Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 06:05

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.

Отговори на тема  [ 83 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
ТОТОКУПА 2014 
Автор Съобщение
(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ТОТОКУПА 2014   |   17.09.2014 17:33

Крал Блуфен написа:
Няма какво да се коментира. Гонзо показа истинското си лице прикрито зад маската на играта за удоволствие и любов към ПМЛ и се радвам,че ги имаше тия спорни моменти за да се случи :wave:

Ся , да ми го обяснява човек , който при първата загуба напуска играта , меко казано е тъпо . Аз ще си чакам Мейджа да ми разясни ситуацията и защо взе конкретно тези решения , без дори да си направи труда да ме попита , но пък споменава , че ни е питал .
Интересно , как само от една страна гледаш . Като са играли твоя сателит за кеф , защо трябваше да нарушат 3 пъти правилата и да искат да ги съжаляваме ?

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ТОТОКУПА 2014   |   17.09.2014 17:36

Гонзо написа:
Крал Блуфен написа:
Няма какво да се коментира. Гонзо показа истинското си лице прикрито зад маската на играта за удоволствие и любов към ПМЛ и се радвам,че ги имаше тия спорни моменти за да се случи :wave:

Ся , да ми го обяснява човек , който при първата загуба напуска играта , меко казано е тъпо . Аз ще си чакам Мейджа да ми разясни ситуацията и защо взе конкретно тези решения , без дори да си направи труда да ме попита , но пък споменава , че ни е питал .
Интересно , как само от една страна гледаш . Като са играли твоя сателит за кеф , защо трябваше да нарушат 3 пъти правилата и да искат да ги съжаляваме ?

Колкото и да изопачаваш фактите няма да ги промениш. Нарушението се състои в това,че мачовете бяха пуснати с 1 час закъснение в чеъвъртък. Няма 3 или 5 нарушавания на правилата и както разбра избивките на Савиола в ПСУ-тата, които получихте за компенсация на ГРАНДИОЗНИТЕ нарушенив не се зачитат.

Стана хубав мач с много голове и отлична успеваемост. Обаче дай да ревеме и да се оправдаваме....типично в твой стил =)

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Последна промяна Крал Блуфен на 17.09.2014 17:37, променена общо 1 път

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ТОТОКУПА 2014   |   17.09.2014 17:38

Крал Блуфен написа:

В случая въпроса беше дали контролата да се играе на служебни мачове или на реалните и тя се игра на реалните. Гонзо просто много искаше да спечели мача за да си припише и той някакъв успех в играта и от там дойде целия рев. Смешна работа!

И защо да няма полза от такива контроли като имаме един най-нормален мач с избор на потоци и избор на мачове и редовни прогнози. Нямаше да има смисъл ако единия играе с 2 или 3ма човека както редовно се случва, но тука случая е друг.

Първо виж за кво иде реч па тогава давай оценки =))

Айде да не подвеждаш и да не говориш глупости , защото точно това правиш в момента . Знам че умираш да ме биеш и за теб това е целта на живота ти . Когато го направиш по нормален начин , радвай се колкото искаш , но в този случай нито е коректно да се радваш като дете в сладкарница , нито трябва да имаш повод за гордост след като Мейджа ви подпря в куп ситуации .

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ТОТОКУПА 2014   |   17.09.2014 17:40

Крал Блуфен написа:
Колкото и да изопачаваш фактите няма да ги промениш. Нарушението се състои в това,че мачовете бяха пуснати с 1 час закъснение в чеъвъртък. Няма 3 или 5 нарушавания на правилата и както разбра избивките на Савиола в ПСУ-тата, които получихте за компенсация на ГРАНДИОЗНИТЕ нарушенив не се зачитат.

Стана хубав мач с много голове и отлична успеваемост. Обаче дай да ревеме и да се оправдаваме....типично в твой стил =)

Фактите са ясни : Три нарушения на Савиола в един мач .

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ТОТОКУПА 2014   |   17.09.2014 17:41

Гонзо написа:

Айде да не подвеждаш и да не говориш глупости , защото точно това правиш в момента . Знам че умираш да ме биеш и за теб това е целта на живота ти . Когато го направиш по нормален начин , радвай се колкото искаш , но в този случай нито е коректно да се радваш като дете в сладкарница , нито трябва да имаш повод за гордост след като Мейджа ви подпря в куп ситуации .

Не си ми чак такъв дразнител - не се надценявай. Все пак ти имаш НУЛЕВИ успехи в тая игра и не е кой знае какво да те бия. Но в случая не съм те бил аз, а други хора. Аз само дадох някои насоки как да се случи :laugh:

Вярвай си,че Мейджъра е виновен да паднете и ако не е бил той сте щели да биете с 8-0 заради огромната ви класа...аз нямам нищо против :rofl:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ТОТОКУПА 2014   |   17.09.2014 17:42

Гонзо написа:

Фактите са ясни : Три нарушения на Савиола в един мач .

Нарушението е само едно. След него може и още 200 да има, но това не променя нищо. Тъжна работа, кво да ти кажа, но не съм изненадан :wave:

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ТОТОКУПА 2014   |   17.09.2014 17:43

През редовния сезон няма да има зад кой да се криете . Тогава ще видим колко голяма е класата ви .

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ТОТОКУПА 2014   |   17.09.2014 17:44

Крал Блуфен написа:
Stuart написа:
Отбор, който предполагаемо се подготвя за новия сезон, няма никаква полза от подобни контроли.

Първо виж за кво иде реч па тогава давай оценки =))

Аз съм си направил изводите от контролите, които сме играли през годините. Контроли, в които не всичко е изрядно, за мен са безсмислени и само предизвикват излишни драми.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ТОТОКУПА 2014   |   17.09.2014 17:45

Stuart написа:
Аз съм си направил изводите от контролите, които сме играли през годините. Контроли, в които не всичко е изрядно, за мен са безсмислени и само предизвикват излишни драми.

Така е наистина - вие за това в официалните мачове сте УЛТРАИЗРЯДНИ всеки мач!

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ТОТОКУПА 2014   |   17.09.2014 17:45

А всъщност , за да продължим спора , ще се направя на тъп и ще попитам следното : Какво беше наказанието за ЧК на Савиола ?

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ТОТОКУПА 2014   |   17.09.2014 17:48

Гонзо написа:
През редовния сезон няма да има зад кой да се криете . Тогава ще видим колко голяма е класата ви .

Мисли оправдания от сега =)) Риболов, скотовъдство, колоездене...

Последна промяна Крал Блуфен на 17.09.2014 17:49, променена общо 1 път

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ТОТОКУПА 2014   |   17.09.2014 17:51

Гонзо написа:
А всъщност , за да продължим спора , ще се направя на тъп и ще попитам следното : Какво беше наказанието за ЧК на Савиола ?

Средоточи се върху подарената ви дузпа от покемона Гоа и 562-рия опит да се класираш в А група :laugh:

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ТОТОКУПА 2014   |   17.09.2014 17:55

Крал Блуфен написа:
Гонзо написа:

Средоточи се върху подарената ви дузпа от покемона Гоа и 562-рия опит да се класираш в А група :laugh:

А реши да се правиш на ударен за въпроса ми . Аз в А група съм играл достатъчно .

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ТОТОКУПА 2014   |   17.09.2014 17:57

Гонзо написа:
А реши да се правиш на ударен за въпроса ми . Аз в А група съм играл достатъчно .

Идея си нямам какво ме питаш...може би Савиола няма право да играе в официалните мачове? Не схванах! Или казваш,че не трябвало да му се зачитат прогнозите срещу вас та да бяхте играли срещу 3ма да хванехте хикс?!

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ТОТОКУПА 2014   |   17.09.2014 18:00

Крал Блуфен написа:
Гонзо написа:

Идея си нямам какво ме питаш...може би Савиола няма право да играе в официалните мачове? Не схванах! Или казваш,че не трябвало да му се зачитат прогнозите срещу вас та да бяхте играли срещу 3ма да хванехте хикс?!

Не , питах те какво е наказанието и има ли въобще такова ?

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ТОТОКУПА 2014   |   17.09.2014 18:01

Гонзо написа:

Нямам никаква идея, но съм сигурен,че ти ше ме информираш подробно =))

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ТОТОКУПА 2014   |   17.09.2014 18:03

Крал Блуфен написа:
Гонзо написа:

Нямам никаква идея, но съм сигурен,че ти ше ме информираш подробно =))

Няма какво да те информирам , санкция нямаше .

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ТОТОКУПА 2014   |   17.09.2014 18:05

Е каква да е санкцията? Дори и при червен картон прогнозите му се зачитат и пропуска следващ мач, но такъв няма защото е предсезонна поготовка. :stop:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ТОТОКУПА 2014   |   17.09.2014 18:09

Stuart написа:
това, че е контрола, не означава всеки да си пуска когато и както му кефне.

Абсолютно е така. Обаче от друга страна контролата губи много смисъл и когато се играе на служебни потоци/мачове. Затова съм пуснал малко по-гъвкав вариант, но все пак в някаква разумна рамка (не всеки да си прави, каквото му кефне):

- Закъснял избор-потоци или избор-мачове (но не повече от три часа след крайния срок) може да се приеме за валиден при взаимно съгласие между капитаните на двата отбора.

Както писах по-горе, с оглед на факта, че е във взаимен интерес мачът да се играе на истински, а не на служебни мачове, както и че до този момент не е имало проблеми при такава ситуация, по презумция приемам, че има взаимно съгласие между мениджърите. Сега, няма да тръгна да издирвам по нощите капитаните дали са съгласни да приемат някакво неголямо закъснение на съперника в контролен мач. Ако не са съгласни, пишат изрично и предварително, че не са съгласни да се допуска закъснение на избор-потоци/мачове и всичко е ток и жица. Мдам, точно така можем да го направим оттук-нататък:

Имаме РЕАЛНИ ПРАВИЛА (по които се провеждат официални мачове) и ПРАВИЛА ЗА КОНТРОЛИ (малко по-свободни правила за контролни срещи и приятелски турнири - ето в това мнение най-долу има примерна версия). По презумция се приема, че контролите се играят по правилата за контроли. Ако някой от двамата капитани/мениджъри има против това, трябва предварително (при уговарянето на контролата или не по-късно от нейното начало) да заяви, че иска мачът да се играе по РЕАЛНИТЕ правила. И всичко е точно.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ТОТОКУПА 2014   |   17.09.2014 18:47

Очаквам с нетърпение мача между Гонзо и Краля през редовния сезон, очертава се класически мач, който си струва да следиш с повишен интерес :cheers:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 83 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща