Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 12:30

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.

Отговори на тема  [ 271 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  Следваща
Отбор на кръга 
Автор Съобщение
(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на кръга   |   28.10.2014 17:34

Бате Петку написа:
Всеки трябва да прави своя класация и всичко ше е наред!

Номинирам Петку и Ивич от РОД за издънки на 5 кръг!

Ето я и моята: Само тъпак би играл към момента Херта-Хамбургер 2-ка.
Е намери се един в ПМЛ общността :rofl: :rofl:, номинирам го за сватбарски шут на полусезона . (От тия дето биеш към врата, пък излиза в тъч) и горд носител на приза "Пробитото гюле"

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на кръга   |   28.10.2014 17:47

Prototype_Iblis написа:
Бате Петку написа:
Всеки трябва да прави своя класация и всичко ше е наред!

Номинирам Петку и Ивич от РОД за издънки на 5 кръг!

Ето я и моята: Само тъпак би играл към момента Херта-Хамбургер 2-ка.
Е намери се един в ПМЛ общността :rofl: :rofl:, номинирам го за сватбарски шут на полусезона . (От тия дето биеш към врата, пък излиза в тъч) и горд носител на приза "Пробитото гюле"

Аз оценявам кое е сватбарски шут и кое не е. Това си беше тънка импровизация, при това съвсем логично обоснована (като изключим фенмагиите)!
Що се касае до "Пробитото гюле", най-логично е тази седмица да бъде връчено на нашето Дюнкеркю, което дори в един такъв постен откъм голови положения мач успя някак да я пусне под тромавия си плонж :ura:

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на кръга   |   28.10.2014 17:50

Бате Петку написа:
Глупости, Спърса, гледам е вкарал гол, а на всичкото отгоре е познал и цели два знака отделно! Изобщо не може да ми е конкуренция!

Даже не могат да го доближат . Първо да не коментираме избора му на мачове за гостите . Второ , дава последните три удара в мача на гостите и то само какви мачове : Манчо , Милан и Лион . Тук само господ го покри . Отделно , знае че най голямата му звезда е на разпивка в Германия и решава да подходи надменно , като не подсети пияниците Влади и Ради да пуснат прогнози . Квото можеше да обърка го направи :laugh:

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на кръга   |   28.10.2014 18:41

Гонзо написа:
Бате Петку написа:
Глупости, Спърса, гледам е вкарал гол, а на всичкото отгоре е познал и цели два знака отделно! Изобщо не може да ми е конкуренция!

Даже не могат да го доближат . Първо да не коментираме избора му на мачове за гостите . Второ , дава последните три удара в мача на гостите и то само какви мачове : Манчо , Милан и Лион . Тук само господ го покри . Отделно , знае че най голямата му звезда е на разпивка в Германия и решава да подходи надменно , като не подсети пияниците Влади и Ради да пуснат прогнози . Квото можеше да обърка го направи :laugh:

Според мен пък, ако трябва да гледаме обективно, спърса изцяло заслужава да е в отбора на кръга и то на три позиции: капитан, нападател и вратар. Ето защо:
- капитан - дава перфектни домакински мачове, с които отборът записва пет точни удара.
- вратар - виртуозно спасява майсторското ПСУ на Ледо, като не се подвежда по дублирането му на 4:0, а хладнокръвно избива 3:1 и 4:1. На практика след като стана 2:1 за НЕК направо нямаше нужда да се следи мачът, защото беше ясно, че ще има избивка или с други думи видяхме перфектното покриване на ъгъла.
- нападател - вкарва така важния гол, с който донася пълния обрат. Не се поколебава да дублира Юве на двойна прогноза, вместо да заложи на сигурно и да покрие с 3:0.

В заключение, единствено липсата на вратар, който без колебание избиваше поне 2 от головете на Ъндърграунд (а ако самият Спърс беше застанал на вратата избивките най-вероятно щяха да са 4), лиши Арлито от заслужена победа, а класацията на Надето от разформироване, защото щеше да ѝ се наложи да ми даде всички награди и да ме провъзгласи за пожизнен победител!

:moufan: :moufan: :moufan:

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на кръга   |   28.10.2014 18:44

spurs написа:
а класацията на Надето от разформироване, защото щеше да ѝ се наложи да ми даде всички награди и да ме провъзгласи за пожизнен победител!

Ааа, пожизнен победител е Гонзо и всички играчи на Демба - не ти ли стана ясно ? Аз затова и не виждам смисъл от класация - тя си е ясна предварително.

Последна промяна На Враца на 28.10.2014 18:44, променена общо 1 път

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на кръга   |   28.10.2014 18:46

spurs написа:
Според мен пък, ако трябва да гледаме обективно, спърса изцяло заслужава да е в отбора на кръга и то на три позиции: капитан, нападател и вратар. Ето защо:
- капитан - дава перфектни домакински мачове, с които отборът записва пет точни удара.
- вратар - виртуозно спасява майсторското ПСУ на Ледо, като не се подвежда по дублирането му на 4:0, а хладнокръвно избива 3:1 и 4:1. На практика след като стана 2:1 за НЕК направо нямаше нужда да се следи мачът, защото беше ясно, че ще има избивка или с други думи видяхме перфектното покриване на ъгъла.
- нападател - вкарва така важния гол, с който донася пълния обрат. Не се поколебава да дублира Юве на двойна прогноза, вместо да заложи на сигурно и да покрие с 3:0.

В заключение, единствено липсата на вратар, който без колебание избиваше поне 2 от головете на Ъндърграунд (а ако самият Спърс беше застанал на вратата избивките най-вероятно щяха да са 4), лиши Арлито от заслужена победа, а класацията на Надето от разформироване, защото щеше да ѝ се наложи да ми даде всички награди и да ме провъзгласи за пожизнен победител!

Хахаха , почти докара инфаркт на Гамена , който два часа типаше около лайвскора и дори отказа да пие бира .
:laugh: :laugh: :laugh:

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на кръга   |   28.10.2014 18:49

На Враца написа:
Ааа, пожизнен победител е Гонзо и всички играчи на Демба - не ти ли стана ясно ? Аз затова и не виждам смисъл от класация - тя си е ясна предварително.

Щом казваш , кой съм аз та да ти противоречя 8-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на кръга   |   28.10.2014 18:50

Гонзо написа:
Хахаха , почти докара инфаркт на Гамена , който два часа типаше около лайвскора и дори отказа да пие бира .
:laugh: :laugh: :laugh:

Ахахаха, не го знаем Гамена... :rofl: :rofl: :rofl:

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на кръга   |   02.11.2014 01:29

Ебахте мамата на хубавата инициатива тука няколко човека. Какво толкова ви пречеше, не мога да разбера.

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на кръга   |   02.11.2014 11:27

Stuart написа:
Ебахте мамата на хубавата инициатива тука няколко човека. Какво толкова ви пречеше, не мога да разбера.

И питаш? Как какво бе - БУЛГАР, БУЛГАР!!! :censored: :censored: :fatal: :fatal:

Ще ме извинявате, ама не само шопите - всичкУтУ булгар сме едни ненадминати нане-вутевци...

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на кръга   |   02.11.2014 12:16

Вие пък - не виждате ли, че коментарите са абсолютно правилни, с много културен и възпитан тон поднесени и бликат от знания за футбола. :laugh:
Просто се дразня като ме се сере в темата и то съвсем умишлено, ама има хора, които затова живеят.

Последна промяна На Враца на 02.11.2014 12:16, променена общо 1 път

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на кръга   |   02.11.2014 14:53

На Враца написа:
Просто се дразня като ме се сере в темата и то съвсем умишлено, ама има хора, които затова живеят.

Ако визираш мен , мога да ти покажа какво е да те атакувам целенасочено . Продължавам да твърдя , че от футбол не разбираш , на база класацията която направи в първите кръгове . Отделно ти куца и безпристрастността ти , пък нека другите ти говорят че не е така .

(Demba Boyz)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на кръга   |   02.11.2014 21:59

Жалко :dunno: Тамън почнах да следя Отбора на Кръга и ми беше доста интересно ....
Дано размислиш ! Има не малко хора, на които им е любопитно :-)

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на кръга   |   02.11.2014 22:10

Класацията беше хубава инициатива, може и да не е била перфектна, но поне имаше желание да се направи нещо ново. Ще е жалко да се прекрати.

Колкото до оценките дали някой разбира от футбол или не, много ми е интересно, кои са обективните критерии, по които се определя това твърдение :unsure:

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на кръга   |   02.11.2014 22:30

Forest_fan написа:
Класацията беше хубава инициатива, може и да не е била перфектна, но поне имаше желание да се направи нещо ново. Ще е жалко да се прекрати.

Колкото до оценките дали някой разбира от футбол или не, много ми е интересно, кои са обективните критерии, по които се определя това твърдение :unsure:

Е ясно е, че няма как да се изготви перфектна класация, с която всички да са съгласни. ;-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на кръга   |   02.11.2014 22:52

Forest_fan написа:

Току-що Н.В. ги даде в темата на нашия мач: http://clubs.pmleague.com/phpBB3/viewtopic.php?p=97125#p97125 :))))

(Demba Boyz)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на кръга   |   02.11.2014 23:12

искам да се извиня на Надя...продължавай с класацията, аз лично повече няма да я чета след престъплението, което направи в миналия кръг :-(
не лишавай другите хора от това, давай смело напред и не спирай инициативата заради един двама глупаци като мен :handshake:

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на кръга   |   02.11.2014 23:26

шопченко написа:
искам да се извиня на Надя...продължавай с класацията, аз лично повече няма да я чета след престъплението, което направи в миналия кръг :-(
не лишавай другите хора от това, давай смело напред и не спирай инициативата заради един двама глупаци като мен :handshake:

Не разбирам за какво престъпление говориш. Иначе приемам извиненията, не съм искала умишлено да те лишавам от място в класацията, ако така си го почувствал - не е било така, да знаеш. :-)

(Demba Boyz)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на кръга   |   02.11.2014 23:32

затова, че не ме сложи капитан при 5 отбелязани гола и една греда...но предполагам нашите мачове ги подминаваш, така че всичко е наред :cheers:

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на кръга   |   02.11.2014 23:37

шопченко написа:
затова, че не ме сложи капитан при 5 отбелязани гола и една греда...но предполагам нашите мачове ги подминаваш, така че всичко е наред :cheers:

Причината да избера Редо, беше, че те също победиха убедително - вие 5:2, а те 4:1 - това са все победи с по 3 гола разлика, беше, че той направи и избивка в мача на ПСУ. Също така те нямаха победа до момента и тяхното можеше да се приеме като по - голямата изненада, от вашата победа, тъй като вие си биете почти винаги от началото на сезона. Гредите не ги броя - казала съм и в други мнения - за мен те не са решаващи критерии. Мейджъра си ги отчита на скалата. Също така, ако не ме лъже паметта - вие имахте двоен гол, което означава познати 4 от 8 мача, колкото имаха и Орфиците, но един по - малко допуснат гол. Това съм си мислела като съм правила класацията, а не съм искала да не те поставям целенасочено. Както виждаш има и друга гледна точка, а аз съм си поставила тези критерии и си ги следвам, дори и да не са се оказали най - правилните.

Последна промяна На Враца на 02.11.2014 23:39, променена общо 1 път

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 271 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  Следваща