Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 01:02

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.

Отговори на тема  [ 42 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Имаме си Алея на славата 
Автор Съобщение
(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Имаме си Алея на славата   |   14.10.2013 22:24

Ето я. В архива има класирания и крос-таблици за всички сезони от 2002 насам. Ако имате някакви предложения или пък забележите пропуски, казвайте. Имам идея по някое време да слагам и голмайстори/вратари, но става трудно.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Имаме си Алея на славата   |   14.10.2013 22:33

Браво за инициативата!

Само ще помоля да бъдем махнати от графата: отбор с най-много загуби защото през въпросната 2007 участваме до 13 кръг при следните показатели:

13мача 3победи 2хикса 8загуби след което прекратяваме участието си. Останалите загуби,които сте начислили са служебни. След това не участваме още 5г ако искате да ни сложите 100 загуби по тая логика =))

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=prognozifutbol&Number=1946905321&page=71&view=collapsed&sb=5&part=

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Последна промяна Крал Блуфен на 14.10.2013 22:36, променена общо 3 пъти

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Имаме си Алея на славата   |   14.10.2013 22:38

П.С. Същото важи и за графите: отбор с най-лоша голова разлика и отбор с най-лоша защита за същия сезон. Пак казвам - броили сте ни всеки мач след отказването с 0:3, което е малоумно.

Последна промяна Крал Блуфен на 14.10.2013 22:39, променена общо 2 пъти

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Имаме си Алея на славата   |   14.10.2013 22:41

Крал Блуфен написа:
П.С. Същото важи и за графите: отбор с най-лоша голова разлика и отбор с най-лоша защита за същия сезон. Пак казвам - броили сте ни всеки мач след отказването с 0:3, което е малоумно.

Вярно няма много логика - като гледам последните години рядко се случвада падате само с 0:3 :-P

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Имаме си Алея на славата   |   14.10.2013 22:44

naja_haje написа:
Крал Блуфен написа:

Вярно няма много логика - като гледам последните години рядко се случвада падате само с 0:3 :-P

Полицай Анди, хубаво е,че направиха АЛЕЯ НА СЛАВАТА за такива като тебе. Ходи се информирай кой кой е и тогава ела пак да се мъчиш да опонираш на Краля. :bluefan:

и между другото ние може да падаме чат пат с 3:0, но и биеме с 5:0 ако се сещаш изобщо за кое сещане ти се намеква!

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Имаме си Алея на славата   |   14.10.2013 22:48

Аз друго не можах да повярвам след като видях за първи път шампионите на ПМЛ така систематизирано.
:-o :-o Вие блу пауър не сте ставали шампиони :-o :-o
Какво стана с изречението "Спечелил всичко в тая игра", което ми се струва, че много пъти съм виждал написано от теб или се бъркам :question:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Имаме си Алея на славата   |   14.10.2013 22:53

Prototype_Iblis написа:
Аз друго не можах да повярвам след като видях за първи път шампионите на ПМЛ така систематизирано.
Какво стана с изречението "Спечелил всичко в тая игра", което ми се струва, че много пъти съм виждал написано от теб или се бъркам :question:

Полицай Крабтрий, не си достатъчно информиран! Аз се чувствам морален шампион защото един сезон бяхме първи от началото до 3 кръга преди края, когато сдадохме титлата на Валките! :bluefan:

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Имаме си Алея на славата   |   14.10.2013 22:57

Крал Блуфен написа:
Prototype_Iblis написа:

Полицай Крабтрий, не си достатъчно информиран! Аз се чувствам морален шампион защото един сезон бяхме първи от началото до 3 кръга преди края, когато сдадохме титлата на Валките! :bluefan:

Да бе не споря, че съм информиран за ПМЛ, щото реално играя едва 2-ри сезон, ама верно сега като видях така написани шампионите си викам, а тука има неква грешка, Блу Паура ги нема.
Глей кво нещо е пропагандата. :laugh: :laugh:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Имаме си Алея на славата   |   14.10.2013 22:58

Никога не съм казвал,че съм ставал шампион. Тоя трофей ми се изплъзна веднъж 2 седмици преди края както ти обясних, но втори път нема да повториме тая грешка! :whistle:

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Имаме си Алея на славата   |   14.10.2013 23:01

Честно, за вас съм тая година в А група, специално ти с тоя ентусиазъм заслужаваш.
А пък и от догодина ще Ви дойдат едни Мечки и тогава няма да Ви е възможно вече. :-D :-D

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Имаме си Алея на славата   |   14.10.2013 23:01

Крал Блуфен написа:
и между другото ние може да падаме чат пат с 3:0

Именно, именно - чат-пат и само с 3-0 падате. Иначе много шампионски титли, много нещо си напечелил. Как ги събираш там за зида не знам :laugh: :laugh:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Имаме си Алея на славата   |   14.10.2013 23:08

naja_haje написа:
Крал Блуфен написа:

Именно, именно - чат-пат и само с 3-0 падате. Иначе много шампионски титли, много нещо си напечелил. Как ги събираш там за зида не знам :laugh: :laugh:

Не ме занимавай с ботския ти спам. Ако имаш да кажеш нещо по темата УСПЕХИ се изкажи ако не напусни темата за да не стигаме до заплахи каквито предстоят!

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Имаме си Алея на славата   |   14.10.2013 23:18

Крал Блуфен написа:
naja_haje написа:
Крал Блуфен написа:

Не ме занимавай с ботския ти спам. Ако имаш да кажеш нещо по темата УСПЕХИ се изкажи ако не напусни темата за да не стигаме до заплахи каквито предстоят!

Именно за УСПЕХИ си говорим де... или по-точно за липсата на такива :wave:

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Имаме си Алея на славата   |   14.10.2013 23:24

Ако сте се зачели по-надолу, Blue Power и Demba Boyz са имали сезони с по 14 победи и пак не са ставали шампиони - жестока конкуренция е имало :-). Другите три отбора, които са достигали до тази бройка, са печелили шампионатите в съответния сезон.
За загубите и головата разлика на Blue Power - знам, че голяма част са служебни, но резултатите ви не са били анулирани, следователно се броят за статистиката. Не го приемайте навътре и се радвайте на положителните си рекорди

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Имаме си Алея на славата   |   14.10.2013 23:26

Shifter написа:
За загубите и головата разлика на Blue Power - знам, че голяма част са служебни, но резултатите ви не са били анулирани, следователно се броят за статистиката. Не го приемайте навътре и се радвайте на положителните си рекорди

Значи в същия тоя сезон ни се отнемаха точки. По тая логика направи графа: отбор с най-малко точки за 1 сезон защото след 4-5 поредни служебни загуби би трябвало да сме били с 0 точки.
Пак казвам - крайно несериозно.

Последна промяна Крал Блуфен на 14.10.2013 23:27, променена общо 1 път

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Имаме си Алея на славата   |   14.10.2013 23:37

Крал Блуфен написа:
Shifter написа:

Значи в същия тоя сезон ни се отнемаха точки. По тая логика направи графа: отбор с най-малко точки за 1 сезон защото след 4-5 поредни служебни загуби би трябвало да сме били с 0 точки.
Пак казвам - крайно несериозно.

Играли сте 13 от 21 кръга, това са повече от 50% и резултатите ви се зачитат. За мен това не е много справедливо, но не съм го писал аз правилника. Колкото до точките, правил съм класиранията само на база на резултатите, нямаше как да отчитам такива глупости като наказания.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Имаме си Алея на славата   |   14.10.2013 23:42

Shifter написа:
Играли сте 13 от 21 кръга, това са повече от 50% и резултатите ви се зачитат. За мен това не е много справедливо, но не съм го писал аз правилника. Колкото до точките, правил съм класиранията само на база на резултатите, нямаше как да отчитам такива глупости като наказания.

Като се прави статистика в ПМЛ трябва да се взимат в предвид реално случили се неща. Утре Федерацията може да реши да анулира резултатите ни от миналия сезон, но тва не значи,че ше сме най-слабия отбор с 18 загуби нали? =)

Брой си квото искаш, но аз ти казвам,че такова животно като Блу Пауър с 17 или 18 загуби през сезона нема, не е имало и надявам се никога нема да има.

Последна промяна Крал Блуфен на 14.10.2013 23:42, променена общо 1 път

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Имаме си Алея на славата   |   14.10.2013 23:50

П.С. Шифтъре това в скобите вече е по-приемливо тъкмо тръгнах да ти пиша по тоя повод. Но и за головата разлика ще трябват скоби защото там ситуацията е същата.

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Имаме си Алея на славата   |   15.10.2013 02:09

Крал Блуфен написа:
П.С. Шифтъре това в скобите вече е по-приемливо тъкмо тръгнах да ти пиша по тоя повод. Но и за головата разлика ще трябват скоби защото там ситуацията е същата.

Ех да можеше и една титличка ей така, в скобки, да ви се напише... Дори и в 'Б' група да е, ама пусто не ще тоя Шифтър. Лош Шифтър, много лош!

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Имаме си Алея на славата   |   15.10.2013 09:18

naja_haje написа:
Крал Блуфен написа:

Ех да можеше и една титличка ей така, в скобки, да ви се напише... Дори и в 'Б' група да е, ама пусто не ще тоя Шифтър. Лош Шифтър, много лош!

Не разговарям с ботове, които нямат други успехи в играта освен 1:1!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 42 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща