Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 06:07

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.

Отговори на тема  [ 12 мнения ] 
относно потоците 
Автор Съобщение
(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  относно потоците   |   14.12.2013 20:48

Гледам че много хора реват срещу така наречените заводски мачове от Англия, дискусии за потоците са водени не един път, но аз искам да попитам не е ли по-добре за играта да се дават Англии, отколкото Испания 2, Италия 2, Гърция и други подобни първенства, в които всеки мач е потенциално 1:1 и кой капитан е страхливец, този който пуска непредвидимите Англии или този който пуска ботските, за мен лично страхливеца е вторият.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: относно потоците   |   14.12.2013 21:32

Аре стига с тия потоци бре.
Егати и темата който каквото следи това иска - няма да има консенсус, ясно е.
Лично аз даже не знам класирането на всичко под PL в Англия, коства ми време да разбера кой мач от коя точно дивизия е, че да видя как да го играя. Същото е и в Испания, мачовете на Бетис със Севиля, Барса, Реал и Атлетико, Валенсия, + ел класикото и толкова, от 2-ката даже един репортаж не съм изгледал. А пък примерно от 2.BL петък и най-вече понеделник почти не изпускам, серия Б също е гледам при възможност.
Така че каквото е, това е.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: относно потоците   |   14.12.2013 21:36

Аз нямам нищо против потоците, други хора реват, чак някои от тях наричат капитаните страхливци ;-)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: относно потоците   |   14.12.2013 21:46

Изобщо не става дума за това, кое първенство е по-непредвидимо. Колкото всеки 2ри мач в Гърция и Испания 2 е потенциално 1:1 толкова е и в някой от заводите в Англия. Въпроса е съвсем различен. Не може да се налага една държава по необясними причини за сметка на други.
Ти харесваш Англия, аз харесвам Колумбия. На тебе яко ли ше ти е ако обаче ти наблъскам 5 потока: Колумбия 1 два пъри, Колумбия 2 един път и по още веднъж Колумбия 3 и 4.
Същото важи за Испания с всичките и регионални групи, Италия с Серии А,Б, Ц1,Ц2 и т.н.

Аз лично не виждам смисъл, нито имам желание да играя игра,в която могат да се дават над 50% от потоците от една и съща страна. Това не е прогнозиране, а тото. Един път ше ти върже на тебе 1:1 в 4та заводска, един път на мене. И кво правиме? Уникален кеф нема що.

Предлагам в първенството да останете само тия дето обичате англиите и всяка седмица да си прогнозирате по 8 потока от Англия. Като гледам натам отиват нещата...

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: относно потоците   |   14.12.2013 22:06

Крал Блуфен написа:
Изобщо не става дума за това, кое първенство е по-непредвидимо. Колкото всеки 2ри мач в Гърция и Испания 2 е потенциално 1:1 толкова е и в някой от заводите в Англия. Въпроса е съвсем различен. Не може да се налага една държава по необясними причини за сметка на други.
Ти харесваш Англия, аз харесвам Колумбия. На тебе яко ли ше ти е ако обаче ти наблъскам 5 потока: Колумбия 1 два пъри, Колумбия 2 един път и по още веднъж Колумбия 3 и 4.
Същото важи за Испания с всичките и регионални групи, Италия с Серии А,Б, Ц1,Ц2 и т.н.

Аз лично не виждам смисъл, нито имам желание да играя игра,в която могат да се дават над 50% от потоците от една и съща страна. Това не е прогнозиране, а тото. Един път ше ти върже на тебе 1:1 в 4та заводска, един път на мене. И кво правиме? Уникален кеф нема що.

Предлагам в първенството да останете само тия дето обичате англиите и всяка седмица да си прогнозирате по 8 потока от Англия. Като гледам натам отиват нещата...

Аз не говорех точно за теб, ама просто много хора почнахте да ревете срещу тези потоци, все едно аз да почна да рева че ти си ни дал три или повече потока от ЮА, все пак тези английски дивизии са много по-популярни от всяка втора дивизия където и да е, лично аз нямам нищо против който и да е поток и всеки капитан е равнопоставен в избора на потоци.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: относно потоците   |   14.12.2013 22:30

Аз говоря за тия заводски потоци от години защото ми е писнало да ни се опорочават мачовете с тях. Не съм повдигнал въпроса за сефте или защото за пореден път ше паднеме заради мач от 3то или 4то ниво на държавата си...

ЮА обикновено са максимум 3 потока, които могат да се дадат наведнъж. Тоест по-малко от 40% от мача ти минава в ЮА, докато при 5 и 6 Англии сам можеш да сметнеш какъв е процента. Разликата е съществена. И аз няма да имам нищо против да ми даде някой 3 завода и 5 да са в други първенства.

Вече кой поток е страхлив и кой смел е съвсем отделен въпрос. Мене като са ме обвинявали,че за някой мач съм дал страхливи и дефанзивни потоци обикновено мача е оувър 4.5 гола.

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: относно потоците   |   15.12.2013 00:21

Краля е прав.

Иначе аз да си кажа, трябва да се играе само на сини потоци (топ първенствата). На сини потоци трудно някой ще се опре на зомбитата. :devil:

Също така искам междинни кръгове с ЕКТ. Тогава ви размазвам направо :devil:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: относно потоците   |   15.12.2013 00:47

Дяволе, ти си ми ясен, нали точно ти ревеше колко страхливи потоци били въпросните заводски първенства, които ако не си наясно са част от професионалната футболна лига на Англия и в структурата и организацията си са сигурно много по-напред от много топ дивизии ;-)

Последна промяна oasis на 15.12.2013 00:50, променена общо 1 път

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: относно потоците   |   15.12.2013 21:30

Крал Блуфен написа:

Конкретно в тоя мач не само че нито един от двата ни точни удара не е с 1:1, ами и изобщо в долните английски дивизии нямаме нито една прогноза 1:1. Така че не виждам какво тотаджийско има, като ги разбираме англиите и имаме възможност да ги дадем, много ясно, че ще ги дадем. За мен също е далеч по-тотаджийско да играя на Чили и Колумбия дето съм чувал по два отбора от тия първенства, на останалите и имената не знам, а и на всичкото отгоре мачовете се играят по нощите, човек даже не може да ги следи като хората. Сега, че понякога може да се дадат 5 пъти Англия си е въпрос на правила, да не говорим, че това далеч не е всеки път, често ВЛ е син, Ш - зелен, а Лига 1 - червен, т.е. можеш да дадеш най-много 4 англии.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: относно потоците   |   16.12.2013 07:36

spurs написа:
Така че не виждам какво тотаджийско има, като ги разбираме англиите и имаме възможност да ги дадем, .

Факт е че разбираш англиите перфектно . Избрал си правилния отбор там :laugh:

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: относно потоците   |   16.12.2013 18:25

Виждам, че темата е за потоците, та да споделя и аз.

Считам, че е крайно време глупости като долните да отпаднат окончателно от системата на ПМЛ:

34341 | Португалия-2
34442 | Турция-2
34543 | Гърция-2

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: относно потоците   |   17.12.2013 04:21

Перфектни са си поточетата. Само някои от имената на отборите бегат по тъча, ама ще ги оправиме, споко ;)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 12 мнения ]