Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 08:41

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.

Отговори на тема  [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Промяна на точкуването в ПМЛ 
Автор Съобщение
(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Промяна на точкуването в ПМЛ   |   20.06.2015 06:16

Пичове и друг път съм твърдял, че най-добре ще е да се използват допълнителни точки при голяма победа.
Т.е. за победи с 3 или повече гола да се дават 3 точки. За загуба с 3 или повече по ваше усмотрение дали да е -1 или 0.

Схемата е желязна! Не знам колко от вас помнят сезона 2005 когато зелените летуцета (англ. lettuce) биеха с някви мижави връзливи 1-0 и аха до последно се мъчеха да ни разминат преди да ги отнесем с 5-1 :cheers: Държа да отбележа, че имахме най-силното нападение + най-добрата защита, нещо което предполагам и до днес е прецедент, но вие ще кажете по-добре.

Крос таблицата от 2005 показва 6:1 разгрома в полза на Рицарите и забележете 1:2 за Грингосите!
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=prognozifutbol&Number=1943995954&page=0&view=collapsed&sb=5

като искате атрактивна игра, това е начина! Не някакви случайни голчета да носят по цели 2 точки разлика...
:first: :first: :first:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Промяна на точкуването в ПМЛ   |   20.06.2015 19:15

msafinx написа:
Пичове и друг път съм твърдял, че най-добре ще е да се използват допълнителни точки при голяма победа.
Т.е. за победи с 3 или повече гола да се дават 3 точки. За загуба с 3 или повече по ваше усмотрение дали да е -1 или 0.

Това предложение е пълна глупост, точно затова е головата разлика, за да дава предимство на тези, които бият с повече.

(Dune Warriors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Промяна на точкуването в ПМЛ   |   23.07.2015 11:48

През изминалия сезон ние завършихме с най-много победи и само с 1 равен и ако се даваха 3 точки за победа, нищо чудно да бяхме влезли директно в А група. Т.е. нас щеше това правило да ни облагодетелства. Въпреки това обаче аз мисля, че за победа в ПМЛ трябва да продължат да се дават 2 точки. Тук тежестта на всеки гол е огромна, носи огромна доза случайност и най-вече - не зависи пряко от участниците в мача на ПМЛ, а от някакви съвсем други хора, които ритат някъде си топка.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2