Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 06:06

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.

Отговори на тема  [ 163 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
Идея за изкуствена засада (ограничаване на бот-дублиранията) 
Автор Съобщение
(Синята Лавина)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Идея за изкуствена засада (ограничаване на бот-дублиранията)   |   24.12.2015 02:04

И на мен ми писна да пиша едно също 2 години поред. Досега не прочетох нито, ама нито един смислен аргумент срещу дублирането. Единствено се казва, че се ползва доста и видиш ли бил много успешно - не можело някакви измислени отбори, капитани и играчи да "намажат" от авантата. Абе, Смешно просто.

Нямам нищо против нови елементи в играта. Против съм ограничаването на свободата на отборите да играят схематично, вабански, както им е кеф. Против съм дисблансирането на играта (разбирай броя на прогнозите). Смятам че в тази игра има някакви принципи, които не трябва да променят. Изконното равенство в броя на прогнозите е принцип, който вярвам, че не трябва да се пипа. Щял съм да имам 2 гратис дубъла, каква щедрост, каква благосклонност.

Казах става въпрос за принципи, не за бройка. Идеята, че се въвежда наказание за ботиране е ... не мога да го опиша..... и през ум не ми е минавало, че подобна идея ще се обсъжда сериозно.
Дайте да бием наказателни удари, че противника излиза с 5 нападателя - малииии каква наглост. Ако не беше жалко, щеше да е смешна тази ситуация.

Очевадно ще се въведе нещо, което ще има задачата да възпре "успеваемостта" на дадени отбори и няма да постигне нищо повече ... а да....някои капитани ще спрат да цвъкат кяфяво на гащите, щото няма да им излизат с по 4-5 дубъла. Аре със здраве, нямам желание да обиждам никой, но съм адски раздразнен, като се мислят правила повече да се възпират дадени отбори и играчи ако щете, вместо да целят да направят играта по-добра. Играта била цирк в момента ... играйте сериозно и няма да е цирк. Ред Уинърз правеха цирк, редовно падаха въпреки чутовния си ботизъм. Значи можело да се справим с този "урод" ботщината.

- ФЕДЕРАЦИЯ -
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Идея за изкуствена засада (ограничаване на бот-дублиранията)   |   24.12.2015 02:05

Определено Уинърз си имаха класата. Ако не се лигавеха, щяха да са отбор от калибъра на Лавината - и като стил, и като резултати. Факт е обаче, че два сезона лигавщините им носеха нелош успех.

~

Иначе като цяло данните на Съюза на Самозваните Статистици Работохолици (СССР) потвърдиха горните груби сметки за привилигироваността на дублиранията... Бяха изследвани резултатите в 8 лиги (Англия, Германия, Италия, Испания, Франция, Холандия, Италия-Б и Гърция) за последните 3 сезона, като се направи груба съпоставка между два играни диапазона: 1:1/1:1/1:0 и 1:0/1:1/2:1.

В първата извадка попаднаха абсолютно всички резултати в съответните първенства, без да се отчита коефициента на отделните мачове. Резултатът: навсякъде вторият диапазон имаше видимо предимство, вариращо от първенство до първенство. Тоест, ако дублиращ напълно безразборно, може да удариш джакпота в няколко отделни мача, но дългосрочно ще си на подчертан минус.

Втората извадка беше по-детайлна, като попаднаха предимно мачове без изявен фаворит, така че да са близки по профил до обичайно избираните за гостуващ отбор. Резултатите: до почти изравнено за някои първенства като Англия и Испания например, до леко и малко над лекото предимство за дублирания диапазон, най-чувствително в първенства като Италия и Франция. Обобщено грубо: ако изиграеш 100 мача без изявен фаворит с прогнози 1:1/1:1/1:0 ще направиш от 0 до 10 % повече точни удара, отколкото ако ги разгърнеш като 1:0/1:1/2:1. Тоест в общия случай въобще не може да става и дума за самонаказване, ако си ощетиш разгърнатия диапазон в полза на изигран дубъл, каквото теза изтъкна Капитана по-горе.

Хубавата новина е, че за разлика на ботирането в ботския диапазон, то за ботирането с дубли има съвсем адекватна противоотрова и това е контраатаката, която в някои от горните варианти показа успеваемост точно в порядъка на 4-5%, т.е. съвсем съпоставимо с горецитираното отклонение. Иначе казано, с малко козметика двете неща биха могли да се съчетаят по доста балансиран начин.

Лошата новина е, че пословичният скептицизъм и повсеместната апатия в клуба отново ще отложат неизбежната крачка към еволюиране на правилата и разширяване на съществуващия "game play". Няма драма, като му дойде времето - тогава. Ако не друго, поне си начешахме клавиатурите и си размърдахме сивите вещества.

Надглеждайте клуба след понеделник нататък. Тъй като съм тъпо и упорито парче, все пак най-вероятно ще пусна най-изчистеното предложение в анкетка до представителите на отборите - ако не друго, поне да преброим ентусиастите :)

Хубави празници на всички! :cheers:

Последна промяна PMLeague на 24.12.2015 02:05, променена общо 1 път

(Синята Лавина)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Идея за изкуствена засада (ограничаване на бот-дублиранията)   |   24.12.2015 03:02

Аз пък мислех над елемента контра-атака. Хареса ми вариант при който даден отбор се отказва от собствена прогноза или избивка и играе произволен мач на противника с неизползван резултат. Разбира се противниковия вратар може да реши да избие контра-та или друг удар на противника. Колко контри да са разрешени ...не знам 2-3-4 примерно. Мен ако питате, по-добре да няма лимити. Когато се лишиш от прогноза за контра, няма да дублираш на поразия твоите мачове, каквито страхове битуват. Вижда ми се свежо, а и тогава гостите могат сериозно да набият домакина с "неговите" камъни, а пък домакините ще имат сериозно приемущество с геймплея и тактиката за даден мач. Техническите спецификации и как да се реализира в живата игра, вече федерацията може да го измисли най-добре.

Без тестване в игрова ситуация не мога да преценя колко би било удачно. Отначало си мислех че домакините ще имат силно изразено предимство, но пък от друга страна ще направи домакинските мачове доста уязвими.
1:0 2:0 2:1 //// и бам контра 1:1 :)

Последна промяна EL Capitano на 24.12.2015 03:09, променена общо 1 път

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Идея за изкуствена засада (ограничаване на бот-дублиранията)   |   24.12.2015 11:23

Мейдж, ама защо сравняваш успеваемостта на 1:1/1:1 и 1:0/2:0/2:1 при мачове без фаворит? Според мен трябва да сравниш 1:1/1:1 при мачове без фаворит, с 1:0/2:0/2:1 при мачове с фаворит домакина. Или пък ако идеята ти е да сравниш с ботска тактика без дублиране при гостувания диапазонът трябва да е 1:0/1:1/2:1 или нещо подобно.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Идея за изкуствена засада (ограничаване на бот-дублиранията)   |   24.12.2015 11:29

Краси, доста пъти повтори, че равният брой прогнози е основен и ненарушим принцип, ама всъщност това отдавна не е така с дузпите и ПСУтата.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Идея за изкуствена засада (ограничаване на бот-дублиранията)   |   24.12.2015 11:32

Diavolo написа:
само една вметка
2 дубъла гратис са множко.
Максимум 1 дубъл. Втория такъв да се наказва.
Иначе вървим в правилната посока. :-)
Повечето капитани сме 'ЗА' промяна в правилника, защото в момента това не е игра, а цирк.

Е кои сте пък тези "повечето капитани"? Аз виждам не повече от 5-6, което не ми изглежда като "повечето" от 22 отбора.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Идея за изкуствена засада (ограничаване на бот-дублиранията)   |   24.12.2015 11:37

spurs написа:
Мейдж, ама защо сравняваш успеваемостта на 1:1/1:1 и 1:0/2:0/2:1 при мачове без фаворит? Според мен трябва да сравниш 1:1/1:1 при мачове без фаворит, с 1:0/2:0/2:1 при мачове с фаворит домакина. Или пък ако идеята ти е да сравниш с ботска тактика без дублиране при гостувания диапазонът трябва да е 1:0/1:1/2:1 или нещо подобно.

И аз се чудя :-? Три пъти чета и не схващам .
Отделно от това , трябва да борим ботовете като им даваме Юве - Аталанта , Байерн - Херта , Атлетико - Билбао и тн , щото видиш ли така те нямало да играят 1:1 на дубъл . Айде малко по сериозно с аргументите .

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Идея за изкуствена засада (ограничаване на бот-дублиранията)   |   24.12.2015 11:40

Diavolo написа:
само една вметка
2 дубъла гратис са множко.
Максимум 1 дубъл. Втория такъв да се наказва.
Иначе вървим в правилната посока. :-)
Повечето капитани сме 'ЗА' промяна в правилника, защото в момента това не е игра, а цирк.

Ще останеш доста изненадан от резултатите . От сега ти казвам , че има отбори които са под "шапката" на един човек и като сложим и някои шампиони които поддържат същата тактика , ще разбереш че сериозно си се бъркал .
Да не говорим че ако върнат и контрола , още повече ще се изненадаш .

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Идея за изкуствена засада (ограничаване на бот-дублиранията)   |   24.12.2015 12:26

Още миналата година бях казал, че приключвам по темата, но след така разразилата се за пореден път дискусия ще кажа какво е моето мнение. Твърдо против да се пипат сегашните правила и да се променят т най -различни контраатаки, далечни удари и т.н. За мен има само два варианта, или се махат дубълите изцяло, или остават, както в сегашния вариант. Всичко друго ще е излишно усложняване на играта. След като е явно, че няма желание за първото, то аз съм твърдо нещата да си останат с настоящите правила. На всички може би вече е станало ясно, че дубълите са тото и или ти връзва, или не. Вероятността в дългосрочен план да върви на даден отбор е мно малка, като миналия сезон имахме един такъв случай. Но е ясно, че всичко приключва след време. Щастливия отбор от миналата година със същата тактика през този сезон е на едно друго място в класирането. Така че ако няма драстичното падане на дубълите, нека да не усложняване излишно правилата и да си ги остжвим както са сега.

Изображение

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Идея за изкуствена засада (ограничаване на бот-дублиранията)   |   24.12.2015 12:40

И става ясно, че варианта на Дявола (1 дубъл и другите да се наказват) си е равно на премахване на дублите. Ако си само с един дубъл, а вратарчето на противника е "насран", есте че ще го избие и излиза, че си играеш без дубли. Така, както каза Жоро Левскаря е по-добре ако се прави нещо в тази насока, то е да се премахнат изцяло. Но мисля, че дублите са солта и пипера на тази игра и изобщо не подкрепям премахването им.
Всичко идва от хора като Дявола, за които кажи речи домакините трябва да бият в 90% от мачовете, а той самия не може да преживее, че такъв специалист като него ще загуби точка у дома, да не говорим две. :rofl:
Нещата се свеждат до избор на мачове и като не искаш да ти трескат дубли 1:1 на всички мачове, ще им даваш Реал, Барса, Байерн, ПСЖ и така. Тогава като вземат да им бичат други печеливши диапазони пак ще ревнат. Нема угодия!
Така, че нещата да си остават така и тва е. Дублирането в дълъг период от време (както се спомена по-горе) не е печеливш.
Тоя рев излиза от отбори които по случайност или не, са в долната половина на таблиците. Капитаните които знаят как да се справят с дублите са си на мястото което заслужават! :yes:

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Идея за изкуствена засада (ограничаване на бот-дублиранията)   |   24.12.2015 12:48

Нема Значка написа:
Тоя рев излиза от отбори които по случайност или не, са в долната половина на таблиците. Капитаните които знаят как да се справят с дублите са си на мястото което заслужават! :yes

Честно ти казвам , че най обичам такива изказвания . дай като си разбирач да спечелим купища пари . Ти кажи мачовете от мен парите , но ако загубим ти ще върнеш всичко .

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Идея за изкуствена засада (ограничаване на бот-дублиранията)   |   24.12.2015 12:51

spurs написа:

Мачове без изразен фаворит - с коефициент за водещия знак от 1.80 нагоре. И точно този диапазон е взет бре.

И без тези сметки - едно вглеждане в коефициентите на точните резултати на отделните мачове (които са базирани точно на тази статистика) дава да се разбере, че 1:1 винаги е по-вероятната опция от взаимозаменяемата прогноза от диапазона (най-често 2:1, или за по-оувърските мачове - 1:0). Разбира се, коефициентите на точните най-често са по таблици, които отразяват някакви обобщени тенденции, а както знаем, мач с мач не си прилича и там е умението на добрия играч - да си извади частното от общото. По тази линия един добър играч може да скъса гъза на букитата, каквито и марджини да си слагат. Защото понякога има резултати, които гонят 30-40% шанс, което се равнява на не повече от 3,00 коефициент, а в същото време ти предлагат коефициент по табличка около 5,00. Достатъчно добър си да си откриваш тези мачове = мачкаш букитата въпреки марджина. Какво да кажем за съревнованието с отбор бот.

Основният извод е, че един добър отбор винаги ще е над един ботски отбор, колкото и вторият да се крие зад математиката, и колкото на първия да са му вързани ръцете заради стеснения набор опции за игра. И затова не ги разбирам такива като Дяволо, дето вместо първо да видят грешките в себе си, търсят някакви външни причини за несполуките си и си мислят, че като се забранят дублите, ще цъфнат и вържат с архаичния си стил на игра...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Идея за изкуствена засада (ограничаване на бот-дублиранията)   |   24.12.2015 13:04

Нема Значка написа:
И става ясно, че варианта на Дявола (1 дубъл и другите да се наказват) си е равно на премахване на дублите. Ако си само с един дубъл, а вратарчето на противника е "насран", есте че ще го избие и излиза, че си играеш без дубли. Така, както каза Жоро Левскаря е по-добре ако се прави нещо в тази насока, то е да се премахнат изцяло. Но мисля, че дублите са солта и пипера на тази игра и изобщо не подкрепям премахването им.
Всичко идва от хора като Дявола, за които кажи речи домакините трябва да бият в 90% от мачовете, а той самия не може да преживее, че такъв специалист като него ще загуби точка у дома, да не говорим две. :rofl:
Нещата се свеждат до избор на мачове и като не искаш да ти трескат дубли 1:1 на всички мачове, ще им даваш Реал, Барса, Байерн, ПСЖ и така. Тогава като вземат да им бичат други печеливши диапазони пак ще ревнат. Нема угодия!
Така, че нещата да си остават така и тва е. Дублирането в дълъг период от време (както се спомена по-горе) не е печеливш.
Тоя рев излиза от отбори които по случайност или не, са в долната половина на таблиците. Капитаните които знаят как да се справят с дублите са си на мястото което заслужават! :yes:

А така, радваш ме, че се включваш в дискусията. Събирай момчетата и наесен със свой отбор по виртуалните терени, да усетиш нещата и от другата страна :)

Ново поколение капитани трябват на тази игра и да видите как много от наболелите проблеми ще се решат от само себе си.

:cheers:

(Синята Лавина)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Идея за изкуствена засада (ограничаване на бот-дублиранията)   |   24.12.2015 14:48

spurs написа:
Краси, доста пъти повтори, че равният брой прогнози е основен и ненарушим принцип, ама всъщност това отдавна не е така с дузпите и ПСУтата.

Псу-то и дузпата поне се дават за явни нарушения, които афектират даден мач - непуснати потоци или мачове. Приемливо е да има някакво наказание, а знаеш преди имаше много аномалии. Като някой капитан не пусне мачове, после се дадат служебни, в крайна сметка домакините отнасят гостите с разлика (въпреки служебните мачове).

Да се пипат бройката на прогнозите на база игран специфичен резултат ми идва множко. Да наказваме даден геймплей, защото е успешен и широко използван, пак ми идва в повече. Айде да не се повтарям. Контра-атаката я приемам във вариант, когато това не афектира броят на прогнозите на двата отбора и ще доведе до нова динамика в мачовете. Но първо трябва да се тества в игрова обстановка. Може би следващата купа да я играем с контри, или да спретнем един паралелен турнир (в седмиците на първенството) да тестваме контрите.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Идея за изкуствена засада (ограничаване на бот-дублиранията)   |   24.12.2015 15:00

EL Capitano написа:
Контра-атаката я приемам във вариант, когато това не афектира броят на прогнозите на двата отбора и ще доведе до нова динамика в мачовете.

>>>

PMLeague написа:
А какво ще кажете за идеята всеки от двата отбора да получава твърда бройка от 1-2 далечни удара (4+ гола) на мачове на съперника, без това да е обвързано с каквито и да било дублирания/ботирания на съперника? Така ще се запази равната бройка прогнози (22:22) и самите отбори ще са принудени по естествен начин да се отказват от някои хаотични дублирания/ботирания, за да покриват най-опасните си оувърски прогнози и да не ги коват с далечни удари.

Хубавото на тази идея е, че не третира само бот-дублите, ами въобще ботската (процентната) игра; т.е. отбор, който не покрива много вероятно 3:1, защото по-процентно му е да се скрие зад бот-диапазона 1:0/2:0/2:1, ще бъде също толкова изложен на опасността от далечен парцал, колкото и отбор, който не покрива 2:2, за да се скрие зад бот дубъла 1:1/1:1.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Идея за изкуствена засада (ограничаване на бот-дублиранията)   |   25.12.2015 13:33

Medved написа:

А така, радваш ме, че се включваш в дискусията. Събирай момчетата и наесен със свой отбор по виртуалните терени, да усетиш нещата и от другата страна :)

Ново поколение капитани трябват на тази игра и да видите как много от наболелите проблеми ще се решат от само себе си.

:cheers:

В процес сме, но не знам дали ще успеем да съберем поне 5 човека.

Цитат:
А какво ще кажете за идеята всеки от двата отбора да получава твърда бройка от 1-2 далечни удара (4+ гола) на мачове на съперника, без това да е обвързано с каквито и да било дублирания/ботирания на съперника? Така ще се запази равната бройка прогнози (22:22) и самите отбори ще са принудени по естествен начин да се отказват от някои хаотични дублирания/ботирания, за да покриват най-опасните си оувърски прогнози и да не ги коват с далечни удари.

Хубавото на тази идея е, че не третира само бот-дублите, ами въобще ботската (процентната) игра; т.е. отбор, който не покрива много вероятно 3:1, защото по-процентно му е да се скрие зад бот-диапазона 1:0/2:0/2:1, ще бъде също толкова изложен на опасността от далечен парцал, колкото и отбор, който не покрива 2:2, за да се скрие зад бот дубъла 1:1/1:1.

+1
Тези прогнози сигурно трябва да се пускат от 11ч до 13ч. Вратаря ще запази ли 4-те избивки или ще станат 5?
Според мен нека има за всеки играч по един допълнителен далечен удар, но не е нужно всеки да си пусне своя, а един или двама да пуснат всичките удари и вратаря да има една допълнителна избивка.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Идея за изкуствена засада (ограничаване на бот-дублиранията)   |   25.12.2015 13:45

И да допълня едно не по-малко важно от горното е, че ако отборите дублират 1:1 във Франция и Италия Б, какъвто и далечен удар 3,5+ гола ще е обречен. Там с 300 зора си вкарват по 2 гола на мач, пък да не говорим за 4. Така че 3,5+ гола там си е фантастична прогноза. Обезмисля се просто.
Това ще е по-кофти за домакините, защото предимно си избират мачове от диапазон 1:0 2:0 2:1 (1:1) и е по-опасно да им вкарат с този диапазон, отколкото за гостите, които си играят 1:1 примерно.
И в този ред на мисли не е ли едно и също с това което се случва сега? Добрата работа на капитаните да дават оувъри на гостите ще си проличи и тогава. Дали гостите ще дублират 1:1 е абсолютно без значение ако си е дал оувърите. И даже ще имат възможност да вкарат тук-там някой допълнителен гол. Тогава слабите капитани пак ще ревнат... :laugh:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Идея за изкуствена засада (ограничаване на бот-дублиранията)   |   26.12.2015 00:44

Тука разни вторни никове почват и акъл да дават :laugh:
Ако не се ограничи драстично това безразборно ботиране/дублиране на сляпо съвсем сериозно ви казвам, че от следващия сезон играта ще западне още повече. Началото на края е поставено вече. Не виждате ли, че няма свежа кръв и че всичко опира до ветераните от дира. Половината от тях да се откажат и край с всичко. Аз съм един от тези, които със сигурност ще се откажат, като мисля да създам нова игра с нови правила и ще вложа всичките си виртуални връзки в множество бг форуми, включая и този да се забавляваме истински и с много по-интересни правила и трактовки.
На мен лично ми липсва тактическото надлъгване от миналото. В момента е пълно с ботски и анонимни отбори със знайни и незнайни никове и вместо да се вземат тези предупреждения сериозно, то се чудите как да замажете положението. Жалко, че хора които са дали нещо на тази игра (няколко отбора нямаше да съществуват без мен, а и съм вкарал сигурно 20 човека в тази игра) и истински я обичат трябва да се обясняват с някакви новобранци без грам успех и стаж. :dunno:
Чета, чета и не мога да разбера тази масова заблуда, че в момента нещата вървят и че ако се оставят така нещата ще си е добре. Да, ще е добре да си цъкате 1-1/1-1 и да мислите по 1 минута за потоци и 5 минути за мачове. Ще е добре за тези, които не подхождат сериозно към играта, това е истината. Класирането няма абсолютно никакво значение.
Мейджъра хубаво ви го каза, че ви е обзела страшна апатия и че не искате абсолютно никакви нови неща. Щяло да се усложни играта. Това ме убива просто, сериозно.
Не е сериозно всичко това, просто не е сериозно. :uuu:

Последна промяна Diavolo на 26.12.2015 00:45, променена общо 1 път

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Идея за изкуствена засада (ограничаване на бот-дублиранията)   |   26.12.2015 01:38

Diavolo написа:
Тука разни вторни никове почват и акъл да дават :laugh:
Ако не се ограничи драстично това безразборно ботиране/дублиране на сляпо съвсем сериозно ви казвам, че от следващия сезон играта ще западне още повече. Началото на края е поставено вече. Не виждате ли, че няма свежа кръв и че всичко опира до ветераните от дира. Половината от тях да се откажат и край с всичко. Аз съм един от тези, които със сигурност ще се откажат, като мисля да създам нова игра с нови правила и ще вложа всичките си виртуални връзки в множество бг форуми, включая и този да се забавляваме истински и с много по-интересни правила и трактовки.
На мен лично ми липсва тактическото надлъгване от миналото. В момента е пълно с ботски и анонимни отбори със знайни и незнайни никове и вместо да се вземат тези предупреждения сериозно, то се чудите как да замажете положението. Жалко, че хора които са дали нещо на тази игра (няколко отбора нямаше да съществуват без мен, а и съм вкарал сигурно 20 човека в тази игра) и истински я обичат трябва да се обясняват с някакви новобранци без грам успех и стаж. :dunno:
Чета, чета и не мога да разбера тази масова заблуда, че в момента нещата вървят и че ако се оставят така нещата ще си е добре. Да, ще е добре да си цъкате 1-1/1-1 и да мислите по 1 минута за потоци и 5 минути за мачове. Ще е добре за тези, които не подхождат сериозно към играта, това е истината. Класирането няма абсолютно никакво значение.
Мейджъра хубаво ви го каза, че ви е обзела страшна апатия и че не искате абсолютно никакви нови неща. Щяло да се усложни играта. Това ме убива просто, сериозно.
Не е сериозно всичко това, просто не е сериозно. :uuu:

Ако това го беше написал в сезона, в който станахте шампиони некой можеше и да ти се върже, но в момента от километри си личи каква е истинската причина на неистовия рев от ботщина и правила...

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Идея за изкуствена засада (ограничаване на бот-дублиранията)   |   26.12.2015 01:44

Гонзо написа:
Тоя рев излиза от отбори които по случайност или не, са в долната половина на таблиците. Капитаните които знаят как да се справят с дублите са си на мястото което заслужават! .

Естествено,че тва е причината! На кривата ракета вечно космоса ше и бъде виновен :wave:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 163 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща