Правила на форума
-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция. -> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.
| Автор |
Съобщение |
|
Medved
|

Re: Отбор на кръга | 30.09.2014 01:52
Ееее, все пак това е звездоброец, не е звездолет, че да изследва чак такива висини на прогнозирането :))
Последна промяна Medved на 30.09.2014 01:53, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
На Враца
(Thug Slugs)
|

Re: Отбор на кръга | 30.09.2014 10:13
 |  |  |  | Diavolo написа: Наде един съвет от дяволчето. Вниквай малко по-дълбоко в нещата и гледай по-подробно мачовете. В смисъл такъв, обръщай внимание и на отбора, който е загубил как е играл, какви мачове е дал, какви са му процентите и пр. Защото това 0-4 наистина звучи гръмко, но това става веднъж на 10 мача и не е чудо невиждано, по-скоро Мейджъра е имал лош ден. Например нашата победа над РОД бе много по-трудна, защото имахме сериозен отпор, което прави и победата по-стойностна, същото и за плужеците срещу Грийн. Евала за ентусизма ти и адмирирам, но досега твоята класация се припокрива с 90% от класациите по света, винаги да се гледа кой е победил с най-голямата разлика и кой е вкарал най-многото голове/ботове. А има една тънка линия, която се пренебрегва, защото е по-''скрита'' и точно там е истинскака красота и в реалния спорт и в прогнозите. |  |  |  |  |
Виж сега, това на мен ми е пределно ясно и един милион пъти казах, че точно поради тази причина не искам да класирам и капитаните, а само играчите. Особено, при гостуващите капитани, винаги разликата идва от слабия избор на домакина. Затова въобще не исках да класирам капитаните, щото там винаги всички сте недоволни, знам , че всеки един от вас е много велик, дори е с 1 гол да бие влязъл с греда. Обаче ми се изредиха 100 човека да ми казват да пусна класация и за капитаните. За твое сведение на нашия мач 6 от мачовете, които ни дадоха Форса свършиха с резултати от 2:2 нагоре и едно 0:0 в Германия. Абсолютно невъзможни за хващане и направиха страхотен избор, ама нямаше как да ги предпочета пред Лавината, които нанизаха 5 парцала. Вече наистина доста се дразня, това си моята класация и ще си слагам в нея и мене си всеки кръг , ако искам. Само знаете да давате забележки, ама като биеш с 1:0 няма как да те сложа. Като вкарате 2-3 гола, тогава.
_________________ Fortuna favet fortibus!
|
|   |
|
 |
|
Medved
|

Re: Отбор на кръга | 30.09.2014 12:34
Все някой майстор недооценен в тези класации бе 
|
|   |
|
 |
|
Forest_fan
(Les Mousquetaires)
Регистриран на: 06.06.2012 07:21 Мнения: 5076 Местоположение: Laval, QC, Canada
|

Re: Отбор на кръга | 30.09.2014 12:46
Инициативата е супер, така че само адмирации към Надето  Единственото, което ще си позволя да предложа е, дали не е възможно класацията да се прави отделно за "А" и "Б" група? Така например в края на сезона бихме имали 2 идеални отбора, които да премерят сили 
_________________ Un pour tous, tous pour un!
|
|   |
|
 |
|
На Враца
(Thug Slugs)
|

Re: Отбор на кръга | 30.09.2014 12:50
Възможно е , разбира се, да се прави такава класация, но тъй като имам държавни изпити сега, времето ми е малко ограничено. Този сезон мисля да го караме така. На полусезона, ще направя и отбора на полусезона, в зависимост от това, кой колко пъти е попаднал в отбора на кръга. 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32167 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Отбор на кръга | 01.10.2014 18:08
Прави си каквато си искаш класация, няма значение 
|
|   |
|
 |
|
Medved
|

Re: Отбор на кръга | 06.10.2014 12:56
Наде, пускай отбора на кръга, че майсторите кликат нетърпеливо, за да се открият избрани... този път! И в този ред на мисли, искам да вникнеш по-задълбочено в материята и да оцениш по достойнство безспорния ми принос към точката на моя отбор, която стана възможна благодарение на стратегическата ми маневра по посока на резервната скамейка (президентското кресло, ако трябва да сме честни, но дай да го наречем "резервна скамейка", че е по-народно някак). Един вид, освободих пространства и съотборниците ми разгърнаха мечешкия вал за ужасТ на овехтелите легенди на една потъваща подводница :))) 
Последна промяна Medved на 06.10.2014 12:57, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
На Враца
(Thug Slugs)
|

Re: Отбор на кръга | 08.10.2014 14:31
Ще пусна довечера, че имах проблеми малко с университета и водех неравна борба за правата си да завърша и да се явя на държавни. 
|
|   |
|
 |
|
На Враца
(Thug Slugs)
|

Отбор на 3 кръг | 08.10.2014 20:45
Първо искам да се извиня за забавянето, но си имах доста проблеми. Трябваше да си подавам документи за държавни изпити, а липсваха протоколи с оценки, преподаватели и така нататък. Слава Богу, всичко е на ред. През този кръг също имаше множество попадения и не липсваха и изненади. Броя на играчите, вкарали 2 гола е 7 и съответно няма как да попаднат всичките в класацията и затова ще се опитам да отсея ювелирните изпълнения, но ако не го направя успешно, моля за извинение, тъй като главата ми е замътена от закони и членове. Бай Момчил (КРИВА НИВА) Лошо начало на сезона за отбора на Крива нива. И в този кръг те не успяха да постигнат победата, въпреки че бяха много близо до нея. Момчи имаше водеща заслуга за чудесното представяне на тима и само късмета го лиши от това да донесе победата на отбора при гостуването на RED OR DEAD, завършило 2:2. Той отбеляза изравнителния гол - Фенербахче - Коняспор 2:1, а преди това Тонзо отрази негов удар в Италия Б - Трапани - Латина 1:0. Флегматрон (PRIMUS MAXIMUS)Примусите започнаха традиционно лошо сезона, но ето, че и те спечелиха победа. Тя дойде с 2:0 срещу DUNE WARRIORS. Отборът на гостите беше разкъсван от интриги преди началото на сезона, като много участници в ПМЛ поискаха отстраняване на отбора. Те обаче, не само, че си запазиха право на участие в шампионата, но и привлякоха известния бот - Наджата и Сафин, който направи много неуспешно завръщане в ПМЛ на вратарския пост. В крайна сметка, Флегмата отбеляза и двете попадения в тази среща Челси - Арсенал 2:0 и Борусия М'гладбах - Майнц 1:1 и прати гостите да си ближат раните. Белгийски цербер (CD UNIVERSITARIO SFX) Привлеченият от Примусите нападател, загатна за таланта си в тази среща. Именно неговите две попадения донесоха победа на тима му над THUG SLUGS с 1:2. Головете му дойдоха в мачове Райо Валекано - Барселона 0:2 и Бреша - Варезе 1:1, където добави след гредата на Хайзевберг. Така CD UNIVERSITARIO SFX е еденственият тим без загубена точка към момента и съвсем заслужено води в класирането на Б група. Изгрев Ламерз (REAL GREEN) Чудесно представяне на грингосите този кръг. Сразиха тима на THE THRACIAN ORPHICS с 2:5, Изгрева имаше основна заслуга затова. Той се отчете с две точни попадения - Вердер - Фрайбург 1:1 и Гояс - Фигейрензе 1:0. Освен головето, играчът на гостите имаше нещастието и да уцели два пъти гредите - Олесунд - Од БК 1:2 -> 2:2 и Парма - Дженоа 1:1 -> 1:2. Въпреки това, представянето му беше чудесно и затова намери място в класацията. ВратарЛанселот (СИНЯТА ЛАВИНА) Лавините продължават с великолепното си представяне през този сезон и този път сгазиха тима на CRAZY BAND с 2:4. Едно огромно браво обаче заслужава вратаря им, който им донесе успеха с двете си спасявания. Те дойдоха на мачовете Бари - Модена 1:1 и Сампдория - Аталанта 1:0. Получи се доста зрелищен мач с много попадения и решението им да дублират в Германия се оказа с голям принос за успеха им. Капитан - отбор домакинНейви (UNDERGROUND)Поредно отличие за Нейви. Той е единственият играч, който до момента е включван в класацията 3 пъти. За първи път обаче като капитан на отбор домакин. Чудесен избор и набутване на 5 парцала във вратата на NEW MERSEY RAZORS му донесоха това. Освен 5-те точни удара, съотборниците му се отчетоха и с още 2 греди. Това само доказва, колко добре се е справил при избора на мачовете. Капитан - отбор гостАнфийлд (REAL GREEN) Най - накрая глътка въздух и за Грингосите. И то с такава убедителна победа. Анфо избра майсторски потоците и това донесе успех на тима му. Вкараните 5 гола и уцелените 2 греди, доказват това. Тимът позна 6 от 8-те си мача и съвсем заслужено се поздрави с победата. За Алекс и Орфиците остават изводите.
|
|   |
|
 |
|
Medved
|

Re: Отбор на 3 кръг | 09.10.2014 01:06
А наградата "Пробитият жълъд" отива за легендата на "Курск" Куесчън, който стана първият позорно уволнен капитан за сезона. Квеса беше принуден да сдаде капитанския пост в своя отбор въпреки престижната домакинска точка срещу основния фаворит за титлата "Балкански мечок". 
Последна промяна Medved на 09.10.2014 01:06, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
На Враца
(Thug Slugs)
|

Отбор на 4 кръг | 24.10.2014 11:29
Четвъртият кръг също беше много резултатен и изпълнен с много емоции - за едни положителни, за други - не чак толкова.  Получи се интересно съотношение между победите за домакини и гости - те бяха по равно, но никой от участниците във ВИП бет не успя да се възползва от изгодния коефициент за такъв залог. Полеви играчиЛа Вила(Крива нива) Играчът на Нивата се отличи с 2 точни попадения в мача, които донесоха равенството на неговия тим при гостуването на Мумиите. И двата гола дойдоха в Англия - Брайтън - Мидълзбро 1:2 и Нюкасъл - Лестър 1:0. Като цяло добро представяне на Нивата тоя мач, но все още са далеч от това, което се очаква от тях. Емерсем(CRAZY BAND) Много важна победа на Бандата като гост над Валките - традиционно неудобен за тях съперник. Много драматичен мач, в който Емерсем бе с водеща роля за успеха на своя тим. Набута два гола, които донесоха победата с 2:3. Решаващите попадения бяха на срещите Дагенъм и Редбридж – Нюпорт 0:1 и Твенте – Аякс 1:1. Енкели(Балкански мечок) Ето, че най - накрая и Мечоците с проявиха с нещо положително, след като няколко кръга боксуваха. Победата над Арлито с 3:2 им дава глътка свеж въздух. Енкели беше главият герой в мача, не само заради двете си попадения, но е заради това, че отбеляза гола на кръга - Хееренвеен - Камбуур 2:2. Другото му попадение беше на мача Питърбъро - Барнзли 2:1. Туиг(DUNE WARRIORS) Туиг е единственият представител на Б група в тази класация. С двете си попадения, той донесе победата на своя отбор над Слъгс с 3:2. Макар и двете да бяха с бот - 1:1, те се оказаха изключително ценни и така Дюн записа нова победа, за нещастие на доста отбори в Б група, включително и нашия. вратарМитака(THE CURSED) Вратарската позиция отива в полза на Митака в тежката конкуренция на Дявола, Редо и Шопченко, които също се отличиха с по 2 спасявания. Избрах него, тъй като неговите спасявания донесоха победата на Кърсд като гост на един от най - силнопредставящите се отбори в А група - Ъндърграунд. Победата на Кърсд 1:2 нямаше да е възможна без неговите спасявания на Ипсуич - Блякбърн 1:1 и Клуб Америка - Монтерей 2:0 и двата на удари на Жоро Левскара. Капитан домакиниСавиола(CD UNIVERSITARIO SFX) Безспорен домакински приз за капитана на водача в Б група. Изборът му не остави никакви шансове на Орфиците, които след тази загуба, съвсем пропаднаха в класирането. Мачовете бяха много добре подбрани и донесоха общо 6 точни удара във вратата на гостите срещу само 2 от тяхна страна. Четири от тези шест удара се превърнаха в голове. Още по - впечатляващото е, че шестте точни удара бяха на шест различини мача, което показва, че не са успели да хванат само 2 от мачовете, които сами си дадоха. Капитан гостиАнфийлд(REAL GREEN) Отборът на Риъл Грийн също се събуди този кръг и нанесе погром на ПС Мания. Потоците, които Анфо даде останаха неразгадаеми за гостите и съвсем логично те набутаха 4 гола и общо 5 точни удара. И при тях е да отбелязване, че 5-те точни удара бяха на 5 различни мача, което говори са прекрасна успеваемост 5 от общо 8 срещи.
Последна промяна На Враца на 24.10.2014 11:30, променена общо 2 пъти
|
|   |
|
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: Отбор на 4 кръг | 24.10.2014 11:52
 |
|
На Враца
(Thug Slugs)
|

Re: Отбор на 4 кръг | 24.10.2014 12:00
Казах , че съм избрала Митака заради това, че неговите избивки донесоха победа на тима му, на шопченко избивките стигнаха до равенство и едната беше ебати очевадната, заради която се и отказах от играта. Плюс това, звездичките са си на Мейджъра, той му е оценил, че е бил близо до Шалке, но аз това не го оценявам, не ме интересува, кой до какво е бил близо.
|
|   |
|
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: Отбор на 4 кръг | 24.10.2014 12:10
 |  |  |  | На Враца написа: Казах , че съм избрала Митака заради това, че неговите избивки донесоха победа на тима му, на шопченко избивките стигнаха до равенство и едната беше ебати очевадната, заради която се и отказах от играта. Плюс това, звездичките са си на Мейджъра, той му е оценил, че е бил близо до Шалке, но аз това не го оценявам, не ме интересува, кой до какво е бил близо. |  |  |  |  |
Тоест искаш да кажеш , че отбора с който ние сме играли е някво посредствено тимче ? Ок , не знаех . Аз си мислих , че когато домакина има 3 опасни атаки , е по малко от това , когато отбора има 6-7 но не съм голям капацитет .
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: Отбор на 4 кръг | 24.10.2014 12:16
Чакай сега , отказваш се от играта , защото Васко е избил 2:0 на чюорбата ??? Тук ме бутна от коня . Ква точно е логиката и чувала ли си за дублиране ?
 |
|
На Враца
(Thug Slugs)
|

Re: Отбор на 4 кръг | 24.10.2014 12:28
Ами Гонзо, случайно да те навежда някаква мисъл ? Случайно аз много да съм настоявала да се дублира тоя мач, а той да не се е дублирал и да се е пуснала абсурдна прогноза на него ?
|
|   |
|
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: Отбор на 4 кръг | 24.10.2014 12:33
И това щеше да е решило спора сега , защото Васко щеше да е с 3 избивки . Не виждам ква е драмата .
 |
|
На Враца
(Thug Slugs)
|

Re: Отбор на 4 кръг | 24.10.2014 12:38
Това няма как да се знае, темата е съвсем друга и не ми се разискват глупости и 20 избивки да направи, ми е абсолютно безразлично.
|
|   |
|
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: Отбор на 4 кръг | 24.10.2014 12:54
Ами ако ти е през онази работа и ти е безразлично , не я прави класацията . Но ако си решила , че ще я правиш , то нека да е със сериозни доводи , а не че еди кой си се е епилирал или ти е по симпатичен . В момента доводите ти са странни .
 |
|
На Враца
(Thug Slugs)
|

Re: Отбор на 4 кръг | 24.10.2014 12:57
Две избивки срещу водача в А група, носещи са победа, са по - стойностни от 2 избивки, носещи равенство срещу средняк в Б група. Това ми е доводът. Като не ти изнася - твой проблем.
|
|   |
|
|