Правила на форума
-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция. -> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.
| Автор |
Съобщение |
|
Medved
|

Re: Жълт ПМЛ | 22.03.2015 00:22
Много хора се кефят, но тъй да се каже - малко на аванта. А искам да отбележа, че такова нещо се прави успешно само ако има култови или поне активни потребители, върху чиито лафове и изкарзания да се развихря перото. Ако са някакви безлични никове, които влизат за 2-3 минути да си "пуснат фишчето", няма как да стане работата.
Разбрахте ме, надявам се ;))
|
|   |
|
 |
|
SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 12958 Местоположение: Augusta Vindelicorum
|

Re: Жълт ПМЛ | 22.03.2015 00:28
Това е ясно и нямаше нужда да ни го даваш в сдъвкан вид.
Аз не мога да си обясня как може да има хора тук, които уж божем се интересуват от футбол, а освен да си пуснат пустия му фиш да нямат какво да кажат в един ФУТБОЛЕН форум.
_________________ GREEN AND GOLD UNTIL THE CLUB IS SOLD!
|
|   |
|
 |
|
петльо
|

Re: Жълт ПМЛ | 03.05.2015 19:16
Интересна тема, хубави интервюта с наистина легендарни състезатели.
Липсват ми все пак интервюта с позабравени легенди, като ФЦ_Байерн, сафин или Спорта примерно, некви образи от това поколение. Държа да отбележа, че аз съм също най-опитния играч в отбора с най-добрата голова разлика, най-много вкарани, най-малко допуснати голове и ако се гледа класирането без фалшивия клошарски отбор на PC Mania, еднолично първи с разлика пред всички останали. Освен това може би много хора не помнят, но аз кръстих ПМЛ - Памела, така че!!! Който знае какво искам да кажа, да се сеща, за да няма търсене на сървъри после или ненужни сплашвания, които никой не иска!
Държа да добавя също, че момчето от Жълтия вестник изглежда интелитенгно и кадърно, а като гледам още не играе в никой отбор. Ще предложа на Управителния съвет и на Надзорния съвет да помислим дали да не го трансферираме в Университарио. Ще ни трябва свежа кръв за А група
Последна промяна петльо на 03.05.2015 19:18, променена общо 1 път
|
|   |
|
|