Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 03:38

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.

Отговори на тема  [ 42 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Ограничаване на потоците от една държава 
Автор Съобщение
(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ограничаване на потоците от една държава   |   03.02.2014 22:07

Крал Блуфен написа:
goro_levskara написа:

Блуфка, попрочетох малко и разбрах настроенията ти :-) Ами на различни мнения сме определено, но няма как всички да мислим еднакво. Мен ако питаш мога да играя само заводските първенства, както ти наричаш мачовете от долните дивизии на Англия. Не бих казал, че ги следя, както съм го правил едно време, но да кажем, че хвърлям по едно око и мога да дам някоя и друга прогноза, била тя и грешна. Теб ти харесва ЮА ок няма лошо, следиш ги, гледаш ги, прогнозираш. Затова обаче има отбор домакин и отбор гост. Когото се паднеш с някой отбор и гостуваш ти избираш потоците нали? Даваш първенства от ЮА и се надяваш, че домакина си няма никаква идея за футбола там. Не даваш англии, където футболът е 2%. И понеже явно това е дискусия с продължение моето предложение е да се направи една анкета сред всички участници с точно формулиран въпрос. Нека се пускат отговори до средата на месеца и да се обобщят резултатите. Ако повечето не искат да играят дивизиите на острова окей съобразяваме се и правим промяната. Но ако се получат обратните резултати всички вие, които сте противници също трябва да се съобразите. Това е моето мнение и симисля, че така е най-честно.

Значи бате, има голяма разлика между английските потоци и тези в ЮА защото едните могат да влияят от 50 до 90% на един мач (максимума от 7 Англии го имаше преди за избор преди 2 седмици) , а другите максимум до 30%. Точно за това става дума в тази дискусия,че всички имаме различни предпочитания, но само едните могат да "опорочават" дадем мач, а другите не.

Относно анкетата трябва да ти кажа,че такава имаше преди около 2 години където заводите бяха натикани в миша дупка, а ЮА беше къде къде по-напред, но това не промени почти нищо и продължаваме да си играеме на изуст. :whistle:

Блуфка, а каква е гаранцията, когато се ограничат мачовете от англиите, че ще печелите постоянно? Чисто хипотетично вместо тях играем ЮА, които следиш. И идваме ние на вашия стадион и ви бележиме три безответни гола?
Със сигурност никой от нас не следи твоите първенства, както ги следиш ти. Но с тези попадения ви удряме и взимаме точките. Следващия кръг примерно резачките ви удрят със същите потоци. Кой ще бъде виновен в случая? Със сигурност няма да са англиите нали? Огромна част от получените резултати Блуфка са базирани на случайността. Колкото и да си мислиш, че познаваш дадено първенство, то винаги може да те издъни. И какво като си записвам мачовете от английския елит в тетрадка? Водя си статистики, голове средно на кръг/мач. Нито съм забогатял нещо, нито пък карам Scott. Даже напротив, в последно време когато ми върже в бетовете е в съвсем други първенства. Така че дали ще е Англия 2, или Колумбия 5 все тая.

Изображение

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ограничаване на потоците от една държава   |   03.02.2014 22:49

goro_levskara написа:

Блуфка, а каква е гаранцията, когато се ограничат мачовете от англиите, че ще печелите постоянно? Чисто хипотетично вместо тях играем ЮА, които следиш. И идваме ние на вашия стадион и ви бележиме три безответни гола?
Със сигурност никой от нас не следи твоите първенства, както ги следиш ти. Но с тези попадения ви удряме и взимаме точките. Следващия кръг примерно резачките ви удрят със същите потоци. Кой ще бъде виновен в случая? Със сигурност няма да са англиите нали? Огромна част от получените резултати Блуфка са базирани на случайността. Колкото и да си мислиш, че познаваш дадено първенство, то винаги може да те издъни. И какво като си записвам мачовете от английския елит в тетрадка? Водя си статистики, голове средно на кръг/мач. Нито съм забогатял нещо, нито пък карам Scott. Даже напротив, в последно време когато ми върже в бетовете е в съвсем други първенства. Така че дали ще е Англия 2, или Колумбия 5 все тая.

Бате, изобщо не си мисля,че като играеме на южноамерикански потоци ще печелим всеки мач. В тази игра късмета е основния фактор, който решава развоя на мачовете, а не друго. Ние сме отбора, който има най-много голове там и то като гости защото много рядко някой се осмелява да ни ги даде за домакинства, но и това не значи,че се имаме за кой знае какви разбирачи разбира се. Все пак говорим за точен резултат, което е равносилно на хвърляне на зарчета. Виж ако се прогнозираха само знаци щеше да е друго. Аз в последните 2 години съм направил над 3-4к само от залози в ЮА ама ако играех на точен да съм доста назад до сега...

Въпроса е в това,че всеки си има различни предпочитания за потоци, но само една държава ползва привилегията да се прогнозират всичките и долни дивизии до...ПЕТО ниво каквото са конференциите. Е кажи ми тва честно ли е?

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 42 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3