Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 04:57

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.

Отговори на тема  [ 26 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Феърплей до края на п-вото 
Автор Съобщение
(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Феърплей до края на п-вото   |   08.04.2013 16:54

Надявам се всички отбори в А група и играещите баражи в Б група, да играят Феърплей в оставащите 3 кръга до края на мачовете.
Всеки си се бори за някакви цели, един за оставане в групата, друг за титла, трети за бараж.
Ясно ми е ,че тая работа с апели не става и е въпрос на морални качества у всеки конкретен индивид и играещ
Също както ми е ясно и, че тук не печелим и не губим нищо, освен уважение един към друг ....

та, затова го и пиша.

Иначе, успех на всички , кой за каквото се бори и за да е сладък успеха, пожелавам ви честна битка на всички :cheers:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Феърплей до края на п-вото   |   08.04.2013 18:00

е гледай сега какви работи пишеш, аз тъкмо мисля какъв подкуп да предложа на Куесчъна и Стюарт, че да ни легнат, а ти с тия апели за феърплей разваляш всичко :stop:

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Феърплей до края на п-вото   |   09.04.2013 00:22

Късно е Резо, вече се бяхме разбрали с рицарите те да ни легнат за купата, ние на тях за баражите... сега като толкоз искаш ще се опитаме на реванша да направим нещо, но не гарантирам.

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Феърплей до края на п-вото   |   09.04.2013 00:29

oasis написа:
е гледай сега какви работи пишеш, аз тъкмо мисля какъв подкуп да предложа на Куесчъна и Стюарт, че да ни легнат, а ти с тия апели за феърплей разваляш всичко :stop:

Той Резо ги е сметнал нещата - основният конкурент за титлата срещу кажи-речи единствения отбор, който не играе за нищо. Стара лисица е той. Неслучайно точно сега го пуска този апел. За мениджър може и да не става, но като сив кардинал е без конкуренция. :laugh:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Феърплей до края на п-вото   |   09.04.2013 09:45

Майна, ако искате титла, ще трябва да биете наред - такъв е животът. :football:

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Феърплей до края на п-вото   |   09.04.2013 09:52

Stuart написа:
oasis написа:

Той Резо ги е сметнал нещата - основният конкурент за титлата срещу кажи-речи единствения отбор, който не играе за нищо. Стара лисица е той. Неслучайно точно сега го пуска този апел. За мениджър може и да не става, но като сив кардинал е без конкуренция. :laugh:

Мда... има нещо вярно в това твърдение... Все пак, защо пък точно 3 кръга преди края... А не 4 или 2...

Иначе, Резо, са малко разочарован от това твое "ненавременно" изказване... Аз си мислех, че като едни големи зрели хора ще се разберем с теб... Отбора на Орфиците би се зарадвал на една уикенд в Родопите, на една фамозно известна вила, за да можем да започнем в настроение борбата обратно в Б-лигата...

А ти сега с тези исказвания... Ще ни караш да играем... "честно"...
:-) :-D :laugh: ;-)

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Феърплей до края на п-вото   |   09.04.2013 09:57

Stuart написа:
oasis написа:

еееее, нищо не каза...аз ако се опитвах да го играя сив кардинал, да сме спечелили титлата още на полусезона, чрез стройно изградена мрежа от сателитки, или пък щях да привлека Мъри и Плимбо със свободни трансфери :-D :laugh:

и защо да играете за нищо
второто място нищо ли е
честта ви нищо ли е
аре моля ти се :-P

Последна промяна ReZo на 09.04.2013 09:58, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Феърплей до края на п-вото   |   09.04.2013 10:03

alexbg написа:
Stuart написа:
oasis написа:

Мда... има нещо вярно в това твърдение... Все пак, защо пък точно 3 кръга преди края... А не 4 или 2...

Иначе, Резо, са малко разочарован от това твое "ненавременно" изказване... Аз си мислех, че като едни големи зрели хора ще се разберем с теб... Отбора на Орфиците би се зарадвал на една уикенд в Родопите, на една фамозно известна вила, за да можем да започнем в настроение борбата обратно в Б-лигата...

А ти сега с тези исказвания... Ще ни караш да играем... "честно"...
:-) :-D :laugh: ;-)

е що 3 кръга преди края ?! ...де да знам
може би щото имаме 3 калъфки
а 3-та дойде миналия сезон, след брутално погазване на феърплея и скандално присъждане на титлата на Синята Лавина от единствения кардинал тук - Зеления ;-)

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Феърплей до края на п-вото   |   09.04.2013 10:08

Shifter написа:
Късно е Резо, вече се бяхме разбрали с рицарите те да ни легнат за купата, ние на тях за баражите... сега като толкоз искаш ще се опитаме на реванша да направим нещо, но не гарантирам.

аз като казах баражите, не визирах вас, а РОД, където е видно,че Тонзос е продал отбора си за жакузи втора употреба и щайга конфитюр от сини сливи.
Загубата 1:3 в първия мач и особено избора му на потоци в реванша срещу Демба, са СКАНДАЛНИ ! има да наваксва два гола пасив, а дава два пъти Бундеслига троен.....
потрес ! :rofl: :laugh:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Феърплей до края на п-вото   |   09.04.2013 10:16

Предлагам на отборите на THE CURSED, UNDERGROUND и NEW MERSEY RAZORS, да ни легнат до края, в замяна на това обещавам да банна Мейджъра. :rofl: Мисля за благото на играта, дори и Резо, ще се съгласи да вземе поредната калъфка. :music:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Феърплей до края на п-вото   |   09.04.2013 10:25

Сега сериозно. В тая игра лягането със странни резултати е очебийно (Освен ако не играеш с Ботърз, Хаджията и Барса - Майорка 1:1, в този случай е логична прогноза :laugh: ), така че нещата стават по друг начин - дузпи, ПСУ или просто забравят да се пуснат постове, но в повечето случаи това се случва поради демотивация, а не умишлено. Аз също призовавам, капитаните да си мобилизират отборите и да няма опорочаване на шампионата!

За мен шампиона за миналата година сте вие и съм го казал на Тюлена. През този сезон до момента също заслужавате най-много титлата, а и късмета ви покри в последният мач, което е от изключителна важност за тази игра. Все пак се надявам разликата в точките да е 1 преди последният мач, за да се получи най-якият финал в ПМЛ евър.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Феърплей до края на п-вото   |   09.04.2013 11:23

bai Momchil написа:
Сега сериозно. В тая игра лягането със странни резултати е очебийно (Освен ако не играеш с Ботърз, Хаджията и Барса - Майорка 1:1, в този случай е логична прогноза :laugh: ), така че нещата стават по друг начин - дузпи, ПСУ или просто забравят да се пуснат постове, но в повечето случаи това се случва поради демотивация, а не умишлено. Аз също призовавам, капитаните да си мобилизират отборите и да няма опорочаване на шампионата!

За мен шампиона за миналата година сте вие и съм го казал на Тюлена. През този сезон до момента също заслужавате най-много титлата, а и късмета ви покри в последният мач, което е от изключителна важност за тази игра. Все пак се надявам разликата в точките да е 1 преди последният мач, за да се получи най-якият финал в ПМЛ евър.

Няма да е една точка разликата между вас в последния кръг понеже преди това ще ядете бой на Underground Arena :laugh:
Изчислил съм, че с три хубави победи в последните три кръга се спасяваме от изпадане,така че сори за вас , но такъв е живота :rock:

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Феърплей до края на п-вото   |   09.04.2013 12:42

Тоз' пък - какви три хубави победи сънуваш... Я малко по-реалистично го давай... Взимай пример от нас: ние сме калкулирали 3 красиви загуби докрая... И уикенд в родопска вила...

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Феърплей до края на п-вото   |   09.04.2013 12:55

alexbg написа:
Тоз' пък - какви три хубави победи сънуваш... Я малко по-реалистично го давай... Взимай пример от нас: ние сме калкулирали 3 красиви загуби докрая... И уикенд в родопска вила...

опасявам се, че загубите ше ги натрупаме и без да извлечем дивиденти :laugh: :laugh: :laugh:

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Феърплей до края на п-вото   |   09.04.2013 13:34

bai Momchil написа:
Предлагам на отборите на THE CURSED, UNDERGROUND и NEW MERSEY RAZORS, да ни легнат до края, в замяна на това обещавам да банна Мейджъра. :rofl: Мисля за благото на играта, дори и Резо, ще се съгласи да вземе поредната калъфка. :music:

Това е едно изключително интересно предложение и обещавам утре по пътя до Стара Гъзора да го обмисля много внимателно ! :whistle:

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Феърплей до края на п-вото   |   09.04.2013 13:36

redo написа:
alexbg написа:

опасявам се, че загубите ше ги натрупаме и без да извлечем дивиденти :laugh: :laugh: :laugh:

и вий ли ? баси, цялото ПМЛ се гласи за тая вила, а капацитета й е малък :dunno:
при тва положение някой трябва да спи с Мейджъра..кой ли ?!
да теглим жребий викам аз :rofl:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Феърплей до края на п-вото   |   09.04.2013 13:45

ReZo написа:
redo написа:
alexbg написа:

и вий ли ? баси, цялото ПМЛ се гласи за тая вила, а капацитета й е малък :dunno:
при тва положение някой трябва да спи с Мейджъра..кой ли ?!
да теглим жребий викам аз :rofl:

Ще идваме на смени :cheers:

А Мейджъра нали е Еко ? Ще му опънем една палатка пред вилата :tomate:

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Феърплей до края на п-вото   |   09.04.2013 13:53

bai Momchil написа:
обещавам да банна Мейджъра.

Сега като гледам ние и без това сме с един наказан играч, пък едва ли ще намерим заместник... А и аз съм обещал да играя прогнози с минимум 4 гола в мач... Пък Куесчъна е лесен - само една вила ви трябва. :whistle:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Феърплей до края на п-вото   |   09.04.2013 14:32

Stuart написа:
bai Momchil написа:
обещавам да банна Мейджъра.

Сега като гледам ние и без това сме с един наказан играч, пък едва ли ще намерим заместник... А и аз съм обещал да играя прогнози с минимум 4 гола в мач... Пък Куесчъна е лесен - само една вила ви трябва. :whistle:

вилата е осигурена , няма проблеми, даже две, да имате право на избор, ама трябва и малко головата разлика да оправим :cheers:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Феърплей до края на п-вото   |   09.04.2013 15:05

Днеска се возих в Майбах, а собственика е набор 86.
НА ВИ ФЕЪРПЛЕЙ!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 26 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща