| Автор |
Съобщение |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Първи гол за сезона в ПМЛ | 18.08.2013 11:02
Официално първият гол за новия сезон в ПМЛ се вкарва от МИЛИОНЕРИТЕ! Надя бележи в Мексико в контролата ни с Нивата! Показваме ясно кой ще диктува модата в А група този сезон 
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: Първи гол за сезона в ПМЛ | 18.08.2013 11:12
За мен е много по-важно да разбера ще има ли Блу Пауър в Б група и какъв ще бъде състава 
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: Първи гол за сезона в ПМЛ | 18.08.2013 11:18
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
oasis
(Крива Нива)
|

Re: Първи гол за сезона в ПМЛ | 18.08.2013 11:25
Нещо май си се объркал, първият гол е наш и е на Момчил  , между другото за вашия гол ме е яд, до последно се чудех Америка ли да ви дам или Толука, които бият 0:4 и едва ли щяхте да го познаете. Имах колебания и за бразилски ви мач между Понте Прета и Португеза и довечера ще видим дали съм избрал правилния.
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: Първи гол за сезона в ПМЛ | 18.08.2013 11:32
И мене ме е яд много за вашия гол. Чудех се дали да махна 1-0 или 2-1 и избрах грешното. Иначе в Колумбия извадихте огромен късмет,че избяга последните 10 мин мача. Там съм доволен от себе си,че правилно насочих отбора,че мача е КАТЕГОРИЧНА победа за отбора на великият Дон Пабло Ескобар. Много груба грешка да ни дадеш такъв мач личи си,че нямаш опит в най-престижното първенство на Планетата. В Бундеслигата също много сбърка мачовете. Гладбах се отървахте след като вкараха излишен 3ти гол, а Леверкузен си беше чиста двойка само дето пак скочихме на грешното 2-1 вместо 1-0. В Англия също се представихме на ниво. Новата ни надежда Брут много добре хвана двойката на Фулъм, но отново писахме грешното 2-1 вместо 1-0. Уникален малшанс с тия минимални победи деба =) Сега да видиме дали ше хванеме и очакваната издънка на Динамо Москва. Един вид, изнасяме ви малка лекция, а вие гледате случващото се отблизо. Поне вратарче да бяхте командировали то разбирам,че си е шок да играеш срещу МИЛИОНЕРИТЕ, но все пак...ше требва да свиквате! 
Последна промяна Крал Блуфен на 18.08.2013 11:34, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
oasis
(Крива Нива)
|

Re: Първи гол за сезона в ПМЛ | 18.08.2013 11:41
 |  |  |  | Крал Блуфен написа: И мене ме е яд много за вашия гол. Чудех се дали да махна 1-0 или 2-1 и избрах грешното. Иначе в Колумбия извадихте огромен късмет,че избяга последните 10 мин мача. Там съм доволен от себе си,че правилно насочих отбора,че мача е КАТЕГОРИЧНА победа за отбора на великият Дон Пабло Ескобар. Много груба грешка да ни дадеш такъв мач личи си,че нямаш опит в най-престижното първенство на Планетата. В Бундеслигата също много сбърка мачовете. Гладбах се отървахте след като вкараха излишен 3ти гол, а Леверкузен си беше чиста двойка само дето пак скочихме на грешното 2-1 вместо 1-0. В Англия също се представихме на ниво. Новата ни надежда Брут много добре хвана двойката на Фулъм, но отново писахме грешното 2-1 вместо 1-0. Уникален малшанс с тия минимални победи деба =) Сега да видиме дали ше хванеме и очакваната издънка на Динамо Москва. Един вид, изнасяме ви малка лекция, а вие гледате случващото се отблизо. Поне вратарче да бяхте командировали то разбирам,че си е шок да играеш срещу МИЛИОНЕРИТЕ, но все пак...ше требва да свиквате!  |  |  |  |  |
Хахахахаххахаха, гледай сега, кой на кого лекция чете ще покаже резултата, колкото до първенствата 15 години съм се занимавал само със залози и то доста успешно, така че съм наясно навсякъде, колумбийския мач ви го дадох зашото очаквах да е овър и той стана овър  , същото се отнася и за М'Гладбах. Вратаря неможахме да го открием и тва е късмет за вас, защото гола ви щеше да е избит, така че радвайте се че имата честта да играете срещу бъдещия шампион и то в титулярен състав 
Последна промяна oasis на 18.08.2013 11:42, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: Първи гол за сезона в ПМЛ | 18.08.2013 11:51
Еми брато, кво да ти кажа. Добре,че си спрял да се занимаваш със залози защото явно материята изобщо не ти е позната както би се изразил Гонзо =) Виж само какви мачове си избра за вас до момента: Arsenal 1 - 3 Aston Villa Hamburger SV 1 - 5 Hoffenheim Cruzeiro 5 - 1 Vitoria То излиза,че на всички мачове си очаквал ОУВЪР в такъв случай До края има още мачове, имате шанс дори за победа на теория, но това не променя факта,че ви изпускаме до момента и гледате мача отблизо. Специално за ЮА е срамно дори да влизам в спор с тебe защото ние сме НАЙ-УСПЕШНИЯ отбор в тия първенства и статистиката категорично го показва. Няма друг отбор вкарал повече голове в Аржентина,Бразилия,Мексико,Уругвай,Колумбия,Чили от нас общо! Не знам какъв фаворит за шампион си мислиш,че сте, но според мене липсата на качествена конкуренция миналия сезон вие заблудила,че сте някакъв фактор в първенството. Титлата ше се реши между нас и Резачките не си прави никакви илюзии, но те както и останалата А група са ни редовни абонати така,че притеснения немаме. Освен това новото ни попълнение Сър Алан Копле, който ще дебютира в отбора до дни има Мерцедеса с най-тъмните стъкла на Балканския полуостров ако се сещаш за кое сещане и коя очевидна разлика в дебелината и затъмнението на МПС стъкпата ти се намеква в случая. VAMO MILLONARIOS!!! 
Последна промяна Крал Блуфен на 18.08.2013 11:53, променена общо 2 пъти
|
|   |
|
 |
|
oasis
(Крива Нива)
|

Re: Първи гол за сезона в ПМЛ | 18.08.2013 12:02
Е ти пък сега, имай на предвид че и Вишата лига и Бундеслигата са още първи кръгове, едва ли и ти си очаквал Арсенал така да се издънят, колкото до бразилския мач беше абсолютна единица, като гледам ни е избягал в последните 10-15 минути. Аз съм убеден че сме основен фаворит за титлата и незнам ти защо ни подценяваш, ние също имахме период през който бяхме се отпуснали и почти не се интерисувахме от играта, но през другото време винаги сме били фактор и на първите места, така че ако ти ни признаеш за претендент за титлата и аз вас ще ви призная  А и още нещо, как няма да сте най-успешния отбор в ЮА като редовно ги избирате тия първенства, ние предпочитаме примерно повече англии и затова наблягаме на тях, но това незначи че в ЮА не сме добри, както виждаш точно там ви отбелязахме 
Последна промяна oasis на 18.08.2013 12:04, променена общо 2 пъти
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: Първи гол за сезона в ПМЛ | 18.08.2013 12:20
Коефициента ни на успеваемост там е доста висок. Не сме единствените, които избират такива потоци, а когато ги даваме то противникът е този, който избира мачовете за тях и нас. Както и да го въртиш и сучеш - ние сме ГОСПОДАРИТЕ на Южна Америка и не виждам смисъл да опорстваш или да го отричаш. Как очакваш да ви призная за фаворит за титлата като дори един състав не можете да съберете? Контрола не контрола няма значение. Това е официален мач, който се разцъква в азиатски букмейкъри. Като заслужите признанието на Краля той ще ви уведоми, но на тоя етап дори бих препоръчал на ръководството ви НЕЗАБАВНА мениджърска рокада =)))
|
|   |
|
 |
|
oasis
(Крива Нива)
|

Re: Първи гол за сезона в ПМЛ | 18.08.2013 12:28
Ами и аз ще призная вас за претендент като видя как ще се представите първите няколко кръга, щото само с приказки не става, дотогава сте просто още един средняк, иначе аз също се подразних че играем без вратар, малко несериозно, а и неуважение към противника, но съм убеден че по време на редовния сезон това няма да се повтори.
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: Първи гол за сезона в ПМЛ | 18.08.2013 12:42
Чисто исторически ние ВИНАГИ сме били фактор в първенството и сме разпределяли титли и медали. Нема как да сме средяк ако се сещаш =)
|
|   |
|
 |
|
oasis
(Крива Нива)
|

Re: Първи гол за сезона в ПМЛ | 18.08.2013 12:48
Времето ще покаже кой къде 
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: Първи гол за сезона в ПМЛ | 18.08.2013 20:18
Вече имаме и първата избивка. Крал Блуфен хваща Челси - Хъл Сити 2:0 и окончателно отчайва импотентното нападение на противника 
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: Първи гол за сезона в ПМЛ | 18.08.2013 21:06
Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool de Millonarios
2:1 за МИЛИОНЕРИТЕ след гол в Русия! Отлично представяне на Надето - забива 2ри гол!
Последна промяна Крал Блуфен на 18.08.2013 21:07, променена общо 2 пъти
|
|   |
|
 |
|
Dobril
(The Grizzlies)
|

Re: Първи гол за сезона в ПМЛ | 18.08.2013 21:26
Браво, Наде!  Засега мачкаме!  Е, не както Барселона, но... това все пак е контрола, нали така... 
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: Първи гол за сезона в ПМЛ | 18.08.2013 21:27
Е, не се напрягаме кой знае колко. Просто изнасяме показно. Нивото в А група от години е доста слабо и е напълно нормално най-силния отбор от Б група за миналия сезон да бие наред 
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: Първи гол за сезона в ПМЛ | 19.08.2013 10:36
Лекцията завърши. Кой е следващия? 
|
|   |
|
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: Първи гол за сезона в ПМЛ | 19.08.2013 13:46
А защо нямаше лайвскор тази седмица ?
 |
|
Mandor
(The Mummies)
|

Re: Първи гол за сезона в ПМЛ | 19.08.2013 14:37
Нямах комп на разположение постоянно, от тази седмица ще е наред.
|
|   |
|
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: Първи гол за сезона в ПМЛ | 19.08.2013 15:58
Ти явно си от Блу Пауър Б 
|
|   |