Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 06:10

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.

Отговори на тема  [ 8 мнения ] 
Жълт ПМЛ 
Автор Съобщение
(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Жълт ПМЛ   |   27.01.2013 01:53

Жълт ПМЛ се завръща на пазара!
Драги читатели, държа да ви уведомя, че Жълт ПМЛ се завръща на пазара. Вече мина около една година от последния ни брой и беше крайно време да се върнем. Небивалият интерес, който събра вестника през изминалия сезон, ме накара да го подновя. Ще попитате - Защо чак сега ? Причината е само една - досега се водеха съдебни спорове между моя милост и Крал Блуфен. В крайна сметка те бяха спечелени от мен, защото парите бяха на страната на Блуфена, но съдията беше на моя страна. В крайна сметка след края на съдебната сага с Блуфи си направихме няколко СПА процедури и решихме заедно да подновим вестника.

Скандал на седмицата.
В скандал на изминалия кръг за Купата на ПМЛ се превърна отиграванията на Сперанца. Тя на практита обезсмисли мача с Дъ Слъгс. Прогнозите и за загуби на Барселона и Реал Мадрид пробудиха сериозни разстройства в световния всемир. Учените от НАСА обявиха, че един метеорит рязко е сменил посоката си и се е насочил към земното кълбо. Те са категорични, че това е предизвикано от неорентираното хвърчена с метлата от страна на Сперанца, която без да се усети е напуснала земната орбита. Метеоритът се е насочил към земното кълбо в опит да се спаси от нейните тупалки. Христо Стоичков, виждайки нейната прогноза за загуба на Барселона, е поздравил всичките и роднини от женски пол и е изразил искрено съжаление, че е не е пред очите му, че да я настъпи едно хубаво. Според нас, тук става въпрос за явна корупция и престъпление по чл.307в от НК. Не е ясно, какво е получила в замяна Сперанца от Фалкенбах и останалите момчета от отбора на Слъгс, но наши читатели твърдят, че са я видели да напуска с раздърпана пола и и ухилена до уши квартирата на Фалка и Олмостдеър. Но така е, като в един отбор играят само жени ...

Дерби на кръга.
Дербито на този кръг противопоставя отборите на Демба Бойс и Блу Пауър. Двата сини отбора, чиито най-добри играчи са червени фенове до мозъка на костите си, са готови да представят истинско зрелище на зрителите в борбата за това, кой не иска да влезе в А група. Причината за нежеланието на двата отбора да влязат в горния ешалон е многократно обявявана - А група е много по-скучна от Б и там няма с кого да се спами. Наши читатели твърдят, че Гонзо вече предусеща вкуса на загубата и от няколко дни не може да спи спокойно и сомнанбулства. Последният път успял да стигне дори до Франкфурт насън и незнайно как се оказал на Комерцбанк арена. Това толкова го ядосало, че му качило пулса до 160 удара в минута и го накарало незаслужено да порицава общество своя най-добър играч - Дани, за негови тупалки ниско над тополите в контролата със Зомбитата.

Мейджърът в депресия.
Самозабравилия се шеф на играта започва много сериозно да лази по нервите на всички играчи. Той се опита самосиндикално да си тегли жребий сам и това разбуни духовете. Вярно е, че Мейджъра не е сам, но това не му дава право да си тегли жребии, както си пожелае, тъй като не може да докаже, кое точно негово аз е правило листчетата и кое ги е теглило. Фактът, че тегления от него жребий бе нагласен, си пролича явно от двойката Демба Бойс и Блу Пауър. Мейджърът имаше голямото желание поне един от двата отбора да продължи напред и затова ги постави един срещу друг, впоследствие - новия, по-справедлив жребий, доведе до отпадането и на двата отбора.

За Жълт ПМЛ
репортерът от Враца, криещ се зад пердето

Последна промяна На Враца на 27.01.2013 01:58, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Жълт ПМЛ   |   27.01.2013 02:11

Аз да не съм некъв предмет, че да ме пишеш членувано бе, чшшшш, алоооооу! :ireful: :-D

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Жълт ПМЛ   |   27.01.2013 04:25

Мейджър написа:
Аз да не съм некъв предмет, че да ме пишеш членувано бе, чшшшш, алоооооу! :ireful: :-D

Ти предмет може и да не си, ама да искаш да ти махнат... члена? :-P

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Жълт ПМЛ   |   27.01.2013 09:56

Хехехе , дерби няма как да има , защото ние сме с класа над вас . Предричам победа за нас , с двоен гол в Мексико :laugh:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Жълт ПМЛ   |   27.01.2013 11:32

На свое заседание УС на РОД реши да се гласува фонд за подаръци към гостуващите отбори на RED HELL.

Вече е пусната заявка за производство на 1000 сини прашки. По този начин ще "уважим" по подобаващ начин хората, а те нека да си знаят, че трябва да си ги сложат след мача, поне ще са чисти ;-)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Жълт ПМЛ   |   27.01.2013 14:21

Гонзо написа:
Хехехе , дерби няма как да има , защото ние сме с класа над вас . Предричам победа за нас , с двоен гол в Мексико :laugh:

Тъкмо да кажа,че сте ни редовни абонати ама се сетих,че от желираните бонбони на Магера по-редовни немаме :whistle:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Жълт ПМЛ   |   27.01.2013 14:41

На Враца написа:
Жълт ПМЛ се завръща на пазара!
Ще попитате - Защо чак сега ? Причината е само една - досега се водеха съдебни спорове между моя милост и Крал Блуфен. В крайна сметка те бяха спечелени от мен, защото парите бяха на страната на Блуфена, но съдията беше на моя страна.

Наде, с какво подкупи съдията? Трябва да е нещо доста секси, за да отидат могъщите ресурси на крал Блуфен на втора линия :laugh:

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Жълт ПМЛ   |   27.01.2013 15:21

Хаха, аз съм безценна. :-)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 8 мнения ]