Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 07:25

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.

Отговори на тема  [ 34 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Избор на мачове 
Автор Съобщение
(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Избор на мачове   |   16.11.2012 17:59

Гонзо написа:

Добре де , има толкова желаещи да помагат , защо трябва да се мъчи един човек . Автоматизацията е хубаво нещо , но не и когато е за сметка на хората които влагат малко мисъл в играта .

Ама чакай са, ти ем казваш,че не гледаш какви са мачовете като даваш потоци ем казваш,че влагаш мисъл. Тука малко ми се губи логиката ти иначе искам само да кажа,че прочетох някакви глупости,че Декември нямало потоци и трябвало да се дава ЮАР и Ямайка. Алоооооо има достатъчно потоци в Латинска Америка,че да прибягваме до подобни селски мачлета.

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Избор на мачове   |   16.11.2012 21:21

Stuart написа:
Този въпрос аз лично го повдигнах доста отдавна. Сегашната схема е ташак и това за мен е пределно ясно. Също обаче е пределно ясно, че няма да се промени, защото (вмъкни рандом федерален "аргумент").

Ами аз също съм повдигал въпроса , поне 2 пъти през миналия сезон . А познай , дали си направи труда някой , да ми отговори :stop:

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Избор на мачове   |   16.11.2012 21:24

Крал Блуфен написа:
Ама чакай са, ти ем казваш,че не гледаш какви са мачовете като даваш потоци ем казваш,че влагаш мисъл. Тука малко ми се губи логиката ти иначе искам само да кажа,че прочетох някакви глупости,че Декември нямало потоци и трябвало да се дава ЮАР и Ямайка. Алоооооо има достатъчно потоци в Латинска Америка,че да прибягваме до подобни селски мачлета.

Влагам мисъл , когато давам мачове и в отборната ни тактика . . За потоците : Давам едни и същи през целия сезон (когато това е възможно) . Няма за какво да гледам мачовете , тъй като не знам , какво си мисли човека отсреща .

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Избор на мачове   |   17.11.2012 01:02

Mandor написа:
Но както казах вече всичко е възможно, при условие че се предложи разумна алтернатива, която взима всички проблеми в предвид и дава решение. Така с пикаене срещу вятъра тип "Т'ва не ме кефи пич" няма да стане :cheers:

Тука няколко дена ме няма и са се насъбрали верно доста глупости. Какво пикаене срещу вятъра, какви пет лева? Все едно за пръв път чувате, че новата ви система е тъпа.

(The Mummies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Избор на мачове   |   17.11.2012 12:22

Аз не споря, че системата е тъпа, но няма предложена реална алтернатива.

Мейджа, като човек губещ си цялата понеделник сутрин да се рови в класирания итн си е намерил начин да съкрати това време и никой не може да го обвинява за това.

След като искате промяна, давате нова система, която да е също толкова лесна за обработка и да гарантира мачове за дузпи и за ПСУ в произволна седмица от сезона. Иначе пак само си разтягаме локуми и нищо не се променя.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Избор на мачове   |   17.11.2012 12:28

Mandor написа:

Мейджа, като човек губещ си цялата понеделник сутрин да се рови в класирания итн си е намерил начин да съкрати това време и никой не може да го обвинява за това.

След като искате промяна, давате нова система, която да е също толкова лесна за обработка и да гарантира мачове за дузпи и за ПСУ в произволна седмица от сезона. Иначе пак само си разтягаме локуми и нищо не се променя.

Ама чакай де , в момета и ти пишеш без да мислиш . Що му е на Мейджа , да се вкарва в приключение , за да маха мачове ? Това не го разбирам :-? А и много нелогично звучи това , че капитаните искали по малко мачове , за да им е по лесен избора :-o Е нали от повече , има по голям избор :-o

(The Mummies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Избор на мачове   |   17.11.2012 12:46

Винаги са се махали мачове, за да не се играят мачове между "слабаци" в отделните първенства. По новата система обаче тези слабаци може и да са били в челото на класирането миналата година, тоест няма пречка да има скапани мачове от дъното на класирането.

В последствие бяха въведени дузпи и ПСУ, което вече прави почти невъзможно пускането на пълни програми за първенствата. Слагам го това "почти" защото не съм гледал с подробности, но някой може и да измисли приложима система.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Избор на мачове   |   17.11.2012 12:57

Mandor написа:
Винаги са се махали мачове, за да не се играят мачове между "слабаци" в отделните първенства. По новата система обаче тези слабаци може и да са били в челото на класирането миналата година, тоест няма пречка да има скапани мачове от дъното на класирането.

В последствие бяха въведени дузпи и ПСУ, което вече прави почти невъзможно пускането на пълни програми за първенствата. Слагам го това "почти" защото не съм гледал с подробности, но някой може и да измисли приложима система.

Да де ама , Дузпите и ПСУ-тата сериозно ощетяват домакина . Давайте да измислим няква алтернатива .
Много кофти се получи тази седмица , защото първите ми два избора в Англия Ш и Англия 2 ги няма в потоците . Това не е за пръв път и мисля , че заради евентуално някоя дузпа , не си заслужава .
Преди година предложих , дузпите и Псу-тата да са свободно избираеми . Тоест да е всеки един мач , без той да е в избора на двата отбора . Естествено , ПСУ-то да е съобразено с това , да е в неделя .

(The Mummies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Избор на мачове   |   17.11.2012 14:48

Да, това е вариант - пълна програма и Дузпи и ПСУ в поределени часови интервали като единствено ограничение. Хубаво би било повече хора да си кажат мнението по въпроса.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Избор на мачове   |   17.11.2012 14:55

Еми аз нямам против предложението на Гонзо принципно, само едно такооова си мисля - къде ще го сложим това правило НА ВИДНО МЯСТО, щото сега хората дори правилника не могат да намерят, отделно той самият не е довършен. Щото все ще има неразбрали кое е за дузпи, кое е за ПСУ - освен това само съботни мачове ли ще са за дузпи, само неделни ли за ПСУ или ще има и съботни, и неделни за дузпи? Ако има и съботни, и неделни за дупзи, кои неделни ще са за дузпи, кои за ПСУ - пак ли който си избере пръв? И накрая лек хаос ...

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Избор на мачове   |   17.11.2012 14:59

alessandron написа:
Еми аз нямам против предложението на Гонзо принципно, само едно такооова си мисля - къде ще го сложим това правило НА ВИДНО МЯСТО, щото сега хората дори правилника не могат да намерят, отделно той самият не е довършен. Щото все ще има неразбрали кое е за дузпи, кое е за ПСУ - освен това само съботни мачове ли ще са за дузпи, само неделни ли за ПСУ или ще има и съботни, и неделни за дузпи? Ако има и съботни, и неделни за дупзи, кои неделни ще са за дузпи, кои за ПСУ - пак ли който си избере пръв? И накрая лек хаос ...

Ами Санде , ще е на принципа проба - грешка . Само така ще се научат . Сега половината ги мързи и чакат на готово . Аз рядко съм виждал два отбора да бият едновременно дузпи . Това е бял кахър . Слагаме срок и готово . Псу-то неделен мач , не по ранен от 12.00 и не по късен от 23.55 .
Желание да има , ще се измисли , а и ще има повече импровизация .

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Избор на мачове   |   17.11.2012 18:46

Mandor написа:

Реална алтернатива имаше предложена и тя е точно тази, за която е писал Гонзо - в Дузпи и ПСУ да попадат всички мачове. Спомням си, че с Мейджа (а може и в УС да е било) я обсъждахме, но не се сещам до какви изводи стигнахме. Очевидно трябва да се обмисли отново.

А и в крайна сметка недостатъците на настоящата система бяха посочени още при нейното въвеждане. Лично от мен, ако не помниш. От тогава насам има поне още двама капитани, които открито негодуват или най-малкото задават въпроси, на които не може да се даде смислен отговор. Сигурен съм, че са и повече от двама, понеже съдя по себе си - още в първата седмица, в която трябваше да избирам мачове, се сблъсках с тази пародия, но просто не сметнах за необходимо да се повтарям.

Съжалявам, но има случаи, в които "лесна организация" не може да се ползва като аргумент от най-висша инстанция. Защото има и още по-лесна организация - копи/пейст на всички мачове от потока, но нещо не виждам да се прилага, пак заради някакъв още по-тежък аргумент.

(Синята Лавина)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Избор на мачове   |   18.11.2012 02:27

всеки път се убеждавам, че колкото по-малко знам правилата на играта, толкова ми е по-забавна :) хич, ама хич не ми дреме как се определят номинациите, даже не знаех че има някаква формула .... аре живи и здрави

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Избор на мачове   |   20.11.2012 17:54

?

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 34 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2