Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 08:34

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.

Отговори на тема  [ 19 мнения ] 
Класиране и голмайстори 
Автор Съобщение
(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Класиране и голмайстори   |   14.01.2013 19:15

Абе аз ли съм кьорав или не намирам никъде във форума нито класиране , нито индивидуални класации? :question: :dunno:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Класиране и голмайстори   |   14.01.2013 20:06

sarafino написа:
Абе аз ли съм кьорав или не намирам никъде във форума нито класиране , нито индивидуални класации? :question: :dunno:

Я пробвай ей тука За в бъдеще - PML site се намира точно до бутончето ти "влез" съответно "излез" от форума :-)

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Класиране и голмайстори   |   14.01.2013 21:44

Мерси друже. Както са казали хората "Най-трудно виждаш това, което е пред очите ти" гарнирано с малко мързел :yes: :-)

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Класиране и голмайстори   |   15.01.2013 00:29

alessandron написа:
sarafino написа:

Я пробвай ей тука За в бъдеще - PML site се намира точно до бутончето ти "влез" съответно "излез" от форума :-)

Съдейки по постоянно изникващите въпроси, отговорите на които се оказват на сайта, не би било зле да се постави тоя линк на по-видно място. Там, където е и както изглежда не е чудно, че никой не го забелязва.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Класиране и голмайстори   |   15.01.2013 09:46

naja_haje написа:
Съдейки по постоянно изникващите въпроси, отговорите на които се оказват на сайта, не би било зле да се постави тоя линк на по-видно място. Там, където е и както изглежда не е чудно, че никой не го забелязва.

Е това не зависи от мен вече.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Класиране и голмайстори   |   15.01.2013 10:31

само да припомня, че ръководното тело едва дори се нави да има линк към въпросния сайт от форума. така, че ми се струва трудна задачата да бъде на по-видно място

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Класиране и голмайстори   |   15.01.2013 18:07

naja_haje написа:
alessandron написа:
sarafino написа:

И къде трябва да е това по-видно място? Ако искаш мога да ти направя като се логнеш и да ти излиза pop-up прозорец на който да пише:

Хадже-Мадже, ей ти линк за индивидуалната класация и ако натиснеш Cancel бутона да те пита:

Ама сигурен ли си че не искаш да го посетиш, я все пак иди и го виж.

Тоя сайт го има от лятото. Елементарен е, удобен е и лесен за намиране на каквото търсиш. Правилата за дузпа, ПСУ, също са там. Ми отделете 5 минути и го разцъкайте, вместо да се оплаквате, че това го нямало или другото го нямало или да пишете постове: Как се бие ПСУ.

А линка за сайта е горе в дясно.

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Класиране и голмайстори   |   15.01.2013 19:08

bai Momchil написа:
И къде трябва да е това по-видно място? Ако искаш мога да ти направя като се логнеш и да ти излиза pop-up прозорец на който да пише:

Хадже-Мадже, ей ти линк за индивидуалната класация и ако натиснеш Cancel бутона да те пита:

Тоя сайт го има от лятото. Елементарен е, удобен е и лесен за намиране на каквото търсиш. Правилата за дузпа, ПСУ, също са там. Ми отделете 5 минути и го разцъкайте, вместо да се оплаквате, че това го нямало или другото го нямало или да пишете постове: Как се бие ПСУ.

Нещо много си насъбрал гледам, лош ден ли що ли?

Аз за сайта не съм питал, ако ми трябва, ще го посетя. Това е сигурно 10я пост, в който отговорът е - има го на сайта, след което следва 'ама къде е тоя сайт'. Явно е 'лесен за намиране', ама не съвсем.

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Класиране и голмайстори   |   16.01.2013 15:21

Аз взех, че питах нещо те хората се разпалиха. Споко бе хора. Отговориха ми , всичко е ОК. Пазете страстите за играта :-D

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Класиране и голмайстори   |   16.01.2013 17:17

naja_haje написа:
bai Momchil написа:

Нещо много си насъбрал гледам, лош ден ли що ли?

Аз за сайта не съм питал, ако ми трябва, ще го посетя. Това е сигурно 10я пост, в който отговорът е - има го на сайта, след което следва 'ама къде е тоя сайт'. Явно е 'лесен за намиране', ама не съвсем.

Да скрили сме го да не може никой да го намери тоя сайт. В началната страница на домейна:

http://pmleague.com/

Има точно 2 линка - към форума и към сайта. Е кво толкова скрито и покрито има дагоеба? Има линк горе в менютата. След всеки кръг Шифтъра пуска анкета с линк към сайта. Както каза рефериран е многократно при това с линк към него. Несериозно е.

Аре кажи къде точно да го забием тоя линк, че да не ви е скрит?

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Класиране и голмайстори   |   17.01.2013 02:11

Ако трябва да съм напълно честен, и аз бях забравил за съществуването на голмайсторската листа, а не е като да не знам как да стигна до сайта... Няма какво да си кривим душата, навигацията е на доста ниско ниво и нещата въобще не опират до един видим линк...

п.п. Горното да се счита за 90% самокритика. Идеи бол, изпълнение - кръгла нула. Все едно някаква невидима сила ме е парализирала и не ми дава да мръдна два сантима напред. Абсолютна творческа инертност и безпомощност до степен на безобразие... :(((

Последна промяна Medved на 17.01.2013 02:13, променена общо 1 път

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Класиране и голмайстори   |   17.01.2013 22:42

Мейджър написа:
Ако трябва да съм напълно честен, и аз бях забравил за съществуването на голмайсторската листа, а не е като да не знам как да стигна до сайта... Няма какво да си кривим душата, навигацията е на доста ниско ниво и нещата въобще не опират до един видим линк...

п.п. Горното да се счита за 90% самокритика. Идеи бол, изпълнение - кръгла нула. Все едно някаква невидима сила ме е парализирала и не ми дава да мръдна два сантима напред. Абсолютна творческа инертност и безпомощност до степен на безобразие... :(((

Мейдж, за всяко нещо си има причина и да търсиш невидимата сила, като такава е несериозно. Всеки има такива моменти, но въпроса е как излиза от тях. Казвам ти го, защото напълно те разбирам какво искаш да кажеш и как се чувстваш. В такива моменти аз си давам почивка, като зарязвам временно компютъра (когато не съм в офиса разбира се) и прочитам някоя книга. Случвало се е по седмица да не влизам в интернет и трябва да ти кажа след това се чувствам някак си изчистен и нов. А пък ако нещо те мъчи и ти пречи да си активен с нещата, които правиш, то спорт му е майката, най-сигурния начин да излезеш от дупката.
Тъй че Горе главата, от всяка ситуация има изход :)

Изображение

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Класиране и голмайстори   |   22.01.2013 02:19

Еее, Жоре, благодаря за окуражителните думи. Не мисля, че е намесена каквато и да е "дупка" в случая. По-скоро е едно такова перманентно безсилие за претворяване на идеите в реалност. Вероятно още не му е дошло времето да се случат нещата ;)

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Класиране и голмайстори   |   22.01.2013 03:56

bai Momchil написа:

Не разбирам защо толкова много се засягаш, ама нейсе.

Всичко, което казах, е, че многократно вече се появяват въпроси поради факта, че различни хора не могат да открият сайта, не знаят за съществуването му или и двете. Това дори не е критика, а наблюдение. Както и да е, явно според теб вината е на хората, че не намират това, което им е пред очите. Така да бъде.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Класиране и голмайстори   |   22.01.2013 09:01

naja_haje написа:
bai Momchil написа:

Не разбирам защо толкова много се засягаш, ама нейсе.

Всичко, което казах, е, че многократно вече се появяват въпроси поради факта, че различни хора не могат да открият сайта, не знаят за съществуването му или и двете. Това дори не е критика, а наблюдение. Както и да е, явно според теб вината е на хората, че не намират това, което им е пред очите. Така да бъде.

За трети път в тази тема задавам конкретен въпрос - къде да сложим линка към сайта, за да е видим?

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Класиране и голмайстори   |   22.01.2013 09:14

bai Momchil написа:
За трети път в тази тема задавам конкретен въпрос - къде да сложим линка към сайта, за да е видим?

Има 'Форумен пътеводител' - линк няма.
Има 'Правилник' с една тема, в която има линкове към дир.бг, но не и към сайта.

С две думи - там, където хората търсят информация.

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Класиране и голмайстори   |   22.01.2013 14:38

Бих казал, че линк към голмайсторската листа може да има в темата за кръга - или на края на лайвскора, или накрая на мнението с класиранията...
Обикновено тогава (когато приключи кръга) се присещаме да погледнем въпросните листи...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Класиране и голмайстори   |   22.01.2013 14:46

alexbg написа:
Бих казал, че линк към голмайсторската листа може да има в темата за кръга - или на края на лайвскора, или накрая на мнението с класиранията...
Обикновено тогава (когато приключи кръга) се присещаме да погледнем въпросните листи...

Имаме верен отговор. Браво!

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Класиране и голмайстори   |   22.01.2013 15:58

Според мен сайтът е сложен там, където се слага в 99% от форумите, които си имат и сайт - в менюто горе, най-вляво или най-вдясно. Не виждам каква е драмата в случая.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 19 мнения ]