Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 08:45

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.

Отговори на тема  [ 7 мнения ] 
Значи какъв е този поток Англия К? 
Автор Съобщение
(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Значи какъв е този поток Англия К?   |   27.11.2012 18:27

Кой е чувал отборите:

Ебсфлийт, Гейтсхед, Нънийтън, Дартфорд, Хайд, Уокин???

Значи нямам нищо против тази английска купа, но айде няма нужда да се пуска още в тази фаза, когато не знам къде да ги търся тези отбори, защото Бандата си пуснали такъв измислен поток.

Къде да намеря инфо за отборчето Ебсфлийт :petku: :petku: :petku:

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Значи какъв е този поток Англия К?   |   27.11.2012 18:36

http://www.ebbsfleetunited.co.uk/

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Значи какъв е този поток Англия К?   |   27.11.2012 18:39

Мерси, аз така ако почна да ги ровя ще отнеме цяла вечност. Просто Бандата развалиха супер дербито с тези фалшиви потоци, идват за 0:0 на РЕД ХЕЛ, повече от ясно е :football:

Това било конференции, заеби, а не купа. Има някакъв БЪГ, защото мнението под темата ми дава за редакция, докато в основната ми тема не мога да редактирам. Ясно, открих ги тези юнаци, видях им статистиката, видях им класирането, кривата вече е начертана, БАНДАТА да му мисли! :cheers:

Последна промяна tonzos_justice на 27.11.2012 18:46, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Значи какъв е този поток Англия К?   |   27.11.2012 19:08

аз като ти казвам,че си слаб капитан..... :-?

Англия-Конфърънс бе, Тонзе..допреди два сезона беше зелен поток и чат-пат се играеше...имаше отбори, които не я пропускаха в избора си на потоци, например Арлито, ама ти верно,че в А група не си играл и няма как да знаеш :Р

http://www.soccerway.com - търси тук инфо за отборите
http://www.betexplorer.com - а тук коефициенти

като не знаеш, питай, не мрънкай
тарикат пич не мрънка 8-)

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Значи какъв е този поток Англия К?   |   27.11.2012 20:47

ReZo написа:
аз като ти казвам,че си слаб капитан..... :-?

Англия-Конфърънс бе, Тонзе..допреди два сезона беше зелен поток и чат-пат се играеше...имаше отбори, които не я пропускаха в избора си на потоци, например Арлито, ама ти верно,че в А група не си играл и няма как да знаеш :Р

http://www.soccerway.com - търси тук инфо за отборите
http://www.betexplorer.com - а тук коефициенти

като не знаеш, питай, не мрънкай
тарикат пич не мрънка 8-)

Охохо слаб капитан вика :laugh: :laugh: :laugh:

Тонзо разцепи през последната година Лигата и се нареждам сред капитаните на най-атрактивните отбори. Не се хваля, не си давам оценки, не искам оценки. Няма да изреждам купи, статистики и актуални класирания :first:

Теб обаче те видяхме каква гола вода си начело на Максимус и заслужено Сандро ти би шута зад Тепето :yes:

Добър фотограф си, така че ела да снимаш купи при РОД :football: Заповядай майна :petku:

Колкото до тези Конференции....селски мачове не обичам баце, нито съм им фен, по принцип не обичам британски футбол много. Преди 20 години се радвах на отбори като Нотингам, Ковънтри.....класа си беше. Сега има само един отбор и това е ФУТБОЛ КЛУБ БАРСЕЛОНА :thumbs:

Последна промяна tonzos_justice на 27.11.2012 20:49, променена общо 2 пъти

(Crazy Band)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Значи какъв е този поток Англия К?   |   28.11.2012 10:32

tonzos_justice написа:

Мерси, аз така ако почна да ги ровя ще отнеме цяла вечност. Просто Бандата развалиха супер дербито с тези фалшиви потоци, идват за 0:0 на РЕД ХЕЛ, повече от ясно е :football:

Това било конференции, заеби, а не купа. Има някакъв БЪГ, защото мнението под темата ми дава за редакция, докато в основната ми тема не мога да редактирам. Ясно, открих ги тези юнаци, видях им статистиката, видях им класирането, кривата вече е начертана, БАНДАТА да му мисли! :cheers:

-------------
Нещо си се поизнервил Тонзе. :-P За какви фалшиви потоци говориш, не са фалшиви, хлъзгави са..., след това пропищяване от теб, очевидно целта е постигната :-P А, Бандата идва за победа, а това какво ще се случи ще го говорим след като почне мача. като гледам мачовете, домакинското ти предимство доста е намалено. Още повече, че незнам по каква причина при избора на нашите мачове си ограничил избора до това да са само съботни, което си е допълнителен бонус, ако си взел това предвид само.
Както и да е..., Бандата има огромно предимство в преките мачове с Ред ор Дед,може би най-добрата статистика ни е срещу Вас. Ще видим в събота. Имам респект от отбора Ви, следя Ви представянето и смятам, че сте в страхотна форма този сезон... Хубав мач ни чака уикенда!
Особено за Вас този мач е кръстопът. Дали ще сте сред фаворитите или отново ще заплицикате надолу в тресавището. Определено сте симпатичен отбор, но няма как да Ви пожелая успух тоя мач. Идваме да Ви нашокаме репите!

А с тоя въпрос за Англия К просто ме разби...
Мачовете в конференцията са си култови залагания за всички футболни маниаци! Това са празниците на малките населени места в Англия всеки уикенд и атмосферата им е страхотна.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Значи какъв е този поток Англия К?   |   30.11.2012 00:50

terminator написа:
-------------
Нещо си се поизнервил Тонзе. :-P За какви фалшиви потоци говориш, не са фалшиви, хлъзгави са..., след това пропищяване от теб, очевидно целта е постигната :-P А, Бандата идва за победа, а това какво ще се случи ще го говорим след като почне мача. като гледам мачовете, домакинското ти предимство доста е намалено. Още повече, че незнам по каква причина при избора на нашите мачове си ограничил избора до това да са само съботни, което си е допълнителен бонус, ако си взел това предвид само.
Както и да е..., Бандата има огромно предимство в преките мачове с Ред ор Дед,може би най-добрата статистика ни е срещу Вас. Ще видим в събота. Имам респект от отбора Ви, следя Ви представянето и смятам, че сте в страхотна форма този сезон... Хубав мач ни чака уикенда!
Особено за Вас този мач е кръстопът. Дали ще сте сред фаворитите или отново ще заплицикате надолу в тресавището. Определено сте симпатичен отбор, но няма как да Ви пожелая успух тоя мач. Идваме да Ви нашокаме репите!

А с тоя въпрос за Англия К просто ме разби...
Мачовете в конференцията са си култови залагания за всички футболни маниаци! Това са празниците на малките населени места в Англия всеки уикенд и атмосферата им е страхотна.

Благодаря за хубавите думи към РОД. Колкото до Англия К повярвай ми залагал съм много, но в това първенство никога. Затова и питах в тази тема, сам разбираш че не е възможно да се следят десетки първенства едновременно. Е, сигурно има маниаци, при които денят им минава с таблици, класирания, статистики, интервюта, превюта...

И за финал, ако можете нашокайте ни :cheers:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 7 мнения ]