Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 06:07

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.

Отговори на тема  [ 54 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Сезон 2015/2016 - обща тема за дискусии 
Автор Съобщение
(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сезон 2015/2016 - обща тема за дискусии   |   12.08.2015 16:04

tonzos_justice написа:
Бате Петку написа:
Гонзо написа:
Aбе що ни занимавате с глупости , руски селски дивизии , варяга , тояги и 'някви" измислени моми . Толкова ли няма "някви" важни теми за коментиране .

Винаги има опция да коментираме нулевите успехи на Гонзо и фантомския му отбор! :rofl:

Сега СЕПАРАТИСТ ли ще спират Гонзо за промоция? Ето, важна тема за коментиране ;-)

Нема да се наложи, той ше си се спре сам :rofl: :rofl: :rofl:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сезон 2015/2016 - обща тема за дискусии   |   13.08.2015 08:46

Гонзо написа:
Aбе що ни занимавате с глупости , руски селски дивизии , варяга , тояги и 'някви" измислени моми . Толкова ли няма "някви" важни теми за коментиране .

Може да споделиш ти от какво село идваш. После заповядай да разгледаш наше.
Това нали игра? Защо има такава агресия тук?

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сезон 2015/2016 - обща тема за дискусии   |   13.08.2015 13:33

marina написа:
Гонзо написа:

Маринка, спокойно няма агресия и злоба. Само вътрешнозаводски хумор.

п.с. Мейджъре видя ли бе като говорим за розови гейове и варяги и как се шашка външните хора!

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сезон 2015/2016 - обща тема за дискусии   |   13.08.2015 14:14

Бате Петку написа:
Гонзо написа:

Винаги има опция да коментираме нулевите успехи на Гонзо и фантомския му отбор! :rofl:

Историята ни показва , че фантомите стават шампиони (Мейджа , Дявола , Зепера) , но аз не съм ставал , направи си сам извод .

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сезон 2015/2016 - обща тема за дискусии   |   13.08.2015 14:17

marina написа:

Аз не идвам никъде . Харесва си ми У НАС и нямам намерение да идвам У ВАС .

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сезон 2015/2016 - обща тема за дискусии   |   13.08.2015 14:22

Тук в тоя ред на безсмислици , ще направя нещо смислено , тоест предложение . Мейдж , нека от сега да има изпитателен срок за новите отбори . Тоест , всеки нов отбор да има право да участва в Б група , но да няма право да получава промоция (през първия си сезон) . Отделно , ако в два мача не се събере в пълен състав , да се анулират резултатите му в края , а ако не го направят в 3 да им се отнеме правото да участват през следващия сезон .
Идеята е , първо да ни докажат че са сериозни и второ да имаме време да ги опознаем дали са фантоми (като Демба) .

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сезон 2015/2016 - обща тема за дискусии   |   13.08.2015 14:33

bai Momchil написа:
marina написа:
Гонзо написа:

Маринка, спокойно няма агресия и злоба. Само вътрешнозаводски хумор.

п.с. Мейджъре видя ли бе като говорим за розови гейове и варяги и как се шашка външните хора!

Така си е. Обмислям изготвянето на наръчник за новаци, в който да залегнат съвети как да се разпознава вътрешнозаводския хумор и как да се игнорират флудърските подмятания на обичайните празнодумци, плямпалници и простаци!!!

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сезон 2015/2016 - обща тема за дискусии   |   13.08.2015 14:47

Гонзо написа:
Мейдж , нека от сега да има изпитателен срок за новите отбори . Тоест , всеки нов отбор да има право да участва в Б група , но да няма право да получава промоция (през първия си сезон)

Зависи колко нови са отборите. Щото ако е нов от типа на PC MANIA подкрепям предложението ама тука имаш 2ма редовни и опитни участника в ПМЛ като Петку и Дюнкеркюто и до колкото разбрах чорбето Дъ Шейд, който също е участвал в ПМЛ още в клубовете на дир-а. И при тва положение излиза,че новия отбор има реално 1-2ма новака така,че подобен изпитателен срок за тях ми се струва нелогичен, а и донякъде демотивиращ за самите новаци.

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Последна промяна Крал Блуфен на 13.08.2015 14:48, променена общо 1 път

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сезон 2015/2016 - обща тема за дискусии   |   13.08.2015 15:11

Крал Блуфен написа:
Гонзо написа:
Мейдж , нека от сега да има изпитателен срок за новите отбори . Тоест , всеки нов отбор да има право да участва в Б група , но да няма право да получава промоция (през първия си сезон)

Зависи колко нови са отборите. Щото ако е нов от типа на PC MANIA подкрепям предложението ама тука имаш 2ма редовни и опитни участника в ПМЛ като Петку и Дюнкеркюто и до колкото разбрах чорбето Дъ Шейд, който също е участвал в ПМЛ още в клубовете на дир-а. И при тва положение излиза,че новия отбор има реално 1-2ма новака така,че подобен изпитателен срок за тях ми се струва нелогичен, а и донякъде демотивиращ за самите новаци.

Ами Блуфка , то 2-ма са си 50 % от един отбор (почти) . А и няма как да се допусне отбор от само 5 човека (не е сериозно) и то нов , което означава че ще се търсят още новаци .

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сезон 2015/2016 - обща тема за дискусии   |   13.08.2015 15:27

Гонзо написа:

Ами Блуфка , то 2-ма са си 50 % от един отбор (почти) . А и няма как да се допусне отбор от само 5 човека (не е сериозно) и то нов , което означава че ще се търсят още новаци .

Така е, но все пак не са класическия непознат отбор, който се явява с 5-6-7 играчи от типа на джон купър и браян адамс. Петку е достатъчно познато лице в тия форуми и аз лично му имам 100% вяра,че се е хванал сериозно с проекта.
Ако отбора беше съставен изцяло от новаци и аз щях да съм леко скептичен както бях, когато обсъждахме допускането на ПС Мания, но мисля,че тук всичко ше бъде нормално. Щото аз не виждам логика в тва да се допуска изпражнението на Гоата до участие в ПМЛ дето не е ясно ше съберат ли хора или не (добре,че Ягите се разпаднаха та да вземат Венабили), а да се налагат ограничения за нови ентусиасти. Кел файда,че Дюн са познат отбор като не е ясно ше се сетят ли,че имат мач първия кръг или не :tomate:

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сезон 2015/2016 - обща тема за дискусии   |   13.08.2015 15:34

Крал Блуфен написа:
Така е, но все пак не са класическия непознат отбор, който се явява с 5-6-7 играчи от типа на джон купър и браян адамс. Петку е достатъчно познато лице в тия форуми и аз лично му имам 100% вяра,че се е хванал сериозно с проекта.
Ако отбора беше съставен изцяло от новаци и аз щях да съм леко скептичен както бях, когато обсъждахме допускането на ПС Мания, но мисля,че тук всичко ше бъде нормално. Щото аз не виждам логика в тва да се допуска изпражнението на Гоата до участие в ПМЛ дето не е ясно ше съберат ли хора или не (добре,че Ягите се разпаднаха та да вземат Венабили), а да се налагат ограничения за нови ентусиасти. Кел файда,че Дюн са познат отбор като не е ясно ше се сетят ли,че имат мач първия кръг или не :tomate:

Ок , но каква е гаранцията , че на момата няма да и дойде цикъла в най важния момент и Бате Петко да и спре достъпа до "Бойлера" ? Рисково отвсякъде е да се разчита на отбор съставен от 5-ма , като двама са пълни аматьори . Не е ясно още в първата криза дали няма да се отдадат на тъмната страна . Примери много .

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сезон 2015/2016 - обща тема за дискусии   |   13.08.2015 15:38

Гонзо написа:
Крал Блуфен написа:

Ок , но каква е гаранцията , че на момата няма да и дойде цикъла в най важния момент и Бате Петко да и спре достъпа до "Бойлера" ? Рисково отвсякъде е да се разчита на отбор съставен от 5-ма , като двама са пълни аматьори . Не е ясно още в първата криза дали няма да се отдадат на тъмната страна . Примери много .

Принципно отбор от петима си е рисков, но не е забранено. Тва си е за сметка на самия отбор, който си позволява тоя излишен лукс. Ако не гониш промоции и класиране на всяка цена защо не? Имам спомен,че Бандата съвсем наскоро играха с 5ма цял сезон и не е имало проблеми, но всичко е въпрос на шанс.

Последна промяна Крал Блуфен на 13.08.2015 15:39, променена общо 1 път

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сезон 2015/2016 - обща тема за дискусии   |   13.08.2015 15:41

Крал Блуфен написа:
Принципно отбор от петима си е рисков, но не е забранено. Тва си е за сметка на самия отбор, който си позволява тоя излишен лукс. Ако не гониш промоции и класиране на всяка цена защо не? Имам спомен,че Бандата съвсем наскоро играха с 5ма цял сезон и не е имало проблеми, но всичко е въпрос на шанс.

То не е само до техните амбиции , но и до тези на другите отбори .Сега 5 кръга ще се учат как да пускат , кога са точки , кога тирета и тн .
Бандата са стар отбор , там и 5-ма са достатъчни .

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сезон 2015/2016 - обща тема за дискусии   |   13.08.2015 15:48

Гонзо написа:

То не е само до техните амбиции , но и до тези на другите отбори .Сега 5 кръга ще се учат как да пускат , кога са точки , кога тирета и тн .
Бандата са стар отбор , там и 5-ма са достатъчни .

Жребия за Б групата трябва да е под строг мониторинг!!! Който е първи кръг със Сепаратист ше черпи!

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сезон 2015/2016 - обща тема за дискусии   |   13.08.2015 17:03

Аз едно не мога верно да разбера....От години слушам как трябвало да има нови хора в играта, да се обогатява, да се развива и прочие...Кво става на практика - били сме 5 човека, не знам си какво. Аз съм последния човек, който иска да сме само пет души и искрено се надявам на поне още едно попълнение. Рискът не е само някой да се разсее, а също така да получи червен картон и така нататък - ясно е на всички.
Вчера проведохме делова среща с Дюнкеркю, където той пое капитанската лента и ще бъде капитан на Сепаратист през този сезон - очевидно ще имаме известни трудности като нов отбор, но ще се справим. Не ни мислете, а си гледайте собствените отбори.

Цитат:
То не е само до техните амбиции , но и до тези на другите отбори .Сега 5 кръга ще се учат как да пускат , кога са точки , кога тирета и тн
- Това ли е проблема? Че ще се учим? Ами останете си 2 души, които сте "научени" да си се въртите всяка година вкръг и няма да се налага да търпите досадни нищо не знаещи новобранци...Даже като гледам как Марина си е пуснала прогнозата след половин часови инструкции по телефона, предлагам изобщо да не ни дават лиценз, за да не пречим на играта. Може да ни отделите отбора в паралелна лига където да тренираме на сухо 5 - 6 години и ако покажем характер и останем, да се обмисли дали евентуално да не ни включите във специална " В група", където да играем с още един подобен отбор...

:tomate: :tomate: :tomate: :tomate: :tomate: :tomate: :tomate: :tomate: :tomate: :tomate:

(Dune Warriors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сезон 2015/2016 - обща тема за дискусии   |   13.08.2015 18:58

Подкрепям Бате Петку и отбора му и приветствам ентусиазма им да се пробват като нов отбор :). Ще има трудности, но предизвикателството си струва :). Ние практически също играхме с отбор от 5 човека миналия сезон, но взехме промоция въпреки че в много мачове бяхме в намален състав. Чудя се ако тая година вземем че станем шампиони, какъв ли вой ще настане :laugh: .

Така че предложените "мерки" спрямо новите отбори според мен са абсолютно излишни и нещо повече - враждебни спрямо участниците в ПМЛ! Крайно време е да се започне процес на намаляване на враждебните действия спрямо играчите на тая виртуална игра, за да не умре съвсем накрая :). Успех!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сезон 2015/2016 - обща тема за дискусии   |   13.08.2015 19:57

Аз пък предлагам индивиди, уличени два и повече пъти във фантомски врътки, да бъдат официално освидетелствани като завършени виртуални шизофреници и да им се лепва осмиващ аватар и сигнатура за публично назидание и всеобща подигравка!

Иначе евалата на Бате Петку за новия проект. Нищо не обещавам, но скоро мога да им предложа едно много тематично попълнение. Ако не сега, на полусезона :petku:

Последна промяна Medved на 13.08.2015 19:58, променена общо 1 път

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сезон 2015/2016 - обща тема за дискусии   |   14.08.2015 09:51

Medved написа:
Аз пък предлагам индивиди, уличени два и повече пъти във фантомски врътки, да бъдат официално освидетелствани като завършени виртуални шизофреници и да им се лепва осмиващ аватар и сигнатура за публично назидание и всеобща подигравка!

Ако не се лъжа , ти си единствения освидетелстван тук , че не си добре с главата . Това че някой в този отбор ти е приятел , не значи че е честен . Историята ни е показала , че фантомите които са хванати , до един са ти приятели (в това число слагам и Спорта) .

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сезон 2015/2016 - обща тема за дискусии   |   14.08.2015 09:56

Гоа написа:
Подкрепям Бате Петку и отбора му и приветствам ентусиазма им да се пробват като нов отбор :). Ще има трудности, но предизвикателството си струва :). Ние практически също играхме с отбор от 5 човека миналия сезон, но взехме промоция въпреки че в много мачове бяхме в намален състав. Чудя се ако тая година вземем че станем шампиони, какъв ли вой ще настане :laugh: .

Така че предложените "мерки" спрямо новите отбори според мен са абсолютно излишни и нещо повече - враждебни спрямо участниците в ПМЛ! Крайно време е да се започне процес на намаляване на враждебните действия спрямо играчите на тая виртуална игра, за да не умре съвсем накрая :). Успех!

Гоа , това че бях един от малкото които те подкрепиха миналия сезон , че означава че харесвам това което се случи . Хич не ми е кеф да има срещи в които отборите не се събират , играят по 3-ма или не довършват сезона . Колко нови отбори се задържаха (говоря за отбори с наистина преобладаващи новаци) ?
Сега Бате ти Петко бил ентусиазиран , но това не зависи само от него , там са още 4-ма . Отбори които зависят само от един човек , не свършват добре .

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Сезон 2015/2016 - обща тема за дискусии   |   14.08.2015 20:00

Успех на Бате Петку и се надявам да СЕПАРАТИСТ да се утвърди в ПМЛ.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 54 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща