Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 08:33

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.

Отговори на тема  [ 42 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Проект "ПМЛ Шампионска лига 2015" 
Автор Съобщение
(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Проект "ПМЛ Шампионска лига 2015"   |   03.09.2015 11:56

alexbg написа:
Ами играй само с 4 бе - за последните 2 години отборите, ако пък някой се повтаря: замести го с шампиона от предходната година...

Ако нямаме външни отбори се губи смисъла на шампионска лига. Може да бъде суперлига или нещо подобно. За мене важното е да участват най-силно представилите се отбори от предходния сезон. Една оптимална схема ми изглежда: първиите 3 във А, първите 2 в Б и носителя на купата ако случайно той е различен отбор.

Имаш 3 отбора от А група спечелили медали, имаш 2 отбора класирали се директно и имаш 1 отбор с Купа. Тва е - няма финалисти и прочее. Имаш призьори. Щото за мене тва да си първи или втори във Б група е едно и също след като КРАЙНИЯ резултат е директна промоция без бараж. В тоя ред на мисли ако Б група даваше 3 квоти за директна промоция щях да искам да са 3 отборите от Б. а не го пиша както Фалка наивно си мисли,че съм драпал за квота. Най-малкото аз предлагам условията за участие да се заявят ПРЕДВАРИТЕЛНО па тогава да играеме!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Проект "ПМЛ Шампионска лига 2015"   |   03.09.2015 11:57

Гонзо написа:
Крал Блуфен написа:
Тва е.

Абе Блуфка , какво искаш от човек който не се е събличал в час по физическо и единствения му шанс да спечели нещо е като се прави на клавиатурен герой . Лика прилика са с мишока Мейдж . Дали да не се оженят , но ще се карат кой да е жената .

Цялата работа е,че дори не е прочел каква е идеята, а се е хванал по най-елементарния начин за квотата като защитна реакция,че некой искал да измести Слъгс за сметка на своя отбор. Няма разлика дали си 1 или 2ри в Б група след като се класираш директно така,че не може единия отбор да участва, а другия не. Тва е истината.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Проект "ПМЛ Шампионска лига 2015"   |   03.09.2015 13:27

Крал Блуфен написа:
1. Шампионска Лига предполага участие на отбори и в други форуми. При липса на такъв името моментално требва да се смени, което ше направи турнира на същото ниво като всеки приятелски предсезонен от рода на Тото Купа, Тенекиени купи и т.н.

Това е абсолютен факт.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Проект "ПМЛ Шампионска лига 2015"   |   03.09.2015 14:38

Каква ще е тази шампионска лига без външни отбори?

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Проект "ПМЛ Шампионска лига 2015"   |   04.09.2015 15:20

Пак осрахте всичко
Човек да не лансира нещо ново
Мейджъра е казал какво го вижда, кой иска да участва ще участва, който не няма и толкоз.

Въпросът е да се кефим и да има тръпка. Това няма да е някакъв значим официален турнир без отбори от чуждестранни форуми.

:dunno:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Проект "ПМЛ Шампионска лига 2015"   |   04.09.2015 15:41

Diavolo написа:
Пак осрахте всичко
Мейджъра е казал какво го вижда, кой иска да участва ще участва, който не няма и толкоз.

Въпросът е да се кефим и да има тръпка. Това няма да е някакъв значим официален турнир без отбори от чуждестранни форуми.

Дяволе, какви турнири, като ПМЛ е опорочен, и то от админа си!

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Проект "ПМЛ Шампионска лига 2015"   |   04.09.2015 19:10

Diavolo написа:
Пак осрахте всичко

Aaaа и ти като Фалка викаш щом Мейджъра е казал значи няма нужда от дискусия нали Зомбитата са вътре :rofl:

- ФЕДЕРАЦИЯ -
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Проект "ПМЛ Шампионска лига 2015"   |   04.10.2015 02:50

Замразяваме проекта за догодина. Евентуално може да направим минитурнир и/или приятелски мачове през седмици 4-5-6 от груповата фаза на ШЛ/ЛЕ.

За догодина се планира по-мащабен турнир с международно участие, като от страна на ПМЛ е предвидено да се включат 4 отбора. Интересува ме какво ви е мнението за разпределението на квотите? Мисля, че шампионът и носителят на Купата са ясни. Вицешампионът е почти ясен. Общо взето, спорният момент е за кого да иде четвъртата квота.

Варианти:

1. Шампионът на "Б" лига;
2. Третият в "А" лига;
3. Бараж между шампиона на "Б" лига и третия в "А" лига (примерно в две срещи по време на датите за баражите);
4. Друго?

Последна промяна PMLeague на 04.10.2015 03:01, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Проект "ПМЛ Шампионска лига 2015"   |   04.10.2015 08:47

PMLeague написа:
Замразяваме проекта за догодина. Евентуално може да направим минитурнир и/или приятелски мачове през седмици 4-5-6 от груповата фаза на ШЛ/ЛЕ.

За догодина се планира по-мащабен турнир с международно участие, като от страна на ПМЛ е предвидено да се включат 4 отбора. Интересува ме какво ви е мнението за разпределението на квотите? Мисля, че шампионът и носителят на Купата са ясни. Вицешампионът е почти ясен. Общо взето, спорният момент е за кого да иде четвъртата квота.

Варианти:

2. Третият в "А" лига;
3. Бараж между шампиона на "Б" лига и третия в "А" лига (примерно в две срещи по време на датите за баражите);
4. Друго?

Ако ще правиш турнир с квота от четири отбора, по-логично е да е вторият в "А" група все пак. Иначе за какво има "А" и "Б"?

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Проект "ПМЛ Шампионска лига 2015"   |   04.10.2015 09:38

Санде, вторият в А група (вицешампионът) взима третата квота, въпросът е за кого да е четвъртата. Според мен най-добре би било да е за шампиона на Б група.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Проект "ПМЛ Шампионска лига 2015"   |   04.10.2015 12:01

Shifter написа:
Санде, вторият в А група (вицешампионът) взима третата квота, въпросът е за кого да е четвъртата. Според мен най-добре би било да е за шампиона на Б група.

Оф, вярно. Еми може би да, шампионът на Б тогава.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Проект "ПМЛ Шампионска лига 2015"   |   05.10.2015 02:00

Уфф, аз искам да играя на всяка цена. :-)
За този турнир и този формат се боря от както се помня и ми е голяма мечта. И ПМЛ ЕКТ съм организирал и пр.
Ако не може със зомбитата ще играя в друг отбор или да направим два сборни отбора.
Догодина. Ние сме готови още уъре да играем. Ама на никой не му се занимава. Догодина, след 5 г.
пффф :-|

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Проект "ПМЛ Шампионска лига 2015"   |   05.10.2015 10:15

Diavolo написа:
Уфф, аз искам да играя на всяка цена. :-)
За този турнир и този формат се боря от както се помня и ми е голяма мечта. И ПМЛ ЕКТ съм организирал и пр.
Ако не може със зомбитата ще играя в друг отбор или да направим два сборни отбора.
Догодина. Ние сме готови още уъре да играем. Ама на никой не му се занимава. Догодина, след 5 г.
пффф :-|

Само не стана ясно срещу кой ше ги играеме тия ЕКТ...

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Проект "ПМЛ Шампионска лига 2015"   |   05.10.2015 16:41

PMLeague написа:

Варианти:

2. Третият в "А" лига;
4. Друго?

Шампионът на "Б" лига? Това е най-абсурдното нещо, което съм чувал, на практика предлагаш 13-тия в класирането да играе в ШЛ, за сметка на десетте отбора пред него. Знам за аргумента, че тук групите нямали тежест и нямало разлика между "А" и "Б" група, защото всички било късмет и отборите били равностойни. Може и така да е, не знам, но е факт, че отборите в "Б" група се борят да влязат в "А", а отборите в "А" се борят за титла или поне да не изпаднат в "Б". Щом нещата са поставени така, няма как първия в "Б" да е с предимство пред десетте отбора, които са пред него. Ако толкова няма разлика между "А" и "Б" група, го направете по американски модел с "източна и западна конференция", които са равнопоставени, няма изпадане и т.н., и тогава може шампионите на двете "конференции" да играят в шампионски и каквито искате други лиги. На този етап е абсурд според мен.

- ФЕДЕРАЦИЯ -
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Проект "ПМЛ Шампионска лига 2015"   |   05.10.2015 17:14

Презумцията е, че шампионът на "Б" печели турнир с 10-12 участника и 18-22 изиграни мача, с което напълно си заслужава отваряне на вратата към ЕКТ. Аз лично не споделям мнението, че "А" и "Б" са равностойни, но пък твърдо съм зад мнението, че шампион на "Б" е постижение, изискващо много повече спортно-технически качества и умения, от носител на Купата, която в общия случай се печели с 4-5 мача и има по-скоро престижно-сантиментална стойност. Купата си има гарантирана квота, която не подлежи на съмнение. Защо "Б" лигата да няма поне потенциална квота?!?

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Проект "ПМЛ Шампионска лига 2015"   |   05.10.2015 17:34

Ами защото всеки отбор в играта има възможност да спечели Купата. За сметка на това 12 отбора няма как да станат шампиони на "Б" лига, по причина че са се доказали като по-добри/успешни и заради това са в по-горната група. Т.е. примерно Дюн може да са супер добри, да са три класи над всички отбори в "Б" група и да ги бият където ги хванат, обаче в "А" група остават трети защото няма как да се преборят с извънземните Арлито и произволен друг отбор - и ти им казваш вие нямате аргументи да играете в ШЛ, но за сметка на това ония отборчета дето ги газите за норматив се боричкат помежду си, и победителят от тях е по-достоен от вас. Поне на мен не ми звучи никак логично.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Проект "ПМЛ Шампионска лига 2015"   |   05.10.2015 18:52

spurs написа:
Ами защото всеки отбор в играта има възможност да спечели Купата. За сметка на това 12 отбора няма как да станат шампиони на "Б" лига, по причина че са се доказали като по-добри/успешни и заради това са в по-горната група. Т.е. примерно Дюн може да са супер добри, да са три класи над всички отбори в "Б" група и да ги бият където ги хванат, обаче в "А" група остават трети защото няма как да се преборят с извънземните Арлито и произволен друг отбор - и ти им казваш вие нямате аргументи да играете в ШЛ, но за сметка на това ония отборчета дето ги газите за норматив се боричкат помежду си, и победителят от тях е по-достоен от вас. Поне на мен не ми звучи никак логично.

Говориш напълно хипотетично... Реално като погледнем Купата - единственият състезателен турнир, където мерят сили отбори от двете групи - тя е печелена 7 пъти от А и 6 пъти от Б група (имам предвид отбори, които в годината на спечелване на купата са били в съответната група; ако не броим 1я сезон, когато е имало само една група, са 6:6), тоест нещата са поизравнени и отборите от А определено не бият тези от Б "където ги хванат". А група е естествено да получи повече квоти от Б, но просто Б не е толкова по-слаба, че въобще да не получава квота.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Проект "ПМЛ Шампионска лига 2015"   |   05.10.2015 19:32

Говоря хипотетично за разликата в класите. Не говоря хипотетично обаче за това, че в йерархията на играта има 12 отбора, които са пред шампиона на Б. И класите нямат никакво значение в случая - смисълът на А и Б група е едната да е над другата. Затова и има изпадане и промоция.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Проект "ПМЛ Шампионска лига 2015"   |   05.10.2015 19:33

Ми като е така да направим както Спърса казва - две конференции и да няма А и Б група. Пълен абсурд е и подкрепям Спърс. Това никъде го няма по света. И също така съм против тоя турнир да се казва Шампионска Лига - по би му подхождало турнир за суперкупата.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Проект "ПМЛ Шампионска лига 2015"   |   05.10.2015 19:36

Шампион на Б група звучи като световен шампион на Лига Европа.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 42 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща