Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 20.09.2026 22:57

Отговори на тема  [ 8 мнения ] 
УЕФА се подигра с Анжи, забрани им да играят в Махачкала 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  УЕФА се подигра с Анжи, забрани им да играят в Махачкала   |   11.07.2012 00:33

Поредното жалко административно решение, ощетяващо спорта, е факт, след като УЕФА забрани на руския Анжи да играе домакинските си срещи в европейските клубни турнири на собствения стадион в Махачкала. Според футболните чиновници провеждането на мачове в столицата на Дагестан заплашва сигурността на играчите и длъжностните лица.

Отворено писмо на Анжи до УЕФА

... Повече от 20 години Анжи играе своите домакински мачове от руския шашмпионат и купата на Русия в Махачкала. През този период нито един сериозен инцидент не се е случил на нашия стадион. Звездите на европейския и световен футбол - Роберто Карлуш, Самюел Ето'о, Юрий Жирков и други играят за Анжи в Махачкала под ръководството на Гуус Хидинк. Милиони от нашите фенове очакват евромачовете в Махачкала като истински празник.

Отговорът на УЕФА

... Разбираме вашето разочарование (бла-бла-бла), но гарантирането сигурността на всички участници в състезанията е изискване на УЕФА. Във връзка с високия риск от тероризъм в Дагестан и препоръките на редица държави за избягване на пътувания в Дагестан и региона, считаме...(да ви отрежем от домакинство вкъщи).

Не знам за вас, но на мен ми писна от тези чиновнически решения, лицензи, путки-майни. За някои отбори, появяващи се на евросцената веднъж на 25 години, участието в турнирите е истински празник за съответния отбор и населеното място, което представлява. Малоумните изисквания и лицензи на дембелаците от УЕФА обаче отнемат тази радост на хората, пращайки любимците им да домакинстват на стотици километри от вкъщи.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: УЕФА се подигра с Анжи, забрани им да играят в Махачкала   |   31.08.2012 13:23

Мегаидиотщина, наистина. Но пък как би коментирал факта, че целият отбор + треньорски щаб и прочее живеят в Москва и летят всеки ден до Махачкала и обратно?

(Dune Warriors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: УЕФА се подигра с Анжи, забрани им да играят в Махачкала   |   05.09.2012 09:19

Сигурно квартирите в Махачкала са много скъпи...

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: УЕФА се подигра с Анжи, забрани им да играят в Махачкала   |   05.09.2012 09:26

Гоа написа:
Сигурно квартирите в Махачкала са много скъпи...

А Москва е един толкова "евтин" град за живеене просто =)

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: УЕФА се подигра с Анжи, забрани им да играят в Махачкала   |   08.09.2012 23:23

Бабата на една руса продаде наскоро 2 апартамента в Москва. Излишно е да ти казвам, че вече е в топ 20 на най-богатите пенсионерки в София :outofspace:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: УЕФА се подигра с Анжи, забрани им да играят в Махачкала   |   26.10.2012 10:55

Анджи са най-жалкото подобие на изкуствено-създаден футболен урод, който съм гледал. Срещу тоя жалък, слаб и посредствен Лузърпул цяло полувреме не можаха да стигнат от удар към вратата. А коментаторчето по БНТ ни убеждаваше колко открито и офанзивно видите ли играели...тия освен да рушат играта друго не ногат. Второто не съм гледал защото загубих интерес и ми задлъжняха с доста пари. Ебати смешковците кел файда за парите дето наливат...

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Последна промяна Крал Блуфен на 26.10.2012 10:56, променена общо 2 пъти

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: УЕФА се подигра с Анжи, забрани им да играят в Махачкала   |   27.10.2012 09:16

Този път подкрепям, Дагестан не е безопасно място.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: УЕФА се подигра с Анжи, забрани им да играят в Махачкала   |   27.10.2012 09:59

честно казано не ме ебе за Анжи.

ако на запад ми се е струва нормално някой с много пари да възроди старата слава на позакъсал отбор, то
източно-европейските варианти са ми направо отврат!

Анжи е един от тях, а родните еквиваленти са Литекс (макар, че реално си станаха фактор последните 15 години, ама ще ги видим след Гришата) и Лудогорец.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 8 мнения ]