Правила на форума
-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция. -> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Представяне на отборите в ПМЛ
| Автор |
Съобщение |
|
Shifter
(Thug Slugs)
Регистриран на: 22.07.2012 14:22 Мнения: 3108 Местоположение: София
|

Представяне на отборите в ПМЛ | 14.03.2013 19:03
Темата на NMR ме подсети за следното: предполагам, че малкото от вас, които посещават сайта, са видели секция "Отбори", която в момента е недовършена. Идеята ми беше там всеки отбор да бъде представен накратко - не с картотеката си, а с "историята" си - основаване, успехи, голмайстор за всички времена и т.н. Тази информация просто няма как да я разбера аз, вие трябва да си я кажете. Формата си го представям нещо като следното:
Име на отбор Дата на основаване Успехи Кратка история: до 100-на думи Алея на славата: най-успешните играчи/мениджъри за всички времена Линк към актуалната картотека във форума. Който иска може да ми прати и снимки, лесно ще направим галерия.
Ако има интерес, може да ми пишете на ЛС.
И след като така и така пиша това, пак да си кажа - който има снимки от срещи на клуба да ми пише на ЛС - обещавам да не го издам кой е - вече сезонът ще свърши, в галерията има само "пробни" снимки. ЗНАМ, ЧЕ ИМАТЕ СНИМКИ, ДАЙТЕ МИ ГИ.
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: Представяне на отборите в ПМЛ | 14.03.2013 19:30
Бай Миле, аз от колко време ти обеснявам,че инфото на нашия отбор е старо. Гонзо се води помощник-треньор =) Ползвай темата в тоя клуб от началото на сезона - там имаше представяне на доста отбори.
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
falkenbach
(Thug Slugs)
|

Re: Представяне на отборите в ПМЛ | 15.03.2013 11:14
_________________В град като София, никой не е невинен!
|
|   |
|
 |
|
Venabili
(Dune Warriors)
|

Re: Представяне на отборите в ПМЛ | 15.03.2013 11:14
Ами поне вземи представянията от тази година - на сайта наашето е от миналия сезон....
_________________ Понякога съм толкова добра, че цялата изтръпвам и боли ме...
|
|   |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|