Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 06:08

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.

Отговори на тема  [ 37 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Нека да е ясно! 
Автор Съобщение
(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нека да е ясно!   |   21.08.2012 10:45

spurs написа:
Казваме си мнението, ти си имаш твое, не виждам що скачаш така. На мен лично това че ги няма прогнозите на Грийн и Зомбитата от миналия сезон изобщо не ми пречи, но това че някъде измежду 60 мнения на Надето и Тонзос за бойлери може и да се изгуби нещо, което си струва да се прочете, със сигурност е дразнещо.

Скачам щото считаш някаква структура за по-важна от това да имаш сигурност. Ся ония педал Киро както е махнал модераторите, така и ще затвори клуба и файда, че имаш йерархична структура. Да не говорим, че дори само това, че няма модератори прави провеждането на играта невъзможно. Ама как пък никой не реагира на това? Обаче много е важно да си имаме дирската структура и дирският фейс. Виж срещу това половината играчи скочихте.

А прогнозите на който и да е отбор са важни - щото това е статистика и история - жизненоважно нещо за една игра.

Ама май наистина яко сте зависими от дирската дрога... Събудете се. В 21 век живеем, дира от много години е отживелица, а вие сте динозаври в един загубен свят.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нека да е ясно!   |   21.08.2012 11:21

bai Momchil написа:
Олимпия написа:
bai Momchil написа:
Хора, ще каже човек, че сте спрели да ползвате интернет някъде около 1999 - 2000 година :blink:

Сериозно ли не сте цъкали ПХП форуми до момента?

Ами такъв форум съм цъкал само пак във връзка с ПМЛ - на форума на Комисията. Ама там много малко и нямам опит. Както и да е - ще свикна, но не виждам смисъл от оня форум да се местим в тоя, при положения, че там си имаме навик, познаваме структура и т.н. Но както и да е - ще видим.

А и на тоя етап най-малко от гл.т. на прегледност не виждам предимства - кой на кой отговаря, как например лайфскора ще следя само нашия мач както правех досега? сега трябва да изчета целата тема за да стигна до нашия мач, освен ако нема некой пиниз..не знам.

Мда това си е кривина на тия форуми. В крайна сметка ще се съобразим с каквото имаме, което означава, че няма да има 1 тема за кръга, а ще бъде структурирано по-малко по различен начин.

За миграцията бате Петку питаше - в дира нищо не зависи от нас - идват Пешовците и ебават майката на играта. Идва Киро и разкарва 4 модератора от прогнозите. Има ли смисъл повече да коментирам :)

бе и аз това си мислех, че е единственото предимство, ама не е и съвсем така - и тука с времето ще се навъдят разни хакерчета и ей така напук ще преебават нещата, въпрос на време е!

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нека да е ясно!   |   21.08.2012 11:28

Олимпия написа:
бе и аз това си мислех, че е единственото предимство, ама не е и съвсем така - и тука с времето ще се навъдят разни хакерчета и ей така напук ще преебават нещата, въпрос на време е!

Определено очакваме да има такива моменти и за целта се правят бекъпи. Предимството в този случай е че отново не трябва да се молим на кирливия или на някое друго божество, което след около 2 седмици я благоволи да съдейства, я не. Всичко си е в наши ръце да го оправим и възстановим.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нека да е ясно!   |   21.08.2012 15:58

spurs написа:
И аз съм на мнението на Петку и Олимпията - в дирчето си беше екстра, а и хората си влизаха по навик. Сега сто процента ще загубим хора заради това преместване, а и изобщо няма да е същото без дирската структура.

Надали има некой, който не мисли,че в Дир-а беше по-лесно и по-удобно. Обаче предпочитам да влизам тука специално отколкото да се чуда дали ше мога да си пусна прогнозите за следващия мач щото дребнопишковеца-покемон-мангал и убитак Киро нема да реши да ми изтрие регистрацията или да ме банне доживотно в клуб прогнози щото съм му казал що за нищожество е в некой друг клуб предната вечер примерно =)
Да не говориме за некви псевдо-хакери, крадци на пароли и т.н дето винаги могат да ебат майката на въпросния клуб щото примерно не е съгласен с некое решение на съдията.
То по тая логика Мейджъра да е разучил в подробности флората и фауната на всички езера и реки в република България предвид някои скандални решения в ущърб на моя отбор примерно =)

Аре малко по-сериозно. Тука за са е по-тегаво, но ако играта оцелее и запази статуквото си или дори се развие ше е много по-добре. Нема да се съобразяваме с некъв мангал цел живот все пак!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нека да е ясно!   |   21.08.2012 16:10

Цитат:
Ония мангал Киро нещо много си е повервал и ше направи някоя мизерия по средата на сезона ...

Тва е абсолютно възможно, между другото. Достатъчно е на последния негър КФОРец, който го е обслужвал, хуя да му е под 30 см, да се вкисне, че не го е изпълнил добре и да направи мизерия на който и да е клуб...
Нема такъв педерас! :)

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нека да е ясно!   |   21.08.2012 16:13

Цитат:
Тука за са е по-тегаво

В началото е така. Всичко е въпрос на придобиване на навици. С течение на времето се свиква и примерно аз сега директно отивам към "Виж активни теми" .. там се показват темите, по които е писано последните 7 дни и реално ако някой нещо е писал се вижда за нула време..
Няма да е лесно, но сме тръгнали с идеята всичко да е за добро.. последните няколко месеца в дира дадоха достатъчно поводи аз лично да не искам да го ползвам повече. А го ползвам от сума ти време и май от както го ползвам не се е променило нищо на йота :!:

- ФЕДЕРАЦИЯ -
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нека да е ясно!   |   21.08.2012 17:06

Момчета, дайте малко по-позитивно. Ясни са недостатъците на новия форум - главно със структурата на темите, както сами сте отбелязали. Предимствата обаче са многократно повече - дори само в самата структура, която позволява да се постигнат много неща, които за дирчето са били абсолютно немислими.

Иначе много добре ви разбирам - самият аз съм един от най-големите почитатели на дървовидната структура - но това е положението, ще се свиква някак с новия вид. Вярвам, че ако намерим някаква стройна организация на темите и спазваме няколко елементарни правила за пускане на мнения (специално що се отнася до избягване на разводняването на темите), мисля, че до голяма степен ще се разрешат повечето проблеми, свързани с общия преглед.

А Кирчо е затворена страница вече, тъй че стига сте го обсъждали повече тук. Нека си царува дълго и честито в петте умиращи форума... Ние да си гледаме играта и да видим как може да я вдигнем на едно добро ниво в новата обстановка!

:cheers:

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нека да е ясно!   |   21.08.2012 18:18

Anfield написа:
А го ползвам от сума ти време и май от както го ползвам не се е променило нищо на йота :!:

Е това му е най-хубавото според мен. Досега не съм виждал случай някой форум да се промени и това да е за добро - или слагат някакви глупости дето само те разсейват и пречат, или го правят много лъскав и съответно чакаш 13 минути за да ти се отвори, или пък го правят по-дървен, ама по незнайни причини пак трябва да чакаш 13 минути за да се отвори, както се случи с фензоната :)

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нека да е ясно!   |   21.08.2012 21:23

hi :ghost:

Само сър-ове ....

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нека да е ясно!   |   21.08.2012 23:26

Бате Петку написа:
Цитат:
Ония мангал Киро нещо много си е повервал и ше направи някоя мизерия по средата на сезона ...

Тва е абсолютно възможно, между другото. Достатъчно е на последния негър КФОРец, който го е обслужвал, хуя да му е под 30 см, да се вкисне, че не го е изпълнил добре и да направи мизерия на който и да е клуб...
Нема такъв педерас! :)

Пичове от РОД,

тук ще е по-яко и понеже аз пак ще ви организирам, то аз ще го отнасям както се казва :outofspace:

Форума на Дира е западнала история от архаичния строй, командвана от тип Северна Корея :hockey:

Всички виждаме, че дира си заминава, няма какво да казвате "влизаме там по навик". И като влизате какво виждате там? Никакви мнения, или глупости писани от мен, ramlid и компания колкото да не заспим.

Евала на всички организатори, инициатори и черноработници за новата идея!

Някои може да си заминат, но ще дойдат нови играчи, така че.... :pukanki: :first:

Последна промяна tonzos_justice на 21.08.2012 23:29, променена общо 2 пъти

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нека да е ясно!   |   21.08.2012 23:36

tonzos_justice написа:

Форума на Дира е западнала история от архаичния строй, командвана от тип Северна Корея

Ти ако си мислиш, че тук ще е различно с вожда Мей-джъ-сун... :D

Шегувам се... :innocent: Радвам се, че има ентусиазъм. Много е амбициращо всичко това! :give5: :prase:

(Dune Warriors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нека да е ясно!   |   22.08.2012 18:48

Като стана дума за ФенЗоната, там нали вече няма първенство? Защо не се опитаме (Митоман, Зепър и другите, които пишат там) да привлечем хора към ПМЛ?

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нека да е ясно!   |   22.08.2012 19:24

Stuart написа:
Догодина ще мачкаме! :first:

:redcard:

Аз що си мислех, че след моето напускане, вие сте се самозакрили....

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нека да е ясно!   |   23.08.2012 00:09

Шишарки написа:
Stuart написа:
Догодина ще мачкаме! :first:

:redcard:

Аз що си мислех, че след моето напускане, вие сте се самозакрили....

След твоето напускане, драги ми Жоржет, спечелихме един куп трофеи. :first:

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нека да е ясно!   |   23.08.2012 09:40

Жоржет много ми се римува с дейноста на Шишарките :o

Само сър-ове ....

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Нека да е ясно!   |   24.08.2012 17:39

Значи добре съм ви научил преди да се оттегля. Браво на мен!

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: КАРТОТЕКИРАНЕ и ЛИЦЕНЗИРАНЕ - Сезон ХІІ (2012/2013)   |   13.09.2012 10:46

Цитат:
Промяна на имена в стила на добавяне на титли и други паразитни думи към основните имена, от типа: "Крал Блуфен", "Кралица Клара" и т.н., са нежелателни и най-вероятно ще бъдат отхвърлени :)

Ако Федерацията покаже подобно неуважително отношение към един от най-успелите мениджъри в играта (и човек 112кг с бицепс 52см) ВИП БЕТ ще отвърне на удара като извади ВСИЧКИ мачове на Балканските Мечки от игрите и тиражите си!

Очертават се дълги преговори, но по всички изглежда,че поне първите кръгове от първенството ще останат НА ТЪМНО...за Мечките!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 37 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2