Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 08:46

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.

Отговори на тема  [ 271 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Следваща
Отбор на кръга 
Автор Съобщение
(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на 8 кръг   |   24.11.2014 22:51

За криза в Блу Пауър не може да се говори камо ли па да се задълбочава. Имаме 2 загуби тоя сезон като и двете са в следствие на греда с последния френски мач. А до преди тоя мач имахме 5 точки от 6 възможни в последните 3 мача като само благодарение на простотията на вратаря ни не бяха 6 от 6. Това преля чашата на търпениет ми и за това до края ще съм по-дистанциран.

А и по тоя начин разни мишоци, които траят като насрани като падат (но са първи да се разпишат при победа) ше имат възможност да се изявяват в лайвскор темите и да избиват комплекси :laugh:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на 8 кръг   |   25.11.2014 08:29

На Враца написа:
Bjoern Bo написа:
На Враца написа:
Тюлена(NEW MERSEY RAZORS) След оттеглянето на капитана Резо, в отбора на НМР, се поставяше въпроса, дали Тюлена ще е негов достоен заместник и в този кръг той даде безапелационен отговор на това.

Тюлена е основен капитан на резачките от поне 4 сезона ;)

По коментарите на Резо това не си личеше особено. :-) Явно си е придавал излишна важност. :-)

Наде, глей ся. Много си малка да коментираш Резо !
Аз кога съм ритал топка по виртуалните терени, ти си била още котлен камък по бойлера на Тонзо. Била си ембрион, така да се каже.
Ти на Враца си голяма ама като излезеш в чужбина, на София, си много ниска. Знам те аз тебе. Брой си гаргите на враца и не ме коментирай мен. :-D
Плюс това , Блуфена ми каза, че преди важни мачове трудно успявал да те събуди...заспивала си даже в съблекалнята и освен това много хъркаш. А че на молбата си за напускане на Блупауър си написала "Збогом, писнъ ми !" , това пък изобщо няма да го коментирам.... ;-)

Встрани от майтапа. Наде, няма да си обсъждаме клубните дела тук, но , ако отвориш темите за лайвскора след всеки кръг, едва ли ще откриеш по-хвален човек от мен, от Тюлена. Самоизтъкването не води до нищо добро ! Не само в една отборна игра, и в живота по принцип. И това е един от първите уроци тук. Ти си достатъчно време в играта, предполагам си го научила вече . В кой отбор си, последно ? :laugh:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на 8 кръг   |   25.11.2014 12:00

Пак Тонзо ви е в устата бе, нещата ще тръгнат, бъдете спокойни. Почти изгубихме шансове за титлата :innocent:

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на 8 кръг   |   25.11.2014 12:23

Крал Блуфен написа:
За криза в Блу Пауър не може да се говори камо ли па да се задълбочава. Имаме 2 загуби тоя сезон като и двете са в следствие на греда с последния френски мач. А до преди тоя мач имахме 5 точки от 6 възможни в последните 3 мача като само благодарение на простотията на вратаря ни не бяха 6 от 6. Това преля чашата на търпениет ми и за това до края ще съм по-дистанциран.

А и по тоя начин разни мишоци, които траят като насрани като падат (но са първи да се разпишат при победа) ше имат възможност да се изявяват в лайвскор темите и да избиват комплекси :laugh:

Буахахаха... Мишок ли ще ми казваш бе, 'лапе... Буахахаха... Мно'о плоско ги виждаш нещата, кестен... Аз като падна, смятам че трябва или да си замълча публично, или най-много да поздравя съперника, когато ме е надиграл със силна и красива игра... В случая при ботски голове 2:0 и 1:1 на някакво псевдо отборче-пеленаче с анонимници - няма как и дума да кажа... 'Щото, пак ще повторя, когато резултата говори - разбора, критиките, грешките и прочее си ги обсъждаме вътрешно в отбора... Сеири не пра'им, панаири (на суетата) също... Който има комплекси - да си пише колкото и каквото си иска...

BTW - считай тази победа над отбора ти само за началото на отмъщението за онова грозно и тенденциозно поведение през 2007, когато играхте само срещу нас втория полусезон, а останалите ви съперници получиха служебни победи 3:0... Орфиците и в частност аз забавяме, но не забравяме...

'Айдее...

:laugh:

Последна промяна alexbg на 25.11.2014 12:24, променена общо 2 пъти

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Отбор на 9 кръг   |   03.12.2014 18:17

Лудото преследване в А група продължава - Синята Лавина взе минимален успех над Валките и така запази преднината си от 1т пред Рейзърс. Те от своя страха записаха пореден успех. Поставя се въпроса, това, в което малко хора вярваха допреди няколко кръга, а именно Лавината да не зимува на върха, може ли да се случи ? Другият преследвач Ъндърграунд записа нова загуба - този път в червеното дерби срещу РОД и така се отдалечи на 4т от върха. Победата не помогна особено на РОД и тимът продължава да е в зоната на изпадащите. Там компания му прави отбора на Бандата, който записа нова загуба.
В Б група главната новина е първата победа за Баба Яга. Въпреки двете спасявания на вратаря на Слъгс - Барс, жените взеха победата и така прекъснаха негативната си серия. В дербито на върха Форса победи като гост Университатио и така го свали от върха на класирането. В другото дерби, Демба бойс и Орфииците поделиха точките, а Примусите записаха нов успех и гледат уверено към челните позиции.

полеви играчи
Томи(NEW MERSEY RAZORS) Томи определено е звездата на Резачките. През този сезон той е водещ реализатор на тима и в този мач също бе с основна заслуга за успеха. Вкара 2 попадения - Осасуна – Жирона 0:0 и Реймс – Бастия 2:1. Първото от тях, съвсем заслужено, е на път да спечели и в анкетата за най - красиво попадение.

Крал Блуфен(CDLM BLUE POWER) Втора номинация за Краля през този сезон, този път като играч. Двете му попадения бяха с основна заслуга за успеха на сините като гости на грингосите. Първота бе от игра - Рийд - Аустрия Виена 1:1, а второто от фаул - Санкт Паули - Кайзерслаутерн -> 1:3.

Дарксийд(AIR FORCE) Дарксийд бе безспорната звезда на този кръг. Неговите две попадения донесоха победата на Еър Форса като гост на Университатио в дербито на Б групата. Именно с тях, Форса свали своите домакини от върха в класирането и си осигури зимуване сред първите отбори още от сега. Попаденията бяха на мачовете - Хетафе - Атлетик Билбао 1:2 и Брайтън – Фулъм 1:2.

Сянки (DUNE WARRIORS) Поредното убедително представяне на Дюн у дома, този път срещу Мускетарите. Сянки бе с основна заслуга за победата като отбеляза 2 гола - Ливорно - Перуджа 0:0 и Реймс - Бастия 2:1.

вратар

Алесандрон(PRIMUS MAXIMUS) И този приз отива при играч от Б група. Няколко вратари направиха по 2 спасявания този кръг, но само на Сандро донесоха 2т на отбора му. Примусите измъкнаха трудна победа с 2:1 над ПС Мания и така продължиха с добрата си серия, а капитанът им бе с основна заслуга затова - Рубин - Динамо Москва 1:1 и Шапекоензе - Крузейро 1:1.

капитан отбор домакин

Гоа(DUNE WARRIORS) Втора поредна номинация в тази категория за Гоа и то съвсем заслужена. Той се доказа като един от най - добрите капитани, що се отнася до избор на мачове. В този кръг, където домакинските победи бяха кът, той отново се прояви с майсторството си и така донесе 2-те точки на тима си.

капитан отбор гост

Тюлена (NEW MERSEY RAZORS) Поредна номинация и за Тюлена. Много силно представяне на Резачките и това се дължи до голяма степен на техния капитан. Разнищаха отбора на Бандата и съвсем заслужено са в борбата за титлата. 4 отбелязани гола от 8 възможни атаки е впечатляващо постижение за гостуващ отбор.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на 9 кръг   |   03.12.2014 18:26

Аз лично бих отличил Тонзо като домакински капитан на кръга. Отлично неутрализира един от най-опасните гости в Лигата и на свой ред създаде много добри положения за гол на своя отбор.

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на 9 кръг   |   03.12.2014 21:39

Bjoern Bo написа:
Аз лично бих отличил Тонзо като домакински капитан на кръга. Отлично неутрализира един от най-опасните гости в Лигата и на свой ред създаде много добри положения за гол на своя отбор.

Гоа-та направи и две избивки. Освен това отборът му бе най - резултатен този кръг. :-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на 9 кръг   |   03.12.2014 21:42

Именно! За да се е наложило да избива цели два пъти (освен това има и две греди в мача), значи изборът му не е бил толкова добър.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на 9 кръг   |   04.12.2014 00:05

След като Краля присъства значи всичко е под контрол! :stop:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на 9 кръг   |   04.12.2014 21:06

Крал Блуфен написа:
След като Краля присъства значи всичко е под контрол! :stop:

:thumbs:

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Отбор на 10 кръг   |   08.12.2014 14:28

Този кръг беше изпълнен с изненади и е може би най - интересния от началото на сезона. В А група се вкараха 15 гола срещу 20 в Б група.
В А група водачът Синята лавина претърпя крушение при гостуването си на бойкия тим на Мечоците. Мейджъра не спря да засипва с похвали Дюнкеркю, а капитанът на гости говореше за дърпане на уши след мача. :laugh: Преследвачът Рейзърс допусна малкоочаквана загуба у дома от Валките и по този начин не успя да излезе начело в класирането. Гостите пък излязоха от зоната на изпадащите и настроението в техния лагер се повиши чувствително. Подземните нямаха проблем с Мумиите у дома, а Зомбитата записаха първи разгром през този сезон като гост над Бандата, които остават твърдо последни и с ужасяващите 28 допуснати гола в 10 мача! Така , кръг преди края на есенния полусезон в рамките на 5т са събрани цели 8 отбора.
Б група бе белязана от загуби на първите два отбора в класирането. В мач,в който няколко играчи оспориха неговото спортменство, Блу Пауър победи Университатио. Еър Форс пък загуби у дома в голов спектакъл от Дюн. Ягите записаха втора поредна победа и така прекъснаха серията на Орфиците от мачове без загуба. Струва си да се отбележи, че в момента цели 5 тима са с еднакъв актив от точки - 11т и че първите 9 отбора са събрани в 4т.

полеви играчи

Славо(БАЛКАНСКИ МЕЧОК) Играчът на Мечките бе героят на своя тим при домакинската победа над Лавината. Той вкара двете попадения, с които отбора на Мейджъра даде заявка за челните места в класирането. Головете паднаха на Лас Палмас - Леганес 1:0 и Астън Вила - Лестър 2:1.

Пениуайз(UNDERGROUND) Играчът над Подземните също вкара 2 гола за своя тим при победа над Мумиите. Головете паднаха на Пари Сен Жермен - Нант 2:1 и ПЕК Цволе - АДО Ден Хааг 3:1. Така, след двете поредни загуби, Ъндърграунд отново се върха на пътя на победата. Заслужава да се отбележи, че и те са тимът, с най - равномерно разпределени голмайстори. ;-)

Вандом(CDLM BLUE POWER) В дербите на Б група Блу Пауър взе труден успех над Университатио. Мачът се игра на служебни потоци и Крал Блуфен се закани да има уволнени на полусезона. Макар, съмненията в коректността на този двубой да седят, резултатът е налице и прилича малко на неотсъдената дузпа при гостуването на ЦСКА на Марек - няма никакво значение. :rofl: Головете на Вандом бяха на Пари Сен Жермен - Нант 2:1 и Парма - Лацио 1:2.

Сарате(DEMBA BOYZ) Дебютен мач през този сезон за играча на Дембите и веднага блесна с 2 гола. Явно рокадата и заменянето на Ванката дава резултат. Първоначалните очаквания бяха за победа на домакините срещу Грингосите, но при 0:3 на полувремето и равенството се прие за успех. Головете паднаха на Грьонинген - Хееренвеен 1:1 и Астън Вила - Лестър 2:1.

вратар

Венабили(ЖФК БАБА ЯГА) След като дотук споменавахме Венабили само в негативен план е време и да я похвалим. Двете и спасявания донесоха втора поредна победа на женския тим. Избит бе дубълът Краковия - Ягелония 1:1.

капитан отбор домакин

Нейви(UNDERGROUND) Най - убедителният домакински успех този кръг дойде при Подземните и затова призът отива при техния капитан. Добър избор и хванати 3 от 8 възможни мача, в края на двубоя и гостите се разписаха, но това не помрачава победата.

капитан отбор гост

Дяволо(EXTREME ZOMBIES) Първи убедителен успех за Зомбитата и съответно първа награда и за техния капитан в раздела за капитани ( вече има една номинация за вратар :laugh: ). Много силен мач за шампиона и така остават в борбата за титлата.

Последна промяна На Враца на 08.12.2014 14:32, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на 10 кръг   |   08.12.2014 14:51

За успокоение на идеолога Бате Петку искам да анонсирам, че наградата "Пробитото гюле" за разочарование на кръга се връчва официално на звездата на "Red or Dead" Олимпия, който не успя да запише нито едназвездообразуваща точка и при петте си слизания към вратата на "Курск". Може и да ме лъже паметта, но аз имам спомени, че всички пробити гюлета дотук са отишли при играчи на "червените" :)))

Иначе от позицията си на специалист анализатор на свободна практика бих похвалил представянето на Тодоров от "Real Green", който забоде два много красиви гола за равенството на отбора си. А също така за гостуващ капитан бих отличил Фалкенбах, който след завръщането си на капитанския мостик поведе "плужеците" към впечатляваща победа срещу един от най-добрите домакински капитани (Сандето) и определно има доста по-голям принос към внушителния успех на своя отбор от копи-пейст потоците на Дяволето.

А домакинският избор на Нейви беше наистина впечатляващ - направо не остави никакви надежди на коравите "мумии" и ако съотборниците му в нападение бяха по-концентрирани, можеше да се стигне и до по-внушителна разлика.

:football:

Последна промяна Medved на 08.12.2014 14:52, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на 10 кръг   |   08.12.2014 18:35

Bjoern Bo написа:
За успокоение на идеолога Бате Петку искам да анонсирам, че наградата "Пробитото гюле" за разочарование на кръга се връчва официално на звездата на "Red or Dead" Олимпия, който не успя да запише нито едназвездообразуваща точка и при петте си слизания към вратата на "Курск". Може и да ме лъже паметта, но аз имам спомени, че всички пробити гюлета дотук са отишли при играчи на "червените" :)))

Иначе от позицията си на специалист анализатор на свободна практика бих похвалил представянето на Тодоров от "Real Green", който забоде два много красиви гола за равенството на отбора си. А също така за гостуващ капитан бих отличил Фалкенбах, който след завръщането си на капитанския мостик поведе "плужеците" към впечатляваща победа срещу един от най-добрите домакински капитани (Сандето) и определно има доста по-голям принос към внушителния успех на своя отбор от копи-пейст потоците на Дяволето.

А домакинският избор на Нейви беше наистина впечатляващ - направо не остави никакви надежди на коравите "мумии" и ако съотборниците му в нападение бяха по-концентрирани, можеше да се стигне и до по-внушителна разлика.

:football:

Има ли други връчвания на този скункс - пробито гюле, преди това? Ако Олимпията го печели първи, то аз ще инициирам подписка за отнемането му в едноседмичен срок. Олимпията не заслужава да е първия лауреат на тази награда! Дори да допуснем, че конкретно в този кръг я е заслужил, то в такъв случай държа да се раздадат скунксове със задна дата!

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на 10 кръг   |   09.12.2014 02:08

Мейджъре, за пореден път пишеш копи-пейст глупости.
Откакто играя в ПМЛ винаги съм мислил адски много върху потоците, но първоначално имах грешна стратегия, от две години насам си смених тактиката и резултатите са налице.
Твоите потоци в много от мачовете които играете са мишкарски отвсякъде, така че ти го казвам отново - гледай си кацата с мед. :wave:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на 10 кръг   |   09.12.2014 03:16

Ахахаха, какво пък значи сега "мишкарски потоци"? :-D

Тактиката е ясна, ама нещо май боксува срещу добрите домакини... :whistle: :wave:

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на 10 кръг   |   09.12.2014 11:40

Дявола беше предпочетен и за избивката, която направи, иначе е ясно, че Фалка е първи подгласник. :-)
Що се отнася до Тодоров, той ми беше 5-тия полеви, ама няма такъв, за съжаление. Сарате бе предпочетен, щото му беше дебютен мач за сезона. :-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на 10 кръг   |   09.12.2014 12:41

Така си ги преценила. Моята забележка беше намигване към едно наскорошно изказване на Дяволето, което беше дошло да те поучава от позицията си на обиден майстор как трябвало да вникваш по-дълбоко в нещата. Ами ей на, ако трябва да вникнем по-дълбоко в този кръг конкретно, приносът на Фалка към впечатляващата победа на своя отбор е доста по-съществен.

п.п. И какво значение има избивката? Ако отдаваш допълнително значение и на представянето на терена, то пък Фалка вкара далекобоен гол и стана играч на мача. Освен това мисля, че това му е дебют на капитанския мостик през сезона - т.е. щом отдаваш такова значение и на дебютите, значи трябва да има предимство и по този показател ;)

Последна промяна Medved на 09.12.2014 12:44, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на 10 кръг   |   09.12.2014 13:36

Бате Петку написа:
Има ли други връчвания на този скункс - пробито гюле, преди това? Ако Олимпията го печели първи, то аз ще инициирам подписка за отнемането му в едноседмичен срок. Олимпията не заслужава да е първия лауреат на тази награда! Дори да допуснем, че конкретно в този кръг я е заслужил, то в такъв случай държа да се раздадат скунксове със задна дата!

Веднага се връчват 3 пробити гюлета със задна дата на Бате Петку за особен принос към обрулването на всички плодни дръвчета около стадионите посредством ниско прелитащи топки :petku:

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на 10 кръг   |   09.12.2014 14:45

Bjoern Bo написа:
Бате Петку написа:

Веднага се връчват 3 пробити гюлета със задна дата на Бате Петку за особен принос към обрулването на всички плодни дръвчета около стадионите посредством ниско прелитащи топки :petku:

:first: :first: :first: :petku:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Отбор на 10 кръг   |   09.12.2014 19:37

Bjoern Bo написа:
Ахахаха, какво пък значи сега "мишкарски потоци"? :-D

Тактиката е ясна, ама нещо май боксува срещу добрите домакини... :whistle: :wave:

глупости, миналия сезон действаше. А и това не е доказана теорема, Мейджъре :wave:
ще те видим теб с твоите потоци, миналия сезон хапнахте 5 парцала, ще видим тази :devil:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 271 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Следваща