Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 06:12

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.

Отговори на тема  [ 47 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ! 
Автор Съобщение
(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ!   |   17.12.2012 00:34

Гонзо написа:
ReZo написа:
Аз мисля,че след очакваната победа на Милионариос над Индепендиенте Меделин с 2:0 след около 3-4 часа, ще преосмислиш това прибързано и емоционално решение.
Но наистина имаш право да си разочарован ..не е логично през кръг да привличате по 2-3 вратарски избивки или 2-3 греди
и въпреки всичко, да сте в челото, което е достойно за адмирации ...
Обяснението е само едно !
Ти се бъзикаш по темата, но според мен наистина над вас тегне МАГИЯ !
А Мария Асенова очевидно е менте...
Преразгледай договорните си отношения с нея и си намери истински експерт по изчистване на външни влияния, а също така и наеми качествено детективско бюро, за да разбереш откъде идва магията.
Помисли добре дали се сещаш за отбор, съставен предимно от слаботелесни покемони, който ви е хвърлил в тая бездна.
Мисли нелогично и извън рамката, огледай се и около себе си, дори и в отбора, виж дали някой не ти завижда и тайно се надява да те измести от светлината на прожекторите. Мисли за тези, които никога не би заподозрял сред приятелите ти тук....Сандро (заподозрян, особено след като си внуши ,че си ги проклел с мача на Сент Етиен - Лион 0:1 миналия кръг), Гонзо (възможен заподозрян, след като го изрита от отбора миналия сезон), Тонзо (за мен е основен заподозрян, ако се върна в предишни неговия мнения, недвусмислено намеква ,че си причина за сериите му от загуби)....

Пази се от приятелки !

И се готви за следващия сезон, в който ще мерим сили в А група и не просто ще я обърнем с краката надолу, но просто ще я взривим !
А ако няма на кой да се довериш и ти трябва мнение от независим външен консултант за някой за мач, потоци, избивки или квото и да е през пролетния полусезон, знаеш къде да ме намериш ;-)

Блуфката има моята безрезервна подкрепа . Без него играта не е същата . Той е силно момче и ще размисли . Сега ще го направя и рибар . Като не хване 5 дена никва риба , ще разбере кво значи карък .

Ето,че след като обявих първите трима заподозрени, ти си първия , който се обажда.
А това ме навежда на нЕкои мисли......
Не знам ти какво учиш, момче...но криминалистиката ми беше любимия СИП в университета :-P
Повдигам ти с една степен нивото на заподозряност.
Ще дам всичко, за да разбера кой тайно хвърля в мислите си нискочестотни мантри по адрес на Краля !
Кралското следствие вече започна работа, а озверели гласоподаватели от Бело Левуново, въоражени с коси, търмъци и вили са готови да щурмуват щаб-квартирата на всеки предполагаем извършител на тези скеврни действия срещу техния основния благодетел !
Не, хич не е смешно !Внимателно преценяй всички свои следващи изказвания по темата. :stop:

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ!   |   17.12.2012 00:39

ReZo написа:
Ето,че след като обявих първите трима заподозрени, ти си първия , който се обажда.
А това ме навежда на нЕкои мисли......
Не знам ти какво учиш, момче...но криминалистиката ми беше любимия СИП в университета :-P
Ще дам всичко, за да разбера кой тайно хвърля в мислите си нискочестотни мантри по адрес на Краля !
Кралското следствие вече започна работа, а озверели гласоподаватели от Бело Левуново, въоражени с коси, търмъци и вили са готови да щурмуват щаб-квартирата на всеки предполагаем извършител на тези скеврни действия срещу техния основния благодетел !
Не, хич не е смешно !Внимателно преценяй всички свои следващи изказвания по темата. :stop:

Хахаха , направо ще останеш шокиран за какво уча , но това само на лични .
Сега мини в темата с лайвскора и коментирай кандидатурата ми за мениджър на сезона 8-)

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ!   |   17.12.2012 00:41

ReZo написа:
Аз мисля,че след очакваната победа на Милионариос над Индепендиенте Меделин с 2:0 след около 3-4 часа, ще преосмислиш това прибързано и емоционално решение.
Но наистина имаш право да си разочарован ..не е логично през кръг да привличате по 2-3 вратарски избивки или 2-3 греди
Преразгледай договорните си отношения с нея и си намери истински експерт по изчистване на външни влияния, а също така и наеми качествено детективско бюро, за да разбереш откъде идва магията.
Помисли добре дали се сещаш за отбор, съставен предимно от слаботелесни покемони, който ви е хвърлил в тая бездна.
Мисли нелогично и извън рамката, огледай се и около себе си, дори и в отбора, виж дали някой не ти завижда и тайно се надява да те измести от светлината на прожекторите. Мисли за тези, които никога не би заподозрял сред приятелите ти тук....Сандро (заподозрян, особено след като си внуши ,че си ги проклел с мача на Сент Етиен - Лион 0:1 миналия кръг), Гонзо (възможен заподозрян, след като го изрита от отбора миналия сезон), Тонзо (за мен е основен заподозрян, ако се върна в предишни неговия мнения, недвусмислено намеква ,че си причина за сериите му от загуби)....

Пази се от приятелки !

И се готви за следващия сезон, в който ще мерим сили в А група и не просто ще я обърнем с краката надолу, но просто ще я взривим !
А ако няма на кой да се довериш и ти трябва мнение от независим външен консултант за някой за мач, потоци, избивки или квото и да е през пролетния полусезон, знаеш къде да ме намериш ;-)

Хич не е за хумор бе момче, явно поредната победа на Овча Купел над колежа ти се отразява зле. В почти всеки мач съм подкрепял BLUE POWER. Изразявал съм го с постинги, питай и Надето как им донесах късмет, когато го поиска.

Ти Резо даже и за монтьор на бойлери не ставаш майна :laugh: Ако нещо е гръмнало, то причината не е бойлер този път, така че... И вместо да говориш поредните щуротии, то просто честити на Тонзо 6-те гола този уикенд, нещо, което и ти постигна в Максимус, само че за половината есенен сезон :laugh:

(Синята Лавина)

Отговори с цитат
Мнение  Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ!   |   17.12.2012 01:00

ReZo написа:

Всичко, което си написал е култово, но това направо разцепва! :rofl: :rofl: :rofl: :laugh:

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ!   |   17.12.2012 01:06

А всъщност , дали няма да станем свидетели на най голямата сензация : Блуфи в Демба :pukanki:

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ!   |   17.12.2012 01:16

Недей, че първия мач след нова година за шампионата играем срещу вас и ще вземем да го докараме до инфаркт Блуфката - а е твърде млад! И без това с тея стероиди, анаболи и секакви други химии го правят по-емоционален... :no:

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ!   |   17.12.2012 01:18

falkenbach написа:
Недей, че първия мач след нова година за шампионата играем срещу вас и ще вземем да го докараме до инфаркт Блуфката - а е твърде млад! И без това с тея стероиди, анаболи и секакви други химии го правят по-емоционален... :no:

О знам , знам . Предупредил съм отбора , че ако някой този път не пусне прогнози , ще излети със скоростта на треньор на Ботев ;-)

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ!   |   17.12.2012 01:39

ReZo написа:
а също така и наеми качествено детективско бюро, за да разбереш откъде идва магията.

Повече от ясно е откъде - някъде между Мансфийлд и Макълсфийлд.

(Crazy Band)

Отговори с цитат
Мнение  Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ!   |   17.12.2012 10:38

:-D
Ок, казана дума от КРАЛЯ е хвърлен камък.
Федерацията трябва да реши какво правим с изиграните мачове досега от отбора. Едно 3:0 за Бандата в изиграния мач с тях е доста добра алтернатива за нас.
Мислете, а аз отправям покана към останалите играчи, специално на Надя и рогач оферта да се присъединят към Бандата. :-P

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ!   |   17.12.2012 12:44

terminator написа:
Федерацията трябва да реши какво правим с изиграните мачове досега от отбора. :-P

ахаааааааааааааааа
ето кой е хвърлял магиите !
лелееее как не се досетих, то е очоизбождащо :unsure:

не мога да си представя какъв ще е отговора просто
не,не мога :dunno:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ!   |   17.12.2012 14:26

terminator написа:
Федерацията трябва да реши какво правим с изиграните мачове досега от отбора. Едно 3:0 за Бандата в изиграния мач с тях е доста добра алтернатива за нас.
Мислете, а аз отправям покана към останалите играчи, специално на Надя и рогач оферта да се присъединят към Бандата. :-P

Е копеле нема как да стане да ви пишат 3-0 колкото и да ти се иска. Явно в Б група стана традиция най-слабия, посредствен и фалшив отбор да печели полусезона. Миналата година това бяха бот формацията на Лузърс, сега вие. Как изобщо очакваш някой от нашия отбор да иде при такъв отбор като вашия, дето пада 0-3 у дома от декоративните пандички :-o
Не разбра ли,че балона ви одавна се спука и след като МИЛИОНЕРИТЕ показахме как вече всички ви разкриват един по един...на есен ше е чудо ако се класирате в зона бараж изобщо.

Да, ше имате 2 точки срещу нас 2рия полусезон щото иначе немаше как да ги вземете, но и другите отбори ше ги вземат служебно така,че радостта ти е прибързана :salute:

Пак казвам,че за мене ние бяхме най-добре играещия отбор в Б лига тоя сезон и начина по който загубихме и 3те си мача го доказва. И точковия ни актив го доказва, и прогнозите ни като знаци го показват и въпреки всички каръщини дето ни сполетяха пак сме в 3ката.

Желая успех на съотборниците и се надявам,че ще продължат да играят в отбора и без мен ако трябва ще помагам организационно с каквото мога, но само до там - нищо повече, желанието ми за игра в последните 2 сезона окончателно се изпари и последния мач беше просто повода, а не причината за решението ми.

А, ако някой иска да играе другаде, то има разрешението ми - няма да преча на никой да играе където иска ако му се играе в ПМЛ.

Желая успех и благодаря за драмите и емоциите, които произлизат от тая игра на всички и най вече на-Гонзо, Санде, Резо, Ледо, Тонзо, Нера и всички останали, които горят в играта и играят за удоволствие.

Нека бъдете бронирани, нацепени и да се пазите от приятелки,

Ваш Крал Блуфен!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Последна промяна Крал Блуфен на 17.12.2012 14:28, променена общо 2 пъти

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ!   |   17.12.2012 15:32

ReZo написа:

Пази се от приятелки !

Моля, моля, аз може да не съм близо до силовите постижения на КРАЛЯ, но си имам едни скромни 100 кила и слаботелесен покемон нема как да съм. Мога да съм среднотелесен най-малкото :laugh: Отделно КРАЛЯ като истински КРАЛ плати дълга със Сент Етиен - Лион, нанизвайки Тулуза - Марсилия. Сега Гонзо да видим каква бира ще дава за Нанси - Бордо :-P

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ!   |   18.12.2012 01:56

Не се излагай. Играта има нужда и от теб и от отбора ти.
И на мен на няколко пъти ми се е искало да се откажа (даже веднъж беше изключително сериозно, само аз си знаех, но е истина), защото ПМЛ не е логична и не дава предимство на добрите познавачи на играта, но един ден реших, че тръпката която носи играта е достатъчна и че независимо дали ще стана шампион или ще изпадна ще гледам да се забавлявам и си обещах да се опитвам да гледам от положителната страна на нещата. И вярвам, че рано или късно когато истински преследващ една определена цел то тя ще се изпълни. Така е в живота, би трябвало и тук да е така...
А и ако се откажеш никога няма да си го простиш, защото у теб винаги ще терзае усещането какво би станало ако... Дали би класирал отбора си на 1 място или не... Ами пробвай и да не стане, догодина пак.
В крайна сметка, това е едно прекрасно виртуално развлечение, което много други хора го нямат, така че малко или много сме щастливци, ако не друго погледни го от тази страна на нещата.

:-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ!   |   18.12.2012 02:34

Блуфка, айде първо да ви набием шушоните в 10-ти кръг и тогава да се отказваш, става ли?! Обещавам, че няма да ти даваме поводи за размисъл :clown:

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ!   |   18.12.2012 11:01

Да да и аз искам да си им вземем сигурните 2 точки с нормален мач :football: а пък после нека дава на другите 8 отбора служебни победи ако иска.

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ!   |   18.12.2012 16:47

Чак сега го видех тва. :petku: :petku: :petku: :petku: :petku:

Блуфи, аз съм категорично против твоето отказване! /независимо дали се ебаваш или говориш сериозно/

:petku: :petku: :petku: :petku: :petku: :petku: :petku: :petku: :petku: :petku: :petku: :petku: :petku: :petku: :petku: :petku: :petku: :petku: :petku: :petku: :petku: :petku: :petku: :petku: :petku: :petku: :petku: :petku: :petku: :petku: :petku: :petku: :petku: :petku: :petku: :petku:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ!   |   18.12.2012 17:38

Тонзос подкрепя крал Блуфен, като заявява, че това е мениджър в топ 3 изобщо в историята на Играта.

Блуфи, остави ги тези емоции, аз след загубата от Мечоците не спах цяла нощ, след загубата от Бандата 2 нощи, а след загубата от вас 3!

Ако теб те няма, то няма вечно дерби за РОД, така че мотивацията ми лично при мен ще намалее. Това да бия Слъгс, Найтс, Бандата....не ми носи 100 % адреналин, но да бия теб, то това е 100 кеф! След теб на 99 % удоволствие ми прави да бия Максимус, а на 98 % Гонзо :petku: :petku: :petku:

Шанса ще се върне при вас, важно е, че показахте във всички мачове превъзходство над противницитв, организация и класа. Резултатите ще дойдат, БЪДИ ПОСТОЯНЕН!!!

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ!   |   18.12.2012 18:00

Хо Хо Хо

пак ли предаде отбора - вие говедата май нямате сили да отстоявате една идея?! жалка история..

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ!   |   18.12.2012 19:26

tonzos_justice написа:
аз след загубата от Мечоците не спах цяла нощ, след загубата от Бандата 2 нощи, а след загубата от вас 3!

аахахахахахахах , Тонзо пак развеселява :laugh: :rofl: :laugh:
Тонзе, значи която загуба ти е в играта, толкова нощи не спиш..така ли бе пиле
ми ти, след шестата или седмата ви загуба напролет,след 6 безсънни нощи, ще си готов за трансфер при Зомбитата хахахахахахаха :laugh: :rofl:

интересно ми е като гръмна бойлера колко нощи не спа :rofl:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS се оттегля от ПМЛ!   |   19.12.2012 00:18

tonzos_justice написа:
аз след загубата от Мечоците не спах цяла нощ, след загубата от Бандата 2 нощи, а след загубата от вас 3!

Само на една безсънна нощ ли ни оценяваш, бахмааму... :(

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 47 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща