан, ама Галиани ще договори да е една година под наем и Атлети да му плаща 80% от заплата, която и без друго е малка.

Коста с откупателната клауза + Куртоа да остане в Атлети и Кавани за 20-30 млн + Давид Луис, който и без друго е ненужен. Тогава ще говорите за паркиране на бусове и т.н. по цел сезон и ще цъкате ;)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сектата   |   01.05.2014 03:24

за тикен-такен, ако го разкарат от Байерн, което със сигурност ще стане ако Борусия им разкажат играта на финала на 17 май (Ей много ме е яд за това, че Байерн открадна Гьотце, а сега и Левандовски, мамицата им фашистка), то понеже имаше кратка дискусия кой отбор би го взел и пр.
Ами според мен има един отбор (за завръщане в Барселона забравете) в който Пеп ще пасне идеално и това е Ювентус. Аптекарчетата и сега играят една някаква грозна и скучна италианска версия на неговата тики-така, а и усилено се спекулира за напускане на Конте. Ювентус имат изграден отбор и предимство в момента спрямо останалите отбори в Италия, а Гуардиола ще иска да отиде в силен отбор, голямо име и пр. Та според мен или ще остане в Байерн или ще отиде в Ювентус, въпреки че досега не е имало нищо конкретно по въпроса. Това си е лично мое виждане.
В Англия е обречена философията му, в Реал няма как да отиде, Барса поне близките години е затворена страница за него, в Германия ще е само в Байерн.
Всъщност има още един отбор, където може да отиде и да си паснат и това ПСЖ. Така че: 1. Юве 2. ПСЖ.
Друг отбор е Аякс, ама Аякс не са това което бяха и не ми се вярва, че ще отиде за да става шампион в Холандия. Но аяксите са идеален отбор като за него.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сектата   |   01.05.2014 10:16

Dobril написа:
само че... надушвате ли... как олигархът ше бие пак съвсем скоро шута на мангала!?!?!? :dance:

Мангала нанесе един от най-силните си удари в живота миналата седмица.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сектата   |   01.05.2014 12:00

Да, Пеп би паснал идеално на Аякс, знам, че Кройф го искаше там.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сектата   |   01.05.2014 12:30

Diavolo написа:
В Англия е обречена философията му, в Реал няма как да отиде, Барса поне близките години е затворена страница за него, в Германия ще е само в Байерн.
Всъщност има още един отбор, където може да отиде и да си паснат и това ПСЖ. Така че: 1. Юве 2. ПСЖ.
Друг отбор е Аякс, ама Аякс не са това което бяха и не ми се вярва, че ще отиде за да става шампион в Холандия. Но аяксите са идеален отбор като за него.

И Монако е опция. Той обича силите на деня. Иначе тия слухове за напускането на Конте на какво се дължат? Няма логика.

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сектата   |   01.05.2014 13:02

Крал Блуфен написа:
Diavolo написа:

И Монако е опция. Той обича силите на деня. Иначе тия слухове за напускането на Конте на какво се дължат? Няма логика.

На това, че две години поред Ювентус не стига до елиминациите в ШЛ, а е безспорният доминант в Италия. Но Дъртата винаги е била италианското разочарование в ЕКТ, така че при тях има и елемент на карма.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сектата   |   01.05.2014 13:16

alessandron написа:
На това, че две години поред Ювентус не стига до елиминациите в ШЛ, а е безспорният доминант в Италия. Но Дъртата винаги е била италианското разочарование в ЕКТ, така че при тях има и елемент на карма.

Въпрос на време е при Ювентус да направи подвиг в Европа и мисля,че още тоя сезон такъв се очертава в Лига Европа. То реално всички италиански отбори се представят еднакво срамно в Европа в последните години. Само Милан беше абониран да преминава групите обаче тая година и максимум ЛЕ.
А иначе тва недоволство срещу Конте ми напомня за синьото недоволство срещу Херо навремето, който беше изгонен след златен дубъл щото видите ли не сме били играели достатъчно красиво. А сега му се молиме да дойде да ни класира в 3ката!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сектата   |   01.05.2014 14:05

alessandron написа:

:unsure: Те миналият сезон си спечелиха групата с Челси и после и 1/8 минаха, ако не бяха се нахакали на Байерн на 1/4, можеше и полуфинал да играят.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сектата   |   01.05.2014 14:09

A.Agassi написа:
бг запалянкото, който обича винаги да подкрепя аутсайдера и да е против големите (може би наследство от комунизма, не знам?!) си умира от кеф, макар да е фен на съвсем други отбори.

Ти се изказА! БГ запалянкото като цяло си е типичен глорихънтър и в този форум примери бол (с някои приятни изключения като Прототипа например). Ако не беше така, Атлетико, Билбао, Валенсия, Севиля и т.н. щяха да имат сумарно повече фенове от Барса и Реал.

Иначе всеки нормален човек ще подкрепи Давид срещу Голиат в своеобразния им двубой на футболния терен, освен безнадеждно болните от стохколмски синдром. Наследство от комунизма било, хахаха :))) Наследството от комунизма е да се слагаш на партийния (силния на деня), барем додрапаш някакво положение - демек точно обратното.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сектата   |   01.05.2014 14:29

Да, от тази гледна точка и подкрепата към анал смърдид я обяснявам точно с някакъв слугинажки манталитет сред простолюдието. Това е най-противния и гнусен обор в историята!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сектата   |   01.05.2014 14:31

Относно хейта, който се лее на талази по посока Крал Моу и бълнуванията за негово скорошно уволнение - хубаво би било да бъде уволнен, защото Манчу чака, а с тях ще има мнооооого тежка доминация за ужас на цялото конкуренция на Албиона и отвъд. С Челси си е малко пунта-мара работата, защото, както и да ги въртиш и сучеш, си остават едно провинциалистко отборче (като манталитет) - трудно е да се надскачат непрекъснато дори и с най-изтъкнатия кормчия. Но уви, олигархът си осъществи фиксидеята - ШЛ, тъй че вече го раздава по-ларж към представянията и оттук-нататък само някакви непреодолими вътрешни конфликти могат да доведат до оставка/уволнение на Краля, не и провали на футболния терен, ако въобще полуфинал в ШЛ и битка за ВЛ до последния кръг могат да се нарекат провал в един, както каза някой по-горе, преходен сезон... Както стана и в Реал междувпрочем - просто местната футболна аристокрация не можа да преглътне, че един португалец им навира непрекъснато в муцуните тоталната им нестъстоятелност и нищожност. Казвай истината и бъди готов да бъдеш много мразен. Такава е съдбата на големите, уви...

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сектата   |   01.05.2014 14:37

Крал Блуфен написа:
Иначе тия слухове за напускането на Конте на какво се дължат? Няма логика.

Във футбола няма логика. То ако имаше :ludnica:
За Конте - май му остава 1 или 2 години по договор и се дърпал. Имаше слухове че Ман Ю го искал в пакет с Видал и Погба ама май ще се разминат.
Имаше някаква новина че щял да подпише само ако му гарантират 2-3 нови играчи от световна класа, и ен искал да се продава никой от титулярите му - тва май заради френски братовчед на Балотели важи щото е неизбежно просто ПСЖ, Реал и Челси да решат че им трябва задължително и да извадят 50+ млн или повече.
Другия вариант е просто да изнудва ръководството за повече пари - не знам колко взима сега ама едва ли са повече от 4-5 млн.

Ако си остане в Ювентус поне ще си печели титлата почти без проблеми - като гледам може и още 3 поред да спечели освен ако Рафа не го спре.

Цитат:
Въпрос на време е при Ювентус да направи подвиг в Европа и мисля,че още тоя сезон такъв се очертава в Лига Европа.
Не, Моу каза скоро че това няма да е подвиг а нещо като безмислена титла но по-добре от нищо.

Иначе Конте май приема некви сигнали от космоса - преди година преди мачовете с байерн се пишеше на много места че ще е по-добре да пусне 4 защитника и 4ворката Пирло, Погба, Видал, Маркизио а напред само 1 нападател ама не, той реши да се надиграва с отбора който само 3 дни преди това вкара 9 на Хамбургерите.
Тва че Ювентус играе тики така и аз съм си го мислил - още през първия сезон на Конте и последния на Пеп в Барса - и двата отбора владееха топката към 65-70% и правиха по няколко стотин паса на мач, стигаха до наказателното поле на противника и се чудиха какво да правят. Ама то има тики така и тики така. Тики така от първите 2-3 сезона на Пеп е едно нещо а това от сезон 11-12 и следващите е нещо мутирало. Колкото първото беше приятно за гледане толкова второто е непоносимо.

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сектата   |   01.05.2014 14:54

Diavolo написа:
някаква грозна и скучна италианска версия на неговата тики-така

Така е, не е като красотата и изяществото, които струят от играта на Милан напоследък. :clown:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сектата   |   02.05.2014 17:48

Милан е в криза, а Юве за трети път подред ще стане шампион и играе в един и същ състав със съвсем леки корекции.
Е за тези сезони с Конте трябваше да имат някакво лице, облик. Ти харесваш ли това което играят, ама честно?
И срещу Лион и срещу Бенфика - мъка. Орлите с 10 човека, вие нападате безидейно. Няма изненада, няма скорост.
Изобщо калчото удари дъното. От това по-зле не виждам накъде.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сектата   |   05.05.2014 12:28

Мортен Олсен: "Моуриньо е опасен за футбола"

"Според мен Жозе Моуриньо е опасен за футбола. Ако много хора започнат да копират стила му, футболът ще умре. Представете си, че всички отбори започнат да играят, като Моуриньо. Това ще е непоправимо скучно, а аз лично ще спря да гледам футбол."

http://gong.bg/view_article.php?article_id=424433

Тоя да ходи да гледа мачове от селските лиги, дето свършват по 8:5, а отборите играят в схема 1-3-6 - моментално ще му се завърне вярата в истинския футбол :-D

п.п. Освен да го взимаме в ПМЛ - идеално ще си пасне в общия хор на лузърския плач :)))

Последна промяна Medved на 05.05.2014 12:29, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сектата   |   05.05.2014 17:52

Bjoern Bo написа:
Мортен Олсен: "Моуриньо е опасен за футбола"

"Според мен Жозе Моуриньо е опасен за футбола. Ако много хора започнат да копират стила му, футболът ще умре. Представете си, че всички отбори започнат да играят, като Моуриньо. Това ще е непоправимо скучно, а аз лично ще спря да гледам футбол."

http://gong.bg/view_article.php?article_id=424433

Тоя да ходи да гледа мачове от селските лиги, дето свършват по 8:5, а отборите играят в схема 1-3-6 - моментално ще му се завърне вярата в истинския футбол :-D

п.п. Освен да го взимаме в ПМЛ - идеално ще си пасне в общия хор на лузърския плач :)))

Патриархът на ДАТСКИЯ футбол ти го казва тва, най-големият им защитник и скандинавски еквивалент на Франко Барези, но ти продължаваш да лапаш португалския биберон :dunno:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 64 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща