Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 08:42

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.

Отговори на тема  [ 24 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Трансфери 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Трансфери   |   08.01.2013 21:10

tonzos_justice написа:
А организаторите на тази игра ми паднаха много в очите, след гаврата с кампанията за Купата на ПМЛ. Пълен ташак е жребия, програмата, елиминациите, всичко. Гледам някакъв кръг сега тече, браво и честито, а сега си вземете Компа и го изхвърлете от терасите, за да свършите нещо качествено :yes: Само защо шибаният текущ кръг не започна с австралийските мачове на 1 ЯНУАРИ!?

Батка, играеш го некъв витруален Моу, Стойчо и Йешич накуп, ревящ срещу всичко и всеки, но айде карай по-кротко с организаторите, щото достатъчно проблеми стават и в организационен план, та да се търпи постоянен хленч. При положение, че се местихме в нов форум и имаше такъв скандал като Фантомгейт нормално е да има и трудности с програмата заради по-късното започване. Ако толкоз искаш да хвърляш компове, хвърли си твоя :)

Последна промяна alessandron на 08.01.2013 21:15, променена общо 1 път

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Трансфери   |   09.01.2013 11:59

alessandron написа:
tonzos_justice написа:
А организаторите на тази игра ми паднаха много в очите, след гаврата с кампанията за Купата на ПМЛ. Пълен ташак е жребия, програмата, елиминациите, всичко. Гледам някакъв кръг сега тече, браво и честито, а сега си вземете Компа и го изхвърлете от терасите, за да свършите нещо качествено :yes: Само защо шибаният текущ кръг не започна с австралийските мачове на 1 ЯНУАРИ!?

Батка, играеш го некъв витруален Моу, Стойчо и Йешич накуп, ревящ срещу всичко и всеки, но айде карай по-кротко с организаторите, щото достатъчно проблеми стават и в организационен план, та да се търпи постоянен хленч. При положение, че се местихме в нов форум и имаше такъв скандал като Фантомгейт нормално е да има и трудности с програмата заради по-късното започване. Ако толкоз искаш да хвърляш компове, хвърли си твоя :)

Аз си гледам моят отбор, организационните проблеми глобално повлияха на представянето на РОД за купата тази година. Няма с какво да успокоиш недоволството ми, което е породено от доказани аргументи, които посочих няколко пъти. Моу ми харесва за сравненние, Йешич и Стойчо НЕ! Мерси ;-)

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Трансфери   |   09.01.2013 12:14

tonzos_justice написа:

Я пак, че нещо не можах да те разбера...
От кое точно си недоволен... И защо не се обади още в началото на сезона... Защо трябва да ви се запали чергата, за да се сетите да се обадите (риторично питам... и отговор не чакам)...

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Трансфери   |   09.01.2013 19:09

tonzos_justice написа:
[Аз си гледам моят отбор, организационните проблеми глобално повлияха на представянето на РОД за купата тази година. Няма с какво да успокоиш недоволството ми, което е породено от доказани аргументи, които посочих няколко пъти. Моу ми харесва за сравненние, Йешич и Стойчо НЕ! Мерси ;-)

Като си гледаш само твоя отбор, нема кво да пищиш за организация.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 24 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2