Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 04:57

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.

Отговори на тема  [ 28 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Трансферна БОМБА в CDLM BLUE POWER 
Автор Съобщение
(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Трансферна БОМБА в CDLM BLUE POWER   |   28.08.2012 20:21

Милинонерите естествено както всеки сезон са най-активни на трансферния пазар демонстрирайки финансова мощ, релеф и силови постижения.
Въпреки,че скамейката ни е дълга винаги търсим начин да изпарадираме с някой още по-гениален играч.

Представям на вашето внимание новото супер-мега-турбо попълнение - БАТЕ!

Трансферът е сензационен поради 2 основни причини.

1. На път е да се сформира атомно ВРАЧАНСКО нападение (Надето-Бате) като Враца официално се признава за третия град Република България след София и Бело Левуново...поне до края на сезона! От един приятел, виден столичен бизнесмен и полимат* знам,че най-страшно е да те поръчат на врачанци защото те поръчки не отказвали...

2. Вече в отбора има не един заклет комарджия пръскащ ХИЛЯДИ евра на уикенд, а цели двама. Всички знаем за крупните суми, които разиграва Виери в града КОЕЛН (изписан на латиница), а сега конкуренцията става зверска след като от достоверни източници знам,че БАТЕ залага дори...на надбягвания с кучета.
Като добавим и негово Величество Крал Блуфен и олигархът Ел Капитан, които залагат по-скромно, но от сърце мисля,че нямаме абсолютно никаква конкуренция по показателя: кой слага най-много евра на масите!

* това е нещо като Леонардо Давинчи, но с постоянна група еднакво изглеждащи момчета с черни дрехи и многосантиметрови бицепси.

Очаква се БАТЕ да дебютира още тази седмица в контролата срещу Слъгс! Слуховете твърдят,че негласния спонсор на МИЛИОНЕРИТЕ - видния самоковски 140кг бизнесмен Боби Дебелия също приветства трансфера и обещава чеверме в кръчмата си на Боровец след 1вата победа в първенството!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Последна промяна Крал Блуфен на 28.08.2012 20:24, променена общо 1 път

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Трансферна БОМБА в CDLM BLUE POWER   |   28.08.2012 20:37

Охооо. Честито и от мен на Бате, че вече е част от нашия отбор. Много се радвам, че имам съгражданин в отбора си. Сред хората от РОД от източните покрайнини на България, някакси не се чувствах като у дома си.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Трансферна БОМБА в CDLM BLUE POWER   |   28.08.2012 20:43

Бате, вие станахте ебахти чорбарския отбор... :-o

Отговори с цитат
Мнение  Re: Трансферна БОМБА в CDLM BLUE POWER   |   28.08.2012 20:49

Искам да изкажа благодаренията си на Крал Блуфен и да кажа следното:

Ще защитавам до край цветовете на КЛУБ ДЕПОРТИВО ДЕ ЛОС МИЛИОНАРИОС и въпреки, че не са ми любими,нека не забравяме,че аз все пак съм професионален комарджия,залагал десетки пъти на кучета,коне,котки,крокодили и всевъзможни животинки!

Учуден съм и същевременно горд,че ЛИЧНОСТ КАТО КРАЛЯ ме иска в отбора си!
Естествено,че приех веднага предложението без да се замисля!

Наздраве на моите съотборници и по-специално на Надето,една истинска топ реализаторка,както Краля ми съобщи преди броени минути.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Трансферна БОМБА в CDLM BLUE POWER   |   28.08.2012 21:21

На Враца написа:
Охооо. Честито и от мен на Бате, че вече е част от нашия отбор. Много се радвам, че имам съгражданин в отбора си. Сред хората от РОД от източните покрайнини на България, някакси не се чувствах като у дома си.

Както сама се убеди хигиенните условия, осигуряването на лиценз, ток, вода,парно и бойлери в нашиия колектив не са проблем. Въпреки,че уважавам Тонзос като съперник в играта, истината е,че ПОД се ръководи от скандален адвокат-мошенник и КРАДЕЦ на лицензи като Олимпия и докато той е начело бял ден няма да видят. Това,че взеха купата миналия сезон е само прах в очите на изстрадалите и мизерстващи фенове на отбора из българските села.

Използвам случая за пореден път да сигнализирам на Федерацията в стил Ивайло Дражев като напомня: ПОД Е НЕЛЕГИТИМЕН! Лиценза беше откраднат от изпечения мошенник Олимпия!

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Трансферна БОМБА в CDLM BLUE POWER   |   28.08.2012 21:23

Мейджър написа:

В CDLM BP не се делим на чорбари и говеда. Каузата, която ни обединява е много по-висша. "Бъди сциентолог, бъди Милионер, почивай в Богота!"

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Трансферна БОМБА в CDLM BLUE POWER   |   28.08.2012 21:27

BATE написа:
Искам да изкажа благодаренията си на Крал Блуфен и да кажа следното:

Ще защитавам до край цветовете на КЛУБ ДЕПОРТИВО ДЕ ЛОС МИЛИОНАРИОС и въпреки, че не са ми любими,нека не забравяме,че аз все пак съм професионален комарджия,залагал десетки пъти на кучета,коне,котки,крокодили и всевъзможни животинки!

Учуден съм и същевременно горд,че ЛИЧНОСТ КАТО КРАЛЯ ме иска в отбора си!
Естествено,че приех веднага предложението без да се замисля!

Наздраве на моите съотборници и по-специално на Надето,една истинска топ реализаторка,както Краля ми съобщи преди броени минути.

В следващите дни полека-лека ще те запозная с принципите на играта, моята гениална стратегия за новия сезон, славната история на отбора в миналото, Директивата и коктейла от магии и уроки, които ни сполетяха в предния и още много други важни за мен, но и за теб неща!

За тази вечер те оставям спокойно да изглеждаш ВСЕКИ един видео-материал в следния сайт за да научиш малко повече за психологическия аспект от това да си част от МИЛИОНЕРИТЕ.

http://www.scientology.org

Последна промяна Крал Блуфен на 28.08.2012 21:29, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Трансферна БОМБА в CDLM BLUE POWER   |   28.08.2012 22:15

Мейджър написа:

Ей мишморок! :-D

Добре заварили! :-)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Трансферна БОМБА в CDLM BLUE POWER   |   28.08.2012 22:35

Използвам темата за да обявя и новия талисман на CDLМ BP през идния сезон. Това е КРОКОДИЛЪТ ДЕСО!

Той ще има специално ВИП сепаре в централната ложа на Милионерския стадион за да респектира противниците макар и все още невръстен!

Крокодилът Десо е Милионер и Сциентолог

Изображение

Крокодилът Десо ползва интернет и скоро ще си направи акаунт тук

Изображение

Крокодилът Десо изгледа няколко мача на ФК Барселона...Съвет от мен: ако крокодил ви се прави на умрел НЕ МУ ВЕРВАЙТЕ защото изведнъж се обръща и ви захапва за ръката!

Изображение

Крокодилът Десо очаква всички фенове на гостуващите отбори с нетърпение!

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Трансферна БОМБА в CDLM BLUE POWER   |   28.08.2012 23:38

На Враца написа:

Алоу Враца??? Къде се сравняваш с Ямбол бе, вие пътища нямате, икономика нямате, всичко избега, леле северозападнали и се отварят. Както се казва от Враца и котка да не вземаш :rock:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Трансферна БОМБА в CDLM BLUE POWER   |   28.08.2012 23:42

tonzos_justice написа:
На Враца написа:

Алоу Враца??? Къде се сравняваш с Ямбол бе, вие пътища нямате, икономика нямате, всичко избега, леле северозападнали и се отварят. Както се казва от Враца и котка да не вземаш :rock:

охохохохохоохохохоохохоохоххохох тук вече ще си навлечеш сериозно гнева на врачанската мафия в нашия отбор копеле =)
Надето е строга, но обективна - не и бяхте на нивото =)

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Трансферна БОМБА в CDLM BLUE POWER   |   28.08.2012 23:45

Крал Блуфен написа:
tonzos_justice написа:
На Враца написа:

охохохохохоохохохоохохоохоххохох тук вече ще си навлечеш сериозно гнева на врачанската мафия в нашия отбор копеле =)
Надето е строга, но обективна - не и бяхте на нивото =)

Като забравим, че е от Враца, Надето е готина мадама, уважавам я, БАТЕ също е пич и прави хубави анализи в чорбарския клуб на дира.

Обаче никога няма да забравя как една врачанка ме завлече с пари в студентски град :-x

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Трансферна БОМБА в CDLM BLUE POWER   |   28.08.2012 23:49

Крал Блуфен написа:
Милинонерите естествено както всеки сезон са най-активни на трансферния пазар демонстрирайки финансова мощ, релеф и силови постижения.
Въпреки,че скамейката ни е дълга винаги търсим начин да изпарадираме с някой още по-гениален играч.

Представям на вашето внимание новото супер-мега-турбо попълнение - БАТЕ!

Трансферът е сензационен поради 2 основни причини.

1. На път е да се сформира атомно ВРАЧАНСКО нападение (Надето-Бате) като Враца официално се признава за третия град Република България след София и Бело Левуново...поне до края на сезона! От един приятел, виден столичен бизнесмен и полимат* знам,че най-страшно е да те поръчат на врачанци защото те поръчки не отказвали...

2. Вече в отбора има не един заклет комарджия пръскащ ХИЛЯДИ евра на уикенд, а цели двама. Всички знаем за крупните суми, които разиграва Виери в града КОЕЛН (изписан на латиница), а сега конкуренцията става зверска след като от достоверни източници знам,че БАТЕ залага дори...на надбягвания с кучета.
Като добавим и негово Величество Крал Блуфен и олигархът Ел Капитан, които залагат по-скромно, но от сърце мисля,че нямаме абсолютно никаква конкуренция по показателя: кой слага най-много евра на масите!

* това е нещо като Леонардо Давинчи, но с постоянна група еднакво изглеждащи момчета с черни дрехи и многосантиметрови бицепси.

Очаква се БАТЕ да дебютира още тази седмица в контролата срещу Слъгс! Слуховете твърдят,че негласния спонсор на МИЛИОНЕРИТЕ - видния самоковски 140кг бизнесмен Боби Дебелия също приветства трансфера и обещава чеверме в кръчмата си на Боровец след 1вата победа в първенството!

Чудя се дали направих добро като възродих Блу Пауър с подаряването на Надето без пари, поне една бутилка уиски да бях получил :-D

Успех на БАТЕ, много сериозен играч, уважавам всички комарджии :football:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Трансферна БОМБА в CDLM BLUE POWER   |   28.08.2012 23:58

Цитат:
Чудя се дали направих добро като възродих Блу Пауър с подаряването на Надето без пари, поне една бутилка уиски да бях получил :-D

Да, наистина точно така се случи - ти ни я "даде" от солидарност и меценатщина......доброволно =) Не е да кажеш,че напусна с гръм и трясък търсейки елементарна хигиена, която не можеше да получи при вас.
А и комисионна търси охоохохохоохох :first:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Трансферна БОМБА в CDLM BLUE POWER   |   29.08.2012 00:04

Крал Блуфен написа:
Цитат:

Не виждах какви пари могат да се изкарат от един потънал на дъното отбор в Б група, затова след куп скандали реших да намаля разхода на топла вода :dance:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Трансферна БОМБА в CDLM BLUE POWER   |   29.08.2012 00:08

tonzos_justice написа:
Крал Блуфен написа:
Цитат:

Не виждах какви пари могат да се изкарат от един потънал на дъното отбор в Б група, затова след куп скандали реших да намаля разхода на топла вода :dance:

Ше трябва да смениш версията. По времето, когато ти позорно изпусна най-големия си голмайстор точно ПОД бяха на дъното, а ние бяхме 3ти на полусезона. Тоест това се случи далеч преди ДИРЕКТИВАТА да бъдем спряни и букета от магии и отвари, който вещиците предвождани от най-слабия мениджър за миналия сезон - Венабили пръскаха всеки ден зад огромните зидове на комплекса "Ел Чапо" :moufan:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Трансферна БОМБА в CDLM BLUE POWER   |   29.08.2012 00:14

Охоохохохооххо сега виждам,че има ИМОТИКОНА Блуфен.

:bluefan: :bluefan: :bluefan: :bluefan: :bluefan: :bluefan: :bluefan: :bluefan: :bluefan: :bluefan: :bluefan: :bluefan: :bluefan: :bluefan: :bluefan: :bluefan: :bluefan: :bluefan: :bluefan: :bluefan: :bluefan: :bluefan: :bluefan: :bluefan: :bluefan: :bluefan:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Трансферна БОМБА в CDLM BLUE POWER   |   29.08.2012 00:19

Крал Блуфен написа:
Охоохохохооххо сега виждам,че има ИМОТИКОНА Блуфен.

:bluefan: :bluefan: :bluefan: :bluefan: :bluefan: :bluefan: :bluefan: :bluefan: :bluefan: :bluefan: :bluefan: :bluefan: :bluefan: :bluefan: :bluefan: :bluefan: :bluefan: :bluefan: :bluefan: :bluefan: :bluefan: :bluefan: :bluefan: :bluefan: :bluefan: :bluefan:

Нашият адвокат Олимпия трябва да пусне протест :-)

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Трансферна БОМБА в CDLM BLUE POWER   |   29.08.2012 09:51

Крал Блуфен написа:
Мейджър написа:

В CDLM BP не се делим на чорбари и говеда. Каузата, която ни обединява е много по-висша. "Бъди сциентолог, бъди Милионер, почивай в Богота!"

истински космополити :moufan:

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Трансферна БОМБА в CDLM BLUE POWER   |   29.08.2012 13:39

Блефене, искам да обърнеш внимание само как звучи името на клуба - Клуб Депортиво Лос Милионарис ВР, точно като Враца. Даже и съкращението говори много. ;-)
Тонозосе, преди да говориш за Враца, трябва да си спомниш, че тове е един от най-цесекарските градове в Балгария, така че му дължиш необходимото уважение, дори само заради това. А относно това, дали си имаме пътища или не, това теб не те засяга, тъй като ти не живееш там. :-) Както сам си установил ние си живуркаме доста добре без да мрънкаме. :-)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 28 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща