Правила на форума
-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция. -> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.
| Автор |
Съобщение |
|
шопченко
(Demba Boyz)
|

Re: Отбор на кръга | 02.11.2014 23:47
то освен, че е греда е и точен удар...щото вратарят им го изби, но стига съм ти се обяснявал...и 8 гола да вкараме, ясно е че няма да са на сините потоци тогава или каквито там са ти критериите 
 |
|
На Враца
(Thug Slugs)
|

Re: Отбор на кръга | 02.11.2014 23:49
Еми приемай го както искаш, това съм поставяла като оценка, що се отнася до теб специално, ако не ме лъже паметта веднъж те сложих за вратар на кръга - в 1 кръг, Гонзо също е слаган веднъж, така че не мисля, че съм ви ощетила и не ви признавам успехите. Просто са много играчи, а трябва да се изберат само 7- заслужилите обикновено са 2 пъти повече.
_________________ Fortuna favet fortibus!
|
|   |
|
 |
|
шопченко
(Demba Boyz)
|

Re: Отбор на кръга | 03.11.2014 00:01
не, тогава пак избра друг...нищо не казах, защото и другото момче беше избило 2 гола, но тази седмица се изнервих, като ти видях обясненията(6 точни удара както и да ги погледнеш са повече от 4, приемаме че единия е дубъл...пак са 5)...извиних ти се, повече няма да коментирам в тази тема, продължавай с класацията
 |
|
На Враца
(Thug Slugs)
|

Re: Отбор на кръга | 03.11.2014 00:04
Може, губят ми се нещата вече. Както и да е - съжалявам, че го приемате толкова на вътре с Гонзо, но на мен ми е все тая, кой ще сложа. Друго нещо важно е, че това не е някаква супер оторизирана класация да кажеш - всеки може да си прави своя и е направена с цел забавление.
|
|   |
|
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: Отбор на кръга | 03.11.2014 00:14
Ето го проблема Наде . Хубаво е , че след десет дни спорове си призна . Не е проблем че си сбъркала , проблема беше че не си призна грешките . Ако не се подвеждаш по коментарите , разгледаш малко мачовете и помислиш , че направиш една много добра класация . пп Няма проблем да не ме слагаш в тези класации , но опитвай да си по прецизна в избора .
 |
|
На Враца
(Thug Slugs)
|

Re: Отбор на кръга | 03.11.2014 00:15
Под "все тая" имах предвид, че не се водя от това, какво ми е отношението към даден играч, за да го поставя или съответно непоставя в класацията си - даже напротив - играчите, които са ми най - симпатични, никога не съм ги слагала.
|
|   |
|
 |
|
шопченко
(Demba Boyz)
|

Re: Отбор на кръга | 03.11.2014 00:22
да разбирам значи, че съм ти от най-симпатичните 
 |
|
На Враца
(Thug Slugs)
|

Re: Отбор на кръга | 03.11.2014 00:24
Абсолютно. 
|
|   |
|
 |
|
Medved
|

Re: Отбор на кръга | 03.11.2014 00:29
Наде, не се обяснявай, ами започвай да изготвяш отбора за кръга за изминалия кръг. Имам натрапчивото усещане, че ще стана домакински капитан на кръга, без да съм избрал и 25% от мачовете :))) Но такава е съдбата на големите - да са на правилното място, в правилния момент. Разбира се, ще благодаря на верните си фенове за подкрепата и ще посветя престижната награда на горските катерици, които останаха без жълъди заради разгневен глиган, хулиганствал в шумата в малките часове на нощта.
|
|   |
|
 |
|
На Враца
(Thug Slugs)
|

Re: Отбор на кръга | 03.11.2014 00:34
Усещането ти е напълно грешно. 
|
|   |
|
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: Отбор на кръга | 03.11.2014 00:37
Не само че е грешно , ами и в топ 3 го няма . Да не кажем че е дал и някои абсурдни мачове .
 |
|
Medved
|

Re: Отбор на кръга | 03.11.2014 00:53
E, вярно, признавам, че Гоата ме минава с фотофиниш. Все пак можеш да ме споменеш там между редовете като почетен победител 
|
|   |
|
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: Отбор на кръга | 03.11.2014 09:41
Даже комисия трябва да състави , за да е сигурна дали е той 
 |
|
На Враца
(Thug Slugs)
|

Отбор на 6 кръг | 03.11.2014 16:54
Така, замина си и 6-тия кръг в ПМЛ и драмите стават все по - големи. В А група Синята лавина завладя първото място и продължава да е без загубена точка. След грешната стъпка на Зомбитата при гостуването на Мечките, те поведоха с 4т преднина в класирането. В дъното на подреждането също е много интересно. Последни за момента са Кърсд, които отново загубиха, този път от Арлито и по този начин Арлито ги изпревари в класирането с 1т. Със същия актив от точки са и Бандата, РОД и Крива нива, които пък записаха първи успех през сезона. В Б група положението е още по - напечено. Водачите, Форс и Университатио стъпиха накриво и завършиха на равно в двубоите си, но въпреки това продължават да оглавявават класирането, а след тях е много напечено. При Форса имаше вътрешни проблеми, след като Жербер изрази недоволство и се забеляза на терена единствено със сватбарските си шутове. Ягите продължават да са твърдо последни и единствени са без спечелена точка, а след нова загуба Мускетарите са непосредствено преди тях в класирането. Обобщено, почти изцяло домакински кръг - само 3 победи за гостите - на Арлито, над много закъсалия Кърсд, на Крива нива, които най - накрая избухнаха и на Орфиците, които записват втора поредна победа след слабото начало.
Полеви играчи
Боби68(КРИВА НИВА) Нападателят на Нивата избухна този кръг и е с основна заслуга за спечелването на победата при гостуването на Валките. Той отбеляза първите две попадения за своя тим за победата с 2:4. Първото му попадение беше с удар от около 30 метра - Гранада - Реал Мадрид 0:4, а второто дойде от заводските лиги на Англия - Милтън Кийнс Донс - Суиндън 2:1. За второто попадение заслуга има и Копача, който подлъга противниковия вратар да се хвърли на неговото 1:1. Съвсем заслужено Боби беше определен и за играч на мача, а след награждаването заяви, че " такива мога да ги вкарвам всеки кръг" и че заслугата за победата е на целия тим.
Агивабул(PC MANIA) Нападателят на домакините донесе равенството на своя тим при домакинството на един от водачите в Б група - Университатио. Мачът завърши при резултат 2:2, а головете на Агивабул паднаха в края на двубоя. Първо се разписа във Франция с Бордо - Тулуза 2:1. Савиола подходи високомерно към френския мач и реши да не избива нищо, което му костваше попадение в неговата врата. Второто попадение на Агивабул дойде във Италия Б с мача Варезе - Модена 2:1. Заслуга за гола му има и Джон Купъл, чиято прогноза - 1:1 бе грешно избита от Савиола. Играчът бе определен за играч на мача и след награждаването бе запитан, как ще коментира слуховете, че неговият отбор се състои всъщност само от 1 човек, който се е клонирал още 5 пъти. Обиден, Агивабул отговори, че това са долни инсинуации и че в момента технологиите не са толкова напреднали. Може да се клонират само овце, но не и футболисти и ако можеше да се клонират футболисти, то Барса щеше да клонира Меси още 10 пъти. Федерацията, все пак, обеща разследване по случая.
Ивил МакАндрюз(THE THRACIAN ORPHICS) Втората поредна победа на Орфиците донесе и номинацията на най - стабилнопредставящия им се играч от началото на сезона. Ивил отбеляза и в миналата среща на своя тим 2 попадение, а тези, които вкара в този кръг, го поставиха в отбора на кръга. Той вкара първите две попадения за своя тим - първото в дербито на Германия Байерн Мюнхен - Борусия Дортмунд 2:1, а второто - във Франция на Лил - Сент Етиен 1:1. Това попадение бе съгласувано между него и Алекс, като двамата дублираха резултата, а Инексис съвсем се обърка и изби 0:0 на този мач. Инексис се прояви и с погрешна избивка на немското дерби, къде се хвърли на 3:0. Може да се каже, че вратарят на Валките определно носи вина за загубата на тима си. Така, след голове на Ивил, Орфиците на два пъти повеждаха в резултата, за да се поздравят с крайната победа. След края на двубоя , Ивил МакАндрюз похвали своите съотборници за отборната игра и най - вече затова, че се спрели да се напиват вечерите пред двубоите, като отдаде двете поредни победи на подобрената тимова дисциплина.
Жеката(DUNE WARRIORS) Още един играч от Б група намери място сред най - добрите 4 полеви играча на 6-тия кръг. Жеката вкара 2 гола при изразителната победа на своя тим над Грингосите с 4:0. Нападателят на домакините реализира първите две попадения в срещата като отбеляза и двата гола в Англия само в рамките на 1 мин. Първо се разписа с Челси - Куинс ПР 2:1, с техничен удар, а след това заби неспасяемо воле с Арсенал - Бърнли 3:0. Киану правилно усети, че идва опасност от Челси и предвиди победа с 1 гол разлика, но се хвърли на грешното - 1:0. Голяма похвала заслужава и Гоа-та за чудесните подавания към своите нападатели. След двубоя, Жеката изрази съжаление, че не е избран за играч на мача, но каза, че това го мотивира още повече да се раздава в двубоите и заплаши следващите съперници на Дюн.
вратар
Ланселот(СИНЯТА ЛАВИНА) Отново вратарският пост е най - труден, тъй като има много вратари, които се справиха повече от чудесно през този кръг. Наградата, все пак, отива при Ланселот за втора поредна седмица. Играчът на Лавината бе с основна заслуга за минималната победа на своя тим с 1:0 при домакинството на РОД. Той спаси и двата точни удара по посока на своята врата и така запази суха мрежа. Избивките му на Авелино - Катания 1:0 и Бордо - Тулуза 2:1 заслужават само адмирации. Неслучайно Лавината са отборът с най - малко допуснати голове от началото на сезона - едва 3. При такъв безупречен страж на вратата си , те могат спокойно да гледат към шампионската титла. Ланселот бе определен и за играч на мача. След многобройните похвали за играта си, той леко се засрами и се поизчерви. Откровението му, че не симпатизира на Левски, пък накара и червените фенове да изразят симпатиите си към него.
Капитан отбор домакин
Гоа(DUNE WARRIORS) Без всякакви условности този приз отива при Гоа. Капитанът на Дюн унищожи конкуренцията за този пост и даде безупречни мачове на своя тим. Победата над Грингосите с 4:0 е достатъчен показател за надмощието на неговия тим. Всички мачове, които си даде Гоа бяха хващаеми, като единствено изключение може да се посочи дербито в Австрия между Аустрия Виена и Щурм Грац, завършило 0:3. От друга страна мачовете на гостите също бяха добре подбрани, като на някои от тях Грингосите объркаха дори знаците, а на други - просто не се ориентираха правилно. Каквото и да си говорим, отборът на Дюн не е за подценява и всеки, който го направи, ще запише загуба.
Капитан отбор гост
Оейзис(КРИВА НИВА) Много оплюван миналия кръг, през този Оейзиса не остави съмнение за своята футболна компетентност. Явно критиките са го мотивирали да даде най - доброто от себе си и най - накрая Нивата записа победа в шампионата, която ги оттласна от дъното. Нивите спечелиха с убедителното 2:4 като гост и бяха един от малкото тимове, който успя да спечели гостуването си този кръг. Вратарят Кибик също се отличи с избивка и така затвърди превъзходството на своя тим в срещата. Самият капитан Оейзис добави гол в Турция и по този начин подпечата успеха на тима си.
Извън класацията трябва да отправя специални похвали на Резо, който също направи 2 спасявания за своя тим при бенефиса си и с тях Резачките записаха победа над Мумиите. Тонзо също заслужава похвала, неговите героични усилия и двете спасявания, които направи не бяха достатъчни, за да спасят тима му от загуба. Дюнкеркю направи много важно спасяване за Мечките, с което донесе победата на своя тим над Зомбитата, а в същия мач и Енкели блесна с далечния си шут в Германия на Борусия М'гладбах - Хофенхайм 3:1. Редсенал също донесе успеха на своя тим Арлито в дербито на дъното след като изби дубъла на екскапитана на Кърсд - Куесчъна на Ювентус. Мкк показа, че е единственият от Мускетарите, който е в час в момента с 2-те си попадения във вратата на Орфиците, а Сандро отново бе разочарован от това, че не са му били изпълнени инструкциите и отдаде на това загубата на своя тим.
|
|   |
|
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: Отбор на 6 кръг | 03.11.2014 16:56
Айде да покажа на Надето , как се прави безпристрастна класация от разбирач  . Да видим колко ни съвпадат . Отбор домакинМениджър : Гоа Нападател 1 : Жеката Нападател 2 : 3епер Нападател 3 : Енкели Нападател 4 : Агивабул Вратар : Ланселот Гоа - Гоа-та отвя конкуренцията на този пост с прецизно избраните мачове на своя отбор и нехващаеми за гостите . Да биеш зелените с 4:0 си е достойно за уважение . Отделно спасява и единствения точен удар на противника , с което тотално ги отчая . Много добре изграден тактически мач за него . Жеката - Жеката вкара два много важни гола , с които неговия отбор поведе и така почти отчая гостите . Избора ми , той да е в идеалния отбор вместо Сянки , е породен от факта , че Жеката вкара изключително важния и красив гол на Челси . Зепер - За Надето може би само головете са важни , но много по важно за мен е , как даден гол се отразява в конкретния мач . Зепера вкара единствения гол във виртуалното дерби Левски - ЦСКА и донесе поне малка радост на изстрадалите много през този сезон сини фенове . Тонзето се беше надъхал много , да продължи червения терор , но Зепер-а му показа , че не е дорасъл още за големи победи . Енкели - Човека заради когото нямаме самоубийство през уикенда и донесъл скъпоценната победа на мечетата срещу шампиона . Много красиво попадение с 3:1 на мача на малката Борусия , което заслужава да бъде аплодирано . Представяме си , какво му е било в душицата на малкото мече , когато е видял красивата тупалка , но мой източник ми каза , че е сменил поне два памперса . Агивабул - Това е играч , който Надето не би включила никога в своята класация , но точно за това тя няма как да стане Легенда в играта . Два много важни гола за него и то при резултат 0:2 , с което донася скъпоценния хикс срещу малките милионери и така изважда отбора от дупката в която изпаднаха след разгрома от Демба . Точката изключително много зарадва и преследвачите , като най доволни са големите Милионери и най вече Блуфи . Ланселот - Както споменах малко по нагоре , това се явяваше виртуалния еквивалент на най голямото дерби и победата в него беше много важна и за двата отбора . Двете спасявания в мача на Ланселот , направо отчая червените и затвори устата на Тонзо , който доста се надъхваше преди мача . От добре осведомен източник знам , че в елитно столично заведение , цяла нощ се е пеело : Бий чорбата по главата , бий бий бий . Отбор гостМениджър : Оейзис Нападател 1 : Боби68 Нападател 2 : Ивил МакАндрюз Нападател 3 : Саутуинд Нападател 4 : Оейзис Вратар : Радсенал Оейзис - Първа победа за Нивата и то срещу трикратен шампион , няма как да бъде подминато . Много добър (объркващ) избор на потоци , с който бе постигната тъй важната първа победа в борбата за оцеляване в елита . Решаващ тук според мен се оказва избора на поток Испания , който е доста рисков при положение , че има домакинства на Барса и Атлетико . Вярно че в крайна сметка станаха нехващаеми , но си е все така рисков . Боби68 - Два пъти даваше преднина в мача , което вероятно много е изнервило противника . Даде прекрасно начало на мача , като вкара много важен и красив гол с Реал , а с добре премерен боц вкара и втори гол , веднага след като домакините изравниха . Ивил МакАндрюз - Втори много силен мач на Ивил МакАндрюз , втори мач поред с два гола и с това донася втора поредна победа . Попаденията му в този мач не са от най красивите , но без съмнение са много ценни за отбора . Все пак да вкараш два гола на мачове дадени от противника , си е чисто и просто Класа . Саутуинд - Много , много важен гол на Саутуинд , с което отбора му измъква точка от водача и най добър домакин в Б група . С точката която носи , не позволи на челниците да се откъснат в така важната битка за челните места . Оейзис - Освен добрите потоци , Оейзис вкара и така важния трети гол , който сложи точка на спора и донесе първата им победа в този шампионат . Радсенал - Невероятно но факт . Пияницата от Аахен намери време да пусне избивки и не само това , но с неговата двойна избивка донесе първата победа на Арлито . Това ще успокои малко Спърса , който намери точната формула на успеха , а тя е Гамена да не е вратар . Играч на уикенда - Гоа Идеални мачове , спасяване , победа над REAL GREEN , какво повече да се иска от един играч . Гоа-та просто отвя конкуренцията тази седмица . Разочарование на уикенда - Тонзо Въпреки двете си спасявания , Тонзето беше свален на земята от сините . Голямото му надъхване и заканите срещу Сините титани , му донесоха негативи . Тонзето показа , че не е дорасъл да се мери с Легендите в играта .
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: Отбор на 6 кръг | 03.11.2014 17:00
Добре Наде , този път си се постарала да ги разгледаш малко нещата . Искам да кажа , че моята класация беше готова от сутринта и чаках само да пуснеш . Както виждам , имаме 100 % покриваемост , което показва , че през тази една седмица си си взела поуки от написаното . Няма как да не те похваля тази седмица .
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: Отбор на 6 кръг | 03.11.2014 17:02
|
|   |
|
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: Отбор на 6 кръг | 03.11.2014 17:04
Между другото Наде , може би трябва да правиш два отбора , отделно за домакин и гост . Днес като гледах видях , че все пак отборите домакини получават много по голямо предимство .
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: Отбор на 6 кръг | 03.11.2014 17:08
Тонзе , това което съм писал е на база миналата седмица . Не съм казал , че си разочарованието на сезона .
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: Отбор на 6 кръг | 03.11.2014 17:09
Тонзо загуби Гонзе от Синята Лавина с греда! Наде, чети и ти внимателно!!! Т.е. мача бе 50 на 50. 2 спасявания за двамата вратари. Ние удряме греда, те вкарват гол с греда. Еми спокойно можеше да е 0:1 за РОД  Не върви и не върви, тва е, или това е сезона на Синята Лавина!
|
|   |
|
|