поради несериозното отношение на играчите ни към игровия процес отбора на PC Mania обявявва че набира играчи за предстоящия сезон молбите да бъдат публикувани тук или изпращани като лично съобщение до мен.

falkenbach
(Thug Slugs)
Re: PC Mania | 20.11.2013 13:22
john_cooper написа:
поради несериозното отношение на играчите ни към игровия процес отбора на PC Mania обявявва че набира играчи за предстоящия сезон молбите да бъдат публикувани тук или изпращани като лично съобщение до мен.
От опит ти казвам, че е най-добре не да чакаш някой да ти пише, а да видиш кои хора от форума нямат отбори и директно да им пишеш. Вероятно повечето ще ти откажат, защото не им се играе, но може и да намериш навитаци. Иначе ако е много зле положението, казвай, ако трябва някой отбор с повече играчи да ви преотстъпи.
_________________ В град като София, никой не е невинен!

Гонзо
(Demba Boyz)
Re: PC Mania | 20.11.2013 14:13
john_cooper написа:
Да уточним : Настоящия или Предстоящия ?

john_cooper
Re: PC Mania | 21.11.2013 16:56
спокойно пичове няма да се разпадаме просто искам да влея свежа кръв в отбора и търсим дългосрочни играчи който да помагат с развитието на отбора

Medved
Re: PC Mania | 21.11.2013 19:50
споко, жонка, ако юнион ивкони открие директни линии до хонконг, никой няма да забележи.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения