Правила на форума
-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция. -> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
Shifter
(Thug Slugs)
Регистриран на: 22.07.2012 14:22 Мнения: 3108 Местоположение: София
|

Спешен въпрос за ЖК | 15.02.2013 21:46
Нашият състезател Олмостдеър има 3 ЖК - 2 в първенство и 1 за купата. От разговор с Анфийлд по друг повод бях разбрал, че ЖК за купата важат и за първенството и обратно - затова ние като примерен и винаги спазващ правилата отбор оставихме един от основните ни голмайстори извън състава за предстоящото изключително важно домакинство на Crazy Band. Сега осъзнах, че в темата на мача всъщност наказани за кръга не са отбелязани. Означава ли това, че картоните за Купата важат само за нея? В Дисциплинарния правилник, който аз имам и който съм качил на сайта, думата "купа" се споменава точно 0 (нула) пъти - явно това е нещо, което само големите шефове в ПМЛ знаят. Моля в рамките на тази вечер да получа отговор от компетентните органи, за да знаем дали поне разполагаме с резерва.
 |
|
Anfield
(Real Green)
|

Re: Спешен въпрос за ЖК | 15.02.2013 22:33
Първо адмирации за феърплея! Второ тотално вината е в мен, налегналия ме грип и в пропуска ми тази седмица да нанеса наказанията от последния кръг. Нещо, което яко бях направил навреме, трябваше да пиша още в темата за кръга че вашият човек е със спрени права.
В кратце, Олмостдеър е получил трети картон за сезона и респективно този уикенд трябва да почива.
 |
|
Shifter
(Thug Slugs)
Регистриран на: 22.07.2012 14:22 Мнения: 3108 Местоположение: София
|

Re: Спешен въпрос за ЖК | 15.02.2013 23:16
Добре де, наказнията (както и останалите класации) на сайта ги обновявам след всеки кръг - защо нямат "официална" тежест? Мислите, че лъжа или какво? Лошо няма нещата да са и във форума (ако случайно на 1 място стане грешка, от другото да се свери и поправи), обаче в конкретния случай очевидно никой модератор не е погледнал наказанията в сайта - там от пет дена срещу името на Омостдеър си стои наказан за W17...
 |
|
Mandor
(The Mummies)
|

Re: Спешен въпрос за ЖК | 16.02.2013 03:02
Причината Анфо ясно ти я е обяснил - има хора, които следят и обявяват наказанията, за да не го правят модераторите всеки кръг, което си е излишно допълнително натоварване. Тоест след като той не е обявил наказан играч аз нямам причина да ходя и да се ровя допълнително.
|
|   |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|