Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 07:21

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.

Отговори на тема  [ 158 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN 
Автор Съобщение
(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   11.05.2013 17:03

Mandor написа:
Предлагам ви от сега да си уговорим една дата за среща в средата на Юни, за да имат време хората да си уредят присъствието и да решаваме каквото има да се решава.

Подкрепям. Преди това обаче трябва да са ясно изразени пред всички в този форум някои позиции и аргументи, за да не си губим времето на тази среща.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   11.05.2013 17:15

Stuart написа:
Преди това обаче трябва да са ясно изразени пред всички в този форум някои позиции и аргументи, за да не си губим времето на тази среща.

Ще се постарая...

Пък в краен случай може да си поиграем на асоциации на срещата и накрая да обвиним Мейджъра, че нищо не се е решило :)))

(Valiant Knights)

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   11.05.2013 17:22

Дайте поне за контрола да го таксуваме тоя мач, пък явно ще се баражираме Август :question:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   11.05.2013 17:35

Мейджър написа:
Stuart написа:
Преди това обаче трябва да са ясно изразени пред всички в този форум някои позиции и аргументи, за да не си губим времето на тази среща.

Ще се постарая...

Пък в краен случай може да си поиграем на асоциации на срещата и накрая да обвиним Мейджъра, че нищо не се е решило :)))

Жив и здрав да си, това е само една игра - светът и преди, и след нея го е имало :)

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   11.05.2013 17:45

alessandron написа:
Мейджър написа:
Stuart написа:

Ще се постарая...

Жив и здрав да си, това е само една игра - светът и преди, и след нея го е имало :)

E samo 'deto ne zavurshi s "Bog da ya prosti Pamela, Amin..."

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   11.05.2013 17:46

Мейджър написа:
Stuart написа:

Ще се постарая...

Ако се дойде с такава нагласа на тази евентуална среща, нищо няма да се реши.

Така че, да, постарай се. Само че гледай да е по-скоро. Щото да се отговори на няколко елементарни въпроса не изисква три месеца размисъл. Нека да не превръщаме и това в поредната пародия.

И това за позициите важи за всички, които се вълнуваме от тази игра. Няма смисъл да се събираме и да се обясняваме по ред на номерата какво и защо.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   11.05.2013 17:58

Не са елементарни въпросите, както и светът не е само черно и бяло.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   11.05.2013 18:09

така, изобщо не ме интересуват междуособиците между някакви хора, дето явно са се взели прекалено насериозно и Платини, Блатер и т.н боб да ядат пред тях. не ме интересуват нито срещи, нито съвети, нито изпълкоми. аз съм в тази игра, за играта, за тръпката и за удоволствието. с решения като тези, нито едно от тези неща не остават налице. аз не искам да участвам в никакви игри, където решения се взимат авторитарно, без да се вземе предвид личното мнение на засегнатите части. след като засегнатите отбори нямаха нищо против баражът да се състои сега, след като въпреки краткото време се постигна някаква организация, след като август месец не се знае кой къде ще е и дали изобщо ще се събере отбор, то всякаква дискусия е безпредметна. с 2 думи- без да ангажирам никого от отбора, заявявам, че ако мачовете не се признаят или не се намери начин баражът да бъде проведен докрая на сезона, аз се оттеглям от участие и не искам да имам нищо общо с ПМЛ. органически не понасям някой да ми се налага, а когато пък няма и основание за това, и когато е с цел да се демонстрира някаква власт или превъзходство, то комуникацията е излишна. това е- не искам да използвам по-остри думи, макар че малко ми трябва, но щом и в некаква игра като ПМЛ некакви хора се изживяват като дучета, фюрери и т.н, работата не е на добре.

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   11.05.2013 18:17

Бях поканен от Нуфа и Агаси да помогна на рицарите и затова ще се въздържа от крайни коментари, за да не им навредя и да бъдат наказани. Но ако нашият отбор ще си мълчи и ще се съобразява с Мейджъра, аз лично съм изиграл последния си мач в ПМЛ... И защо трябваше да бъде трита темата ? Айде, да има някакво решение обосновано, макар и грешно и субективно да го приема, ама това просто е нелепо. Толкова от мен

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   11.05.2013 18:21

Мейджър написа:
Не са елементарни въпросите, както и светът не е само черно и бяло.

В случая са. Не може 10 години да не си решил какво искаш и сега тепърва да почваш да го мислиш.

Защото, както виждаш и в мненията над мен, нещата излизат извън контрол. И тоя път трикът с Хаваите няма да мине.

Последна промяна Stuart на 11.05.2013 18:21, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   11.05.2013 18:32

Утре два отбора могат да се договорят да играят баражите направо с елиминационни дузпи или в блиц мачлета с по 3 прогнозирани мача - това означава ли, че трябва да се признаят мачовете им за редовни?!?

Още веднъж се извинявам на двата отбора за причиненото неудобство и голямо разочарование от анулирания нередовен мач, но няма как да оставя да се случи такъв многопластов прецедент в играта.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   11.05.2013 18:45

Ето ви един довод за начало. Изсмукан от пръстите, ще кажете, и ще имате право, защото е именно такъв. И все пак:

*** ПРАВИЛНИК ЗА ПЪРВЕНСТВАТА И ТУРНИРИТЕ В ПМЛ ***

Глава 6: Плейофи и баражи
- Когато не е упоменато друго, баражите и плейофите се провеждат по системата на директната елиминация в два мача на разменено гостуване, включително и финалната среща.
- Когато се срещат два отбора от една група, правото на домакинство в реванша е на отбора с по-предно класиране в редовния сезон.
- Когато се срещат два отбора от различна група, правото на домакинство в реванша е на отбора от по-долната група.

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=prognozifutbol&Number=1951836157&page=0&view=collapsed&sb=5

Специално за Алекс, че ме питаше много настойчиво в съседната тема.

Не съм свършил...

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   11.05.2013 18:46

добре де, кажи какви правила са нарушени, за да не може да се проведе мачът? некви малоумни примери даваш, за да излезнеш от ситуация, но става още по-смешно. просто ТИ еднолично реши,че мач няма да има, защото така на ТЕБЕ ти отърва и това е. няма никакви други доводи или проблеми. дойде изтри мача, рече и отсече. няма консултация с капитаните, няма дискусия, няма аргументи. тва дори и Блатер не може да го направи, но Мейджа да. евала, голем си.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   11.05.2013 18:46

Мейджър написа:
Ето ви един довод за начало. Изсмукан от пръстите, ще кажете, и ще имате право, защото е именно такъв. И все пак:

*** ПРАВИЛНИК ЗА ПЪРВЕНСТВАТА И ТУРНИРИТЕ В ПМЛ ***

Глава 6: Плейофи и баражи
- Когато не е упоменато друго, баражите и плейофите се провеждат по системата на директната елиминация в два мача на разменено гостуване, включително и финалната среща.
- Когато се срещат два отбора от една група, правото на домакинство в реванша е на отбора с по-предно класиране в редовния сезон.
- Когато се срещат два отбора от различна група, правото на домакинство в реванша е на отбора от по-долната група.

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=prognozifutbol&Number=1951836157&page=0&view=collapsed&sb=5

Специално за Алекс, че ме питаше много настойчиво в съседната тема.

Не съм свършил...

100 пъти ха-ха

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   11.05.2013 18:49

Мейджър написа:
Още веднъж се извинявам на двата отбора за причиненото неудобство и голямо разочарование от анулирания нередовен мач, но няма как да оставя да се случи такъв многопластов прецедент в играта.

Говориш като политик бате. Трябва да се промениш. А ако не можеш, просто не се занимавай с организацията на играта.

Ако този цирк се беше случил с РОД, то вадих отбора от първенството за другия сезон. Щехме да пием по една каса бира, да пусваме за 5 минути яко по тази тема и след това да обърнем разговорите по други готини теми.

Ти знаеш ли, че аз не съм спал няколко нощи, покрай тези дузпи на РОД? Знаеш ли колко емоции се вкарват? Знаеш ли колко време и труд отива, организация, време? Не говоря, че това са ресурси отишли на вятъра, напротив. Когато гориш в играта, то даваш всичко от себе си. И накрая какво - почнахме баражите от няколко седмици, много хубави мачове, супер интриги, феърплей, теми с по над 100 мнения.......за да се стигне до тук.....

Ако нямаше време, ОК, но Найтс и Грийн организираха всичко и си пуснаха прогнозите.....

Пиша това като косвена страна по въпроса, защото на мястото на Найтс за една бройка щехме да сме ние ;-)

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   11.05.2013 18:54

tonzos_justice написа:
Мейджър написа:

Говориш като политик бате. Трябва да се промениш. А ако не можеш, просто не се занимавай с организацията на играта.

Ако този цирк се беше случил с РОД, то вадих отбора от първенството за другия сезон. Щехме да пием по една каса бира, да пусваме за 5 минути яко по тази тема и след това да обърнем разговорите по други готини теми.

Ти знаеш ли, че аз не съм спал няколко нощи, покрай тези дузпи на РОД? Знаеш ли колко емоции се вкарват? Знаеш ли колко време и труд отива, организация, време? Не говоря, че това са ресурси отишли на вятъра, напротив. Когато гориш в играта, то даваш всичко от себе си. И накрая какво - почнахме баражите от няколко седмици, много хубави мачове, супер интриги, феърплей, теми с по над 100 мнения.......за да се стигне до тук.....

Ако нямаше време, ОК, но Найтс и Грийн организираха всичко и си пуснаха прогнозите.....

Пиша това като косвена страна по въпроса, защото на мястото на Найтс за една бройка щехме да сме ние ;-)

+ 1000. ако другите момчета не се чувстват обидени и оставят тази подигравка без последствия, ще бъда безкрайно учуден. но в крайна сметка различни характери... аз имам вродена нетърпимост към комунизма и едноличното взимане на решения, без оглед на общото настроение и мнение. but that's just me дето се казва.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   11.05.2013 18:56

A.Agassi написа:
добре де, кажи какви правила са нарушени, за да не може да се проведе мачът? некви малоумни примери даваш, за да излезнеш от ситуация, но става още по-смешно. просто ТИ еднолично реши,че мач няма да има, защото така на ТЕБЕ ти отърва и това е. няма никакви други доводи или проблеми. дойде изтри мача, рече и отсече. няма консултация с капитаните, няма дискусия, няма аргументи. тва дори и Блатер не може да го направи, но Мейджа да. евала, голем си.

И по какъв начин ми отърва? Продал съм телевизионните права на баражите на телевизия, която може да ги излъчи само август ли?!? Или пък ми е много приятно сульо и пульо да ми се изсира на главата, все едно ми плаща заплатата или нещо... ?!?

п.п. Не съм започнал още с доводите. Онова горе е, както казва Алекс, петоразряден довод за шарения. Ама много станаха петоразрядните доводи нещо... :unsure:

(Crazy Band)

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   11.05.2013 18:58

A.Agassi написа:
така, изобщо не ме интересуват междуособиците между някакви хора, дето явно са се взели прекалено насериозно и Платини, Блатер и т.н боб да ядат пред тях. не ме интересуват нито срещи, нито съвети, нито изпълкоми. аз съм в тази игра, за играта, за тръпката и за удоволствието. с решения като тези, нито едно от тези неща не остават налице. аз не искам да участвам в никакви игри, където решения се взимат авторитарно, без да се вземе предвид личното мнение на засегнатите части. след като засегнатите отбори нямаха нищо против баражът да се състои сега, след като въпреки краткото време се постигна някаква организация, след като август месец не се знае кой къде ще е и дали изобщо ще се събере отбор, то всякаква дискусия е безпредметна. с 2 думи- без да ангажирам никого от отбора, заявявам, че ако мачовете не се признаят или не се намери начин баражът да бъде проведен докрая на сезона, аз се оттеглям от участие и не искам да имам нищо общо с ПМЛ. органически не понасям някой да ми се налага, а когато пък няма и основание за това, и когато е с цел да се демонстрира някаква власт или превъзходство, то комуникацията е излишна. това е- не искам да използвам по-остри думи, макар че малко ми трябва, но щом и в некаква игра като ПМЛ некакви хора се изживяват като дучета, фюрери и т.н, работата не е на добре.

..............
браво за позицията ти, Агаси. Остани обаче, общопризнатия тъпанар тук е само един!

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   11.05.2013 19:01

ами и аз това се чудя, като единствения довод, който намирам за отърване- е да се разбере,че ТИ командваш парада и каквото ТИ кажеш- това ще е, независимо имаш ли право или не. заплати никой не плаща на никого, точно затова и реагирам. да ми беше шеф и да се налагаше да ти търпя простотиите- иди дойди, ама....

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: VALIANT KNIGHTS - REAL GREEN   |   11.05.2013 19:02

tonzos_justice написа:

Евала, баце, за ентусиазма. Ама умножи твоите безсънни нощи по произволно трицифрено число, умнощи твоите часове труд по произволно четирицифрено число, сложи си там някаква мерна единица "поети негативи" за награда на горните две и може да видиш играта и от друг ъгъл. Поздрави!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 158 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща